Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Ζώδια: Η Σελήνη από τους Ιχθύες «στέλνει» μηνύματα Αγάπης! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το σύμπαν θέλει τις μέρες αυτές κάποιος να στείλει ένα μήνυμα αγάπης και κάποιος να το λάβει! 

Η Σελήνη από τους Ιχθύες, συνεργάζεται μαγικά με τον Ουρανό από τον Ταύρο, συνεπώς ότι και αν συμβεί θα είναι απρόβλεπτο, χαρωπό και πολύ ρομαντικό! 



Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, οι τυχεροί της παρέας! 

Όσο’ναι τις μέρες αυτές προκύπτουν διάφορες συναντήσεις, επανέρχονται στις μνήμες μας γεγονότα και στιγμές, κάποιες φορές είναι χαρούμενα και κάποιες όχι και τόσο. Το κλου της υπόθεσης είναι πως είμαστε επισκέπτες στη Γη αυτή, είναι προσωρινή η παρουσία μας, για αυτό δεν υπάρχει λόγος, ούτε θυμός να υπάρχει, ούτε κακίες. Όλα παθήματα και μαθήματα της ζωής είναι. Ας το πάρουμε απόφαση λοιπόν, πως μόνο η αγάπη μένει, μόνο οι πράξεις τις αγάπης αφήνουν τα πιο όμορφα αποτυπώματα.

Οπότε το μήνυμα μπορεί να είναι ένα φιλί, μια αγκαλιά, ή ακόμα και ένα χαμόγελο!

Η Σελήνη από τους Ιχθύες βοηθά να υπάρξουν τέτοιες στιγμές, έστω για δυο μερούλες, γιατί μετά ειλικρινά ξεκινούν και πάλι τα πρωτοβρόχια!

Άντε λίγη αγάπη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! 💗

φιλάκια.. 


Κριός
Με τον Άρη στον Καρκίνο, κανένα μήνυμα αγάπης δε θα λάβετε, ούτε θα δώσετε! Μια προσπάθεια ίσως να την κάνετε, όμως η αλήθεια είναι πως νιώθετε πως βρίσκεστε πρώτο μέτωπο στο πεδίο της μάχης, συνεπώς είστε ανταγωνιστικοί, επιθετικοί και πικρόχολοι! Όσο να’ναι η Σελήνη από τους Ιχθύες θα γλυκάνει κάπως την καρδιά σας, αλλά όχι τόσο πολύ για να μοιράσετε αγάπες και λουλούδια!

Ταύρος
Ταυράκια μου ο Ουρανός από το ζώδιό σας, θέλει απεγνωσμένα να σας στείλει ένα μήνυμα αγάπης από ένα πρόσωπο έκπληξη! Ναι μεν πεσμένα τα κέφια, προτιμάτε την ησυχία σας και τις μοναξιές σας, τσουπ ένα απρόβλεπτο μήνυμα σίγουρα φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Είναι μέρες που μια επιθυμία σας μπορεί να εκπληρωθεί. Ζήστε τις στιγμές, δίχως ερωτήσεις και απορίες. Υπάρχει λόγος!

Δίδυμος 
Η Σελήνη από τους Ιχθύες σας κάνει υπέρ ευαίσθητους και τις μέρες αυτές πλάθετε ιστορίες για αγρίους και τις ζείτε κανονικά! Όχι δε θα στείλετε κάποιο μήνυμα αγάπης, ούτε θα λάβετε, γιατί εκπέμπετε ενέργειες όχι και τόσο θετικές. Κάποιοι προβληματίζεστε για τις σχέσεις σας, τύπου ένας γάμος, ένα διαζύγιο, πιο το μέλλον σας, πού πάτε, τέτοιες υπαρξιακές ανησυχίες. Φλερτάρετε και προκαλείτε ζήλιες!

Καρκίνος
Εννοείται πως θα στείλετε μηνύματα αγάπης τις μέρες αυτές και αρκετοί θα μετανιώσετε για τη συμπεριφορά σας! Η Σελήνη από τους Ιχθύες, σας βοηθά να αποδεχτείτε τα λάθη σας, να ηρεμήσετε, να πλησιάσετε όσους αδικήσατε για να επανέλθει η τάξη! Ναι μεν έχετε αμέτρητες σκοτούρες, ο Άρης από τον Καρκίνο, είναι αρκετός για να είστε τέρμα νευρικοί, όμως δε φταίνε οι άνθρωποί σας σε κάτι.!

Λέων
Πείσματα κάνετε τις μέρες αυτές, είστε και λίγο παραπάνω εγωιστές, τραβάτε την προσοχή των ανθρώπων σας με κάθε τρόπο! Ο σκοπός είναι να μονιάσετε, η Σελήνη από τους Ιχθύες, σας βοηθά να επανέλθουν οι ισορροπίες. Κάποιο μήνυμα αγάπης θα λάβετε, όμως ίσως και να είναι κωδικοποιημένο. Πρώτα εσείς θα χαμογελάσετε και μετά οι άλλοι. Δείξτε κάποια σημάδια αγάπης για να ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας!

Παρθένος
Σας καλομαθαίνουν τις μέρες αυτές, οπότε σειρά σας να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης! Η Σελήνη από τους Ιχθύες, σας κάνει τέρμα ρομαντικούς, οπότε για λίγο ας παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και τι έγινε; Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, βοηθά να γίνετε πιο ανάλαφροι και να πετάξετε τα πρέπει και τα μη, οπότε μήπως εσείς να κάνετε εκείνη την περιβόητη την πρόταση; Γατούλες σας βρίσκω..

Ζυγός
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, είστε όσα παίρνει ο άνεμος! Τις μέρες αυτές αποζητάτε έντονα την παρέα των φίλων σας, προτιμάτε τα σούρτα φέρτα και φυσικά τα απρόβλεπτα φλερτ. Μέσα στην τρελή τη χαρά είστε και με τη βοήθεια της Σελήνης από τους Ιχθύες, έχει πολύ ζουμί το δικό σας το love story! Ναι μεν είστε ζαβολιάρηδες, όμως έχετε τον τρόπο σας να ζητάτε συγχώρεση και να μη σας κρατούν κακία!

Σκορπιός
Αν και το μυαλό σας βρίσκεται συνεχώς στις δουλειές σας και στους στόχους που έχετε βάλει, όσο η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, άλλο τόσο θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας που θα σας οδηγήσουν στο να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης. Έχετε ανάγκη από ανταλλαγή όμορφων συναισθημάτων, βέβαια εσείς θα κάνετε το πρώτο το βήμα, για να ακολουθήσουν τα καλύτερα. Ίσα που προλαβαίνετε να αγαπήσετε!

Τοξότης
Μοιρασμένοι σε χίλια κομμάτια είστε τις μέρες αυτές, οπότε την αγάπη σας τη μοιράζετε και ίσως να μην είναι αρκετή για μερικούς. Κανένα μήνυμα δεν προσμένετε, ούτε σκοπεύετε να στείλετε! Ζείτε τη στιγμή, από τη μια μοιράζετε χαμόγελα από την άλλη είστε και λίγο στην τσίτα. Η Σελήνη από τους Ιχθύες, απλά τιθασεύει το αγρίμι που κρύβετε μέσα σας. Ηρεμία να υπάρχει και τι στον κόσμο;

Αιγόκερως
Καλά όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε ο ρόλος σας κατασκοπευτικός, νέα data στα κιτάπια σας. Υπέροχο, δεν το βρίσκετε; Η Σελήνη από τους Ιχθύες, σας στέλνει διάφορα μηνύματα, αγάπης, θαυμασμού, κάποια πρόσκληση θα σας ενθουσιάσει! Γοητευτικοί, σαγηνευτικοί, ικανοποιούν τις επιθυμίες σας, δίχως να ζητήσετε κάτι. Το βρίσκετε υπέροχο και όσο να’ναι υποκύπτετε σε λόγια αγάπης. Ο έρωτας υπάρχει!

Υδροχόος
Το κινητό σας δε θα σταματήσει να χτυπά! Μηνύματα από δω, μηνύματα από κει, είστε η ψυχή της παρέας όπως φαίνεται! Η Σελήνη όμως από τους Ιχθύες, είναι τόσο γλυκιά που οδηγεί τις σκέψεις σας, στο πρόσωπο που αληθινά θα σας έφτιαχνε το κέφι, με ένα απλό hello! Ναι μεν η προσοχή σας είναι στραμμένη στη δουλειά, όμως ένα φλερτ, μια γλυκιά κουβέντα, είναι αρκετά για να θεραπεύσει την καρδιά. Τι περιμένετε;

Ιχθύες
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας κάνει υπέρ ευαίσθητους τις μέρες αυτές, αγαπάτε όλο τον κόσμο, το σπίτι σας είναι ανοιχτό για όλους. Καλά βαστάτε τα άλογα, πού πήγε το λίγοι και καλοί; Αρκετοί θα ταξιδέψετε στο ερωτικό σας το παρελθόν, τύπου τι έγινε με εκείνο το πρόσωπο και δεν προχώρησε; Ο Κρόνος φροντίζει για αυτό που το ζώδιό σας. Μπορεί να στείλετε σε όλο τον κόσμο μηνύματα αγάπης. Έτσι από αντίδραση!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay