Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Ζώδια: «Κρόνια» ημέρα, 14/04/2023 by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά. Μυστήρια ημέρα, το σύμπαν είναι σοβαρό, μιας που ο Κρόνος είναι αυτός που προκαλεί τα γεγονότα, που η διάθεση του κόσμου είναι πεσμένη, που κάποιοι έχουν αδικαιολόγητα νευράκια, ω ναι σήμερα κανείς δε μας αγαπά! Αυτό είναι το συναίσθημα. Βέβαια πάλι το «εγώ» μπροστά, πόσο λάθος, πόσο; 

Ο Κρόνος θυμίζει τις ευθύνες που έχουμε, απέναντι σε γονείς, σε οικογένεια, σε φίλους και συνεργάτες. Κάποιοι καλό είναι να επιδιώξουν να αφιερώσουν πολύτιμο χρόνο σε αγαπημένους ανθρώπους και κάποιοι καλύτερα να μείνουν μόνοι.. Πόσες φορές η μοναξιά μας έχει γλυτώσει από τα χειρότερα; 

Και επειδή ο Κρόνος «τσακώνεται» με την Αφροδίτη, οι σχέσεις επηρεάζονται μέρα που είναι και δεν υπάρχει διάθεση για πολλά-πολλά. Αν και η ίδια βρίσκομαι σε ένα mood εντελώς αντικοινωνικό, δε θέλω.. τίποτα και κανέναν, υποστηρίζω θερμά την άποψη πως «τρώγοντας έρχεται η όρεξη»! Δε λέω, επειδή η μέρα από αστρολογικής άποψης είναι λίγο ψυχρή, κακή και ανάποδη, ας αγκαλιάσουμε εκείνους που λατρεύουν την κακή πλευρά του εαυτού μας.. Πόσα γέλια ακολουθούν όταν το μπουρίνι φύγει; 

Εννοείται πως ο Κρόνος και η Αφροδίτη προκαλούν συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, κάποιος λόγος θα υπάρχει.. ίσως αυτό το λίγο πριν! 

φιλάκια..

Κριός
Σήμερα διαπιστώνετε πως δεν σας παίρνει ούτε έξοδα να κάνετε, ούτε να κανονίσετε να βρεθείτε σε πόσες μεριές. Σε διάφορες συζητήσεις που θα γίνουν, καλό είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, σα να μην τρέχει τίποτα, ας είναι ένα μπουρίνι του 5λέπτου. Το παράξενο της υπόθεσης είναι, πως πάνω σε μια βόλτα σας, ίσως και να πέσετε πάνω σε ένα παλιό σας αμόρε και να αναστατωθείτε πολύ! Ο Κρόνος δεν σας επιτρέπει να εκτεθείτε!

Ταύρος 
Ζόρικη ημέρα, η λέξη «γαλήνη» δεν υπάρχει! Ο Κρόνος φέρνει τη μοναξιά. Ελπίζετε πως όλο και κάποιος θα σας κάνει μια πρόταση, αλλά όπως φαίνεται ουδείς στα πλάνα. Κατά βάθος εσείς επιδιώκετε να είναι έτσι η φάση, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να το πάρετε τόσο βαριά. Ο Κρόνος θέλει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις καθημερινές σας τις σχέσεις, στις ανούσιες φιλίες, πώς κόβουμε από τα λουλούδια τα ξερά, για να βγουν τα χλωρά; Κάτι τέτοιο.. 

Δίδυμος 
Μεταξύ μας δε θέλετε να δείτε άνθρωπο σήμερα! Και αν έχετε ήδη κανονίσει κάποιες συναντήσεις που δεν ακυρώνονται πια, τότε θα είστε οι ξινοί της παρέας. Και επειδή η μέρα είναι μυστήρια από όλες τις απόψεις, ίσως και να μη σας δώσουν τη σημασία που αποζητάτε. Δεν έχει αγάπες και λουλούδια το μενού, αντιθέτως κάνει χειμώνα στα μέρη σας! Ο Κρόνος φέρνει τις ανησυχίες. Σας προβληματίζει για θέματα που αφορούν το μέλλον σας.

Καρκίνος
Μέρα που θα γυρέψετε το δίκιο σας με λάθος τρόπο! Να θυμάστε πως δεν είναι όλοι φίλοι και πως τα λόγια σας φτάνουν στον προορισμό τους στο πι και φι! Ο Κρόνος θα κάνει τα πάντα για να σας σταματήσει, αλλά μερικές φορές κάποια πράγματα πρέπει να συμβούν. Κύκλοι κλείνουν και κύκλοι ανοίγουν. Πριν λοιπόν ξεκινήσετε την γκρίνια και την κλάψα, ας έχετε κατά νου πως ίσως εσείς να βρίσκεστε σε πολύ καλύτερη θέση από τον άλλον!

Λέων
Ο Κρόνος που λέτε σας θέλει μέσα στην γκρίνια και τη μουρμούρα για θέματα οικονομικά. Πού πήγαν τα λεφτά; Σας βλέπω να φτιάχνετε εξοδολόγιο, ή θα ανάψετε τη λάμπα της ανάκρισης; Θυμώνετε, κακιώνετε, βγάζετε καπνούς από τα αυτιά, όλα αυτά μια αιτία για να χαλάσετε τη μέρα σας. Νιώθετε πως μόνο εσείς το παλεύετε, συμπόνια καμιά! Δύσκολη μέρα για τις σχέσεις, φιλικές, οικογενειακές, ερωτικές, οπότε πάρτε το απόφαση, ότι έφυγε – έφυγε! 

Παρθένος
Ο καθένας σήμερα έχει το πρόγραμμά του, οπότε μην ξαφνιαστείτε αν οτιδήποτε έχετε κανονίσει πάει στο βρόντο! Κάποιοι έχετε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να τις αποφύγετε και κάποιοι απλά έχετε πιο μοναχική διάθεση. Ο Κρόνος τεστάρει τις σχέσεις σας, κάποιες καλά βαστούν κάποιες όμως κρύβουν ερωτήματα που θέλετε πολύ να απαντηθούν. Καλά μη φτάσετε στα άκρα επειδή το σύμπαν έχει κακοκεφιές, αφήστε να πέσει και κάτι κάτω! 

Ζυγός 
Ενώ ο κόσμος καίγεται εσείς ως δια μαγείας είστε μια χαρά! Μέρες έχετε αποφασίσει να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στους ανθρώπους σας, οπότε απλά ο Κρόνος το επιβεβαιώνει. Το σφραγίζει! Δεν αλλάζετε γνώμη, απαγορεύεται κιόλας! Βέβαια, μπορεί η απόφαση που πήρατε να προέρχεται από γεγονότα παράξενα, θα χαμογελάσετε, όχι με την καρδιά σας όμως! Σήμερα γίνεστε κάπως αντικοινωνικοί, αλλά όχι με όλους. Λίγοι και καλοί!

Σκορπιός
Μέσα στο παράπονο είστε σήμερα, ο Κρόνος φταίει για αυτό. Ναι μεν γίνεστε χίλια κομμάτια προκειμένου όλοι να είναι ευχαριστημένοι, όμως όπως φαίνεται δεν εκτιμάται και τόσο γεγονός που σας εκνευρίζει και το λέτε έξω από τα δόντια. Κάντε το καλό και μην γκρινιάζετε. Ναι τα αμοιβαία είναι τα καλύτερα, σπανίζουν. Και επειδή δεν τα πάτε καλά με τα οικογενειακά σουαρέ, ο Κρόνος θα σας ξελασπώσει, όμως μέσα από εργασία και χαρά. Μπουχός γίνεστε!

Τοξότης 
Προτείνω να δηλώσετε ασθένεια και να εξαφανιστείτε από παντού, γιατί σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για δημόσιες σχέσεις. Ο Κρόνος σας σκοτεινιάζει λίγο τη ψυχή, σας φορτώνει ίσως και με βάρη κάποιων άλλων, συνεπώς πνίγεστε και έχετε και δίκιο! Κάποιους σας πιάνουν τα υπαρξιακά σας, τύπου γιατί είστε μόνοι ή γιατί με παρέα και νιώθετε ανικανοποίητοι όπως και να έχει. Με μουτράκια κανείς δε θα σας θέλει, οπότε μήπως έχετε πυρετό; Και συνάχι;

Αιγόκερως 
Ιδιαίτερη μέρα, αλλιώς θα ξεκινήσει και αλλιώς θα καταλήξει, γιατί είστε και εσείς ζιζάνια μεγάλα, είναι και οι άλλοι που τσιμπάνε μονομιάς, ένας χαμούλης, έτσι για να μη βαρεθείτε την τόση ησυχία. Συνήθως τέτοιες μέρες κάποιες συναντήσεις είναι υποχρεωτικές, οπότε ο Κρόνος απλά θα γελάσει πολύ με την περίπτωση τη δική σας! Είστε απολαυστικοί όταν θυμώνετε. Προτιμήστε την ησυχία σας και δημιουργείστε το οτιδήποτε! Δείτε την αλλιώς!

Υδροχόος
Ναι μεν είστε εργασία και χαρά, αλλά όλο και κάποιο πρόσωπο υπάρχει στη ζωή σας, είτε ως σύντροφος, είτε ως φλερτ, ακόμα και σαν παρέα, στο κάθε μέρα. Ο Κρόνος δίνει την αφορμή κάποιος να ξεπεράσει τα όρια. Μπορεί εσείς να ξεφύγετε πάνω σε κουβέντες, μπορεί όμως και κάποιος άλλος. Το σενάριο να μάθετε για κάτι που έχει ήδη συμβεί είναι μεγάλο, το πώς θα αντιδράσετε, δικό σας το θέμα. Πάντως η Αφροδίτη και ο Κρόνος σας χαλούν τις σχέσεις!

Ιχθύες
Να καθίσετε φρόνιμα σήμερα, να ξεκουραστείτε και να σας μείνουν και πέντε φράγκα στην τσέπη. Μη ξεμυαλίζεστε λόγω των ημερών, ο Κρόνος δίνει όλα τα καλά, τα παίρνει όμως και πίσω άμα λάχει. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει τις προσδοκίες, που συνήθως πληγώνουν. Ζητήστε για να λάβετε, ρωτήστε έξω από τα δόντια το οτιδήποτε, μη φαντάζεστε διάφορα και δε σας βγουν. Παράξενο το σύμπαν, παράξενη και η διάθεσή σας. Ψυχραιμία!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay