Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Ζώδια: Πλουτώνιες Αγάπες νοσταλγούν κάτι από τα παλιά! by MagicF’Ariel..

10/04 – 16/04/2023 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα ραντεβού της Αφροδίτης από τους Διδύμους, είναι συγκλονιστικά, συνεπώς πώς να αντισταθώ, σε τέτοια μαντάτα; Μια που αλλάζει ζώδιο, (11/04) την προσμένει με αγωνία ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, έχει ορεξούλες! Τον έπιασε η άνοιξη! Θέλει να το διασκεδάσει, πριν ξεκινήσει το έργο του! Το σύμπαν έχει κέφια, σε μέρες που δε θα έπρεπε να είχε κέφια!

Ο Πλούτωνας όπως γνωρίζουμε είναι ένας σκοτεινός πλανήτης, που φέρνει συνήθως την καταστροφή! Φέρνει τα κακά μαντάτα, είναι το «κακό» που όλοι φοβόμαστε. Μαραίνονται οι μαργαρίτες στο διάβα του, ξανά γεννιούνται όμως! Τις μέρες αυτές, παρέα με την Αφροδίτη που είναι πια ανέμελη στους Διδύμους, βρίσκει τρόπο και τρυπώνει στα συναισθήματά μας, στις σχέσεις μας, στις συναναστροφές μας, αποζητά την απόλαυση, το πάθος, τον έρωτα, σπέρνει τον πειρασμό, που φαίνεται ως ένα αθώο φλερτ, ενώ δεν είναι καθόλου έτσι! Μοιραία πάθη; Ματιές φλογερές; Επιθυμίες ασυγκράτητες;
Και είναι μέρες που ο κόσμος ταξιδεύει, υπάρχουν συναντήσεις ξαφνικές και απρόβλεπτες, υπάρχει κίνηση, ενέργεια, ενθουσιασμός, χαρά, τσουπ και ο Πλούτωνας, βαστά μπόλικες εκπλήξεις! 

Στις 14/04 όμως ο Κρόνος από τους Ιχθύες, γραπώνει την Αφροδίτη, είναι όλη δική του και θα κάνει ότι της πει, όπως της τα πει! Ξαφνικά κόβονται τα φλερτ, καμία όρεξη για συναντήσεις και τηλεφωνήματα και εξηγήσεις. Παγώνει το σύμπαν συναισθηματικά, γιατί κάποιος πρέπει να κρατήσει τα μπόσικα! Από εκείνη την ημέρα και μετά, αρκετοί ταξιδεύουν στο παρελθόν, μελαγχολούν, γυρεύουν απαντήσεις που θα τους θεραπεύσουν. Ανάκατα τα συναισθήματα, τελικά μήπως υπάρχει πολύ μοναξιά εκεί έξω; 

Η μάχη μεταξύ του καλού και του κακού καλά κρατεί! Ο Πλούτωνας σπέρνει τους πειρασμούς και ο Κρόνος τους πετσοκόβει! Ακόμα και στο σύμπαν υπάρχουν τέτοιες ενέργειες, που με κάνουν να αναρωτιέμαι, πόσο τυχαίο;

φιλάκια.. 


Κριός
Αρκετοί Κριοί τις μέρες αυτές, έχετε επιλέξει να πάρετε μια άδεια από τη δουλειά σας, προκειμένου να μείνετε στο σπιτάκι σας, ή να ταξιδέψετε λόγω του Πάσχα. Ο σκοπός δεν είναι να σας φάει η φασίνα και το μαγείρεμα, αλλά να ξεκουραστείτε. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να φροντίσετε τον εαυτό σας, το ταίρι σας, ακόμα και τους φίλους σας. Με τον Ήλιο και τον Δία στο ζώδιό σας, δεν υπάρχει κάτι που να επιθυμήσετε και να μην πραγματοποιηθεί τις μέρες αυτές. Ο Άρης από τον Καρκίνο σας υπενθυμίζει πως σε μια σχέση καλό είναι να υπάρχει λίγη τρέλα και πολύ πάθος. Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας φτιάχνουν ένα υπέροχο ερωτικό κοκτέιλ, όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε φλερτάρετε με διάφορες υπάρξεις και εκπέμπετε κάτι το έξτρα φλογερό. Μήπως θέλετε κάποιος να ζηλέψει;;; Αντίποινα λέει;;;

Ταύρος
Ταυράκια μου, από πού να το πιάσω και από πού να το αφήσω; Η Αφροδίτη πια στο ζώδιο των Διδύμων, μόνο που «φλερτάρει» με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, είναι αρκετό για να σκοτεινιάσει η ψυχή σας, για θέματα ερωτικά, τύπου γιατί να υπάρχουν ανεκπλήρωτα στη ζωή αυτή; Εννοείται πως και ο Κρόνος βάζει το χεράκι του, φταίει για το ταξίδι στον παρελθόν, κάποιο πρόσωπο σίγουρα θα το νοσταλγήσετε τις μέρες αυτές. Αρκετοί προτιμάτε τις μοναξιές σας, όμως όταν υπάρχει σύντροφος και οικογένεια, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, γιατί οι μέρες είναι γιορτινές και η παρουσία σας απαραίτητη. Η πονηρή η Αφροδίτη, όλο και κάποια σκανδαλιά θα σκαρφιστεί, προκειμένου να δείξετε παραπάνω ενδιαφέρον στο ταίρι σας. Αθώα φλερτ είναι η πηγή του κακού, ας έχετε το νου σας! 

Δίδυμος
Διχασμένες οι μέρες σας, από τη μια μέσα στην τρελή τη χαρά, από την άλλη όχι και τόσο! Βέβαια, πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις, συνεπώς μια που η Αφροδίτη επισκέπτεται το ζώδιό σας, μια που της στέλνει ένα «φιλί» ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, ήρθε η άνοιξη για εσάς, με φόντο όμως ένα συννεφιασμένο, γκριζωπό, ουρανό. Χαμογελάτε, φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις, αποζητάτε βόλτες και ταξιδάκια κάπου μακριά. Τυχεροί όσο έχετε ένα σύντροφο, κανονίζετε μίνι διακοπές οπουδήποτε, νιώθετε τέρμα ικανοποιημένοι, όταν σας εκπληρώνουν τις επιθυμίες. Ο Κρόνος όμως από τους Ιχθύες, θέλει να μάθει αν όλο αυτό είναι αληθινό. Μια πρόταση γάμου είναι πιθανή, ή ακόμα συγκατοίκησης, ή μήπως καιρός να γίνετε γονείς; Οι απαντήσεις σας, καθοριστικές για το μέλλον και ξεκάθαρες για την τωρινή σας την κατάσταση.! Ο Κρόνος φανερώνει όλα αυτά που φοβάστε! 

Καρκίνος
Μπορεί να ονειρεύεστε την ιδανική εκδρομή, ή το πιο τέλειο γιορτινό τραπέζι, παρέα με φίλους, οικογένεια, όπως γινόταν μια φορά και έναν καιρό, να όμως που το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς! Ο Άρης είναι στο ζώδιό σας, θα αποζητήσετε όμορφες στιγμές, αλλά με γκρίνια και πολύ μουρμούρα. Κάποιοι από εσάς, ίσως να μην μπορέσετε να πάρετε μερικές ημέρες άδεια από τη δουλειά σας, κάποιοι ίσως να μην έχετε και τα χρήματα, για τραπέζια, κόσμο, για εκείνο το διαφορετικό που αποζητάτε. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο παρέα με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, δημιουργούν ένα ψυχρό κλίμα στα ερωτικά σας, συνεπώς το σενάριο ο ένας στο Βορά και ο άλλος στο Νότο, παίζει πολύ! Ανεξάρτητα λοιπόν από το statusσας, ότι έχετε και δεν έχετε, θα τα επενδύσετε σε ένα φοβερό shopping therapy! 

Λέων
Αλλιώς φανταζόσασταν τέτοιες ημέρες, αλλιώς είναι στην πραγματικότητα, οπότε γκρινιάζετε ασταμάτητα και δεν ακούτε κανέναν και τίποτα. Η «συνάντηση» της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, προκαλεί βαθιά συναισθήματα, θυμίζει έρωτες που ήταν φουλ στο πάθος, στην τρέλα και στην ανεμελιά, φέρνει όμως στην επιφάνεια απωθημένα, που όπως φαίνεται συνεχίζουν να σας βασανίζουν κάποιες φορές. Από το να κάνετε σενάρια παράξενα, να προτιμήσετε τις συζητήσεις. Να εκφράσετε τις σκέψεις σας, τις ανησυχίες σας, είτε με το σύντροφό σας, είτε με το πρόσωπο που σας αρέσει. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος σας ταξιδεύουν στο παρελθόν, δεν υπάρχει τίποτα πια εκεί για να βρείτε, οπότε χαμογελάστε και αγναντέψτε καλύτερα το μέλλον. Μοναχικές οι γιορτινές ημέρες, εκτός αν ξεγελαστείτε από εφήμερα φλερτ! 

Παρθένος
Επιτέλους έφτασε η στιγμή ο Κρόνος από τους Ιχθύες, παρέα με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, να σας δικαιώσουν σε ερωτικά ζητήματα! Υπέροχη η εβδομάδα μέχρι και τις 16/04, οπότε μη διστάσετε να κάνετε τις προτάσεις σας, το σύμπαν ακούει τις ευχές σας και σας τις πραγματοποιεί. Μέρες που εκφράζετε την αγάπη σας, το θαυμασμό σας, στο πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σας, ή σε εκείνο που θα είναι δίπλα σας από δω και πέρα. Σε πρώτη φάση ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη έχουν σκοπό να ξυπνήσουν τα πάθη σας, να σας θυμίσουν πως ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι επικίνδυνο και άκρως απολαυστικό. Συναισθήματα νοσταλγίας θα σας πλημμυρίσουν τις μέρες αυτές, όμως για καλό σκοπό. Ξεπεράστε γεγονότα από το παρελθόν, όμως δίχως να επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Νέες περιπέτειες, χαμόγελα και αγάπη! 

Ζυγός
Ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, μιας που τα μαγικά κόλπα της Αφροδίτης από τους Διδύμους και του Πλούτωνα από τον Υδροχόο, θα σας μαγέψουν τις μέρες αυτές και ξαφνικά θα είστε μέσα στις γλύκες και στα νάζια, γεγονός που θα αρέσει πολύ στο σύντροφό σας. Οι μέρες αυτές είναι μυστήριες, εσείς όμως θα γίνετε ακόμα πιο μυστήριοι, αφού λατρεύετε τις σκανταλιές! Νέες γνωριμίες, ταξιδάκια, νέες αφήξεις στις παρέες σας, ξεδιπλώνετε τα επικοινωνιακά σας τα χαρίσματα και γοητεύετε τα πλήθη! Το φλερτ έχει την τιμητική του, η Αφροδίτη χαρωπή, ο Πλούτωνας έχει πονηρές βλέψεις, νομίζω θα αμαρτήσετε μέρες που είναι, βγάζετε εισιτήριο για την κόλαση, one way ticket.. και τα σχετικά! Ακόμα και λεφτά βγάζετε, παραπάνω, αυτό και αν είναι η έκπληξη της χρονιάς, οπότε σπατάλες και απολαύσεις στο μενού! 

Σκορπιός
Παράξενες οι μέρες αυτές, η Αφροδίτη από τους Διδύμους φλερτάρει επικίνδυνα με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, γεγονός που προκαλεί πάθη, εμμονές και ζήλιες! Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, θα προκύψουν αρκετές συναντήσεις, που κάποιες θα σας αναστατώσουν για αμέτρητους λόγους. Η έκπληξη πολύ μεγάλη όταν διαπιστώσετε τους λόγους, τις κρυφές αιτίες, το τι παίζεται πίσω από την πλάτη σας! Μέσα στην ίντριγκα σας βρίσκω, έχετε το νου σας, γιατί ο ανταγωνισμός υπάρχει και στις καλύτερες τις οικογένειες. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος, σας ταξιδεύουν στο παρελθόν, σε κάτι που δε μπορείτε με τίποτα να ξεπεράσετε, γιατί απλά δεν έχει κάνει τον κύκλο του; Μήπως το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να δράσετε αναλόγως, μπας και γίνει ένα ωραίο closer? Αποζητάτε και αγαπάτε πιο πολύ τη μοναξιά σας..

Τοξότης
Και ξαφνικά σοβαρεύεστε και δεν έχετε όρεξη για εφήμερες περιπέτειες και πολλά σούρτα φέρτα! Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας όμως έχουν άλλα σχέδια. Ή που θα σας δώσουν λεφτά και θα σας αφήσουν να τα απολαύσετε, ή που θα σας μπλέξουν σε ερωτικές περιπέτειες, στα ξαφνικά και από το πουθενά! Επιλογή σας είναι να ενδώσετε στον πειρασμό, επιλογή σας είναι να κρατήσετε χαρακτήρα μέρες που είναι! Ιδανικές ημέρες για να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στο σύντροφό σας και στην οικογένειά σας. Τα φιλαράκια πάντα δίπλα σας, τέτοιες αναμνήσεις θέλετε να φτιάχνετε. Ο Κρόνος όμως έχει ακεφιές και όπου έχει ανάψει φωτιά από πάθος, έτσι και θα τη σβήσει από ψύχος! Προς τα τέλη της εβδομάδας κάποιοι προτιμάτε τις μοναξιές σας, δεν έχετε όρεξη για πολλά-πολλά! Το νου σας στα έξοδα. Άμα δε σας παίρνει – δε σας παίρνει!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι προτιμότερη σε κάθε περίπτωση, οπότε τις μέρες αυτές θα την πείτε και με το παραπάνω! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους παρέα με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, έχουν σκοπό να σας μελαγχολήσουν λίγο, να σας κάνουν παραπονιάρηδες και τέρμα αντικοινωνικούς! Τις μέρες αυτές, ενώ κανονίζετε τόσα πράγματα, θα κάνετε τόσα λίγα, γιατί κατά βάθος θέλετε την ησυχία σας, κάτι που δε θα συμβεί, ούτε έτσι! Το μακριά και αγαπημένοι παίζει πολύ και όποιος σας ζητήσει και τα ρέστα, θα λάβει το μήνυμα, νέτα σκέτα! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, ακόμα και οικογενειακά. Στα τραπέζια τα γιορτινά όλο και κάποιος ανάβει φωτιές. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Κρόνος από τους Ιχθύες, φέρνουν μπόλικα «κρύα» στις σχέσεις, στα συναισθήματα, ιδανικό το σκηνικό για να κάνετε πέρα μερικούς! Βρήκατε και εσείς τις μέρες..

Υδροχόος
Σας μεθάει το σύμπαν κανονικά! Το ραντεβού της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα που κοιμάται στο σπίτι σας τώρα πια, σας απογειώνει συναισθηματικά, ήρθε η άνοιξη στη ζωή σας μετά από πολλά χρόνια, δε λέτε; Τις μέρες αυτές, οι επιθυμίες σας αμέτρητες, υπερβολικές, παράλογες, μοιράζετε τόσο ενθουσιασμό και χαρά, έτσι επειδή σας βγαίνει.. για τον γκρεμό στο τέλος του δρόμου μιλήσατε, ή έκπληξη μεγάλη;;; Αποζητάτε τις ελευθερίες σας, την ανεξαρτησία σας, έχετε όμως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα πάντα! Το νου σας, γιατί κάποιος μπορεί να μην ακολουθήσει, το ύφος σας προκαλεί εντάσεις και κυρίως ερωτικά καβγαδάκια. Πολύ αέρας μπήκε.. δε λέτε; Ευτυχώς που υπάρχει και ένας Κρόνος που προσμένει, για να συνεφέρει την Αφροδίτη και για να εμφανίσει τα αληθινά συναισθήματα και τις αληθινές προθέσεις..!

Ιχθύες
Φορέστε μπλε χάντρες και ότι σας αρέσει για το μάτι, γιατί ανήκετε στους super τυχερούς της παρέας! Ξεχάστε το σπιτάκι σας, τις ξάπλες, οτιδήποτε έχετε οργανώσει, γιατί έχει βόλτες, εκδρομές, φλερτ, νέες γνωριμίες, φουλ παιχνιδιάρικες οι μέρες αυτές για εσάς! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους έχει τρελό ραντεβού με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, συνεπώς συναισθηματικά αναστατώνεστε κυρίως οι ελεύθεροι της παρέας! Τα αυθόρμητα είναι και τα καλύτερα, οπότε μπορεί να βρεθείτε οπουδήποτε στα πολύ ξαφνικά. Απολαύστε ότι προλαβαίνετε γιατί στις 14/04 ο Κρόνος συναντά την Αφροδίτη και της κόβει τα χαμόγελα και τις χαρές! Το νου σας στο πορτοφόλι σας, στα έξοδα που κάνετε, ωραία είναι η μεγάλη η ζωή, αλλά και οι υποχρεώσεις να είναι τακτοποιημένες. Ανώμαλη η προσγείωση, μιας που ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας. Άξιζε η τρέλα;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Julius H. από το Pixabay