Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Τα Ζώδια του μήνα: Ιούλιος 2022 by MagicF’Ariel..!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & επιτέλους Καλό μήνα! Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα! Το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εμάς, καθόλου ανέμελα, αντιθέτως είναι πολύ σοβαρά, αυστηρά και καθοριστικά για την πορεία μας στη ζωή αυτή! Όχι δε θα τα βάψουμε όλα μαύρα, αλλά ούτε και ροζ! Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο, μέχρι να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο, μέχρι να φτάσουμε στην αποκάλυψη εκείνης της περιβόητης της αλήθειας! 



Ο Άρης έχει αγριέψει στο φουλ, σε δυο μερούλες 05/07 μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου και έχει σκοπό να μας κάνει επαναστάτες με αιτία και χωρίς αιτία! Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είναι εκείνοι που επηρεάζονται άμεσα, γυαλίζει το ματάκι, προφανώς το θέμα των καλοκαιρινών διακοπών δεν υφίσταται! Και αν προκύψει κάτι τέτοιο, σίγουρα δε θα είναι έτσι όπως το φανταζόμαστε! Μήπως κάτι να πάει για παραπέρα;

Ο Κρόνος ρίχνει πόρτα, πολύ σκληρή πόρτα, κυρίως στα ίδια τα ζώδια, γιατί δε γίνεται ο κόσμος να χάνεται και ο καθένας να κοιτάζει την πάρτη του! Όποιος συνεργαστεί, παίξει ομαδικά, θα βγει κερδισμένος. Όποιος «πουλήσει» την ομάδα, θα υποστεί και τις ανάλογες συνέπειες. Κάποιες θυσίες θα χρειαστεί να γίνουν, για καλό σκοπό πάντα, τότε ο Κρόνος θα φροντίσει για εκείνο το περιβόητο, μαγικό, δωράκι. Ψυχραιμία, λογική, γερό στομάχι και OMG!

Όταν η Αφροδίτη πάει στον Καρκίνο, σίγουρα το τοπίο θα γαληνέψει, θα γλυκάνει και ο θυμός θα φύγει, λέμε τώρα, οπότε έχουμε να ελπίζουμε για κάτι πιο όμορφο, μετά τις 18/07! Καλά ας μη φανταζόμαστε δράκους, γιατί το σύμπαν δεν έχει σκοπό να την αφήσει να κάνει το έργο της. Δηλαδή το μενού μόνο αγάπες και λουλούδια δεν έχει! Βέβαια, προς τα τέλη του μήνα, ο Δίας γυρίζει ανάδρομος, που σημαίνει πως μπορεί να προκύψουν μοιραίες συναντήσεις, ίσως να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν, ο έρωτας να γίνει απρόβλεπτος, φλογερός και κάποιος εκεί έξω, να ζήσει το όνειρο! Ποιος θα είναι ο τυχερός; Θα το ανακαλύψουμε παρέα!

Το φινάλε του Ιούλη, έχει πολύ σασπένς, μιας που ο Άρης με τον Ουρανό, από το ίδιο ζώδιο, τον Ταύρο, έχουν ήδη φροντίσει, να μοιράσουν εκπλήξεις απίστευτες! Από εκείνες που θα μας μείνουν αξέχαστες για αιώνες! Χλωμό το βλέπω να είναι ευχάριστες. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Προφανώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου! Προφανώς θα υπάρξει ή η υπέρτατη τιμωρία ή το απόλυτο δώρο! Το ξεκαθάρισμα θα γίνει ο κόσμος να γυρίσει τούμπα!

Θα έρθουν και καλύτερες ημέρες.. don’t worry!

φιλάκια..


Κριός
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που όπως φαίνεται, θα τσακωθείτε με όλο τον κόσμο, ακόμα και με τον εαυτό σας τον ίδιο! Νιώθετε πως σας αδικούν σε όλα τα επίπεδα και δε σκοπεύετε να κάνετε πίσω, τούτη τη φορά! Μάχιμο το πεδίο στη δουλειά, κάποιοι χαλαρώνουν λόγω εποχής ενώ δε πρέπει και κάποιοι γυρεύουν τη δική σας τη χαλάρωση, για να σας τη φέρουν από εκεί που δε το περιμένετε! Ξαφνικά νιώθετε πως δεν περνάει ο λόγος σας, πως σας προσπερνούν αδιάφορα, ακόμα και οι δικοί σας οι άνθρωποι! Εννοείται πως θα αστράψετε και θα βροντήξετε ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας, συνεπώς δουλειές τέλος! Ο Δίας σας θέλει ανέμελους, παιχνιδιάρηδες, να φλερτάρετε στην παραλία με ένα κοκτέιλ στο χέρι! Μη του χαλάσετε το χατίρι!

Ταύρος
Ο Ιούλιος μεταξύ μας είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας για εσάς! Αμέτρητες οι εκπλήξεις που θα προκύψουν, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας ανάβει φωτιές, οπότε το τρεχάτε ποδαράκια μου είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που θα σας συμβεί! Οι καλοκαιρινές διακοπές φαντάζουν ως ένα όνειρο απατηλό! Μέρες που θα χρειαστεί να έχετε μάτια ακόμα και στην πλάτη σας και καλό είναι να μην εμπιστεύεστε κανέναν! Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν εμφανίζεται ξανά στη ζωή σας, αποζητώντας μια ακόμα ευκαιρία! Το Κάρμα είναι σπουδαία υπόθεση, οπότε κάτι που δεν τελείωσε ποτέ, εμφανίζεται και ξανά εμφανίζεται μέχρι να κάνει τον κύκλο του, μέχρι να υπάρξει ένα closer. Πολλές οι συγκινήσεις, απίστευτη η ένταση, αμέτρητα τα νευράκια!

Δίδυμος
Η κούραση όλης της χρονιάς σας βγαίνει μέσα στον Ιούλιο! Ίσως για πρώτη φορά φέτος, να μη φαντάζεστε καν τις καλοκαιρινές διακοπές, να ονειρεύεστε μόνο το κρεβατάκι σας και ύπνους ατελείωτους! Βέβαια, το μενού, έχει πολλές βόλτες, σουαρέ, νυχτοπερπατήματα, φλερτ με άγνωστες υπάρξεις, όμως κάποια στιγμή θα τα κόψετε όλα μαχαίρι, γιατί η εξάντληση αντί να φεύγει σιγά-σιγά, φουντώνει ένα πράγμα. Διαπιστώνετε πως τσάμπα χαλάτε το χρόνο σας, τσάμπα σκορπίζεστε, έχετε ανάγκη από ξεκούραση. Το πορτοφόλι σας και τα μάτια σας, γιατί ότι φεύγει δε ξανά μπαίνει γεγονός που θα σας στρεσάρει απίστευτα τις μέρες αυτές. Ο Άρης από τον Ταύρο σας κάνει πολύ τεμπέληδες και αρκετές φορές θα αναρωτηθείτε το τι σας βρήκε. Υπομονή θα λάμψετε ξανά..!

Καρκίνος
Ο φετινός Ιούλης, είναι super εκρηκτικός συναισθηματικά για εσάς! Ξεσηκώνεστε με το παραμικρό και γυρεύετε τα δίκια σας με έντονο τρόπο, υπερβολικό, ίσως. Θυμωμένοι με όλους και με τα πάντα, ξεσπάτε δείχνοντας μια πλευρά του εαυτού σας, που σίγουρα προκαλεί τσακωμούς, μεγάλους και τρανούς! Σπίτι και δουλειά, μάχιμο το πεδίο, τούτη τη φορά δε θα κάνετε πίσω, θέλετε να γίνει το δικό σας, αμέτι – μουχαμέτι! Μέχρι ο μήνας να φτάσει στο τέλος του, ανάλογα με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν, όπως φαίνεται θα υπάρξουν και οι ανάλογες συνέπειες! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, όσο ο μήνας φτάνει προς το τέλος του, σας κάνει απίστευτα εκφραστικούς και εκδηλωτικούς, χάνετε τη μπάλα σε πολλές περιπτώσεις και μένουν αρκετοί με το στόμα ανοιχτό!

Λέων
Καλό είναι να μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο τις ημέρες του Ιούλη! Με το που μπαίνει ο Άρης στον Ταύρο, γίνεστε θηρίο! Από τη μια η κούραση, από την άλλη τα ψυχολογικά, προκύπτουν και κάτι μυστήρια γεγονότα, αλλάζετε ύφος, γυαλίζει το ματάκι σας, γλύκες και καλοσύνες τέλος! Εσείς μπορεί να έχετε στο μυαλό σας τις διακοπές, όμως οι άλλοι έχουν σκοπό να σας ζητήσουν τα απίστευτα! Αφορά και τα επαγγελματικά σας και τα προσωπικά σας. Εννοείται πως δεν είστε super ήρωες, πως δεν έφτασε το τέλος του κόσμου και στην τελική γιατί να βάλετε προτεραιότητες σε θέματα που έχετε ήδη αντιμετωπίσει;;; Αν καταφέρετε να φτάσετε στα τέλη του Ιούλη, δίχως γρατζουνιά, τότε δεν έχετε τίποτα να φοβάστε! Όμως το σύμπαν έχει άγριες διαθέσεις.. τις αποζητά τις γρατζουνιές.. το νου σας λοιπόν!

Παρθένος
Υπομονή να μπει ο Άρης στον Ταύρο, στις 05/07 μπας και καταφέρω να σας πω καλό μήνα! Ο Ιούλης είναι ζόρικος από όλες τις απόψεις, όμως αν χρησιμοποιήσετε τη λογική και όχι το συναίσθημα, ίσως και να τη σκαπουλάρετε από τα μπουρίνια του σύμπαντος! Αν δείξετε καλό χαρακτήρα, ίσως να πάρετε και εκείνο το περιβόητο μπόνους! Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Θα χρειαστεί όλοι να βάλουν τον οβολό τους, προκειμένου να πάτε, έστω για λίγες ημέρες διακοπές. Εννοείται πως την άποψη αυτή, δε θα τη συμμεριστούν όλοι, οπότε οι παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, έχει σκοπό να σας εκπλήξει σε θέματα ερωτικά! Ή που θα γίνετε γονείς στα ξαφνικά, ή που μπορεί να ερωτευτείτε μια ύπαρξη από το πουθενά! Κάποιες ευχές σας πιάνουν τόπο!

Ζυγός
Ο Ιούλης είναι ο μήνας που σας γίνεστε παραπονιάρηδες! Θέλετε και εσείς να πάτε διακοπές, να κλείσετε τους διακόπτες, να κάνετε μεγάλη ζωή, έστω για λίγες ημέρες, όμως οι υποχρεώσεις που έχετε δε σας το επιτρέπουν και τόσο. Ο κλήρος ως συνήθως έχει πέσει επάνω σας, κάτι το οποίο πλέον σας ενοχλεί απίστευτα πολύ! Προκειμένου να βρείτε το δίκιο σας, κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν, θυμάστε πράγματα και θάματα, γεγονός που σας θυμώνει ακόμα πιο πολύ! Ή που θα τινάξετε τα πάντα όλα στον αέρα, ή που θα εξαφανιστείτε τις πρώτες δυο εβδομάδες του Ιούλη! Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, όλο και κάποια από τις επιθυμίες σας θα ικανοποιήσετε, μετά ξεκινά το θέατρο του παραλόγου! Μιλήστε ξεκάθαρα για τις προθέσεις σας, μοιράστε τις ευθύνες και ψυχραιμία πάνω από όλα!

Σκορπιός
Όπως φαίνεται έφτασε ο καιρός που θα τσακωθείτε με όλο τον κόσμο! Δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και ενώ ο στόχος είναι να δουλέψετε και να καλύψετε το κενό, ξαφνικά οι άνθρωποι που είναι τριγύρω, σας δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν έχουν καμία όρεξη για τρεχάματα, πίεση και σκληρή δουλειά! Ο Άρης από τον Ταύρο, ανεβάζει το θερμόμετρο, σας προκαλεί νευράκια και άγχος και σας κάνει ασυγκράτητους. Ο Ιούλης είναι ο μήνας που σας προκαλεί να χωρίσετε τα τσανάκια σας, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό! Ίσως η Αφροδίτη από τον Καρκίνο να γλυκάνει λίγο την καρδιά σας, μετά τις 18/07 όμως! Μέχρι τότε, το σενάριο είναι ανατρεπτικό και λίγα λέω! Μη λέτε τον πόνο σας δεξιά και αριστερά, γιατί δίνετε το δικαίωμα να ανακατευτούν στα πόδια σας άτομα που δε πρέπει!

Τοξότης
Τις μέρες του Ιούλη, το μυαλό σας τρέχει σε αμέτρητα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, μπας και μπει μια ρημάδα τελεία κάπου, μπας και ανοίξει ένας νέος κύκλος. Η αλλαγή που επιδιώκετε, θέλει κότσια, δηλαδή αν είστε έτοιμοι να πουλήσετε ότι έχετε και δεν έχετε, μπας και μαζέψετε πέντε φράγκα παραπάνω, μπας και βελτιώσετε τη ζωή σας, να πάτε σε άλλο επίπεδο! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θέλει οπωσδήποτε να ασχοληθείτε με την ερωτική σας τη ζωή, δηλαδή να δώσετε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σας, να παραβλέψετε τα αμοιβαία, σειρά σας να προσφέρετε λίγη αγάπη παραπάνω. Ο Ποσειδώνας κάνει κουμάντο στην περίπτωση τη δική σας. Μια σας ανάβει το πράσινο φως, μια το κόκκινο! Το τέλος του Ιούλη, φτιάξτε βαλίτσα και δρόμο! Έχει καλοκαιρινές διακοπές το μενού!

Αιγόκερως
Λογικά ο Πλούτωνας σας έχει ερωτευτεί! Ναι μεν σας βγάζει έξω από τα ρούχα σας πολλές φορές, είναι η αιτία που γκρινιάζετε, που μαλώνετε, που ανεβαίνουν τα ντεσιμπέλ της φωνής σας, όμως είναι η αφορμή που γυρεύετε για να πείτε πολλά πράγματα έξω από τα δόντια! Ο Άρης από τον Ταύρο ναι μεν προκαλεί εντάσεις, όμως σας δίνει τη δύναμη να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που έχετε, με πολύ μεγάλη επιτυχία! Ζόρικος ο Ιούλης, όμως υπάρχουν κάποιες μαγικές ευκαιρίες, κυρίως επαγγελματικές ή οικονομικές, που θα φέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας. Σας προσγειώνει λίγο ανώμαλα ο Δίας προς τα τέλη του μήνα, δηλαδή μήπως να ξεχάσετε το θέμα των διακοπών; Μήπως τα χρήματα δε φτάνουν; Τα όνειρα ζωής έχουν ύψιστη προτεραιότητα, οπότε κάποια πράγματα ας πάνε παραπίσω! 

Υδροχόος
Ας ξεκινήσουμε από τον φίλτατο Κρόνο που είναι ανάδρομος και πλέον είναι μεγάλος βραχνάς για εσάς! Ο Ιούλης είναι ο μήνας που θα χρειαστεί να αποδείξετε αν το πάθημα έγινε μάθημα! Ζόρικο πολύ αυτό! Φροντίζετε με κάθε τρόπο να είστε μέσα στο παιχνίδι, εργασία και χαρά έχει το μενού, ο στόχος είναι να εκμεταλλευτείτε τα πάντα όλα, μπας και κερδίσετε το χρόνο που χάθηκε πολύ άδικα μέσα από τα χέρια σας. Και εκεί που βρίσκεστε απογειωμένοι στα ουράνια, εκεί σας προσγειώνει ανώμαλα ο Άρης από τον Ταύρο! Υπάρχουν αμέτρητα γήινα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε! Νευρικοί, οξύθυμοι, βιαστικοί, αγχωμένοι, ή που θα γίνει το δικό σας, ή που ο κακός ο χαμός! Ο Δίας ανάδρομος στα τέλη του Ιούλη, παρέα με την Αφροδίτη σας θέλουν φουλ ερωτευμένους!

Ιχθύες
Τα λεφτά είναι ένα μόνιμο άγχος για εσάς! Τις μέρες του Ιούλη, τα μετράτε και τα ξανά μετράτε και νιώθετε πως δε σας φτάνουν και οι υποχρεώσεις τρέχουν και ο πονοκέφαλος όπως φαίνεται είναι μόνιμος. Ο Άρης σας τσιτώνει λιγάκι, κανείς δε φταίει για τις σπατάλες σας, κανείς δε φταίει επειδή κάνετε κακό κουμάντο! Ο Ποσειδώνας ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια σας, σας ζαλίζει το μυαλό και δε μπορείτε να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την πραγματικότητα! Υπομονή να μπει η Αφροδίτη στον Καρκίνο, για να έρθουν καλύτερες ημέρες. Καιρός να δείξετε την αγάπη σας, την εκτίμησή σας, σε εκείνους που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν. Από τις 18/07 και μετά, μπορείτε να πάτε διακοπές, έχετε το ελεύθερο να ερωτευτείτε κιόλας! Το στάζετε όμως το φαρμάκι σας, το φινάλε άκρως επεισοδιακό!

magicfariel

Φωτογραφία από Brigitte Werner από το Pixabay