Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 23/07/2022 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξημέρωσε ένα υπέροχο Σάββατο, από αστρολογικής άποψης, οι εκπλήξεις αμέτρητες, μέσα στο ΣΚ αυτό! 

Η ερώτηση είναι να τρομάξουμε;;; 😅 Η απάντηση είναι ναι! 😲 Φαντάζομαι έτσι;;; 






Η αλήθεια είναι πως έχω μεγάλη περιέργεια για το φοβερό και τρομερό αστρολογικό γεγονός του μήνα, την τρελή συνάντηση Άρη – Ουρανού – Ερμή, αγωνιώ, δηλαδή τι; Θα γίνω πύραυλος και θα πάω στο διάστημα;;;
Για αυτό κάνουμε πέρα τις αγωνίες μου και εστιάζουμε στο σήμερα, που ο Ήλιος και ο Ερμής είναι στα Λιοντάρια και παρέα φτιάχνουν, το πιο φωτεινό, το πιο αισιόδοξο, το πιο χαρωπό, καλοκαιρινό, μήνυμα ever! Αφορά κάποια δουλειά; Λίγο χρήμα παραπάνω; Ένα φλερτ μυστήρια ωραίο; Μήπως ένα ερωτικό μήνυμα; Ο σκοπός σε κάθε περίπτωση είναι να νιώσει ο κόσμος όμορφα! Ε ναι, πριν τις αστραπές, λίγο happy hour δε βλάπτει! Ω μοντιέ! 😕

Για αυτό, μη το πολύ σκέφτεστε! Μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες και δρόμο! Οπουδήποτε, με καλή παρέα και με κεφτεδάκια στο τάπερ! Αξέχαστες εποχές, ανεκτίμητες, δε προλαβαίναμε να φτάσουμε θάλασσα και πάντα υπήρχε ο πεινάλας της παρέας.. Βόλτα με μαγιό και ένα παρεό, άντε και με ένα παγωτό στο χέρι.. Η Ταυρίνα και οι λιχουδιές της.. Όσο πιο απλά, τόσο το καλύτερο! 

Καλό ΣΚ να έχουμε! 

φιλάκια.. 


Κριός
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που έχετε πολύ καλή διάθεση, έτσι επειδή είναι Σάββατο, μήπως είδατε και ωραίο όνειρο; Σηκώστε το τηλέφωνο και επικοινωνήστε με τους φίλους σας, κανονίστε κάτι το διαφορετικό και ένα σουαρέ εκτός σπιτιού σίγουρα θα σας φτιάξει το κέφι! Ξεχάστε τις δουλειές σας, προτεραιότητα έχει ο εαυτός σας και η καλοπέραση η δική σας. Ιδανική μέρα για να ξεπεράσετε χαρωπά τα όριά σας και να κουτσομπολέψετε!

Ταύρος
Αν και τις μέρες αυτές έχετε γίνει τέρμα σπιτόγατοι, ή ότι επιθυμείτε δε σας κάθεται με τίποτα, σήμερα κάτι μαγικό συμβαίνει στο σύμπαν και ξαφνικά μπορεί να βρεθείτε οπουδήποτε, με πολύ καλή παρέα και με ένα χαμόγελο ως την άλλη άκρη της γης. Ο Ερμής έχω την εντύπωση πως θέλει να σας γνωρίσει τον έρωτα της ζωής σας. Να σας παντρέψει και να σας νοικοκυρέψει! Συνεπώς όλο και κάποιο μήνυμα ή σημάδι μπορεί να φανεί! 

Δίδυμος 
Λογικά βρίσκεστε ήδη στο δρόμο, ποιος μένει στο άστυ ένα τέτοιο ΣΚ; Μια κοντινή απόδραση είναι ότι πρέπει για να ξεκουραστείτε και να αλλάξετε παραστάσεις. Είστε η ψυχή της παρέας, σας αρέσει να ξεσηκώνετε τους ανθρώπους σας με τέτοιες εκπλήξεις, οπότε, με την ευχή μου. Σας αγαπούν, σας φροντίζουν, σας θαυμάζουν, αρκεί να θυμηθείτε τον παλιό, ανέμελο, παιχνιδιάρικο εαυτό σας. Φτιάξτε όμορφες, αξέχαστες αναμνήσεις! 

Καρκίνος
Τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία, όμως τη φέρνουν κιόλας. Σε μια τέτοια διαδικασία σας βάζει το σύμπαν Σαββατιάτικο. Ο Ερμής φέρνει πλουσιοπάροχα δώρα, κάτι σας προσφέρει, οπότε την ανάσα σας θα την πάρετε. Ίσως να μπείτε και σε κάποιο δίλημμα, δηλαδή για να λάβετε κάτι, να χρειαστεί να δώσετε κάτι! Και αντί να το απολαύσετε το γεγονός, εσείς έχετε μια μελαγχολική διάθεση, πάλι δράκους φαντάζεστε. Δε γκρινιάζουμε όμως..

Λέων 
Από σήμερα είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος! Με πολύ καλή διάθεση ξεκινά το Σάββατο για εσάς, είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, θετικοί, φτου φτου μη σας ματιάσω! Ο Ερμής από το ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε ανθρώπους και να ζητήσετε διάφορα, με όμορφο τρόπο. Σήμερα σηκώστε το τηλέφωνο, μην απομακρύνεστε από εκείνους που σας αγαπούν. Φίλοι, γνωστοί, ακόμα και συγγενείς, αποζητούν λίγο ενδιαφέρον από εσάς. 

Παρθένος 
Μήπως ξυπνήσατε μέσα στη γκρίνια; Κάτι σας ενοχλεί; Η ζέστη μάλλον, αλλά αυτό δεν είναι αιτία για να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο. Αν σας κάνουν κάποια πρόταση, να τη δεχτείτε, τρώγοντας έρχεται η όρεξη! Υπέροχο Σάββατο, για να αράξετε κάτω από ένα δέντρο, αγναντεύοντας τη θάλασσα. Κάτι τέτοιο να επιλέξετε, για να φτιάξει η διάθεσή σας κάποια στιγμή. Όσο πιο μικρή η παρέα, άλλο τόσο το καλύτερο. Και περί ανέμων και υδάτων. Ως εκεί! 

Ζυγός 
Ταξιδάκι έχει στο πρόγραμμα για εσάς το σύμπαν, θα είναι επαγγελματικό; Αναψυχής; Πάντως καλό είναι να πάρετε μαζί σας και το σύντροφό σας αν υπάρχει, όχι τίποτα άλλο, για να περάσετε καλά και να αποφύγετε τα γλυκά τα παραπονάκια. Σα να θέλετε να ξεφύγετε από το παρών, από το παρελθόν, κάνετε σκέψεις για να ανοίξετε τα φτερά σας προς το άγνωστο! Σήμερα όλα επιτρέπονται, απολαύστε τις στιγμές, μη κάνετε ανακοινώσεις όμως..

Σκορπιός 
Οι μοναδικοί που βράζετε με το ζουμί σας. Σάββατο μεν, αλλά η δουλειά πάνω από όλα! Οι βουτιές ας περιμένουν, τέτοια εποχή ή που δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας, ή που βρίσκετε μια καλή ευκαιρία. Ο Ερμής φέρνει ευχάριστα μαντάτα, οπότε δε πρέπει να το βάλετε κάτω με τίποτα. Βέβαια, ακόμα και στην παραλία αν βρεθείτε, πάλι για δουλειές θα μιλάτε, ακόμα και με το μαγιό μπορεί να κλείσετε μια πολύ τρελή συμφωνία. Who knows?

Τοξότης
Είναι από εκείνα τα Σάββατα που θα χρειαστεί να μοιράσετε το χρόνο σας σωστά και δίκαια. Ίσως και να γίνετε χίλια κομμάτια, όμως αξίζει τον κόπο. Το σύμπαν σας επιβραβεύει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια ευχή σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να απογειωθείτε στους ουρανούς. Βέβαια, τη χαρά σας, καλό είναι να τη μοιραστείτε με το ταίρι σας, ή τον καλύτερό σας φίλο, γιατί κάπως έτσι θα σας θαυμάσουν και θα σας αγαπήσουν περισσότερο! 

Αιγόκερως 
Καβούρια έχουν μπει στις τσέπες σας τις μέρες αυτές, έφτασε Σάββατο και ακόμα να φύγουν! Οι τσιγκουνιές σας, σας πιάνουν πάντα για καλό σκοπό, να όμως που πρέπει να ψωνίσετε τα απαραίτητα. Μη το τερματίζετε! Το θέμα είναι πως αρκετοί Αιγόκεροι έχετε εκμεταλλευτεί ευκαιρίες, που θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη. Ο Ερμής έχει νέα, που θα σας ξεσηκώσουν ευχάριστα. Το νου σας μη πάτε για τα πολλά και χάσετε και τα λίγα! Φρόνιμα, έτσι;

Υδροχόος
Φέτος παντρεύεστε! Πάρτε το απόφαση! Είναι συμπαντικό το θέμα! Και κάπως έτσι ξεκινάει ένα υπέροχο Σάββατο! Φτιάχνει η διάθεσή σας, σιγά-σιγά, για αυτό ντυθείτε ωραία και κάντε εμφάνιση, όλο και κάποια ψυχή θα σας ανεβάσει στα ουράνια. Εμφανίστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, εξαφανίστε τα βάσανα της καθημερινότητας. Έχει νυχτοπερπατήματα απόψε, συναντήσεις, ματιές, χαμόγελα. Η ζωή είναι ωραία όταν εσείς το θέλετε!

Ιχθύες
Μπορεί να έχετε αμέτρητες ανησυχίες, όμως χαλαρώστε γιατί είναι Σάββατο σήμερα και το σύμπαν μοιράζει πολλά δώρα! Όσοι γυρεύετε μια νέα εργασία, ίσως και να έχετε μαντάτο, που θα σας φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση. Αν προσμένετε με λαχτάρα κάτι χρήματα, μπορεί να γίνει κανένα θαύμα και να γεμίσει το πορτοφόλι σας. Να είστε θετικοί, αισιόδοξοι και να εκτιμάτε όσα έχετε. Τότε ανοίγουν οι ουρανοί! Αυτά για σήμερα με το κοκτέιλ στο χέρι!

magicfariel

Φωτογραφία από Engin Akyurt από το Pixabay