Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Ζώδια: Η Αφροδίτη & το Καλοκαίρι της! by MagicF’Ariel..

01/07 – 31-07/2022 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα να εστιάσω σε κάτι χαρωπό, ανέμελο, ερωτικό, την Αφροδίτη, που από μόνη της, είναι πηγή θετικής ενέργειας, αγάπης, αισιοδοξίας, ελπίδας, η ομορφιά της είναι το μυστικό και η καρδιά της φυσικά! 





Αν και το φετινό καλοκαίρι, είναι μυστήριο από άποψη αστρολογική, αλλάζει το σύμπαν, οι πλανήτες γυρίζουν ανάδρομοι, οι «συναντήσεις» μεταξύ τους προκαλούν τα απίστευτα, η Αφροδίτη μπορεί να κάνει το θαύμα της, τα μαγικά της και να εμφανίζει μετά από κάθε μπόρα ένα ουράνιο τόξο, να επιμένει πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Η Αφροδίτη μέχρι και τις 18/07 βρίσκεται στους Διδύμους. Καλοκαιρινή η διάθεσή της, παιχνιδιάρικη, ξεσηκώνει κυρίως τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους, για φλερτ, βουτιές και νυχτοπερπατήματα!

Βέβαια, στις 13/07 κάνει εμφάνιση παράξενη ο Κρόνος, στη βεράντα της Θεάς Αφροδίτης και της ζητάει να συνεργαστούν! Είναι μια μέρα που κάποιοι θα πάρουν την απόφαση ενός γάμου! Ή της συμβίωσης. Ή ενός παιδιού! Η ζωή αλλάζει και οι σχέσεις θέλουν τροφή, μέσα από τις πράξεις και τα όμορφα τα συναισθήματα.
Και εμφανίζεται ο Ποσειδώνας, ακριβώς την επόμενη ημέρα 14/07, στην παραλία της Αφροδίτης και της ζητάει μια χάρη! Τα γαλαζοπράσινα νερά την τυφλώνουν, τη ζαλίζουν και κάπως έτσι δε φέρνει καμία αντίρρηση! Ότι θέλει ο Ποσειδώνας μας.. Τα σίγουρα, δεν είναι και τόσο σίγουρα, μήπως κάποιος βιάζεται εδώ πέρα; Η Αφροδίτη δε πρέπει να επιτρέψει στο εκδηλωθούν φανερά οι απόψεις και τα συναισθήματα. Γιατί ο Ποσειδώνας φέρνει τις δεύτερες σκέψεις; Η θάλασσα δεν είναι πάντα γαλάζια. Υπάρχει και το βαθύ μπλε.. Οι αποχρώσεις αμέτρητες, τα βάθη άγνωστα! Ποιος θα βουτήξει πρώτος;

Μετά τις 19/07 η Αφροδίτη πια στον Καρκίνο. Μέρες που αρκετοί ασχολούνται με το σπίτι τους, με την οικογένειά τους, με τις καλοκαιρινές τις διακοπές. Όχι δεν είναι εύκολο, αντιθέτως θα χρειαστεί ψυχραιμία, γιατί αμέτρητες απόψεις και ενοχλητικές συμπεριφορές, προκαλούν εντάσεις και λίγα λέω!

Ο Δίας στις 25/07 μπορεί να κάνει το θαύμα του, κάνει και αυτός επίσκεψη στην Αφροδίτη, βασικά μπουκάρει στο σπίτι της, κάπως αδιάκριτος και άκρως επιβλητικός. Εννοείται πως ο Δίας δε ζητά ποτέ χάρες, απλά αποπροσανατολίζει τα «εμπόδια» και παίζει μπάλα όπως θέλει! Ναι τύχη σε ερωτικά και σε οικονομικά ζητήματα, για λίγους και καλούς. Για εκείνους που με καθαρή ψυχή και κούτελο ζουν και υπάρχουν ανάμεσά μας. Τρεις μέρες θα κρατήσει αυτό.. οπότε σας εύχομαι good luck!
Με πονοκέφαλο τη βλέπω την Αφροδίτη να φεύγει από τον Καρκίνο.. Αλλά το καλοκαιρινό της ταξίδι.. συνεχίζεται! Hot summer στα προσεχώς.. 😎

Φιλάκια..


Κριός
Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, δηλαδή μέχρι και τις 18/07, ας υποθέσουμε πως το σύμπαν σας επιτρέπει εκείνες τις γνωστές καλοκαιρινές περιπέτειες. Ιδανικές ημέρες για ταξιδάκια, νέες γνωριμίες, για έρωτες που άγνωστο κατά πόσο θα είναι εφήμεροι, ή αν θα προκύψει κάποια σχέση ζωής! Διχασμένο το σύμπαν, από τη μια ο Κρόνος προστάζει την Αφροδίτη για κάτι μόνιμο, από την άλλη ο Ποσειδώνας, την προτιμά πιο τσαχπινογαργαλιάρα, συνεπώς το νου σας, μη χάσετε το κελεπούρι μέσα από τα χέρια σας. Με το που μπαίνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο, σα να σοβαρεύεστε, κυρίως οι δεσμευμένοι της παρέας! Το θέμα καλοκαιρινές διακοπές πέφτει στο τραπέζι, κάποιοι δε θέλουν να ακολουθήσουν, σηκώνουν το δικό τους το μπαϊράκι, σας το κάνουν δύσκολο, μιας που το πορτοφόλι είναι ένα και πολύ περιορισμένο. Η έκπληξη των ημερών; Ένα προξενιό! 

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, φέρνει το χρήμα! Μέχρι και τις 18/07 θα γεμίσει και πάλι το πορτοφόλι σας, οπότε το shopping therapy έχει σίγουρα την τιμητική του. Ο Κρόνος ήδη σας ζορίζει απίστευτα, σε πολλούς τομείς της ζωής σας, όμως στις 13/07 παρέα με την Αφροδίτη, ίσως να σας κάνει την έκπληξη, σε θέματα ερωτικά! Ακόμα και η πιο δύσκολη περίπτωση, να υποκύψει στη γοητεία σας. Αυτό αρέσει στον Ποσειδώνα, οπότε Ταυράκια μου, το σύμπαν θέλει τις ημέρες του Ιούλη, να σας δει φουλ ερωτευμένους και λίγα λέω! Η Αφροδίτη φτάνει στον Καρκίνο και σας σπρώχνει για καλοκαιρινές διακοπές. Κάντε το λίγο εικόνα. Ξεχάστε το σπιτάκι σας, καιρός για ταξιδάκια, βόλτες μακρινές, αγάπες και λουλούδια. Βρίσκετε το χρόνο, για να περάσετε όμορφες στιγμές, είτε με το σύντροφό σας, είτε με τους φίλους σας, είτε με μια νέα ύπαρξη! Η έκπληξη των ημερών; Μια σχέση ζωής!

Δίδυμος
Να υποθέσω πως το έχετε νιώσει πως η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, μιας που σας έχει μέρες τώρα ξεσηκώσει, για βόλτες, συναντήσεις, σουαρέ, νέες γνωριμίες, παλιές επίσης, από όλα τα καλά έχει το πρόγραμμα. Αντιλαμβάνεστε πως μέχρι και τις 18/07 είστε έξω καρδιά, μοιράζετε πολύ συναίσθημα στους ανθρώπους σας. Ο Κρόνος με την Αφροδίτη, στις 13/07 έχουν σκοπό να σας σοκάρουν. Μια πρόταση γάμου, είναι όντως συγκλονιστική ως ιδέα, μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που δε το περιμένετε, ίσως μια τρομαχτική άποψη! Ο Ποσειδώνας σας θολώνει το μυαλό, οπότε το νου σας, μη δώσετε απαντήσεις που θα σας εκθέσουν! Συνήθως η πρώτη αντίδραση είναι και η πιο αληθινή. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, φέρνει το χρήμα. Κρύψτε το! Η έκπληξη των ημερών; Ένας γάμος, ένα παιδί, μια νέα οικογένεια!

Καρκίνος
Νιώθετε κάπως διχασμένοι συναισθηματικά, όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους. Από τη μια είστε απίστευτα εκφραστικοί, από την άλλη νεκρό το τοπίο. Όσο οι μέρες περνούν, δείχνετε πως δεν έχετε καμία διάθεση για αγάπες και λουλούδια. Προτιμάτε τη μοναξιά σας, το απολαμβάνετε κιόλας. Ο Κρόνος βάζει το χεράκι του στις 13/07 και σας κάνει πολύ σκληρούς με τον εαυτό σας και ο Ποσειδώνας στις 14/07 σας κάνει και φαντάζεστε δράκους. Υπερβολικοί ως συνήθως! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από τις 19/07 και μετά, σα να συνέρχεστε από το κακό που σας βρήκε, καιρός να ξεδιπλώσετε τα ερωτικά σας τα χαρίσματα και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Ο Δίας τις μέρες αυτές, σας επιλέγει, ανήκετε στους τυχερούς της παρέας. Μέχρι και τις 28/07 οι χαρωπές εκπλήξεις, μετά αλλάζει λίγο το σκηνικό. Να κάνετε θετικές σκέψεις.. μόνο!

Λέων
Όσο η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους, μέχρι και τις 18/07 είστε φωτεινοί, λαμπεροί και φουλ ορεξάτοι για βόλτες, συναντήσεις, σουαρέ, ταξιδάκια και μπόλικο φλερτ! Φροντίστε να το απολαύσετε και φυσικά να ικανοποιήσετε τις παιχνιδιάρικες επιθυμίες σας, γιατί μετά έρχονται τα «πρωτοβρόχια»! Ο Κρόνος κατά βάθος έχει άγριες διαθέσεις, συνεπώς παρέα με την Αφροδίτη σας προβληματίζουν για το μέλλον της σχέσης σας. Τεστάρουν τα συναισθήματά σας. Ο Ποσειδώνας μπλοκάρει τις σκέψεις σας, προσπαθεί να σας σταματήσει προφανώς από ένα μοιραίο λάθος. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σα να σταματά το χρόνο για εσάς. Καιρός να κοιταχτείτε μέσα σας, να πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας. Πολύ περίεργες οι τελευταίες ημέρες του Ιούλη, κάποιοι χωρίζετε και κάποιοι εξαφανίζεστε. Φτιάχνετε ένοχα μυστικά, μια εικονική πραγματικότητα με απίστευτες συνέπειες..

Παρθένος
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας ξεσηκώνει για να ανοίξετε τα φτερά σας και να αποζητήσετε μια καλύτερη εργασία για εσάς. Το διάστημα αυτό, μέσω γνωστών, ή ακόμα και από τύχη, μπορείτε να βρείτε την ιδανική δουλειά και να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο! Προφανώς θα χρειαστεί να ξεχάσετε τις καλοκαιρινές διακοπές, όταν το σύμπαν μοιράζει τέτοια θαύματα! Το νου σας στις 13/07 και 14/07, γιατί κάποιος τεστάρει τη σοβαρότητά σας, την ωριμότητά σας και την αξιοπιστία σας. Ωραία η αλήθεια, αλλά εξαρτάται το πού τη λέτε. Ζορίζουν τα πράγματα με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο. Κάποιοι δε θα καταφέρετε να είστε συνεπείς απέναντι στο ταίρι σας ή τους φίλους σας, μιας που άλλα κανονίζατε και άλλα θα προκύψουν και ξαφνικά οι μέρες των διακοπών ίσως και να μη ταιριάζουν. Θα βρεθεί η άκρη, απλά η Αφροδίτη σας το φυλά για έκπληξη!

Ζυγός
Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, άλλο τόσο δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις καθημερινές σας τις υποχρεώσεις. Είναι οι ιδανικές ημέρες για να πάρετε μια άδεια και να εξαφανιστείτε παρέα με το σύντροφό σας! Ταξίδια θέλει η Θεά, βουτιές σε δροσερά νερά και έρωτες μεγάλους και τρανούς! Ο Κρόνος βέβαια, σας θέλει με μια ύπαρξη και όχι με περισσότερες, ενώ ο Ποσειδώνας λέει why not? Το νου σας στις 13/07 και 14/07, τις επιλογές σας, γιατί συνήθως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σας βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, δηλαδή πρέπει να δώσετε σημασία στη δουλειά σας, στην καριέρα σας, στους ανθρώπους που συνεργάζεστε καθημερινά. Ανάλογα με τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας, ο Δίας θα σας ανταμείψει! Ή που θα λάβετε ένα φοβερό μπόνους, ή που θα εκτεθείτε από ένα καπρίτσιο!

Σκορπιός
Φωτιά που καίει είστε τις μέρες του Ιούλη, ανεξάρτητα του αν η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και στη συνέχεια στον Καρκίνο! Αποζητάτε τη φροντίδα, το ενδιαφέρον του συντρόφου σας, ή ακόμα και του προσώπου που σας αρέσει τόσο. Καιρός να σας φερθούν όμορφα ότι και αν σημαίνει αυτό για εσάς. Και επειδή αρκετοί Σκορπιοί περνάτε πολύ χρόνο στη δουλειά σας, όλο και κάποιο πρόσωπο θα σας τραβήξει την προσοχή! Ο Κρόνος θα σας ξεγελάσει, θέλει να δει, θα υποκύψετε στα πάθη σας; Ο Ποσειδώνας φέρνει ψεματάκια στα αυτιά σας, μήπως να αποφύγετε τους έρωτες με τους συνεργάτες σας; Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σας ξελογιάζει! Εξαφανίζει τη λογική και το συναίσθημα κάνει κουμάντο! Το πάθος ρέει άφθονο και το φινάλε του Ιούλη άκρως επεισοδιακό. Επιδιώξτε ένα ταξίδι μακριά από τους πάντες και τα πάντα. Ο έρωτας σας βρίσκει παντού!

Τοξότης
Ο Ιούλης από θέμα Αφροδίτης είναι μια χαρά για εσάς. Είτε βρίσκεται στους Διδύμους, είτε στον Καρκίνο, σας προσφέρει όλα τα καλά. Μου φαίνεται σας κακομαθαίνει κιόλας, είστε οι τυχεροί της παρέας, τι να κάνουμε τώρα; Η Αφροδίτη παρέα με τον Κρόνο σοβαρεύουν τις σχέσεις, δηλαδή γύρω στις 13/07 μπορεί να πάρετε μια απόφαση ζωής! Νιώθετε πως έφτασε η εποχή να προχωρήσετε παραπέρα, στο επόμενο level, ότι και αν σημαίνει αυτό. Βέβαια ο Ποσειδώνας στις 14/07 παρέα με την Αφροδίτη, σας θολώνουν λίγο τη σκέψη, όλα φαντάζουν υπέροχα, αλλά είστε όντως έτοιμοι για να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας; Γάμους μυρίζομαι και όρκους αιώνιας αγάπης! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σας χαλά λίγο το όνειρο, το χρήμα φέρνει και επιτόπου το διώχνει μακριά. Κάντε ταμείο, να ξέρετε τι σας γίνεται. Αποτρέψτε παρεμβάσεις από τρίτους, το κουμάντο εσείς εξολοκλήρου!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη μέχρι και τις 25/07 στρέφει την προσοχή σας στην εργασία σας. Είστε από τους λίγους που το βλέπετε ως εργασία και χαρά, σας αρέσουν και τα δύσκολα, νιώθετε υπέρ πλήρεις όταν πετυχαίνετε στόχους ακατόρθωτους στο πι και φι! Ο Κρόνος στις 13/07 παρέα με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας προσφέρουν ένα μπόνους! Χρήματα λαμβάνετε για την εξαιρετική δουλειά σας και λίγο αργότερα να συμβεί αυτό, κάλιο αργά παρά ποτέ! Ανεξάρτητα από τις επιτυχίες σας, πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, να συνεχίσετε να παίζετε ομαδικά, κατά βάθος όλοι γνωρίζουν πως είστε οι αρχηγοί! Είστε φωτιά που καίει, ερωτικά τραβάτε τα βλέμματα, γοητεύετε τα πλήθη, ξεσηκώνετε υπάρξεις, το τι θα κάνετε είναι δικό σας θέμα! Κάποιο πρόσωπο μέσα από τη δουλειά σας φλερτάρει! Στα τέλη του μήνα, η Αφροδίτη πια από τον Καρκίνο, σας σπρώχνει μέσα σε μια αγκαλιά!

Υδροχόος
Είναι η εποχή σας με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θα το έχετε καταλάβει ήδη! Ανέμελες ημέρες, γεμάτες από νέες γνωριμίες, φλερτ, πονηρά χαμόγελα, σας πειράζουν και σας αρέσει πολύ αυτό. Βέβαια, αρκετοί παίρνετε αποφάσεις ζωής, τύπου να παντρευτείτε και να νοικοκυρευτείτε γιατί πόσο πια θα είστε οι εργένηδες της παρέας! Ο Κρόνος ξέρει πολύ καλά τι κάνει! Ο Ποσειδώνας όμως σπέρνει τις δεύτερες σκέψεις. Πάντα με τη βοήθεια της Αφροδίτης. Συνεπώς στις 13/07 και στις 14/07 μην ανακοινώσετε κάτι και μετά το μετανιώσετε. Αφήστε να κυλήσουν οι ημέρες ήρεμα και όταν η Αφροδίτη πάει στον Καρκίνο, θα δείξει ποιες είναι οι αληθινές σας επιθυμίες. Φέτος θέλετε και εσείς να κάνετε διακοπές, να χαλαρώσετε όπως κάνει όλος ο κόσμος. Να όμως που οι δουλειές σας δεν το επιτρέπουν. Όλα αλλάζουν, δίχως όμως να έρθει η καταστροφή του κόσμου!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, στρέφει την προσοχή σας στο σπιτάκι σας και στις ανάγκες που έχει. Αρκετοί του αλλάζετε ντεκόρ, βάφετε τοίχους, φτιάχνετε οτιδήποτε χαλασμένο, ετοιμάζετε τη φωλίτσα σας, σε καλοκαιρινό φόντο, έτσι για το ψυχολογικό. Το σύμπαν μπορεί να σας φέρει τίποτα μουσαφίρηδες και να ξεβολευτείτε, αλλά θα το κάνετε το καλό, γιατί δε σας κάνει καρδιά για κάτι άλλο! Ο Κρόνος σας τους στέλνει πεσκέσι, με σκοπό να σας πουν πολλά και διάφορα που κατά κάποιο τρόπο θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Σκεφτείτε καλά πριν βάλετε κάποιον μέσα στο σπίτι σας. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σας στέλνει για ψώνια, ένα μαγιό, ένα παρεό και ένα ζευγάρι σαγιονάρες και δρόμο σε μια παραλία. Οι τελευταίες ημέρες του Ιούλη είναι ιδανικές για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Όπου φύγει – φύγει με μια καπελαδούρα ΝΑ! Ερωτικά είστε άτακτοι πολύ!

magicfariel

Φωτογραφία από Alexandr Ivanov από το Pixabay