Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ζώδια: Τα καμώματα του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου.. θυμωμένα ξωτικά! Όλοι έχουμε τα δίκια μας όπως φαίνεται, αφού αρχές του μήνα μπήκε ο Άρης στον Ταύρο και ξαφνικά όλα στα κόκκινα! Έχει άγριες διαθέσεις ο άτιμος, μας έχει τρελάνει η αλήθεια είναι, Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι είστε έτοιμοι για μπουμ τρελό, αν δεν έχει ήδη συμβεί πολλές φορές μέχρι σήμερα! Υπάρχει ένταση λέμε και πολλά νευράκια.! 




Ο Πλούτωνας ειλικρινά δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του, το λέω και το ξανά λέω οι μάσκες θα πέσουν, έχουν ήδη πέσει μερικές και το αποτέλεσμα τραγικό, το οποίο θα φανεί εξολοκλήρου με την έναρξη της νέας σεζόν! Προς το παρόν ψυχραιμία, γιατί κάτι γίνεται στο σύμπαν!

Τον Άρη από τον Ταύρο τον επηρεάζει πολύ το φεγγάρι, από τη μια παίζουν Σκορπίσιες συμπεριφορές και από την άλλη Ταυρίσιες! Το πείσμα δηλαδή και την καχυποψία τα νιώθουμε σε υπερβολικό σημείο! 

Από σήμερα 21/07/22 μέχρι και τα τέλη του μήνα, αγριεύει ακόμα πιο πολύ το σκηνικό, ο Άρης ξαφνικά βρίσκεται στην ίδια παρέα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Απρόβλεπτες οι μέρες, τα νέα τρέχουν και τα μαντάτα δεν αρέσουν και τόσο!
Θεωρώ πως θα υπάρξουν αποκαλύψεις για πολύ ένοχα μυστικά, κάποιοι θα προσπαθήσουν να βρουν το δίκιο τους με άγαρμπο τρόπο, ο καθένας τα δικά του και ανάθεμα αν υφίσταται αυτό, κυρίως σε σχέσεις ζωής! 

Ο Άρης δε το βάζει κάτω με τίποτα, έχει πείσμα Ταυρίσιο!

Κατά τα άλλα .. όλα είναι πολύ super! 😂 

φιλάκια.. 


Κριός
Τις μέρες αυτές έχει πολύ shopping therapy! Ο Άρης όλο τον Ιούλη σας έχει δημιουργήσει μπόλικες επιθυμίες, καιρός να καλομάθετε τον εαυτό σας, να τον κανακέψετε μέχρι εκεί που δε φτάνει. Ακόμα και το λίγο από όλα, μπορεί να σας βγάλει εκτός budget! Αν έχετε κατά νου να ταξιδέψετε για μερικές ημέρες, καλό είναι να συμμαζευτείτε! Τι σας λέω τώρα; Ο Άρης σας θέλει μονίμως με το χέρι στην τσέπη. Μεγάλη ζωή με ημερομηνία λήξης, ή μέχρι όπου μπορεί να φτάσει ο καθένας, με διάρκεια; Ίσα που σώνεται κάτι..

Ταύρος
Ο Άρης σας έχει στην τσίτα από την πρώτη κιόλας ημέρα! Με νευράκια κοιμάστε, με νευράκια ξυπνάτε, είστε όχι απλά στα νύχια που λέμε, αστράφτει και το ματάκι, δε σηκώνετε πολλά-πολλά! Το Φεγγάρι ως δια μαγείας, επηρεάζει κατά πολύ τον Άρη, προφανώς του αναστατώνει τον συναισθηματικό του τον κόσμο, συνεπώς όλα δείχνουν αδικαιολόγητα, κάτι σαν ένα άνευ λόγου και αιτίας. Απογοήτευση, θυμός, λύπη, πείσμα! Από σήμερα 21/07 μέχρι και τα τέλη του Ιούλη, η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο, συνεπώς Ταυράκια μου έχετε δυο επιλογές. Ή που παίρνετε τα πάνω σας και δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας, ή που εκρήγνυστε σαν ηφαίστειο και ότι προκύψει! Εννοείται πως πρέπει να έχετε τα μάτια σας χίλια δεκατέσσερα, κυρίως όταν οδηγείτε! Ο Ουρανός είναι μια έκπληξη από μόνος του! Συνεπώς ας έχετε το νου σας γενικότερα! Τα δεδομένα τέλος! 

Δίδυμος
Ο Άρης επειδή βρίσκεται στον Ταύρο, σας κάνει φουλ τεμπέληδες! Δεν έχετε όρεξη για τίποτα, βαριέστε τα πάντα όλα! Αυτό αλλιώς λέγεται ξεκούραση, δηλαδή κάποια στιγμή τα βάζετε όλα στο off! Οτιδήποτε αφορά υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, τα πηγαίνετε όλο και παραπίσω, φτιάχνετε ένα βουναλάκι που αργότερα σίγουρα θα σας πονοκεφαλιάσει, αλλά ίσως και να μη μπορείτε να κάνετε και αλλιώς. Ο Άρης σας κάνει κρυψίνους. Ξαφνικά τα αθώα ψεματάκια, γίνονται ένοχα μυστικά και πάλι σε περιπέτειες θα μπλέξετε! 

Καρκίνος
Εσείς πίνετε κοκτέιλ στο όνομα του Άρη, μιας που είναι η αιτία που είστε όλο βόλτες, με τα φιλαράκια σας, με γνωστούς και αγνώστους και όλα μια χαρά. Ο Άρης σας δίνει την όρεξη, να ντυθείτε ωραία και να κυκλοφορήσετε σε όμορφα μέρη. Και έτσι ακριβώς να μην είναι, προλαβαίνετε να το αλλάξετε το σκηνικό. Από τη μια το σύμπαν φωνάζει οικονομία, για να καταφέρετε να πάτε μερικές ημέρες κάπου, από την άλλη σας τραγουδά το μια ζωή την έχουμε! Σας μαλώνουν προς τα τέλη του Ιούλη, εσείς πώς θα αντιδράσετε όμως;

Λέων
Ζόρικος ο Άρης από τον Ταύρο! Μέρες τώρα είστε στην τσίτα, είτε υπάρχει λόγος, είτε δεν υπάρχει. Από τη μια οι επαγγελματικές σας οι υποχρεώσεις, από την άλλη οι οικογενειακές, νιώθετε χίλια κομμάτια και λίγα λέω. Και ενώ προσφέρετε το καλύτερο του εαυτού σας, οι τριγύρω δε το εκτιμούν, σας ζορίζουν περισσότερο και σας το κάνουν πιο δύσκολο το έργο. Από σήμερα 21/07 μέχρι και τα τέλη του Ιούλη, νιώθετε αδικημένοι και μάχεστε ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Θα το στάξετε το φαρμάκι σας και μετά το χάος! 

Παρθένος
Σας ξεσηκώνει ο Άρης για περιπέτειες καλοκαιρινές. Ξεπορτίσατε πολλές φορές μέσα στον Ιούλη, μπορεί να σας έπιασε και μια μανία να σηκώσετε το σπίτι όλο στον αέρα, τύπου να λάμψει σε υπερβολικό βαθμό, πάντως ξυπνήσατε όμορφα ένα πρωί! Φροντίστε να εξαφανιστείτε προς τα τέλη του μήνα, να πάτε διακοπές, γιατί τα μαντάτα είναι παράξενα. Δεν είναι μέρες για να κάνετε ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω. Οι προσδοκίες πληγώνουν, η έκπληξη του Ερμή! Ο Άρης θέλει να επιμείνετε πολύ περισσότερο!

Ζυγός
Σας στριμώχνει ο Άρης από τον Ταύρο! Ξαφνικά σας εμφανίζει τα πάντα όλα, τύπου έσοδα – έξοδα και εσείς εκνευρίζεστε απίστευτα γιατί αλλιώς τα φανταζόσασταν. Σας αρέσει και η μεγάλη η ζωή, τις μέρες του Ιούλη τις μισές προσπαθείτε να φτιάξετε την κατάσταση και τις άλλες μισές τα αφήνετε όλα στην τύχη τους! Και επειδή σας αρέσει το χάος, το βλέπετε ως μια πρόκληση μεγάλη, θα κάνετε ότι σας αρέσει και όπως πάνε και όπως έρθουν. Οι τελευταίες μέρες του Ιούλη, κρύβουν αλήθειες που πονούν. Ψυχραιμία!

Σκορπιός
Όλα σας φταίνε, η αλήθεια είναι αυτή και η αιτία είναι ο Άρης από τον Ταύρο! Μάχιμο το πεδίο κυρίως στη δουλειά, πεισμώνετε εσείς, πεισμώνουν και οι άλλοι, πρέπει να γίνει το δικό σας και κάπως έτσι ένας χαμός! Τρώγεστε με τα ρούχα σας η αλήθεια είναι, οπότε οι σχέσεις σας δεν είναι και στα καλύτερά τους. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο ο εγωισμός σας χτυπά ταβάνι. Ο Άρης από σήμερα και μέχρι τέλη του Ιούλη, γίνεται ακόμα πιο άγριος, γεγονός που σας ωθεί στο να διώξετε από κοντά σας ανθρώπους που σας αγαπούν!

Τοξότης
Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και εσείς τρέχετε και δε φτάνετε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Ο Άρης σας πιέζει πολύ, δημιουργεί στόχους ίσως και ανέφικτους, αλλά σας θυμίζει πως ο επιμένων νικά! Και αντί να κόβετε ταχύτητα, το παλεύετε με όλο σας το είναι, δίχως να σας νοιάζει, το αν θα σας ακολουθήσει η ομάδα ή όχι! Να προσμένετε συμπεριφορές παράξενες από τους τριγύρω, όμως να τους προσπερνάτε αδιάφορα. Οι εντάσεις δε βγάζουν κάπου, να που θα προκύψουν μέχρι τα τέλη του μήνα!

Αιγόκερως
Μια χαρά σας πηγαίνει ο Άρης από τον Ταύρο, φτου-φτου! Σας δίνει μπόλικη ενέργεια και όρεξη για να τρέξετε τις υποθέσεις σας και να φτάσετε στον επιθυμητό στόχο σε χρόνο ντε τε! Δε κολλάτε πουθενά, δε μασάτε λέμε! Αυτή η σπίθα που βγάζετε, είναι άκρως ερωτική, έχετε το μέλι, οπότε μη ξαφνιαστείτε με τα φλερτ που θα προκύψουν στα καλά τα καθούμενα! Στα τέλη ο Ερμής με τον Άρη και τον Ουρανό, στραβώνουν λίγο το κλίμα, οπότε το νου σας, γιατί κάποιος σας πετά εκτός budget και γίνεστε πυρ και μανία!

Υδροχόος
Πολύ γήινη επιρροή και δε σας βλέπω καλά! Ο Άρης αν και δεν είναι σπιτόγατος, σας χτυπά εκεί που πονάτε. Εμφανίζει ζητήματα οικογενειακά, σπιτιού, που τα είχατε στα ξεχασμένα, να όμως που τα χρόνια φεύγουν και κάτι πρέπει να γίνει. Να μοιράσετε την περιουσία σας; Να αποδεχτείτε ότι έχουν να σας δώσουν; Μήπως πάνε να σας τα φάνε κανονικά και έχετε πάθει σοκ; Αρκετοί ίσως και να δέχεστε την πίεση ενός γάμου. Μόνιμος ο πονοκέφαλος χρυσά μου! Το νου σας γιατί πολύ φαρμάκι στάζετε! 

Ιχθύες
Ο Άρης από τον Ταύρο σας μεταμορφώνει σε superman! Μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα πάντα όλα τις ημέρες αυτές, επιτυχώς! Τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα και αυτό αρέσει η αλήθεια είναι, άσχετα αν σας δείχνουν το αντίθετο. Το φίδι θα το βγάλετε από την τρύπα ο κόσμος να χαλάσει, οπότε πάρτε βαθιές ανάσες και ας είστε έτοιμοι για όλα! Να είστε πονηροί, γιατί μπορεί να σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια και τελευταία στιγμή να σας τα φέρουν όλα τούμπα. Επεισοδιακό το τέλος του Ιούλη, βαστάτε γερά!

magicfariel

Φωτογραφία από No-longer-here από το Pixabay