Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 20/07/2022 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο καιρό έχω να γράψω ζωδιάκια ημέρας; Αγαπημένη παλιά συνήθεια, που τόσο τη λαχταρώ, μα και πάλι μα..!

Το σύμπαν τις μέρες αυτές έχει τις μαύρες του και όσο να’ναι έχω και εγώ τις μαύρες μου, γιατί Πλούτωνας είναι αυτός, Άρης επίσης, έχουμε και τον Ουρανό, τι άλλο να αναφέρω η Ταυρίνα; Καλέ ξέχασα και τον Κρόνο, που ρίχνει πόρτα αβέρτα, σε κάθε ανούσιο, σε κάθε επιφανειακό, σε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με την αλήθεια, τέλος πάντων! Μη σκάσεις χαμόγελο, να στο εξαφανίσει ο Κρόνος! Και κάπως έτσι εξαφανίζομαι και βράζω με το ζουμί μου.. γιατί όταν κάτι με ενοχλεί .. γκρινιάζω! 

Σήμερα που λέτε, είναι μια Πλουτώνια ημέρα! Αλίμονο, απαντώ στο σύμπαν! Το σκοτάδι θέλει να καλύψει το φως του Ηλίου, τα ζώδια που επηρεάζονται στο φουλ είναι οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι!
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, το πώς έχει η ιστορία. Το συναίσθημα με τη λογική τσακώνονται! Υπάρχει ένα θέμα τύπου το ποιος θα νικήσει, η κάθε πλευρά έχει τα επιχειρήματά της, τη δυναμική της, τον τρόπο της, όμως η μάχη είναι δύσκολη και ίσως και να υπάρξουν παράπλευρες απώλειες. Νευράκια, λογάκια, μια ένταση υπάρχει γενικώς, με το παραμικρό, μπουρλότο! Να ειπώ ψυχραιμία;;;

Το ευχάριστο είναι ο Ερμής, ο οποίος ξεκινά τις καλοκαιρινές του τις διακοπές, στα Λιοντάρια, που λατρεύουν τον ήλιο και τα καλοκαιρινά μπανάκια. Χαρωπή η διάθεση, οπότε τα μηνύματα του Ερμή, θα γλυκάνουν το τοπίο. Και λεφτά μοιράζει και ερωτικά ραβασάκια..

Για να δούμε, τι θα δούμε..   👀

φιλάκια.. 


Κριός 
Καλό είναι σήμερα, να πάρετε μια άδεια από τη σημαία, έτσι επειδή και εσείς μπορείτε να την κάνετε από την πίσω πόρτα και ας σας ψάχνουν! Προσπαθείτε να δείξετε κατανόηση στις ανάγκες των άλλων, όμως αυτό δεν είναι αμοιβαίο! Σήμερα γυαλίζει το ματάκι σας και στάζετε φαρμάκι, γιατί πόσο πια; Προβλέπετε μάχιμο το πεδίο στη δουλειά, βάζετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και γίνεστε οι κακοί της παρέας. Ο Ερμής όμως έχει σκοπό να σας φέρει ένα μαντάτο σχετικά χαρωπό, που σίγουρα θα σας φτιάξει το κέφι!

Ταύρος
 Από τη μέρα που μπήκε ο Άρης στο ζώδιό σας, έχετε χάσει την ηρεμία σας, νιώθετε και πολύ superman, δίχως τη μπέρτα φυσικά! Κοιμάστε με νευράκια, ξυπνάτε με νευράκια, μέσα στη γκρίνια δηλαδή. Σήμερα τρέφετε τον εγωισμό σας, με όμορφο τρόπο. Προσφέρετε αυτά που σας ζητούν, λαμβάνετε αυτά που γυρεύετε. Υπάρχει ελπίδα, πως κάποια στιγμή θα μπει η ρημάδα η τελεία στις υποθέσεις σας. Ο Ερμής έχει σκοπό να βοηθήσει με ένα προξενιό! Σας στέλνει μια πρόσκληση; Ένα μήνυμα από έναν άγνωστο θαυμαστή σας;

Δίδυμος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που μετράτε και ξανά μετράτε τα λεφτά σας, τι πρέπει να πληρώσετε και τι ρέστα απομένουν. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο, φανερώνει αλήθειες που πονούν, προφανώς κάνατε κακή διαχείριση των χρημάτων σας και τώρα κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Ο Ερμής όμως δε θα σας αφήσει έτσι. Έχει ένα φάκελο για εσάς, ένα μικρό δωράκι, οπότε μπορεί στα ξαφνικά να καλύψετε το κενό, να πάρετε την ανάσα σας. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να ρίξετε τις ευθύνες αλλού, ω ναι μαζί τα φάγατε, θυμάστε;; 

Καρκίνος
Τρώγεστε με τα ρούχα σας, κάτι σας είπαν, κάτι είδατε με τα ματάκια σας, κάτι σας ενόχλησε, είναι μέρες που δε σας χωράει ο τόπος. Ο Ήλιος από το ζώδιό σας, σας κάνει πολύ εγωιστές, προκαλεί συναισθήματα που μόνο κακό κάνουν στη ψυχή σας. Σήμερα θα δείξετε φανερά το τι σας ενοχλεί, πως τα θέλετε όλα δικά σας, πως ανήκετε στα κακομαθημένα παιδιά της παρέας. Συνεπώς ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, πάντως προκαλείτε έναν τσακωμό. Το παιχνίδι σας είναι ομαδικό ή ατομικό; Ιδού η απορία!

Λέων 
Ζόρικη η μέρα, μιας που τα βάζετε με τα άτομα της δουλειάς σας. Γυρεύετε διάφορες απαντήσεις, τις οποίες δε σας τις δίνουν, όμως εσείς επιμένετε, γιατί θέλετε να βγάλετε πρόγραμμα. Τύπου πότε θα πάτε διακοπές, ποιος θα σας καλύψει και τα σχετικά. Από την άλλη ίσως και να σας προκαλέσουν και ξαφνικά να θελήσετε να τους δείξετε το ποιος είναι ο αρχηγός. Εν ολίγοις σας την ανεβάζουν την πίεση, έτσι επειδή το σύμπαν έχει κέφια. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, κάποια στιγμή τα επιχειρήματά σας, γίνονται ακράδαντα!

Παρθένος 
Κάτι σας έχει βρει εσάς, ίσως να είδατε και κάποιο φάντασμα στα ξαφνικά και να έχετε αναστατωθεί. Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας το παρελθόν; Μήπως ο Άρης ξέθαψε κάποια ξεχασμένη, εσκεμμένη εκκρεμότητα; Σήμερα όπως φαίνεται θα ξεσπάσετε, θα παραλογιστείτε, γιατί δε γίνεται κάθε φορά που μπαίνει το νερό στο αυλάκι, να προκύπτει ένα τσουνάμι! Το νου σας, γιατί δε φταίει κανείς για τις επιλογές σας. Ο Ερμής σας κάνει λιγομίλητους και κάπως αντικοινωνικούς. Μονάχοι θα βρείτε τις απαντήσεις που γυρεύετε!

Ζυγός
Ενώ κατά βάθος όλα βαίνουν καλώς, είστε σε μια φάση που συνεχώς γκρινιάζετε και κλαίγεστε για διάφορα πράγματα. Και επειδή η μέρα είναι περίεργη, καλό είναι να συγκρατήσετε τα λόγια σας, γιατί θα σας μαλώσουν και δε θα σας αρέσει καθόλου. Υπάρχουν και χειρότερα για αυτό εσείς θα προσπαθήσετε για τα καλύτερα. Και επειδή ο Ερμής έχει τα κέφια του, σας παρασύρει σε μια παιχνιδιάρικη διάθεση, τύπου να κάνετε τις τσάρκες σας, να φλερτάρετε με διάφορες υπάρξεις, να τονώσετε το είναι σας! Καλή επιτυχία! 

Σκορπιός
Ζόρικη μέρα η σημερινή, σας πατούν στον κάλλο μια και έξω και εσείς αντιδράτε σε χρόνο ντε τε! Δεν υφίσταται η άποψη πως κάτι δε μπορείτε να το καταφέρετε, να το φέρετε εις πέρας με επιτυχία! Είναι αδιανόητο αυτό για εσάς, οπότε το νου σας, να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για το οτιδήποτε! Ο Πλούτωνας κάνει το φόντο της ζωής σας ακόμα πιο σκοτεινό, πεισμώνετε, ο εγωισμός σας στα κόκκινα, αστράφτει το ματάκι σας. Επαγγελματικές κυρίως οι ανησυχίες σας, όμως νιώθετε πως βάλλεστε από παντού! Ψυχραιμία! 

Τοξότης 
Οικονομικά ζητήματα σας έχουν προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο. Άλλα συζητάτε, συμφωνάτε, έχετε κατά νου και άλλα προκύπτουν. Και ενώ προσπαθείτε να βρείτε την άκρη του νήματος, τη χάνετε ξανά και ξανά, συνεπώς σήμερα παίζει πολύ το να βγείτε από τα ρούχα σας και να ξεφύγετε εντελώς – παντελώς. Πείτε την άποψή σας, δίχως να γίνετε οι κακοί της παρέας. Ο Ερμής έχει ένα πολύ γλυκό μήνυμα για εσάς. Μήπως με αυτό το αλαλούμ κερδίζετε χρόνο για να κάνετε δεύτερες σκέψεις για το θέμα σας;;;

Αιγόκερως 
Τα αστρολογικά δρώμενα σας χτυπούν κατά κούτελα, η αλήθεια αυτή είναι! Κάτι θα σας πουν, κάποια συμπεριφορά θα σας ενοχλήσει, κάποιος ίσως να θελήσει να σας προσπεράσει και εσείς φυσικά δε σηκώνετε τέτοια, οπότε να ξέρετε έχει μάχη! Γενικότερα δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, είτε αφορά τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, είτε τα ερωτικά σας. Το γεγονός πως πρέπει να αποδείξετε για ακόμα μια φορά το ποιος είναι ο αρχηγός, σας ξεπερνά και σας κουράζει. Υπομονή ο Ερμής σας φέρνει λεφτά! Ο φάκελος τίγκα λέμε..!

Υδροχόος
Έχετε κάνει τρελή βουτιά στα σκοτάδια σας και δε λέτε να βγείτε από εκεί μέσα με τίποτα! Έχετε παρελθόν τι να κάνουμε τώρα; Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε είναι σοβαρές, ίσως και παράξενες για τα δικά σας τα δεδομένα, ζορίζεστε η αλήθεια είναι. Η καρδιά σας τι λέει, έχετε αναρωτηθεί; Σκληροί, ψυχροί, κακοί και ανάποδοι, δείχνετε μια πλευρά που μόνο σας εκθέτει! Θέλετε να απομακρυνθείτε από τα κοινά, να όμως που πρέπει να δώσετε το παρόν όπου χρειάζεται. Ο Ερμής σας δείχνει τον έρωτα..!

Ιχθύες
Ενώ θα πρέπει να είστε χαρούμενοι, γιατί κατά βάθος όλα βαίνουν καλώς, ξαφνικά γίνεστε πολύ ανήσυχοι και θυμάστε πράγματα που έγιναν μια φορά και έναν καιρό. Κάτι σας ενοχλεί κατά βάθος, τα θέλετε όλα δικά σας, σήμερα τουλάχιστον. Μη το τραβάτε στα άκρα, γιατί κανείς δεν έχει τα κέφια του και μπορεί να χάσετε την ηρεμία σας από το τίποτα! Ο Ερμής σας ταξιδεύει κάπου ωραία και με γεμάτο το πορτοφόλι. Μήπως να ξεπεράσετε το ερωτικό σας παρελθόν και να εστιάσετε σε κάτι πιο φρέσκο;;; Μήπως φρόνιμα;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay