Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Ζώδια: Ο Φλεβάρης τελειώνει και ο Ποσειδώνας έχει τα κέφια του! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη, είναι μια από τις καλύτερες του μήνα! Οτιδήποτε συμβαίνει, έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Δεκέμβρη, απλά όλα τα καλά κρατούν λίγο! Φτάσαμε στο the end, είτε το Love Story, έχει ένα happy end, είτε όχι! 






Η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν να βρίσκονται στον Αιγόκερω, προφανώς διανύουν τις τελευταίες τους ημέρες στο ζώδιο αυτό, οπότε θέλουν οπωσδήποτε να κάνουν εντύπωση! Και πώς θα γίνει αυτό; Με τη βοήθεια του Ποσειδώνα! Και κάπως έτσι πιάνουν δουλειά. Φαντάζονται το ιδανικό τοπίο, το τέλειο ραντεβού, η ατμόσφαιρα, πέρα για πέρα ρομαντική, στήνουν την πιο φαντασμαγορική παράσταση ever! 

Και εμείς, σε μια παραζάλη, σα να βλέπουμε καρδούλες παντού, αποζητάμε τη συντροφικότητα, τα χάδια και τα φιλιά και τα ταξιδάκια βέβαια, κάπου ωραία, μακριά από τη φασαρία και το άγχος! Ένα μέρος να στεγάσουμε τον έρωτά μας! Θα μου πείτε για δυο μέρες μόνο;;; Μέσα σε δυο μέρες δηλαδή από σήμερα 22/02/22 μέχρι και τις 24/02/22 μπορεί να προκύψουν επαφές και συναντήσεις πολύ ξαφνικές! Να συμβεί το απρόοπτο, το απρόβλεπτο, μια αναστάτωση να τη νιώσουμε! 
Οι επόμενες ημέρες, μέχρι ο Φλεβάρης να φτάσει στο τέλος του, απλά θα εξελιχτεί το σενάριο! Αγάπες και λουλούδια; Ερωτικές εξομολογήσεις; Μοιραία πάθη; Να βιώσουμε μια άνοιξη μες στο καταχείμωνο! 

Ο Ποσειδώνας είναι τέλειος σε αυτά! Με κλειστά μάτια μας πηγαίνει στον Έρωτα. 💘

😎 Θες, δε θες..!

Και μετά; Μπουρλότο! 💥

φιλάκια.. 


Κριός 
Τις μέρες αυτές, διώχνετε μακριά την τετράγωνη λογική και γίνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, κάτι που δε το κάνετε συχνά! Ο Ποσειδώνας, σας βοηθά να αγκαλιάσετε τη θετική ενέργεια και να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητές σας, με πολύ πάθος και φαντασία! Έχετε τη διάθεση να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε συναδέλφους, όμως να θυμάστε, πως το γυαλί άμα ραγίσει δε ξανά κολλά! Αν και έχετε κάποιες ιδέες, για να ανανεωθεί η ομάδα σας, μη τις αποκαλύψετε ακόμα, διότι θα σας τη χαλάσουν τη δουλειά! Δουλέψτε τα θέματά σας στο αθόρυβο προς το παρόν, δε χρειάζεται να ξέρουν το τι και το πώς!

Ταύρος
Μέρες που ξαφνικά γίνεστε πολύ ευαίσθητοι με εκείνους που χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας. Μπορεί να δώσετε ρούχα, τρόφιμα, αντικείμενα, να προσφέρετε ότι μπορείτε σε ανθρώπους που αληθινά βασανίζονται στη ζωή αυτή. Μέχρι και τις 24/02 γίνεστε η μαγική νεράιδα για κάποιες ψυχές εκεί έξω! Ο Ποσειδώνας σας κάνει δοτικούς από κάθε άποψη! Καλά μη ξεγυμνωθείτε, με μέτρο δηλαδή, μη νιώσετε εξαπατημένοι λίγο αργότερα. Ωραίες ημέρες για να δώσετε σημασία στα ερωτικά σας τα ζητήματα, μιας που το κλίμα είναι ρομαντικό! Να είστε θετικοί σε κάποιο φλερτ, πάντα όμως να κρατάτε μικρό καλάθι. Ο Ποσειδώνας λέει και αθώα μικρά ψεματάκια!

Δίδυμος 
Μετά από πολύ καιρό, καταφέρνετε να πετύχετε πολλά και διάφορα σε επαγγελματικό επίπεδο και τις μέρες αυτές ίσως να λάβετε και ένα μπόνους! Ο Ποσειδώνας, βοηθά σε αυτό, δηλαδή να σας έρθει πιο άμεσα και πιο εύκολα η επιτυχία και το χρήμα, όμως να θυμάστε πως όλα τα καλά, κρατούν λίγο! Βασικά σας βάζει σε ένα μονοπάτι που δείχνει πως είναι στρωμένο από ροδοπέταλα, όμως στην πορεία φεύγουν τα λουλούδια και εμφανίζονται οι πρόκες. Ανεξάρτητα από αυτά που θα συμβούν τις μέρες αυτές, να κρατάτε χαμηλό προφίλ και τον ενθουσιασμό σας να τον μοιράζεστε με λίγους και καλούς. Σκεφτείτε σοβαρά μια νέα πρόταση δουλειάς!

Καρκίνος
Ο Ποσειδώνας σας κάνει τέρμα ρομαντικούς, το φλερτ έχει την τιμητική του τις μέρες αυτές! Αγαπάτε πιο πολύ το σύντροφό σας, ίσως να πάρετε και μια άδεια από τη δουλειά σας, είτε για να ταξιδέψετε κάπου παρέα, είτε για να καταφέρετε να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο, ο ένας στον άλλον. Όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, σας φλερτάρουν, το αποζητάτε έντονα, μιας που είστε γοητευτικοί και πολύ σέξι. Η αλήθεια είναι πως γίνεστε χαλί να σας πατήσουν, το επιδιώκετε αυτό, γιατί έφτασε ο καιρός να ανταποδώσετε τα όμορφα συναισθήματα που σας προσφέρουν. Ωραίο όλο αυτό, αλλά κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας, μην αδειάσετε στα ξαφνικά!

Λέων
Σε ερωτικές αταξίες σας μπλέκει ο Ποσειδώνας! Προφανώς σας τη φυλάει καιρό τώρα, από το Δεκέμβρη που μας πέρασε. Πολλές οι αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Μια νέα θέση, περισσότερα λεφτά και μια αίγλη που μέχρι πρότινος υπήρχε μόνο στα όνειρα. Και πάνω σε αυτή την παραζάλη, εμφανίζεται και εκείνη η ύπαρξη, που κυκλοφορεί ανάμεσά μας, αλλά έχει μάτια μόνο για εσάς! Και εντάξει αν ανήκετε στα αδέσμευτα Λιοντάρια, αν όμως όχι, τότε θα καείτε και θα κλαίτε! Ωραίο το φλερτ, αλλά θέλει προσοχή όταν συμβαίνει στο χώρο εργασίας σας. Το μπόνους, μπορείτε να το φάτε με τα φιλαράκια σας. Πιο safe!

Παρθένος
Το σύμπαν σας θέλει φουλ ερωτευμένους και όχι μόνο! Μια πρόσκληση είναι αρκετή για να μπείτε στο αμάξι και να φύγετε κάπου μακριά. Λίγες μέρες στην εξοχή δεν είναι άσχημη ιδέα για να ζήσετε τον έρωτά σας! Ο Ποσειδώνας είναι η αιτία, που τα βλέπετε όλα ροζ! Μέρες που η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη, έχετε απίστευτα ρομαντική διάθεση και αν είστε μόνοι, είναι μια καλή ευκαιρία, να αλλάξετε ντεκόρ στο σπίτι σας, ακόμα και στο γραφείο. Κάποιοι κερδίζετε στον έρωτα και κάποιοι στο χρήμα. Το σύμπαν έχει επιλέξει για εσάς, οπότε ότι σας προσφερθεί απλόχερα, φροντίστε να το απολαύσετε και να μη ζητήσετε προς το παρόν τίποτα παραπάνω!

Ζυγός
Απογειώνεστε συναισθηματικά τις μέρες αυτές, ο Ποσειδώνας σας φτιάχνει απίστευτα τη διάθεση, μιας που βοηθά να έρθουν πολλά καλά μέσα στη ζωή σας, έστω για λίγο, πειράζει; Σα να ανοίγουν οι ουρανοί σε επαγγελματικό επίπεδο και σε ερωτικό. Μέσα σε όλα είστε, αποζητούν την παρέα σας, τη συνεργασία σας, τα όμορφα τα μάτια σας. Τι άλλο θέλετε; Σχεδιάζετε το μέλλον, οι ιδέες σας αρέσουν, η φαντασία σας καλπάζει, έχετε θαυμαστές πολλούς εκεί έξω. Είστε συνέχεια με κόσμο, οι προσκλήσεις για βόλτες πέφτουν βροχή, είστε η ψυχή της παρέας, στο στοιχείο σας μετά από καιρό. Σας θυμούνται άτομα που τα είχατε ξεχάσει. Ωραία!

Σκορπιός
Από τις καλύτερες ημέρες του Φλεβάρη, ο Ποσειδώνας έχει ήδη φροντίσει για αυτό! Ξαφνικά έχετε επιθυμίες μπόλικες θαρρώ, καιρός να βγείτε από το καβούκι σας και να αποζητήσετε τα φιλαράκια σας, τις παρέες σας, να δώσετε τρελή παρουσία, ακόμα και σε έναν ερωτικό σύντροφο, που κανείς φυσικά δε γνωρίζει για αυτό! Τη βλέπετε πολύ ρομαντικά τη δουλειά, σα να σας χτυπάει η άνοιξη κατακούτελα, εκτός τόπου και χρόνου, βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα! Αρκετοί σκέφτεστε σοβαρά, να ενδώσετε σε μια πρόκληση, σε ένα πρόσωπο που καιρό επιμένει να σας διεκδικεί. Το σύμπαν δε το βάζει κάτω τόσο εύκολα. Ξεγνοιάστε για λίγο το αξίζετε!

Τοξότης
Ο Φλεβάρης τελειώνει και ο Ποσειδώνας έχει τα κέφια του! Αφιερωμένος ο τίτλος, σας ταιριάζει γάντι! Η αλήθεια είναι πως το πορτοφόλι σας τις μέρες αυτές, θα γεμίσει από φράγκα! Ξαφνικά θα τα δείτε πολλά και θα ξεκινήσετε τις σπατάλες! Να φτιάξετε το ένα, να βελτιώσετε το άλλο, ίσως να είναι και μερεμέτια, ο σκοπός είναι να γίνει το σπιτάκι σας πιο όμορφο! Χρειάζεται και αυτό πού και πού, μια τέτοια ανανέωση φτιάχνει πολύ το ψυχολογικό! Μέχρι εκεί ας πούμε επιτρέπεται να φτάσετε, το θέμα είναι να μη το σκορπάτε το χρήμα άδικα και ανούσια. Και τώρα που το συζητάμε, έχετε τακτοποιήσει όλες σας τις εκκρεμότητες, ή ας πάει κάτι παραπέρα;;;

Αιγόκερως
Αφροδίτη, Άρης και Ποσειδώνας, τις μέρες αυτές, λατρεύονται μεταξύ τους, που σημαίνει αυτό για εσάς, έρωτες, μεγάλους, παθιασμένους και τρελούς! Αρκετοί Αιγόκεροι ζείτε τον έρωτα στο απόλυτο και αν δε συμβαίνει αυτό, θα συμβεί, αμέτι μουχαμέτι! Σας έρχεται από εκεί που δε το περιμένετε, οπότε μη χαμογελάτε, σας βλέπω! Μια πρόταση γάμου μπορεί να συμβεί από το πουθενά, να δείτε το μονόπετρο και να σοκαριστείτε! Πολλές οι εκπλήξεις του σύμπαντος για όλους τους Αιγόκερους εκεί έξω. Love is in the air, ένα γλυκό συναίσθημα, ένα ξεσήκωμα, μια παραζάλη, γιατί αυτό θέλει το σύμπαν! Βγείτε από το σπίτι, πείτε το ναι.. ξέρετε εσείς!

Υδροχόος
Το λαγούμι είναι το αγαπημένο σας δωμάτιο τις μέρες αυτές! Ναι, η τρύπα κάτω από τη γη, εκεί που κανείς δε μπορεί να σας δει! Έχετε τις κλειστές σας, φρόντισε το σύμπαν για αυτό, οπότε ο Ποσειδώνας, έχει σκοπό να σας γλυκάνει! Όχι δεν είναι ένα σοκολατάκι μαγικό, αλλά λεφτά! Από διάφορες μεριές θα εισπράξετε λεφτά και κάπως έτσι θα χαμογελάσει το χειλάκι σας. Ο Ποσειδώνας, ενώ του αρέσει να εξαπατά, εσάς σας αγκαλιάζει τούτη τη φορά και σας λέει να το δουλέψετε αθόρυβα τώρα και αργότερα να κάνετε θόρυβο με τις επιτυχίες σας! Σας εμπνέει, σας κάνει δημιουργικούς, η φαντασία σας καλπάζει, ανήσυχες οι σκέψεις σας πολύ!

Ιχθύες
Ο Ποσειδώνας σας κάνει τέρμα ρομαντικούς, αρκετοί από εσάς εκεί έξω φαντάζεστε τον Ιππότη πάνω στο άλογο, ή τη Θεά μέσα στα γαλαζοπράσινα νερά! Κάποιοι βρίσκετε ιδανικές τις ημέρες για να πάτε ένα ταξιδάκι, είτε παρέα με το σύντροφό σας, είτε μονάχοι, γιατί δεν πτοείστε, όλο και κάποιο φλερτ θα προκύψει στην πορεία! Το σύμπαν έχει σκοπό να σας ξεμυαλίσει τις μέρες αυτές, με κάποιο πρόσωπο. Αταξίες μυρίζομαι, αλλά χρειάζονται και αυτές πού και πού! Προφανώς ο Ποσειδώνας δείχνει πως όλα βαίνουν καλώς στην προσωπική σας τη ζωή, αλλά μόλις το μαγικό του πέπλο εξαφανιστεί, θα εκπλαγείτε από τα γεγονότα! Φρόνιμα!

magicfariel

Φωτογραφία από AdelinaZw από το Pixabay