Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Ζώδια: Ο Κρόνος κάνει «έφοδο» στον Ήλιο! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι από εκείνες τις ημέρες, που ενώ η καθημερινότητά μου είναι φουλ, χρόνος δεν υπάρχει, όλα στα κόκκινα, ξαφνικά βρίσκω τη διάθεση να γράψω! Αυτό λέγεται δημιουργικότητα, όμως είναι και μια εκτόνωση ψυχολογική! Γράφω, για να ξεφύγει το μυαλό! Μεταμορφώνομαι σε ξωτικό.. πόσο μαγικό;;;

Και που λέτε ο Κρόνος την εβδομάδα αυτή, έχει κάνει ντου από παντού στον Ήλιο! Βρίσκονται και οι δυο στο ζώδιο του Υδροχόου, ούτε καν κρυφτό δε πρόλαβαν να παίξουν, τον έχει ανακαλύψει στο πι και φι.. και τον έχει βάλει και τιμωρία, γιατί κοίταξε κρυφά, ενώ δεν έπρεπε! Ο Κρόνος τον Ήλιο καλέ! 



Οι ενέργειες του σύμπαντος είναι πολύ δυνατές τις μέρες αυτές! Το μαγικό 22 κυριαρχεί σε κάθε περίπτωση! Η Νέα Σελήνη χθες στον Υδροχόο, είναι ας φανταστούμε σαν ένα μαγικό φίλτρο, με τα καλύτερα συστατικά μέσα, που κάνουν πιο έντονη την επιθυμία της πραγματοποίησης ενός ονείρου! Επαγγελματικού κυρίως, αλλά ίσως και ερωτικού.. 

Ο Κρόνος αν και είναι πολύ σκληρός, πολύ δίκαιος, πολύ αυταρχικός και μπόσικος, επιτρέπει σε κάποιες ψυχές εκεί έξω, να κάνουν μια ευχή, που να είναι πάρα πολύ αληθινή, γιατί το σύμπαν έχει κέφια.. Εκπληρώνει επιθυμίες μέρες που είναι.. Ο Κρόνος απλά φροντίζει κάτι τέτοιο να συμβεί σε εκείνους που το αξίζουν, μόνο! 

φιλάκια.. 💕


Ταύρος
Ο Κρόνος και ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου, σας ανάβουν φωτιές μέρες που είναι! Το εργασία και χαρά επιμένει, είστε και εργασιομανείς από τη φύση σας, όλα στα κόκκινα, έχετε στόχους να πετύχετε! Βέβαια, δεν είναι όλα εύκολα, ούτε ρόδινα, οι μέρες αυτές είναι ζόρικες από όλες τις απόψεις! Δύσκολες οι σχέσεις, υπάρχει ένα επικοινωνιακό χάος! Τι κάνει ο Κρόνος λοιπόν; Σας τσεκάρει, σε επαγγελματικό επίπεδο! Τις ικανότητές σας. Την τιμιότητά σας! Το ήθος σας! Την παραγωγικότητά σας! Την υπομονή και ψυχραιμία σας! Μια καλή ευκαιρία, είπαμε, να θυμίσετε σε μερικούς την παρουσία σας! Τα λάθη δεν επιτρέπονται. Οι εκκρεμότητες επιτρέπονται αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα! Τίποτα δεν επιτρέπεται να αιωρείται από δω και από εκεί, έτσι άνευ λόγου και αιτίας! Πολλά τα Ταυρίσια τα νεύρα σας, δώστε τόπο στην οργή και αφήστε να περάσει το μπουρίνι, γιατί μπορεί να ξυπνήσει το Ταυρί και να αγριέψει και μετά άγνωστο για τη συνέχεια! Ο Ήλιος συνεργάζεται και του φανερώνει τα πάντα όλα! Προσαρμοστείτε στους ρυθμούς του Κρόνου.. και είμαι σίγουρη πως καθαρός ουρανός, αστραπές, δε φοβάται! 

Λέων
Ο Κρόνος που λέτε από τον Υδροχόο, στριμώχνει στη γωνία τον Ήλιο και του κάνει πολύ προσωπικές ερωτήσεις, που αφορούν το άτομό σας! Τον προβολέα της ανάκρισης τον ρίχνει πάνω στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Ερώτηση, στην ερώτηση καταλήγει στην πιο σημαντική! Είστε ευτυχισμένοι με το γάμο σας;;; Με τη σχέση σας;; Με τους ανθρώπους που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη; Ε λοιπόν Λιονταράκια μου, ο Κρόνος γνωρίζει ήδη την αλήθεια, οπότε περιμένει να την ακούσει κιόλας! Το νου σας λοιπόν στο τι θα απαντήσετε, γιατί μετά δεν έχει «άλλαξα γνώμη»! Καθώς καταλαβαίνετε, τίποτα δε γίνεται τυχαία στο σύμπαν! Κάποιοι τις μέρες αυτές, ή λέτε ένα μεγάλο αντίο ή γίνεστε ένα με το πρόσωπο που αγαπάτε! Ο Ήλιος φτιάχνει τα φλασάκια της ζωής σας, ο Κρόνος τα περνάει από μπροστά σας και εσείς αποφασίζετε! Ωχ αμάν! Μη στεναχωριέστε, όλα καλά θα πάνε! Όπως και να έχει το θέμα, η κατάληξη είναι μια! Με τα φιλαράκια σας, να διασκεδάζετε, ή τον πόνο σας, ή τις χαρές σας! Ο Κρόνος θέλει επίσης να δει, αν έχετε τη διάθεση να πληρώσετε το λογαριασμό μια και έξω, ή σε δόσεις;

Σκορπιός
Ο Κρόνος στην περίπτωση τη δική σας, νιώθει σα το σπίτι του! Ο Ήλιος την έχει πάρει ήδη την κρυάδα, οπότε δε φέρει αντίσταση καμιά! Μη σας αποκαλύψω, πως τον έκρυψε στην ντουλάπα, μιας που το σκοτάδι είναι λατρεία μεγάλη για εσάς! Δίχως να χρειαστεί να κοιτάξατε κατάματα τον Κρόνο, θα απαντήσετε στις ερωτήσεις του, πριν κάνει προλάβει να σας τις κάνει! Εντυπωσιάζεται από την ειλικρίνειά σας, την αμεσότητά σας, την εξυπνάδα σας και ξεκλειδώνει κάποιες πολύ σημαντικές πόρτες για εσάς! Μπορεί η εβδομάδα να μην έχει ξεκινήσει και τόσο ομαλά, όμως στην πορεία μπαίνουν όλα μαγικά στη θέση τους! Βρίσκετε λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα, κάτι διώχνετε μακριά, σα να φεύγει ένα μεγάλο βάρος! Όμως η έκπληξη είναι μια επαγγελματική πρόταση, που θα σας έρθει εξ ουρανού! Δημόσιες σχέσεις χρυσά μου, σηκώστε τα τηλέφωνα, να διαβάζετε τα mail σας συχνά, πολλά τα μυστήρια του σύμπαντος! Μα τόσο καιρό σας βασανίζει, το σύμπαν, ας σας κάνει και κανά δωράκι! Ρίχνετε άκυρο σε πολύ κόσμο, αφήνετε στην άκρη μόνο εκείνους που αξίζουν το χρόνο και την προσοχή σας!

Υδροχόος
Ο Κρόνος και ο Ήλιος στο ζώδιό σας! Το φως και το σκοτάδι μαζί! Είστε καλά;;; Πώς την παλεύετε; Γνωρίζει ήδη τα πάντα όλα για εσάς, τις κρυφές σας τις επιθυμίες, τα όνειρά σας, γιατί κλαίτε τα βράδια; Ποιοι είστε και πού πάτε;;; Ο Κρόνος κλείνει το μάτι στον Ήλιο και του λέει να στρίψει γωνία! Ο Ήλιος δε θέλει να πάει πουθενά! Και εσείς στη μέση! Ε λοιπόν τις μέρες αυτές, είστε τέρμα αντιδραστικοί, επιθετικοί, απρόβλεπτοι και αυτοκαταστροφικοί θα έλεγα! Αυτό που σας λέει ο Κρόνος, είναι πως δε παρατάτε τα όπλα με τίποτα και αν χρειαστεί ας δουλέψετε εκ νέου τον ίδιο στόχο, μέχρι να τον πετύχετε! Μην εκνευρίζεστε, τώρα πια γνωρίζετε το τι και το πώς! Η εμπειρία δεν επιτρέπει στο άγχος να την κάνει παρέα! Ανυπόμονοι ως συνήθως, γίνεστε απότομοι, εντάξει έχει εξαντληθεί η υπομονή σας, αλλά ο επιμένων νικά, αυτό σας τρελαίνει το μυαλό, κάθε μέρα! Βασικά θέλετε να χωρίσετε με όλο τον κόσμο, αλλά αυτό δε γίνεται! Ο Κρόνος σας στήνει διάφορα παγίδες, να δει θα πέσετε μέσα; Το πάθημα έγινε μάθημα; Γυρέψτε τα μάτια του Ήλιου, σίγουρα θα σας οδηγήσει σε ένα κρυφό μαγικό μονοπάτι! Good luck!

magicfariel

Φωτογραφία από Patricio González από το Pixabay