Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Ζώδια: Προς τα πού φυσάει ο «Άνεμος»; by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολύ καιρό τώρα το σύμπαν ασχολείται κυρίως με τα ζώδια της Γης και του Νερού, γιατί η αλήθεια είναι πως έχουν την τιμητική τους!

Και κάπως έτσι, σκέφτηκα να κάνω τη διαφορά και να γράψω κάτι λίγα για τα ζώδια του Αέρα, τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους! 





Τα νέα του σύμπαντος, είναι πως ο Ερμής, ο Ήλιος και ο Κρόνος βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου!

Ο Ερμής είναι πλέον χαρωπός, ανάλαφρος, έχει έρθει στα ίσα του! 

Ο Ήλιος ότι ήταν να φανερώσει, το φανέρωσε με τον πιο απρόβλεπτο, ίσως και σκληρό τρόπο!

Και ο Κρόνος το κακό σπυρί της παρέας! Μια ρίχνει βλέφαρο από δω και μια από κει, ας υποθέσουμε πως στην παρούσα φάση, δε δίνει καμία σημασία στα ζώδια του Αέρα! Μπορείτε δηλαδή να ξεσαλώσετε άφοβα!

Επιτέλους, τα ζώδια του Αέρα, βρίσκουν τη λαλιά τους μετά από πολύ καιρό!
Σωστές λέξεις, φτιάχνουν όμορφες προτάσεις, ιδανικές σκέψεις, υπάρχουν τόσα πολλά που θέλουν απεγνωσμένα να ειπωθούν, οπότε μήπως να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία του σύμπαντος, μπας και ηρεμήσει η ψυχούλα σας, λέμε τώρα!

Προς τα πού φυσάει ο Άνεμος;; 

Προς την αλήθεια! Προς την ειλικρίνεια! Προς την αποκάλυψη των συναισθημάτων σας! Προς εκείνη την κατεύθυνση που θα σας δώσει σημασία, που θα σας αγκαλιάσει θερμά, που θα σας φιλήσει στο μέτωπο!
Θέλετε να μιλήσουμε και για το τρίτο μάτι;;; Συναρπαστικό θέμα, για εσάς, τους φευγάτους της παρέας! Θέλετε να εξερευνήσουμε το τι εννοεί ο ποιητής; Άκουσα.. πως το φιλί στο μέτωπο, πλην του ότι είναι σημάδι υπέρτατης αγάπης, είναι και ο μοναδικός τρόπος, για να ενεργοποιηθεί το τρίτο μάτι.. Υδροχοίστικα.. ζητήματα.. άκρως ανεξήγητα.. όμως τέρμα συναρπαστικά! Σωστά;

φιλάκια.. 💋

Δίδυμος
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που θέλετε να ζητήσετε πολλές χάρες από τους ανθρώπους σας! Σα να έφτασε ο κόμπος στο χτένι, δηλαδή έχετε να τακτοποιήσετε τόσα πολλά πράγματα, που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ένα μαγικό χέρι βοηθείας! Πώς φαντάζομαι την ιστορία σας! Ξαφνικά ανοίξατε τα ματάκια σας και διαπιστώσατε πως ζείτε μέσα σε μια ζούγκλα! Ρούχα από δω και εκεί, ο νεροχύτης .. πού είναι; Δε τον βλέπετε πια! Το σαλόνι ακατάστατο! Μήπως ζει το φάντασμά σας μέσα σε ένα σπίτι σχεδόν ερειπωμένο; Και επειδή εσείς οι Δίδυμοι, δε το έχετε και τόσο με την καθαριότητα και την τάξη, θα ζητήσετε το βαρύ πυροβολικό να σας κάνει μια επίσκεψη! Μέχρι λοιπόν, να το φέρετε στα ίσα του το σπιτάκι σας, θα ανακαλύψετε στην πορεία, ξεχασμένους λογαριασμούς, ειδοποιήσεις πληρωμών, μπόλικους δράκους, που τόσο καιρό αποφεύγατε! Σενάριο Νο1 είναι να τα κάψετε! Σενάριο Νο2 είναι να κάνετε γλύκες στους πάντες, μπας και τους ξεγελάσετε, μπας και σας σώσουν, μπας και σας κάνουν ένα δώρο «ανεκτίμητης» αξίας! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Οι δεσμευμένοι της παρέας, το νου σας, γιατί ναι μεν είναι όμορφο και απαραίτητο να ζητάτε πού και πού επιβεβαίωση από το σύντροφό σας, όμως μέχρι εκεί! Άλλο το θέμα της αγάπης και άλλο της «εξυπηρέτησης».! Μη σας πουν και συμφεροντολόγους..

Ζυγός
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που θα προτιμούσατε να μπείτε σε ένα αεροπλάνο και να εξαφανιστείτε σε ένα ξωτικό νησί! Αγαπημένο σας όνειρο, ίσως κάποιοι τυχεροί να το ζήσετε κιόλας! Και επιστρέφουμε πίσω στην πραγματικότητα! Για να μπορέσετε λοιπόν, να βγάλετε λεφτά και να ελπίζετε για ένα τέτοιο ταξίδι, θα χρειαστεί πρώτα να δουλέψετε με όλο σας το «είναι»! Ξεχάστε τους χαλαρούς ρυθμούς και πάρτε το απόφαση, πως κάθε μέρα από δω και πέρα θα είναι πιο δύσκολη και ζόρικη από την άλλη! Η ημέρα σας φανερώνει τους συμμάχους που έχετε, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και αυτούς που σας ζηλεύουν και σας θέλουν δεύτερους στον αγώνα αυτό! Υπάρχουν και όμορφες εκπλήξεις στο σενάριο το σημερινό! Να βρεθεί κάποιο πρόσωπο που να σας προτιμήσει, να σας αναθέσει ένα project και φυσικά να σας δώσει και πέντε φράγκα παραπάνω! Όπως φαίνεται δεν έχετε όρεξη για το γνωστό μπούρου – μπούρου, που τόσο το λατρεύετε! Και μέσα σε αυτό τον κακό τον χαμό, υπάρχει και ο έρωτας! Σας ζηλεύουν ακόμα και εκεί! Είτε φλερτάρετε άφοβα και έχετε κατακτήσεις γενικώς, είτε έχετε ένα σύντροφο που σας λατρεύει. Προφανώς έχετε κάνει καλή επιλογή δουλειάς και συντρόφου! Αποφύγετε τους ενοχλητικούς και δώστε σημασία μόνο σε εκείνους που εκπέμπουν θετική ενέργεια και όμορφα συναισθήματα!

Υδροχόος 
Είναι από εκείνες τις ημέρες, τις άκρως τηλεπαθητικές! Βλέπετε τόσο μακριά, ακούτε και φωνές, γνωρίζετε πολύ καλά το τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας γενικώς! Πολλές φορές θα πιάσετε τον εαυτό σας, να ρεμβάζει έξω από το παράθυρο, είτε η θέα είναι μια γαλάζια θάλασσα, είτε μια γειτονιά, είτε ακόμα και το βουνό! Το μυαλό σας ταξιδεύει σε πρόσωπα που αγαπήσατε, ερωτευτήκατε, νιώσατε εκείνο το μαγικό συναίσθημα μια φορά και έναν καιρό! Πριν τρελαθείτε, χάσετε το μυαλό σας, εκνευριστείτε με την πάρτη σας και επιστρέψετε στα χιονισμένα τοπία της καρδιάς σας, καλύτερα να αποζητήσετε την παρέα ενός πολύ καλού φίλου και να μιλήσετε έξω από τα δόντια για τις ανησυχίες σας! Επιτρέπεται να μονολογήσετε όσο το έχετε ανάγκη, όμως θα χρειαστεί να ακούσετε και μια άποψη, σχετικά ουδέτερη! Και για να ξεφύγετε από τον εαυτό σας, ίσως να τρέξετε στην αγορά, να κάνετε ένα φανταστικό shopping therapy, αλλά να ξέρετε και πάλι στο τέλος της ημέρας, οι σκέψεις σας θα επιστρέψουν εκεί που ήταν από το πρωί, μη πω από χθες το βράδυ! Όλοι γνωρίζουμε πια, πως μπορεί να φλέγεστε από μέσα σας, κανείς όμως ποτέ να μη μάθει τίποτα για αυτό! Ξέρετε κάποια στιγμή, γίνεται ένα ωραίο μπουμ.. και εκεί το χάος από όλες τις απόψεις! Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, ακολουθήστε την καρδιά σας και μη λέτε κουβέντα σε κανέναν!

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay