Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ζώδια: Λιονταρίσιο το Φεγγάρι του Φλεβάρη 2022! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μαγικό το Φεγγάρι στον ουρανό, έτσι δεν είναι; Ήδη είναι υπέρλαμπρο, ήδη μαγεύει όλα τα μάτια, πού να έρθει και το αύριο! 
Το υπέροχο της υπόθεσης είναι πως όσο η νύχτα προχωρά, το Φεγγάρι θα είναι όλο και πιο φωτεινό, όλο και πιο δυνατό, δύσκολο να του αντισταθεί κανείς.. 

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, έχετε την τιμητική σας! Οι πρωταγωνιστές των ημερών, αλλά κυρίως της νύχτας! Όσο το Φεγγάρι φωτίζει δυνατά μέσα στο σκοτάδι, άλλο τόσο εσείς, σα να αφήνετε την πανοπλία στην άκρη, σα να γκρεμίζετε τα τείχη σας, σα να διαγράφετε κάθε ίχνος εγωισμού, μαγεύεστε από τον έρωτα, από την αγάπη.. Ο τολμών νικά, χάνει κιόλας, αλλά πείσμα, στο πείσμα, κάποια στιγμή και ο χαμένος θα βγει νικητής! Το πείσμα, κάποια άλλα συναισθήματα το προκαλούν! Τι λέτε να γίνει αυτό η σπαζοκεφαλιά για απόψε; 

Πανσέληνος στα Λιοντάρια, αύριο 16/02/2022, πουρνό-πουρνό, φαντάζεστε τι νύχτα έχουμε να περάσουμε! Τα όνειρα είναι σημάδια μαγικά, κάποιος τα προκαλεί, κάποιος τα στέλνει, είναι οι ενέργειες εκείνες, που επιτρέπουν κάποιος να δει την αλήθεια. Όσο πιο δυνατό είναι το συναίσθημα, άλλο τόσο τα όνειρα, φανερώνουν αυτό που επιθυμεί ο καθένας από εμάς! Τι Φεγγάρι είναι τούτο;;; Με έχει τρελάνει.. Με έχει αναστατώσει!

Ένα Φεγγάρι, του Φλεβάρη,
που τις καρδιές άμα είναι θα σμίξει..
ή οριστικά θα τις χωρίσει.. 

φιλάκια.. 💕


Κριός
Ζόρικο το Φεγγάρι αυτό, προκαλεί γεγονότα, δυνατά, συνταρακτικά, κάποια είναι σχετικά στενάχωρα, κάποια όχι και τόσο, ο σκοπός είναι να με λίγα λόγια να φύγει το παλιό για να έρθει το καινούριο! Ανανεώνεται κατά πολύ η ατζέντα σας. Να είστε θετικοί σε νέες γνωριμίες, νέες συνεργασίες, νέους έρωτες! Συναισθηματικά όσο και αν πονά ένας αποχωρισμός, άλλη τόση χαρά φέρνει ένα καλωσόρισμα!

Ταύρος
Μέρες που αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα ωραίο μπουμ! Απίστευτη νευρικότητα και υπερένταση σας προκαλεί το Φεγγάρι αυτό, λογικά, βάση αστρολογικού, τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Είτε έχετε δίκιο, είτε όχι, θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι, λογικοί και να σφυράτε αδιάφορα στο κάθε τι, ανεξάρτητα αν φλέγεται το σύμπαν σας όλο! Πιστέψτε στη Θεία Δίκη. Υπομονή και βαθιές ανάσες!

Δίδυμος
Του λωλού, είναι μια άποψη και αυτή, μιας που τις μέρες αυτές, πηγαίνετε πέρα – δώθε, είστε τσίτα η αλήθεια είναι, όμως αν αναρωτηθείτε γιατί συμβαίνει όλο αυτό, απάντηση δεν υπάρχει! Μην έχετε την απαίτηση να κατανοήσουν τα συναισθήματά σας, ούτε να κακιώσετε αν νιώσετε μονάχοι στον κόσμο αυτό! Το Φεγγάρι είναι κάπως χαοτικό, σας ανάβει όμως φωτιές για να λύσετε άμεσα τα θέματά σας!

Καρκίνος
Ξαφνικά έχετε ανησυχίες τύπου, πότε εσείς θα καταφέρετε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, από τις πιο μεγάλες, μέχρι και τις πιο μικρές. Το Φεγγάρι λοιπόν, σας φανερώνει το τι πρέπει να γίνει, προκειμένου να φτάσετε εκεί που ονειρεύεστε! Και επειδή όλα έχουν να κάνουν με το χρήμα, θα χρειαστεί πρώτα να πληρώσετε κάμποσους λογαριασμούς. Να καθαρίσει το τοπίο και μετά ο εαυτός σας.

Λέων
Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Και επειδή έχει να κάνει με τις σχέσεις σας, το φεγγάρι αυτό, ε λοιπόν, ότι κρύβετε μέσα σας, καιρό τώρα, θα το φανερώσετε και σε όποιον αρέσει! Ξεβολεύετε τους ανθρώπους σας, τους αναστατώνετε, τους πληγώνετε ίσως, όμως καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται! Μαγικά αντλείτε μια απίστευτη δύναμη, για να φτιάξετε αυτά που επιθυμείτε, δίχως εμπόδια στη μέση!

Παρθένος 
Μυστήριο το Φεγγάρι αυτό, ίσως και πολύ ανανεωτικό κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Αρκετοί ή που βρίσκετε μια νέα δουλειά, ή που γίνεστε ακόμα καλύτεροι και απαραίτητοι συγχρόνως! Επιδιώκετε να βελτιωθούν οι σχέσεις σας, όμως τους περνάτε και ένα μήνυμα τύπου ποια είναι τα όριά σας και ποια όχι! Ο καθένας έχει τον ρόλο του, φροντίζετε να το κατανοήσουν αυτό με κάθε τρόπο! Να είστε ευγενικοί! 

Ζυγός
Το Φεγγάρι αυτό ανοίγει δρόμους για εσάς, νέους, που αν τους διαβείτε, θα κερδίσετε και παραπάνω χρήματα, αλλά και την εύνοια των δικών σας! Είναι ένα διάστημα γεμάτο από ευκαιρίες και όσο είστε θετικοί και δεκτικοί στο διαφορετικό, άλλο τόσο θα μπορέσετε να πετύχετε ακόμα και τους πιο τρελούς σας στόχους! Φλερτάρετε και σας φλερτάρουν και φτιάχνει πολύ το ψυχολογικό! Παίξτε λίγο με τη φωτιά, σας παίρνει!

Σκορπιός
Σας ξεσπιτώνει το Φεγγάρι αυτό, σας δείχνει νέους δρόμους, που για να τους διαβείτε, θα χρειαστεί να κάνετε μια ακόμα επανάσταση! Να πείτε αντίο σε όλους εκείνους που σας κρατούν πίσω, που σας δεσμεύουν συναισθηματικά και οικονομικά! Σας βοηθά εν ολίγοις να πάρετε δραστικές αποφάσεις, σοβαρές επίσης και να σταθείτε γερά στα πόδια σας! Τα όνειρα θέλουν ψυχή και ρίσκο!

Τοξότης
Το Φεγγάρι αυτό σας πονοκεφαλιάζει από τη μια, από την άλλη σας προσφέρει λύσεις πολύ μοναδικές για τα θέματα που σας απασχολούν! Επανέρχονται ιδέες που είχαν περάσει ως φλας στα δύσκολα, οι οποίες τελικά ίσως να είναι και οι πιο σωστές! Μέρες που θα χρειαστεί να πάρετε διάφορες αποφάσεις, που ίσως και να σας πονέσουν κατά βάθος, όμως θα είναι λυτρωτικές! Κάτι φεύγει και κάτι έρχεται!

Αιγόκερως
Αποκαλυπτικό το Φεγγάρι αυτό, μιας που ανοίγετε το στοματάκι σας και λέτε αλήθειες που πονούν, αλλά και που αφήνουν αρκετούς άναυδους! Κρατήστε τίποτα και για εσάς, γιατί μεθαύριο ίσως και κάποιος να τα χρησιμοποιήσει εναντίον σας! Ερωτικές μέρες, που κρύβουν πάθος, τυχεροί όσοι έχετε ένα σύντροφο, ακόμα και ένα φλερτ! Ιδανικό διάστημα για μυστικές σχέσεις, με άτομα απαγορευμένα! Καλέ..

Υδροχόος
Το Φεγγάρι σας ξεσηκώνει, σας κάνει δημιουργικούς, θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας, να όμως που το σύμπαν φέρνει ακόμα κάποια εμπόδια! Μέχρι λοιπόν, να ανάψει το πράσινο φως, δουλέψτε τα όνειρά σας, τις επιθυμίες σας, βρείτε εναλλακτικές, φτιάξτε την κατάσταση και μόλις ακούσετε το “Go”, έτοιμοι για όλα, αρχηγοί στο παιχνίδι της ζωής! Μη βιάζεστε, όλα θα γίνουν έτσι όπως τα θέλετε!

Ιχθύες
Σας πιάνει από το χεράκι το Φεγγάρι αυτό και σας πηγαίνει βόλτα, όχι στα γνώριμα, αλλά στα άγνωστα μονοπάτια, που τόσο φοβάστε να πάτε! Ξεχάστε τις δικαιολογίες και τις αναβολές, γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να αλλάξετε τη ζωής σας προς το καλύτερο! Ωραίες ημέρες για να τα πείτε με τον εαυτό σας, να τον μαλώσετε κιόλας.!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay