Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Τα Ζώδια & η ημέρα των Ερωτευμένων, by MagicF’Ariel!

14/02/2022

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Φλεβάρης αν και βρίσκεται στην καρδιά του χειμώνα, κρύβει κάθε χρόνο, την πιο «φλογερή» γιορτή, ever! Του Έρωτα φυσικά! 
Ναι μεν είναι αρλούμπες για πολλούς, όμως κατά βάθος στέλνει ένα μήνυμα σε όλους εμάς εκεί έξω! Μας θυμίζει το πόσο σημαντικός είναι ο Έρωτας στη ζωή μας! 


Τα συναισθήματα που προκαλεί, ναι μεν χαοτικά, ναι μεν αξεπέραστα δυνατά, ναι μεν άκρως ενοχλητικά, όταν έχουμε βάλει τη ζωή μας σε ένα καλούπι, όμως είναι τόσο απαραίτητα, κάνουν καλό στο μυαλό και στο σώμα! Ηρεμούν το αγρίμι που κρύβουμε μέσα μας!

Ο Έρωτας είτε σβήνει στην πορεία, είτε φέρνει την αγάπη! Μέχρι όμως να φτάσει κάπου, πόσες όμορφες στιγμές προκύπτουν; Μια αγκαλιά, πόσο απαραίτητη είναι; Πόση μαγεία κρύβει αυτή η πράξη; Σα να διώχνει μακριά όλα τα κακά! Ένα φιλί! Πόσο γλυκό είναι; Ρομαντικό ή παθιασμένο, φανερώνει κάτι, σωστά; Με θέλει.. σκέφτηκαν και οι δυο! Με γουστάρει με τα χίλια! Το φιλί επιβεβαιώνει τα συναισθήματα. Λέει πάντα την αλήθεια..

Αχ αυτά τα μάτια! Πόση ζημιά κάνουν; Λαμποκοπούν, είναι φλογερά, φωνάζουν δυνατά, όταν βλέπουν εκείνο το πρόσωπο, εκείνη την ύπαρξη, που προκαλεί ενέργειες μαγικά αξεπέραστες! Τα μάτια, λένε και αυτά πάντα την αλήθεια! Τα λόγια είναι περιττά πολλές φορές, όταν τα μάτια μιλούν μεταξύ τους! Έρωτας καλέ, τα έβαλε κανείς ποτέ μαζί του και κέρδισε; Δε νομίζω! 

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Αιγόκερω τις μέρες αυτές, παρέα με την Πανσέληνο στα Λιοντάρια, δίνουν τρελό σήμα κυρίως στους Ταύρους, στους Παρθένους και στους Αιγόκερους! Αλλά τελικά είναι και άλλοι οι τυχεροί της παρέας.. Οπότε αν προκύψει, ας το ζήσουμε, να τον τιμήσουμε τον φτερωτό τον Άγγελο, γιατί δε συμβαίνουν θαύματα, κάθε μέρα!

φιλάκια.. 💘


Κριός
Η ημέρα των Ερωτευμένων, σας βρίσκει εν ώρα εργασίας και αφοσιωμένους στο έργο σας! Αρκετοί δε δίνετε ιδιαίτερη σημασία γύρω σας, όμως ο φτερωτός Άγγελος, έχει σκοπό να σας σκανδαλίσει λιγουλάκι! Ο Ερμής, λίγο πριν φύγει από τον Αιγόκερω, έχει σκοπό να σας ψιθυρίσει ένα μυστικό! Ο σκοπός είναι να σοκαριστείτε, να πάρει το μυαλό σας φωτιά, να γίνετε παρορμητικοί και να αποφασίσετε να δράσετε αναλόγως! Όπως και στα Άρλεκιν, επιδιώκετε να επικοινωνήσετε με εκείνα τα άτομα, τα σπουδαία, τα σημαντικά, δίχως να προσμένετε να γοητευτείτε από την παρουσία τους! Κάποια ύπαρξη λοιπόν, σας φλερτάρει αθόρυβα, διακριτικά, σας αποσυντονίζει και δε ξέρω τελικά, αν θα καταφέρετε το σκοπό σας..!

Ταύρος
Η ημέρα των Ερωτευμένων, είναι κάπως χαοτική για εσάς! Ναι μεν η Αφροδίτη με τον Άρη ζούνε το δικό τους love story, στην περίπτωση τη δική σας, χλωμό να βρείτε κάποιο χαλί στρωμένο με κόκκινα ροδοπέταλα! Όπως λέει και το τραγούδι, «Έτσι ξαφνικά.. όπως μπήκες στη ζωή μου..» να συμβεί και το μοιραίο! Το Φεγγάρι σας πιάνει φουλ, το πάθος ρέει άφθονο, όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα, ένα αθώο φλερτ, ίσως και να προκύψει! Όσο δε δίνετε σημασία στην ημέρα, άλλο τόσο μπορεί κάτι να συμβεί, έτσι απλά για να σας επιβεβαιώσει πως ο Έρωτας υπάρχει και τον κόσμο κυριεύει! Οι δεσμευμένοι Ταύροι, θα προτιμήσετε ένα ερωτικό καβγαδάκι, παρά ένα φιλάκι! Μμμ και μετά; Τι; Έτσι; Ω μοντιέ..

Δίδυμος
Η ημέρα των Ερωτευμένων, έχω την εντύπωση πως σας κάνει κάπως καταπιεστικούς! Μπορεί ο Ερμής να έχει έρθει στα ίσα του, όμως βρίσκεται για τούτη την τελευταία ημέρα στον Αιγόκερω, γεγονός που δε ταιριάζει και τόσο με τα χνώτα σας! Δε θέλετε σοκολατάκια και ανθοδέσμες, προτιμάτε ένα μονόπετρο ας πούμε, για χιλιάδες προσωπικούς λόγους! Μα και εσείς, το μάτι σας πάντα στα ακριβά πηγαίνει! Μήπως να μην είστε τόσο απαιτητικοί; Αρκετοί Δίδυμοι, το βρίσκετε ως μια τέλεια αφορμή, για να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας! Δηλαδή, είτε υπάρχει μόνιμη σχέση, είτε ένα φλερτ, θα θελήσετε κάτι περισσότερο! Ένα ταξίδι σε μια χώρα μακρινή, ηλιόλουστη και ζεστή, είναι ότι πρέπει για να αποδείξει κάποιος την αγάπη του για εσάς! Πωωω..

Καρκίνος
Η ημέρα των Ερωτευμένων, είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας! Όλο το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας, ακόμα και ο Πλούτωνας σας βάζει σε πονηρές και μυστήριες διαδικασίες! Πρέπει να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας, ο κόσμος να χαλάσει! Να κάνετε κάτι το διαφορετικό τούτη τη φορά, κάτι απρόβλεπτα ρομαντικό και ερωτικό, να μη σας αντισταθεί με την καμία! Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, τι σημασία έχει αν θα είστε στο γυμναστήριο, ή στη δουλειά, ή ακόμα και στο δρόμο! Τα μάτια σας παίζουν, ακόμα και ένα αθώο φλερτ, είναι αρκετό για το ψυχολογικό! Αν καταφέρετε να προσπεράσετε το γεγονός πως είναι καθημερινή, πολλά τα μπράβο! Το ζητούμενο είναι πως έχετε καλή διάθεση και είστε μέσα στο παιχνίδι του Έρωτα όπως και να έχει!

Λέων
Η ημέρα των Ερωτευμένων, σας θέλει πανέμορφους, λαμπερούς, μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια, αρκεί να σας δώσουν την προσοχή που αποζητάτε! Όχι ψιχουλάκια, αλλά όλο το πακέτο! Χρυσά μου, λίγο θέλει και το Φεγγάρι θα γιομίσει και τσουπ Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Μαγεμένοι λοιπόν από το σύμπαν, τα συναισθήματά σας πολύ έντονα, υπερβολικά ίσως, τα θέλετε όλα ή τίποτα! Ανάψτε κανά πράσινο φως, γιατί αν το ματάκι σας γυαλίζει, πού να πλησιάσει ο σύντροφός σας, πού να σας στείλει μήνυμα το μαναράκι που φλερτάρετε καθημερινά; Με αφορμή τη γιορτή αυτή, το μυαλό σας θα ταξιδέψει μακριά, σίγουρα υπάρχουν συννεφάκια κάπου εκεί δα πέρα, καταλήγετε αρκετοί, είστε ικανοποιημένοι από την προσωπική σας τη ζωή;

Παρθένος
Η ημέρα των Ερωτευμένων, σας θέλει στο κρεβάτι παρέα με το αγαπημένο σας το πρόσωπο! Τυχεροί οι δεσμευμένοι της παρέας, αφού αρκετοί από εσάς εκεί έξω, τις μέρες αυτές ζείτε τον έρωτά σας στο απόλυτο! Κάποιοι κάνετε ακόμα και σκέψεις γάμου! Και επειδή πέφτει εργάσιμη, ίσως να σκεφτείτε να πάρετε μια άδεια από τη σημαία, για να προλάβετε να φτιάξετε ατμόσφαιρα! Εννοείται πως η Αφροδίτη και ο Άρης σας έχουν πάρει τα μυαλά, σας έχουν ξεσηκώσει για ζαβολιές που σπάνια τις κάνει μια προσωπικότητα σα και τη δική σας! Σα να σας πιάνει το παράπονο, όσοι δεν έχετε ένα φλερτ! Στο χέρι σας είναι να αλλάξει η κατάσταση, αρκεί να δείξετε διαθέσιμοι. Για εσάς η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει διάρκεια. Προλαβαίνετε!

Ζυγός
Η ημέρα των Ερωτευμένων, ίσως και να περάσει σχετικά αδιάφορα τούτη τη φορά για εσάς! Ο Πλούτωνας, σας μπλοκάρει συναισθηματικά και αντί να φαντάζεστε κεράκια, σαμπάνιες και σοκολατάκια, θα προτιμήσετε τα φιλαράκια σας σε κάθε περίπτωση! Μέρες που είστε λίγο μπόσικοι με το ταίρι σας, οπότε ποιος ο λόγος ξαφνικά να προκύψουν αγάπες και λουλούδια; Έχω την εντύπωση πως σας σώνει ένας μουσαφίρης! Στα ξαφνικά αλλάζουν οι προτεραιότητές σας και μιας που είστε οι καλύτεροι οικοδεσπότες, έχετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε! Σώθηκε το ταίρι σας, νομίζω! Το νου σας, μη σας πιάσουν τίποτα ευαισθησίες και ξεγυμνωθείτε, δηλαδή αποκαλύψετε όλα σας τα μυστικά! Το μυστήριο πάντα γοητεύει. Ένα φιλικό φλερτ σβήνει πολλές φωτιές!

Σκορπιός
Η ημέρα των Ερωτευμένων, ποια είναι αυτή;; Γνωρίζεστε;; Από τη μια δε σας αγγίζουν τέτοιες μαμφάρες, από την άλλη όμως, δε θα σας χαλούσε, ένα τριαντάφυλλο, ή μια τούρτα σοκολάτα, έτσι για το καλό! Μεταξύ μας, όλο και κάτι προσμένετε, ως έκπληξη, ακόμα και ένα γλυκό μηνυματάκι. Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν σκοπό να σας μαγέψουν τις μέρες αυτές, οπότε αν ξαφνικά νιώσετε μια ζαλάδα, κάτι στο στομάχι σας, ζεστά μαγουλάκια και μια παρουσία μπροστά σας να σας λέει καλημέρα, όχι δεν είναι ίωση, είναι προεόρτια του έρωτα! Ακόμα και η Πανσέληνος στα Λιοντάρια σε λίγες μέρες, σας θέλει φλογερούς και παθιασμένους εραστές, οπότε μήπως να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά φέτος; Να πείτε το ναι στο πρόσωπο που ξεροσταλιάζει για πάρτη σας καιρό τώρα;

Τοξότης
Η ημέρα των Ερωτευμένων, είναι μια απλή ημέρα για εσάς! Προτιμάτε να κάνετε δώρο ένα ταξίδι σε εσάς και στο σύντροφό σας, κάπου μακριά, παρά το οτιδήποτε άλλο! Η Αφροδίτη και ο Άρης σας βοηθούν σε άλλο επίπεδο, όμως ο σκοπός πάντα είναι, να είστε εσείς καλά, να είναι και οι διπλανοί σας το ίδιο καλά! Παρόλα αυτά, είναι μια όμορφη ημέρα, που αν το θελήσετε, μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας, να φτιάξετε ένα φαγητό κάπως ιδιαίτερο, να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας, σε χαλαρό επίπεδο! Συζήτηση στη συζήτηση, ίσως και να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο! Οι ασυνόδευτοι Τοξότες όμως, έχετε ορεξούλες, για νυχτοπερπατήματα, φλερτ και πολλές ζαβολιές. Αυτά είναι!

Αιγόκερως
Η ημέρα των Ερωτευμένων, σας βρίσκει φουλ ερωτευμένους με το σύμπαν όλο! Καλά, η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σας, είναι super αφροδισιακό ακόμα και ως σκέψη! Ούτε ο Πλούτωνας δε τους μπαίνει εμπόδιο! Το αστρολογικό, δεν έχετε παράπονο, σας πηγαίνει μια χαρά καιρό τώρα, ο στόχος είναι να ερωτευτείτε και να πιείτε ένα ποτήρι κρασί στην υγειά του Έρωτα! Ευνοημένοι κυρίως είναι οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, που ξαφνικά έχετε μια απίστευτη όρεξη για αταξίες, μεγάλες και τρανές! Θέλετε να μπλέξετε σε περιπέτειες που κρύβουν πάθος, ένταση, μυστήριο, να συνεχίσω;;; Φροντίστε μόνο να είστε χαλαροί, γιατί όταν κάτι το θέλετε πολύ, η ένταση που βγάζετε προς τα έξω, τρομάζει λίγο! Ζήστε το σήμερα και βλέπουμε για το αύριο!

Υδροχόος
Η ημέρα των Ερωτευμένων, φέτος σας προκαλεί ένα άγχος! Σας πνίγει να πω καλύτερα, κυρίως τους δεσμευμένους Υδροχόους! Είναι μια μέρα αφιερωμένη στο ταίρι σας και αυτό σας ζορίζει, αφού κατά βάθος θέλετε όλες οι ημέρες να είναι αφιερωμένες σε εσάς! Και ποιος αγοράζει τώρα κοσμήματα, ανθοδέσμες και κάνει κεράσματα σε εστιατόρια Δευτεριάτικο; Μήπως να συνέλθετε λέω γω; Ο Άρης και η Αφροδίτη δε θα σας αφήσουν έτσι! Θα παίξουν πολύ με το μυαλό σας και οι σκέψεις σας θα γίνουν μυστήριες και άκρως ενοχλητικές! Κάποιοι επιδιώκετε να συναντήσετε ή να επικοινωνήσετε με ένα άτομο, που σίγουρα σας ανάβει φωτιές, που τούτη τη φορά δε θα τρέξετε να τις σβήσετε με τίποτα! Ο έρωτας είναι μια απαγορευμένη λέξη για εσάς, αλλά σας εμπνέει κιόλας.. στο απόλυτο!

Ιχθύες
Η ημέρα των Ερωτευμένων, είναι από τις αγαπημένες όλου του έτους για εσάς! Λατρεύετε τα λουλούδια, τα σοκολατάκια και τα γλυκόλογα! Η Αφροδίτη και ο Άρης θα σας τα πάρουν τα μυαλά όπως και να έχει! Πάλι σε περιπέτειες θα μπλέξετε, πάλι θα σας γοητεύσει ένα πρόσωπο που αν ήδη το γνωρίζετε, έχει συγκεκριμένο ρόλο μέσα στη ζωή σας! Αν δε το γνωρίζετε, ίσως να ανήκει σε μια άλλη αγκαλιά! Είστε ιδιαίτερη περίπτωση, οπότε όλη την ημέρα θα φέρεστε σα να είστε ερωτευμένοι με όλο τον κόσμο! Και εδώ βάζει το χεράκι του ο Ποσειδώνας, σας θέλει ζαλισμένους και να βλέπετε μόνο ροζ καρδούλες! Είστε τα κακά παιδιά της παρέας, οι σκανταλιές σας, όπως φαίνεται θα χαλάσουν τα πλάνα των άλλων! Κάποιος δε θα φάει σοκολατάκι!

magicfariel

Φωτογραφία από 850977 από το Pixabay