Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Ζώδια: Ταξιδιάρικο και Ρομαντικό το ΣΚ 19/02 – 20/02/22 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια υπέροχη μέρα μας ξημέρωσε, ηλιόλουστη, φουλ ανοιξιάτικη, ας ανοίξουμε τις πόρτες και τα παράθυρα, να μπουκάρει μέσα ο ήλιος, το αξίζουμε δε λέτε;

Το σύμπαν έχει τρελά κέφια για το ΣΚ αυτό, οπότε ας του κάνουμε τη χάρη! Ο Δίας από τους Ιχθύες, είναι γεμάτος από δώρα! Ο Ήλιος μόλις έφτασε στους Ιχθύες, πωπω ζεστασιά στα ξαφνικά! 




Το μαγικό της υπόθεσης εξακολουθεί να είναι ο Άρης και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω! Όλα αυτά μαζί φτιάχνουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα! Μας ξεσηκώνουν για ταξιδάκια, είτε μακρινά, είτε ακόμα και στο διπλανό χωριό! Υπάρχει έντονα η ανάγκη της ανανέωσης, της ξεκούρασης και του έρωτα φυσικά! Ρομαντική η φάση, τα όνειρα αποζητούν τις πράξεις! Κάτι πρέπει να πάρει σάρκα και οστά! Μια ερωτική σχέση; Ένα νέο επαγγελματικό project; Τι κρύβει ο καθένας από εμάς μέσα στη ψυχούλα του; Ας το φανερώσει, δίχως φόβο, αλλά με τόλμη και θάρρος!

Ωραίες ημέρες, για να βγούμε από το σπίτι, να πάρουμε τους δρόμους, να συναντήσουμε τα φιλαράκια μας και να γελάσουμε! Άκρως ψυχοθεραπευτικό αυτό, ανανεωτικό, που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργικότητα! Πώς θα πάρουμε τα πάνω μας, αν δεν αλλάξουμε λίγο παραστάσεις;

Ο Ήλιος προσφέρει αμέτρητα καλά και στο μυαλό και στο σώμα! Θεραπεύει την ύπαρξή μας ολόκληρη! Φανερώνει σημεία που κρύβουν απίστευτη θετική ενέργεια, εκείνη τη ρημάδα την ελπίδα, που φρόντισε ο χειμώνας ο φετινός, να την ποδοπατήσει, αλλά εμείς εκεί! Πείσμα θέλει, φαντασία και τσουπ, έφτασε και η δημιουργικότητα.

Δε πιστεύω να πάτε για βουτιές στη θάλασσα, θα τρελαθώ! 😂

Have a nice weekend!🌞

φιλάκια..


Κριός
Νιώθετε απίστευτη κούραση από τις επαγγελματικές σας τις υποχρεώσεις, οπότε το ΣΚ αυτό, θα προτιμήσετε για ακόμη μια φορά τη θαλπωρή του σπιτιού σας! Καλύτερα να αποφύγετε τις εξορμήσεις, γιατί θα κουραστείτε ακόμα περισσότερο! Το σύμπαν είναι τέτοιο, που θα αποζητήσετε αγάπες και λουλούδια από το σύντροφό σας και μπόλικα γλυκόλογα! Θέλετε κανάκεμα, σα τα μικρά παιδιά! Για να συμβούν όλα αυτά, θα χρειαστεί όμως να φτιάξετε ατμόσφαιρα! Δηλαδή, ένα ωραίο πιάτο φαί, γιατί ο έρωτας ξεκινά από το στομάχι και μετά αν φορέσετε τα σέξι σας, κάτι μπορεί να γίνει! Ανακαλύψτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από το στρες της καθημερινότητας! Οι μοναχικοί Κριοί, προτιμήστε ένα shopping therapy! 

Ταύρος
Νιώθετε ανικανοποίητοι, κυρίως από την προσωπική σας τη ζωή! Ναι μεν επαγγελματικά κάθε μέρα μπαίνει το νερό στο αυλάκι, πετυχαίνετε τους στόχους σας, όμως από εκεί και έπειτα, τι γίνεται; Βράζει και χύνεται είναι η απάντηση του κοινού, στο χέρι σας είναι να την αλλάξετε! Το ΣΚ αυτό, σας πιάνει μια μίνι κατάθλιψη, τύπου, πού είναι οι φίλοι σας; Γιατί δε διασκεδάζετε όπως παλιά; Υπάρχει κάποιος εκεί έξω, που να σας αγαπάει και να σας νοιάζεται; Αποζητάτε, όλα αυτά που σας λείπουν, ακόμα και ένα σύντροφο, αν δεν έχετε! Και εσείς που έχετε ταίρι, ανησυχείτε το ίδιο, μιας που δεν έχετε ποτέ χρόνο για αυτό! Σας βλέπω να πιάνετε την ατζέντα σας, να όμως που ο ένας σας βρωμάει και ο άλλος σας ξινίζει και σωτηρία καμιά! Κάτι φταίει έτσι;

Δίδυμος
Ζόρικο το ΣΚ αυτό, δεν υπάρχουν σημάδια πως θα χαλαρώσετε και θα ξεκουραστείτε, μιας που έχετε ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, κυρίως για θέματα επαγγελματικά! Μέρες που τρώγεστε με τα ρούχα σας, κάτι δε σας κάνει, κάτι πρέπει να αφήσετε στην άκρη, τσάμπα σπαταλάτε το χρόνο σας σε διάφορες δραστηριότητες! Να που το σύμπαν είναι τέτοιο, που θα σας οδηγήσει στο σωστό το μέρος, την κατάλληλη στιγμή και ξαφνικά να σας αναθέσουν ένα project πολύ φοβερό και τρομερό! Όχι δεν έχει αγάπες και λουλούδια, αλλά σοβαρότητα και υπευθυνότητα, γιατί το μέλλον είναι δικό σας! Παίρνετε μεγάλη χαρά που σας σκέφτονται και σας υπολογίζουν σε διάφορα, δείξτε θετική στάση, όμως μη βιαστείτε να δώσετε τα χέρια!

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως θέλετε να μπείτε στο αμάξι ή ακόμα και στο αεροπλάνο και να ταξιδέψετε κάπου μακριά, έστω για λίγες ημέρες! Το ΣΚ αυτό, σας πιάνει η άνοιξη κανονικά, σας ξεσηκώνει το ηλιόλουστο τοπίο, είστε από τους πρώτους που ξεγυμνώνεστε, βιάζεστε να καλοκαιριάσει! Όμορφο το σενάριο αυτό, για όσους δεν έχουν υποχρεώσεις! Όμως Καρκινάκια μου, σας βλέπω να κάνετε φασίνα και να ονειρεύεστε προορισμούς εξωτικούς, κοκτέιλ στο χέρι και σέξι, ανάλαφρα ρούχα! Βάλτε δυνατά τη μουσική και όλα μια χαρά θα πάνε! Φροντίστε να είστε τυπικοί, στο σπίτι, απέναντι στο σύντροφό σας, στην οικογένειά σας και δόξα να έχει το ΣΚ έχει 48 ώρες! Οι βόλτες και τα φλερτ έχουν την τιμητική τους, δε ξέρετε ποτέ πού και πώς θα σας βρει ο έρωτας!

Λέων
Το προτελευταίο ΣΚ του Φλεβάρη και για ακόμη μια φορά θα κάνετε τους λογιστάδες! Τι είχατε, τι ξοδέψατε, τι απέμεινε! Και επειδή η φαντασία σας καλπάζει και ψυχραιμία δεν έχετε, ξαφνικά θα γίνετε οι ενοχλητικοί της παρέας! Πολλές οι ερωτήσεις που κάνετε, ξεχνάτε εύκολα τις ζαβολιές σας, μέχρι να φτάσουν οι απαντήσεις και να τις επεξεργαστείτε, μπουρλότο μέσα στο σπίτι! Αν τη δείτε λίγο αλλιώς τη δουλειά, μπορεί το σύμπαν να σας κάνει δώρο κάτι ξεχασμένα χρήματα! Αν όμως γκρινιάζετε συνεχώς, τότε μπορεί να στραβώσει μαζί σας, ακόμα και ο Δίας! Τι να σώσετε, όταν το χρήμα έχει ήδη φύγει; Καβούρια λοιπόν στις τσέπες σας μέσα στο ΣΚ, ούτε μια τσίχλα δε θέλετε να αγοράσετε! Και εντάξει αν είστε μόνοι, αν έχετε και συνοδεία;

Παρθένος
Πετάει η ομάδα, είστε καλύτερα από ποτέ! Αρκετούς εκεί έξω, σας έχει βρει ο έρωτας, σας έχει χτυπήσει κατακούτελα και το απολαμβάνετε, γιατί σπάνιο το φαινόμενο αυτό για εσάς! Βέβαια μέσα στο ΣΚ αυτό, εμφανίζονται κάτι μαύρα συννεφάκια στις σκέψεις σας, προφανώς γυρεύετε λόγους για να γκρινιάξετε και να μουρμουρίσετε, γιατί θέλετε να κάνετε ένα τεστ, τύπου μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο σύντροφός σας, για την αγάπη σας! Καλά, μη το φτάνετε στα άκρα αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος! Ιδανικές οι μέρες αυτές, για τους Παρθένους που γυρεύετε την αγάπη! Να ντυθείτε ωραία, να βγείτε έξω να κυκλοφορήσετε, να φλερτάρετε, γιατί πώς θα σας εντοπίσει ο έρωτας; Το σύμπαν είναι τέτοιο που δε θα περάσετε απαρατήρητοι! Χαμογελάστε..!

Ζυγός
Λάμπετε χρυσά μου, είστε μέσα στη θετική ενέργεια και την αισιοδοξία! Κάτι που είχατε στα σκαριά καιρό τώρα, σα να κουνιέται, σα να σας δείχνει πως είναι έτοιμο, να υλοποιηθεί, άμεσα κιόλας! Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε ένα project, που αφορά το καλοκαίρι που έρχεται και για να είστε μέσα στο παιχνίδι, θα χρειαστεί από τώρα να το δουλέψετε! Αντί λοιπόν να χουχουλιάζετε στο κρεβάτι σας, να ντυθείτε ωραία και να προτιμήσετε τις βόλτες και τις δημόσιες σχέσεις! Λεφτά μπαίνουν στις τσέπες σας, ή σας τα προσφέρουν ως δείγμα ευγνωμοσύνης! Ωραία όλα αυτά, όμως το προτελευταίο ΣΚ του Φλεβάρη, σας θέλει και λίγο πεταλουδίτσες! Πονηρά χαμόγελα, φλερτ από εδώ και από εκεί, έχει και διασκέδαση το μενού! Λίγο από όλα, λοιπόν!

Σκορπιός
Το ΣΚ αυτό, διώξετε μακριά τα μαύρα ρούχα, φορέστε κάτι πιο χαρωπό, πιο ροζουλί, ο ήλιος φέρνει την άνοιξη στη ψυχή σας και στη ζωή σας! Το σύμπαν είναι μαγικό, σας ξεσηκώνει για διάφορες ευχάριστες περιπέτειες, ξαφνικά θέλετε να ταξιδέψετε, να συναντήσετε φίλους και γνωστούς, να αλλάξετε παραστάσεις, γιατί πολύ σας κούρασε ο χειμώνας! Αν μέχρι σήμερα δεν έχετε ενδώσει σε έναν έρωτα, ε λοιπόν θα αλλάξετε γνώμη, ίσως να κάνετε και το πρώτο βήμα εσείς, ιδιαίτερα όταν βλέπετε πως μια ψυχή επιμένει, σας διεκδικεί, αποζητά την παρέα σας με κάθε τρόπο! Τι σας λέω τώρα; Δουλειά και λεφτά σε ύψιστη προτεραιότητα, όμως για να αποδώσει το θέμα, μήπως τις μέρες αυτές, να το ρίξετε λίγο έξω; Έρωτας και δημιουργικότητα!

Τοξότης
Ετοιμάστε βαλιτσούλα και δρόμο! Ανοιξιάτικο το ΣΚ αυτό, ιδανικό για ένα μικρό ταξιδάκι! Και αυτό να μη μπορέσετε να κάνετε, μπορείτε να καλέσετε τα φιλαράκια σας στο σπίτι, να φουντώσετε τη ψησταριά και να κάνετε ένα τρελό πικ νικ εντός οικίας! Σα να είναι γιορτή ένα πράγμα! Ωραίες μέρες, για να κουτσομπολέψετε χαρωπά, να θυμηθείτε τα παλιά, να ξεχαστείτε από τα βάσανα της καθημερινότητας! Το σύμπαν έχει σκοπό να σας δείξει πως η ζωή είναι ωραία, πως χρειάζονται αλλαγές για να υπάρχει σασπένς, πως αν σας κάνει κέφι, πολλά μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο! Αν και τα οικογενειακά σουαρέ, είναι λίγο βασανιστικά, στην περίπτωση τη δική σας, δεν ισχύει τούτη τη φορά! Οι απόψεις σας αρέσουν, μοιράζετε ιδέες!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως θέλετε πολύ να μπείτε στο αμάξι σας και όπου σας βγάλει ο δρόμος! Τέλος του μήνα, δε ξέρω κατά πόσο εφικτό είναι αυτό, ένα ταξιδάκι δηλαδή για το ΣΚ, όμως σε μια ταβερνίτσα, κάπου κοντά στο κύμα, όσο να’ναι επιτρέπεται για εσάς! Ξεσηκώνεστε για βόλτες, όμως αρκετοί θα προτιμήσετε να γεμίσετε το σπίτι σας με κόσμο! Πρόσκληση, στην πρόσκληση, θα μαζευτείτε αρκετοί, οπότε το έξοδο είναι και πάλι μέσα στο πρόγραμμα! Δε θα τους κεράσετε ένα μεζεδάκι; Μόνο καφέ; Βέβαια, επειδή είναι τέλος του Φλεβάρη, ίσως να έχετε άλλα κατά νου! Να αλλάξετε ντεκόρ στο σπίτι σας; Να φτιάξετε τον κήπο; Να πλέξετε ένα ανοιξιάτικο πουλόβερ;; Χαρά σας δίνει το χρήμα, μήπως να παίξετε ένα τυχερό παιχνίδι;

Υδροχόος
Ναι μεν ΣΚ όμως το μυαλό σας είναι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στο χρήμα! Καλά, αυτό δεν αλλάζει, οπότε με αφορμή το ανοιξιάτικο τοπίο, ντυθείτε απλά, βγείτε έξω να πάρετε Βιταμίνη D, να επικοινωνήσετε χαρωπά με τον κόσμο, γιατί πόσο πια; Ωραίες μέρες, για να πιάσετε το τεφτέρι, να κάνετε τις πράξεις τις σωστές, να δείτε, τελικά άξιζε τον κόπο; Ναι μεν τα μπρος, ξεκίνα σας έχουν σπάσει τα νεύρα, αλλά μέσα στον κακό το χαμό, έχετε καταφέρει πολλά, δε λέτε; Για κάθε σας αγωνία υπάρχει και μια απάντηση! Το θέμα είναι εσείς μέχρι πού θα φτάσετε, για να πετύχετε το σκοπό σας! Απολαύστε το ΣΚ αυτό, παρέα με τα φιλαράκια σας, χαζολογήστε λιγάκι, ξεχαστείτε από τα γνωστά, μη πονοκεφαλιάζετε άδικα. Enjoy!

Ιχθύες
Το σύμπαν στρέφει όλα τα βλέμματα επάνω σας, είστε οι τυχεροί της παρέας, από κάθε άποψη! Από τα πιο τέλεια ΣΚ, εδώ και πολύ καιρό, για αυτό ανοίξτε τα παράθυρα να μπει μέσα το φως! Κυριολεκτικά και μεταφορικά! Ονειρεύεστε τόσα πράγματα τον τελευταίο καιρό, ας πούμε πως έφτασε η στιγμή να δουλέψετε για αυτά και να δρέψετε τους καρπούς σας! Ωραίες μέρες, για να εστιάσετε στο σύντροφό σας, για να ζήσετε όμορφες στιγμές παρέα! Οι βόλτες και τα σουαρέ είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά το νου σας, δε πρέπει να φάτε και να πιείτε σα να μην υπάρχει αύριο! Αρκετοί εκεί έξω, αλλού αγαπάτε και αλλού δίνετε τα φιλιά σας, κάτι το οποίο θα αλλάξει πολύ ξαφνικά! Μη τα θέλετε όλα δικά σας, να ρισκάρετε για τον έρωτα και ας κλάψετε στο τέλος!

magicfariel

Φωτογραφία από aalmeidah από το Pixabay