Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

19/09 – 25/09/2017
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήρια αστρολογικά η εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου
στις 20, ξεσηκώνει για μια νέα αρχή, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Θέματα υγείας μπορεί να προκύψουν, που σημαίνει προσοχή σε κρυολογήματα.
Με δώρα πολλά έκανε επίσκεψη η Αφροδίτη την ίδια μέρα, το ίδιο ζώδιο! Ο Άρης βρίσκεται εκεί, πω πω συναντήσεις ερωτικές που θα έχουμε. Ο Ερμής επίσης, φτιάχνει νέα και τα μοιράζει με πολύ τσαχπίνικο τρόπο! Τι καλό μπορεί να μας βρει και τι κακό; Το έχω μεγάλη απορία.!?

Οι χαρές κρατούν λίγο, αφού στις 24 ο Άρης και ο Ποσειδώνας, θολώνουν το τοπίο, παρασέρνουν σε μονοπάτια σκοτεινά, φέρνουν ανακατωσούρα μεγάλη. Αφήστε τη φαντασία να καλπάσει, όμως αποφύγετε κάθε πράξη που συνδέεται με αυτή..

Να σας πω και πώς το φαντάζομαι αυτό;

Ο Άρης πάει να συναντήσει την Αφροδίτη, αλλά πρέπει να ταξιδέψει από θάλασσα. Ο Ποσειδώνας ο ζηλιάρης και ο τσαχπινογαργαλιάρης, θα σηκώσει κύματα ψηλά, θα γκριζάρει τη θάλασσα, θα προσπαθήσει να τον πετάξει σε μια άγνωστη ξέρα. Και εκείνη θα τον περιμένει και θα τον περιμένει και πουθενά ο αιώνιος εραστής της..

Όσο πιο έντονη είναι η επιθυμία του να τη συναντήσει, άλλο τόσο θα περάσει μέσα από τα φουρτουνιασμένα κύματα, θα κρατήσει ρότα σταθερή και θα βρεθεί στην αγκαλιά της.. 

Μόνο με πείσμα, θέληση και καθαρή καρδιά.. φτάνεις στο προορισμό σου! 


φιλάκια..


Κριός
Κάνεις διάφορες συζητήσεις τις μέρες αυτές, αναφέρεσαι πολύ στο παρελθόν και στα λάθη που έκανες μια φορά και ένα καιρό. Πρόσεχε τι λες στις 24 και στις 25, γιατί γίνεσαι υπερβολική και προκαλείς εντάσεις. Μπερδεμένα τα αισθηματικά σου. Δώσε σημασία σε θέματα υγείας! Επαγγελματικά: Ιδανικές μέρες για να ψάξεις για μια καλύτερη δουλειά. Η Νέα Σελήνη στη Παρθένο στις 20, σου ανοίγει το δρόμο για κάτι νέο. Αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες.

Ταύρος
Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή, κάνεις νέες γνωριμίες, ακούς διάφορα για πρώτη φορά και γοητεύεσαι πολύ. Ένα ταξιδάκι ετοιμάζεις, φρόντισε να το οργανώσεις σωστά. Υπολόγισε και τους δικούς σου τους ανθρώπους πριν πάρεις τις αποφάσεις σου. Πρόσεχε τη διατροφή σου! Επαγγελματικά: Ένα νέο project, φέρνει η Νέα Σελήνη στις 20. Ενθουσιάζεσαι, συλλέγεις πληροφορίες, δώσε σημασία στις λεπτομέρειες. Απέφυγε τα λάθη.

Δίδυμος
Κάποιο άτομο βρίσκεται δίπλα σου, από έρωτα. Δώσε βάση. Οικογενειακά θέματα προκύπτουν, αμέτρητες οι συζητήσεις, πρέπει να βρεις την άκρη. Το άγχος και τα νεύρα σε ρίχνουν στο κρεβάτι. Πρόσεχε τα λόγια σου! Πάρε τις αποφάσεις σου!
Επαγγελματικά: Απέφυγε τις μέρες αυτές, να κατασταλάξεις κάπου. Ζόρικα τα πράγματα στις 24 και 25. Χάνεις το επικοινωνιακό σου το χάρισμα και προκαλείς ένα μικρό χάος.

Καρκίνος
Στο μυαλό σου έχεις αλλαγές, μεγάλες και τρανές. Από τη μια είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου, από την άλλη διστάζεις. Πρόσεχε τα λόγια σου στις 24 και 25, γιατί η φαντασία σου καλπάζει και γίνεσαι ιδιαίτερα υπερβολική. Προκαλείς εντάσεις! Ταξίδεψε με προσοχή!
Επαγγελματικά: Ένας γνωστός έχει όλη τη καλή τη διάθεση για να σε βοηθήσει. Κάνε τις συζητήσεις που πρέπει και μη πάρεις καμία απόφαση. Η Νέα Σελήνη σου θολώνει τα νερά.

Λέων
Εντάσεις οικογενειακές προκύπτουν μέχρι και τις 22. Κάνεις τη κάκιστη διαχείριση των χρημάτων σου και δε μπορείς να ανταπεξέλθεις έτσι όπως πρέπει. Ο έρωτας όμως καλά κρατεί. Ένα άτομο φροντίζει με κάθε τρόπο να σου φτιάξει το κέφι. Πήγαινε στο γιατρό!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε με το διάλογο να λύσεις τις διαφορές σου. Ζήτα για να λάβεις, όμως φρόντισε πιο πριν, να έχεις χειροπιαστές αποδείξεις. Επιχειρήματα σωστά.

Παρθένος
Νέα Σελήνη στις 20 στο ζώδιό σου! Επιτέλους, να αλλάξει η διάθεσή σου, να βρεις πάλι την όρεξη που έχεις χάσει, καιρό τώρα. Τραβάς το δρόμο σου όμως, εγωιστικό πολύ. Απέφυγε τις πολλές τις συζητήσεις στις 24 και 25, προκαλείς εντάσεις στο περιβάλλον σου. Κάνε μια νέα αρχή! Επαγγελματικά: Τα φαινόμενα απατούν και εσύ θα πρέπει να αποκαλύψεις την αλήθεια. Ρώτα για να μάθεις, δώσε σημασία στις λεπτομέρειες και όταν βγάλεις το πόρισμα κινήσου αναλόγως.

Ζυγός
Αλλάζεις σελίδα στα ερωτικά σου, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Σε φλερτάρουν και η επιλογή είναι δική σου. Η Νέα Σελήνη στις 20 σε ξεσηκώνει για κάτι φρέσκο και διαφορετικό. Μέχρι και τις 23 προσπάθησε να μάθεις ότι σε ενδιαφέρει. Ανανεώσου ερωτικά!
Επαγγελματικά: Ναι μεν από τις 20 μέχρι και τις 23 οι μέρες είναι θετικές και αισιόδοξες, όμως απέφυγε να πάρεις κάποιο ρίσκο μέχρι και τις 25. Κράτα τις πληροφορίες για πάρτη σου.

Σκορπιός
Μια καταπληκτική εβδομάδα ξεκινά! Είσαι πολύ συμπαθής στις παρέες σου, νέες γνωριμίες προκύπτουν, ίσως και ένας έρωτας ξαφνικός! Να είσαι κοινωνική, πρόσχαρη και φρόντισε να αφήσεις πίσω σου κάθε δυσάρεστη σκέψη. Προστάτεψε τη προσωπική σου τη ζωή!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 23, προτάσεις διάφορες σε ξεσηκώνουν. Η Νέα Σελήνη σε βοηθά να αλλάξεις σελίδα και να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο. Ζόρικα τα πράγματα στις 25.

Τοξότης
Ο έρωτας επιμένει. Μπορεί να είναι με τον ήδη σύντροφό σου, μπορεί όμως η Νέα Σελήνη στις 20,να σου φέρει κάτι νέο. Κράτα μικρό καλάθι για να αποφύγεις την απογοήτευση. Μη δώσεις σημασία σε διάφορα που θα ακούσεις στις 24 και 25! Να είσαι επιφυλακτική!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε μέχρι και τις 23 να μάθεις τι κρύβεται πίσω από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και χειρίζεσαι. Ναι στα νέα ξεκινήματα, όμως να υπάρχει και μια βάση.

Αιγόκερως
Εντυπωσιάζεις τους ανθρώπους γύρω σου μέχρι και τις 22. Οι ιδέες σου αρέσουν, είσαι άκρως επικοινωνιακή και βοηθάς όποιον σε χρειάζεται. Ένα ταξιδάκι επιμένει, μπορεί να είναι αναψυχής, μπορεί και για δουλειά, πάντως τη βαλιτσούλα τη φτιάχνεις. Μη λες τα μυστικά σου! Επαγγελματικά: Ναι μεν κάνεις νέα πλάνα για το αύριο, όμως απέφυγε να ασχοληθείς από τις 23 ως και τις 25 γιατί κανείς δε θα καταλάβει τις προθέσεις σου. Υπομονή να φύγει ο μήνας.

Υδροχόος
Αρκετά με τον έρωτα, η προσοχή σου στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα. Ταξιδεύεις, φεύγεις μακριά, έχεις ανάγκη από ανανέωση, ηρεμία και να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά. Συζήτησε ότι σε απασχολεί, μη πάρεις όμως καμία βιαστική απόφαση. Μη φαντάζεσαι διάφορα! Επαγγελματικά: Οργανώσου καλύτερα, για να λάβεις αυτά που επιθυμείς. Πρόσεχε στις 24 και 25, θολωμένη η σκέψη σου, μπορεί να χάσεις χρήματα έτσι ξαφνικά. Απέφυγε τις νέες συμφωνίες.

Ιχθύες
Ένα πρόσωπο σε φλερτάρει έντονα και αυτό σου φτιάχνει πολύ τη διάθεση. Η Νέα Σελήνη στις 20 φέρνει ένα νέο έρωτα στη ζωή σου. Παιχνιδιάρικη η διάθεσή σου μέχρι και τις 23. Απέφυγε τις πολλές τις επαφές στις 24 και 25, προκαλείς εντάσεις ξαφνικές. Προτίμησε μια νέα δραστηριότητα! Επαγγελματικά: Λεφτά μπαίνουν στη τσέπη σου και απογειώνεσαι από χαρά. Συγκρατήσου, γιατί κάτι θα παραπάνω θα πρέπει να προσφέρεις για αυτό. Η Νέα Σελήνη σε ξεσηκώνει για μια νέα δουλειά.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos