Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 15/09/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε επιτέλους η πιο μαγική ημέρα της εβδομάδας! Η λατρεμένη μας Παρασκευή. Ο Ερμής έχει
τα κέφια του, που σημαίνει πως γινόμαστε επικοινωνιακοί και χαρωποί και βρίσκουμε την όρεξη για να βολτάρουμε παρέα με τα φιλαράκια μας.
Από την άλλη η Αφροδίτη που βρίσκεται ακόμα στα Λιοντάρια, έχει πάρει και πολύ τα επάνω της και μοιράζει έρωτες και πάθη. Η όμορφη πλευρά της ζωής..


Για αυτό χρυσά μου, ας εκμεταλλευτούμε τη μαγεία του σύμπαντος, ας αντλήσουμε θετική ενέργεια για να φτιάξουμε ένα υπέροχο ΣΚ! Ένα μικρό ταξιδάκι, έτσι για να μη τελειώσει το καλοκαίρι ακόμα, είναι μια φοβερή ιδέα, για όσους φυσικά έχουν την οικονομική τη δυνατότητα. Οι βόλτες έχουν τη τιμητική τους, τα φλερτ, οι πονηρές ματιές και τα χαμόγελα.

Αν προκύψει κάτι σκοτεινό, αν κάτι μας χαλάσει τα σχέδια, να ξέρετε πως φταίει ο Πλούτωνας, που ζηλεύει τις χαρωπές τις καταστάσεις. Προτείνω να αντισταθούμε.. Υπάρχει τρόπος..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που το μυαλό σας θα τριγυρνά σε θέματα υγείας. Μπορεί να φαντάζεστε και διάφορα και να σας πιάσει και ένας πανικός άνευ λόγου και αιτίας. Καλύτερα να πάτε στο γιατρό, παρά να το κάνετε ανατολικό ζήτημα. Η Αφροδίτη φέρνει επαγγελματικές σκοτούρες που σας αγχώνουν! Διαλέξτε το γνωστό το μονοπάτι και αφήστε τις ταρζανιές!

Ταύρος
Όμορφη μέρα, για να κάνετε εκείνο το διάλογο με τους δικούς σας τους ανθρώπους, να βρείτε λύσεις και να φτιάξει το κλίμα στο σπίτι. Ο Ερμής σας βοηθά να γίνετε πιο επικοινωνιακοί, πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και να εκφράζεστε με λογική. Το σύμπαν φέρνει μουσαφίρηδες στο σπίτι. Φροντίστε να είναι τακτοποιημένο, για να μην αγχωθείτε τελευταία στιγμή.

Δίδυμος
Ιδανική ημέρα για να κλείσετε εκείνα τα ραντεβού και να δείτε τους φίλους σας. Μπορεί ακόμα να πάτε μια επίσκεψη στους γονείς σας, αφού έχετε καιρό να τους δείτε. Στους δρόμους σας βρίσκω, με ένα χαμόγελο τρελό. Να κάνετε θετικές σκέψεις και να αποφύγετε συζητήσεις που μπορούν να φέρουν εντάσεις. Προτιμήστε τα φιλαράκια, μόλις σκάσει μύτη το φεγγάρι.

Καρκίνος
Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν μέρες τώρα. Ο Ερμής σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, όμως ξεφεύγετε αρκετές φορές και λέτε πράγματα που προκαλούν εντάσεις. Μια κρύο και μια ζέστη, όμως δε πρόκειται να τη χαρίσετε σε καμία περίπτωση. Η Αφροδίτη γεμίζει το πορτοφόλι σας με ένα μαγικό τρόπο. Κλείστε καμιά τρύπα στο σπίτι και ξεχάστε τα λούσα!

Λέων
Η Αφροδίτη δίνει ρέστα στο ζώδιό σας και κλείνει την εβδομάδα με το πιο ερωτικό τρόπο. Κάτι πολύ όμορφο συμβαίνει, μια νέα γνωριμία; Θα ζήσετε στιγμές πάθους; Ξεπεράστε τα ταμπού σας, πετάξτε τις ταμπέλες, το ξέρουμε πως είστε της σχέσης και της συντροφικότητας, όμως μερικές φορές, αν το σύμπαν σας προκαλεί για κάτι διαφορετικό, σημαίνει πως πρέπει να το ζήσετε και αυτό…!!!

Παρθένος
Από τη μια ο Ερμής, από την άλλη η Αφροδίτη, βλέπω να μπλέκετε σε ερωτικές περιπέτειες για ακόμα μια φορά. Ναι μεν γνωρίζετε πως θα καεί η γούνα σας, όμως αν υπάρχει τρελή χημεία και έλξη, θα το δοκιμάσετε και ότι προκύψει. Δε σας ταιριάζουν τέτοια εσάς, όμως αν δε πείτε πουθενά τις σκανδαλιές σας, δε θα νιώσετε και εκείνες τις ενοχές. Αυτό είναι το κόλπο!

Ζυγός
Ωραία μέρα για να κάνετε ότι σας αρέσει. Οι προτάσεις για βόλτες πέφτουν βροχή, η Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της πάνω σε αυτό, συνεπώς, να ντυθείτε ωραία και να ακολουθήσετε τη παρέα και ότι προκύψει. Νέες γνωριμίες, αλλαγή σελίδας, νέα κατεύθυνση. Αλλάζουν και τα ενδιαφέροντά σας. Αν ψάχνεστε για μια νέα δουλειά, μη το πείτε σε κανέναν. Όχι ακόμα!

Σκορπιός
Χρυσά μου φτιάξτε βαλιτσούλα γιατί παίζει να φύγετε έτσι για τριήμερο ή ΣΚ! Οι φίλοι δε σας αφήνουν σε ησυχία, αποζητούν τη παρέα σας και έχουν να σας προτείνουν τα απίστευτα. Η Αφροδίτη σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς, ερωτικούς και σέξι και με αυτό τον τρόπο, μπορεί να τα καταφέρετε ακόμα και στη δουλειά σας. Να μη μπορεί κανείς να αντισταθεί ή να σας πει εκείνο το όχι.

Τοξότης
Από τη μια νευράκια και λογάκια που στάζουν φαρμάκι, από την άλλη όμως νιώθετε μια φλόγα να καίει μέσα στη καρδιά. Σήμερα λοιπόν ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα, γιατί αυτό προστάζει η Αφροδίτη. Με πράξεις θα αποδείξετε τα συναισθήματά σας και όχι με κάποιο άλλο τρόπο. Μήπως να παίρνατε το σύντροφό σας και να πηγαίνατε ένα ταξιδάκι; Για ξεσηκωθείτε!

Αιγόκερως
Η σκέψη σας είναι συνεχώς στο χρήμα. Είναι η ψυχασθένειά σας αυτό, το μάθαμε όλοι! Ένα ευχάριστο νέο έρχεται, από μια υπόθεση που σας βασανίζει και βγαίνετε νικητές στο τέλος. Που σημαίνει πως γεμίζει το πορτοφόλι και ηρεμεί το είναι σας! Και κάπως έτσι αγαπάτε περισσότερο τον κόσμο γύρω σας. Σήμερα όμως αποφύγετε τις σπατάλες, γιατί θα το μετανιώσετε και ποιος σας ακούει..!

Υδροχόος
Που λέτε η μέρα είναι πολύ ερωτική και καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε καταλλήλως! Ακόμα και οι ελεύθεροι και ωραίοι, θα αποζητήσετε λίγη συντροφικότητα, μερικά γλυκόλογα, ένα χάδι λίγο διαφορετικό. Η Αφροδίτη σας έχει μαγέψει κανονικά, έδιωξε τους πάγους από τη καρδιά και ξαφνικά φλέγεστε χρυσά μου, έτσι δεν είναι; Δείξτε συναίσθημα, για να σας το ανταποδώσουν. Κάντε το πρώτο βήμα εσείς. Δε θα το μετανιώσετε!

Ιχθύς
Το ξέρετε πως πρέπει να ξεκινήσετε πάλι διατροφή και γυμναστήριο; Το μυαλό σας τριγυρνά σε τέτοιες σκέψεις, αφού ο σκοπός είναι να βελτιώσετε την εξωτερική σας την εμφάνιση. Βέβαια, είναι και θέμα υγείας, γιατί ωραία τα κοντοσούβλια, αλλά και το φιλετάκι κοτόπουλο χορταίνει το ίδιο. Ξεχάστε το από Δευτέρα, σήμερα βάλτε μπροστά τα σχέδιά σας, γιατί πρέπει να είστε λαμπεροί και όμορφοι!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos