Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Ζώδια του Σαββάτου 02/09/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο επιτέλους, να χαλαρώσουμε, από τη παράνοια της πόλης, πω πω επιστροφή να χαρώ!
Αναρωτιέμαι, ποιος ο λόγος που τρέχουμε τόσο, αφού ότι είναι να γίνει, θα γίνει, δεν φέρνει κανείς αντίρρηση σε αυτό.. Τέλος πάντων.. Ξου ξου σε οτιδήποτε σκοτεινιάζει τις σκέψεις μου.. Μακριά, δε θέλω!

Μυστήρια μας μπήκε ο Σεπτέμβρης. Είναι και μήνας που τα όνειρα γίνονται περισσότερα και πιο έντονα. Απορώ το γιατί; Αναστατωμένη πρωί-πρωί, ζω σε μια άλλη διάσταση, εκείνη που γουστάρω..

Να και μια ιστοριούλα..
Η Αφροδίτη θέλει να κάνει δουλειά και ο ανάδρομος Ερμής δεν την αφήνει με τίποτα! Μόνο τα Κριαράκια και τα Λιονταράκια έχουν τη τιμητική τους, στον έρωτα κυρίως! Φτου-φτου, μη σας ματιάσω..!
Υπάρχει και λογική εξήγηση σε αυτό, εκεί παρά δίπλα από την Αφροδίτη, κοντοστέκεται ο Άρης, ο αιώνιος εραστής της.. Καταλαβαίνετε το τι γίνεται; Ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα, ματιές, κρυφά χαμόγελα και μόλις κάνει να τη πλησιάσει.. μαγικές ενέργειες λαμπιρίζουν παντού! Να, αυτά μου αρέσουν.. με ξετρελαίνουν!

Σήμερα λοιπόν, προτιμήστε τις πράξεις, από τα μεγάλα τα λόγια. Συγκεκριμένοι και με αποδείξεις! Όλα τα άλλα απλά περιπλέκουν τη κατάσταση.. που βιώνει ο καθένας μας ξεχωριστά!

φιλάκια..


Κριός
Σάββατο σήμερα και αντι να αράξετε το κορμί σας, ή να κάνετε δουλειές σπιτιού, θα προτιμήσετε να κάνετε ένα συμμάζεμα στα λεφτουδάκια σας. Τι είχατε, πόσα χαλάσατε, τι περίσσεψε! Μπορεί να ανακαλύψετε χρήματα σε μια τσάντα, ένα παντελόνι, κάπου ξεχασμένα και να πάρετε μεγάλη χαρά! Το νου σας ο ανάδρομος Ερμής δίνει ρέστα από χθες, επέστρεψε και στα Λιοντάρια, να σκέφτεστε πριν μιλάτε. Η Αφροδίτη όμως σας κάνει πολύ σέξι και άκρως γοητευτικούς..

Ταύρος
Ζόρικη η μέρα σας κυρίως σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Προφανώς φταίει η Σελήνη στον Αιγόκερω, που σημαίνει πως μια θα είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι και μια σκοτεινοί και απόμακροι. Αυτό αν καταφέρετε να το κοντρολάρετε, μπας και κρατήσετε τις ισορροπίες, θα είναι το ιδανικότερο, όχι τίποτα άλλο για να αποφύγετε τις εντάσεις και τα μούτρα από τους ανθρώπους σας. Μη πάρετε καμία απόφαση σήμερα, γιατί θα τα κάνετε μαντάρα!

Δίδυμος
Και ξαφνικά μπορεί να σας ζητήσουν τα απίστευτα και να ζοριστείτε πολύ. Σα να σας ρίχνουν τις ευθύνες ένα πράγμα, δίχως όμως να φταίτε. Μπλοκαρισμένοι ακόμα από τον ανάδρομο Ερμή, να αποφύγετε τα λόγια τα πολλά και να πράξετε αυτό που λέει η καρδιά σας. Εν ολίγοις να βρείτε τρόπο να ξεφύγετε, έχοντας όμως μια τέλεια αφορμή! Αφιερώστε χρόνο στους φίλους και τις παρέες, όμως το νου σας γιατί ο Ποσειδώνας, σας περιπαίζει πολύ διακριτικά.. ακόμα!

Καρκίνος
Βασικά καιρό γυρεύετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να κάνετε ότι σας αρέσει και για ένα μυστήριο λόγο δε σας αφήνουν. Ε λοιπόν σήμερα, θα υψώσετε το τόνο της φωνής σας, θα γκρινιάξετε παραπάνω, έχουμε και ανάδρομο Ερμή, μες στη παράνοια σας βρίσκω! Ωραίο το αραλίκι, όμως όταν υπάρχουν θέματα οικονομικά που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, εσείς καλό είναι να συμμετέχετε και να μη κάνετε το Κινέζο. Ιδανική μέρα για δημόσιες σχέσεις! Και για όλα φταίει η Αφροδίτη στα Λιοντάρια!

Λέων
Οι καλύτεροι του χωριού πιστεύω, αφού με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, έχετε διάθεση να ερωτοτροπήσετε, να φλερτάρετε, να κάνετε εκείνο το γούτσου-γούτσου, έτσι επειδή! Οι νέες γνωριμίες πολλές, μπορεί να προκύψουν και άλλες τόσες, αρκεί να βγείτε από τη σπηλιά και να κάνετε τη τσάρκα σας στις πεδιάδες, στα βουνά, ακόμα και στις θάλασσες. Να σας δουν βρε πουλάκια μου.. Ακόμα και ο εραστής της βρίσκεται στο ζώδιό σας, ο Άρης, που σημαίνει πως όλο και σε κάποια αγκαλιά θα καταλήξετε!

Παρθένος
Μια μελαγχολία τη νιώθετε, ένα πράγμα. Φθινόπωρο έρχεται, καιρός για αλλαγές, η Αφροδίτη σας κλειδαμπαρώνει μέσα σε ένα δωμάτιο και σας γεμίζει από σκέψεις πολύ μυστήριες. Κάτι μπορεί να σας κάνουν σήμερα και να γίνετε καχύποπτοι πολύ. Διαπιστώνετε πως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από τη κουρτίνα, πως μια καλή συμπεριφορά μπορεί να σας φορτώσει με μια υποχρέωση. Τρώτε το στράβωμα του αιώνα.. Ψυχραιμία! Μη λέτε τα μυστικά σας και αποφύγετε να θελήσετε να μάθετε των άλλων.


Ζυγός
Ένα καταπληκτικό Σάββατο μόλις σας ξημέρωσε! Από τους τυχερούς της παρέας, να ντυθείτε όμορφα και να βγείτε έξω να σας δουν, να σας θαυμάσουν. Μαζεύτηκε πάλι ο κόσμος, οπότε ωραία ιδέα να συναντήσετε τους φίλους σας, να μάθετε το πώς πέρασε ο ένας και ο άλλος. Στο μυαλό σας έχετε αλλαγές, έτσι για το ξεκίνημα της σεζόν και θα ακούσετε πολλές ιδέες για το πώς να φτιάξετε το σπίτι σας ας πούμε.. Ο ανάδρομος Ερμής, σας κάνει να αλλάζετε γνώμη στο λεπτό..!

Σκορπιός
Επαγγελματικά είναι τα βάσανά σας, μη ζορίζετε τις καταστάσεις, γιατί όσο ο ανάδρομος Ερμής παίζει μπάλα, τα εμπόδια θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπομονή τρεις μερούλες έμειναν, δε χρειάζεται να φτιάχνετε πανικό και μετά να πρέπει να μαζέψετε τον ασυμμάζευτο! Η Αφροδίτη ωστόσο σας βοηθά να ξεπεράσετε ένα πρόσωπο που σας πλήγωσε πολύ. Καιρός ήταν, ως δια μαγείας λέτε αντίο σε κάθε δυσάρεστη σκέψη. Αποφύγετε τις σπόντες και μη στάζετε φαρμάκι. Όλα θέμα χρόνου είναι..!

Τοξότης
Επαναστατική η διάθεσή σας! Η Αφροδίτη που λέτε, σας έχει ξεσηκώσει για τα καλά και δε ξέρω τι είναι αυτό που σας έχει ενθουσιάσει τόσο; Είστε ακόμα διακοπές; Σκέφτεστε να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας; Μήπως να χωρίσετε; Πάντως κάτι συγκλονιστικό θα είναι για όλους ακόμα και για εσάς τους ίδιους! Ωραία όλα αυτά, αλλά αφήστε να φύγει ο ανάδρομος Ερμής και μετά παίρνετε τις αποφάσεις σας ή γελάτε με τη τρέλα σας! Αποφύγετε σήμερα να ανακοινώσετε τις επιθυμίες σας!

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς και υπερβολικούς. Το νου σας στο πώς χειρίζεστε το χρήμα, γιατί μπορεί να χάσετε λεφτά έτσι ξαφνικά και ποιος σας ακούει. Ο ανάδρομος Ερμής τα φταίει όλα, για αυτό καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε συναλλαγές μέσω του διαδικτύου. Μπορεί κάτι να κολλήσει και μετά το χάος. Από την άλλη μπορεί κάποιος να σας πληρώσει το λογαριασμό και να χαρείτε πολύ! Γίνεστε ξινοί όταν ασχολείστε με το χρήμα. Το ξέρετε αυτό;;;

Υδροχόος
Τα έχετε βάλει με το σύντροφό σας; Σας ενοχλεί μήπως; Ο Άρης που λέτε φταίει εξολοκλήρου, αφού συνέχεια προκαλεί με διάφορες συμπτώσεις και παίζει με τα νεύρα σας. Το θέμα είναι να δείτε την αλήθεια, να τη νιώσετε, να κατανοήσετε του τι συμβαίνει. Το να γκρινιάζετε σα τους τρελούς δεν έχει κάποιο νόημα. Η Αφροδίτη θα κάνει τα μαγικά της και θα τη βρείτε την άκρη εσείς. Βέβαια σήμερα, είστε έτοιμοι να μοιράσετε μερικά εγκεφαλικά! Κάτι πάλι θα ανακοινώσετε συγκλονιστικό! Με γεια σας και χαρά σας!

Ιχθύς
Καλό είναι αν νιώθετε μια ενόχληση να πάτε στο γιατρό. Μην αφήνετε θέματα υγείας στη τύχη τους. Ναι με το ζόρι, θα σας πιάσουν από το χεράκι και θα σας πάνε γιατί είστε και μυστήριοι με τέτοια θέματα. Πού να τρέχετε τώρα; Μπορεί φυσικά στο δρόμο να συμβούν τα απίστευτα, όμως η κατεύθυνση είναι μια, μην ανησυχείτε καθόλου για αυτό! Και επειδή πλησιάζει και πανσέληνος στο ζώδιό σας, μια ψυχασθένεια θα τη νιώσετε και εννοείται πως θα φαντάζεστε διάφορα! Προετοιμάστε τους τριγύρω..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos