Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 28/09/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε κιόλας Πέμπτη πω πω..
ντροπή, να όμως που μερικές φορές ο καλλιτέχνης, καλό είναι να αποχωρεί, όταν κάτι δε πηγαίνει καλά με το ψυχικό του τον κόσμο..

Ο Ουρανός με το Δια, έχουν έτσι ένα θεματάκι εκεί ψηλά, τύπου ποιος είναι πιο δυνατός, πιο έτσι και πιο γιουβέτσι, με αποτέλεσμα εμείς να κάνουν χαρακίρι. Τα μαντάτα σίγουρα είναι απρόβλεπτα, οι εκπλήξεις χαρωπές ή λυπητερές, το καρδιοχτύπι καλά κρατεί και ότι προκύψει! Το χάος που σας έλεγα.. Για όλα υπάρχει μια λογική εξήγηση.. χαχα!

Για αυτό ότι και αν ακούσουμε, οτιδήποτε και αν συμβεί, θα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία, διακριτικότητα, να είμαστε σιωπηλοί γενικώς. Αθόρυβοι! Δε ξέρω πώς γίνεται αυτό.. όμως είμαι σίγουρη πως θα βιώσουμε έξαλλες καταστάσεις.. Θα γελάσουμε και θα κλάψουμε μαζί..

φιλάκια..


Κριός
Μυστήρια η μέρα σας σήμερα, μπορεί να πάρετε μια απογοήτευση από το πουθενά. Ναι μεν εσείς έχετε βάλει τα δυνατά σας, για να πετύχετε ένα στόχο, μια ιδέα, κάτι που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ, να που το σύμπαν φέρνει ανατροπές και με άγαρμπο τρόπο. Φταίει ο Ουρανός σε όλες τις περιπτώσεις, κάνει νάζια εκεί ψηλά, που σημαίνει πως ότι και αν συμβεί, ας είστε ψύχραιμοι, λογικοί και σιωπηλοί! Μπορεί να είναι ένα τεστ! Σε καμία περίπτωση μην εκτεθείτε. Δε πρέπει..

Ταύρος
Χρυσά μου είναι φουλ αστρολογικό το φαινόμενο, μια είστε μια χαρά, πετάτε στα σύννεφα, μια πέφτετε στα πατώματα και σέρνεστε σα τις σαύρες! Των άκρων η διάθεσή σας, αντιδράτε και πολύ παράξενα, που όσοι σας γνωρίζουν αντιλαμβάνονται τη συναισθηματική σας τη φόρτιση, όσοι όμως όχι και τόσο, μπορεί να τρομάξουν και να το βάλουν στα πόδια. Ότι και αν συμβεί, γιατί με τον Ουρανό να το προσμένετε το απρόβλεπτο, μη λιποθυμήσετε, βγείτε έξω να πάρετε καθαρό αέρα. Παραμιλήστε κιόλας, επιτρέπεται..!

Δίδυμος
Καλό είναι να προσέχετε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε άτομα που μπορούν και έχουν τη θέληση να βοηθήσουν. Εννοείται πως θα πρέπει να συνεργαστείτε και να αφήσετε τις κόνξες. Ο Ουρανός, φέρνει απρόβλεπτα χαρωπά δώρα τούτη τη φορά, που σημαίνει πως μπορεί να βρείτε μια καλή δουλειά, με καλά χρήματα και να βρεθείτε σε μια όμορφη κατάσταση από το πουθενά. Κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η γοητεία σας σκοτώνει.. χρησιμοποιήστε την..

Καρκίνος
Κάτι έχετε κατά νου, κάτι σας ενοχλεί, τον τρόπο τον έχετε βρει, όμως υπάρχει αντίσταση και αντίδραση από το περιβάλλον σας. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, να έχετε το δίκιο σας, δηλαδή λογικά επιχειρήματα και να προσμένετε υπομονετικά. Ναι το ξέρω, αυτό σας κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνους, όμως ας είστε ψύχραιμοι. Κερδισμένοι θα βγείτε. Αλλάζουν πολύ τα δεδομένα και τραβάτε τρελή σύγχυση.. Ουρανός είναι αυτός, φέρνει τις αλλαγές, έτσι ξαφνικά!

Λέων
Κάτι πολύ ευχάριστο πρόκειται να συμβεί. Να το περιμένετε.. Και θα είναι επαγγελματικό και οικονομικό. Ή βρίσκετε μια δουλειά μετά από πολύ καιρό.. ή μπορεί να πάρετε μια προαγωγή. Ότι και αν σας πουν σήμερα, μη δώσετε την απάντησή σας, κρατήστε χαμηλό προφίλ, ανεξάρτητα από τον ενθουσιασμό σας και σκεφτείτε ψύχραιμα το τι σας συμφέρει. Ή το πώς θα διαχειριστείτε το τίτλο. Βέβαια η χαρά, δε κρύβετε και τόσο εύκολα, τουλάχιστον μη ξεφύγετε..!!!

Παρθένος
Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως αν σκέφτεστε να αγοράσετε κάτι πολύ ακριβό, ξεχάστε το! Ναι μεν μπορεί να έχετε κάνει τα κουμάντα σας, όμως με τον Ουρανό ορεξάτο εκεί ψηλά, ίσως να εμφανιστεί ένα απρόσμενο έξοδο, ένα αναγκαίο κακό, που θα σας στείλει εντελώς αδιάβαστους! Ξεπεράστε τις επιθυμίες σας, το έχετε ρίξει προφανώς στο shopping therapy, όμως ποιος ο λόγος, όταν δε το χαίρεστε καταλλήλως;; Φάτε μια σοκολατίνα, είναι πιο οικονομική..

Ζυγός
Και το κερασάκι στη τούρτα είναι πως το παίρνετε απόφαση πως πάει και τελείωσε! Τι σημαίνει αυτό; Πως δώσατε τις ευκαιρίες σας, κάνατε ότι μπορούσατε, όμως πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας, τις επιθυμίες σας, τη ψυχική σας την υγεία. Μυστήριες πολύ οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη, κάτι τελειώνει, κάτι ξεκινά, κάτι όμως και μας ξεγελά! Με τον Ουρανό να κάνει νάζια στο σύμπαν, σας βρίσκω απρόβλεπτους και αποφασισμένους για όλα! Τι σκοπεύετε να κάνετε; Μη σας μαζέψουν από πουθενά..

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως το σύμπαν δεν έχει και τόσο τα κέφια του τις μέρες αυτές! Βέβαια, έρχονται τα απρόβλεπτα, για κάποιους χαρωπά και για κάποιους όχι και τόσο. Εξαρτάται, από το αν ήσασταν καλά παιδιά! Ακούστε με προσοχή, μη μιλάτε πολύ και επεξεργαστείτε τα νέα δεδομένα. Ωραίες οι ιδέες, αλλά ας είναι και το χρήμα ανάλογο. Δεν είναι καλή ημέρα για να λύσετε οικονομικά ζητήματα. Αύριο ας πούμε μπορεί να πάρει διαφορετική τροπή το πράγμα και να βγείτε κερδισμένοι.. Ακολουθήστε τα σημάδια.. είναι μαγικά..!

Τοξότης
Αφήστε τα πολλά τα λόγια, πολύ μιλάτε τις μέρες αυτές και ξεφεύγετε από το θέμα. Αυτό που θέλετε, αυτό να κυνηγήσετε, να το βάλετε σα στόχο και να το παλέψετε. Τι προσπαθείτε να εξηγήσετε; Όποιος κατάλαβε-κατάλαβε. Μη τσακώνεστε εν ολίγοις και κινηθείτε από μόνοι σας, όπως γνωρίζετε μια χαρά και κάποια στιγμή, όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ο Ουρανός δε σας φέρνει καταστροφές και δράματα, αντιθέτως αφήνει τα σημάδια του, για να τα ακολουθήσετε και να μεγαλουργήσετε.. Άντε να σας δω..!

Αιγόκερως
Εσείς ή που θα τσακώνεστε στη δουλειά ή στο σπίτι. Ησυχία δεν έχετε, αφού όλο και κάτι συμβαίνει και είναι και οι μέρες περίεργες αστρολογικά, τραβάτε και το κουλό, δε θέλετε και πολύ, να μπουρλοτιάσετε! Χαχα.. δική μου λέξη.. Απρόβλεπτη η μέρα σας, εξωπραγματική ίσως, κάποιος θα σας κουρδίσει κιόλας.. πω πω.. ποιος σας ακούει;;; Ο Ουρανός παίζει με τα νεύρα σας, όμως μπορεί να φέρει και απρόβλεπτες χαρές.. Ένα ευχάριστο νέο. Κάποιος να σας τηλεφωνήσει.. έτσι να ακούσει τη φωνή σας.. Χαμογελάτε..εεε;;;

Υδροχόος
Είστε σε μια μυστήρια φάση, αγαπάτε πολύ τον εαυτό σας τις μέρες αυτές. Ωραίο είναι αυτό, όμως δε χρειάζεται να το δείχνετε κιόλας. Είστε οι καλύτεροι σε ότι κάνετε, το γνωρίζουν και οι πέτρες, θα πρέπει πάραυτα, να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, να είστε συγκρατημένοι και να αφήνετε τους άλλους να μιλούν! Εντάξει είστε και καλά παιδιά, με φοβερή καρδιά, ούτε αυτό χρειάζεται να το ξέρουν.. όμως εκείνοι οι λίγοι και καλοί, αξίζουν και ένα φιλί. Να είστε καχύποπτοι με τις προθέσεις των αγνώστων, πάνε να σας δαγκώσουν! Ουρανός, Υδροχόος και λαμογιά.. φοβερό κοκτέιλ..!

Ιχθύς
Φεύγοντας από το σπίτι, καλό είναι να ξεχάσετε το πορτοφόλι σας κάπου, έτσι επειδή επιβάλλεται να αποφύγετε τους πειρασμούς. Όλο κάτι ζητάτε, όλο κάτι επιθυμείτε, μπορεί να σας έχει πιάσει και η καταναλωτική σας η μανία. Ψυχολογικό το θέμα, να μπείτε μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο και φάτε λιχουδιές.. Ο Ουρανός σας φέρνει απρόβλεπτα έξοδα. Θα πρέπει να είστε συμμαζεμένοι γιατί από στιγμή σε στιγμή, σκάει το μαντάτο! Προφανώς κάτι ξεχάσατε κάποτε, μπορεί να μη δώσατε σημασία, έφτασε το κουλό!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos