Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 05/09/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους ο Ερμής στα ίσα του, δόξα να έχει, γιατί πολύ μας ζάλισε καλοκαιριάτικο! Βέβαια, αυτό είναι
μια σταγόνα στον ωκεανό, αφού το σύμπαν έχει κέφια και μια συμβαίνει το ένα και μια το άλλο, έχω την εντύπωση πως μας περιπαίζει.. κατά ένα μαγικό τρόπο!

Πάει έφυγε ο Άρης από τα Λιοντάρια, μαύρο δάκρυ κάνει η Αφροδίτη πάλι, πότε θα συναντήσει τον εραστή της ξανά;
Και από σήμερα που λέτε, ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου, θα της ανάψει λίγο το αίματα, θα πάθει μερικά εγκεφαλικά μέχρι να συγχρονιστεί «η αγνότητα» με το Θεό του πολέμου! Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί αυτό, συνεπώς να προσμένετε αναταραχές σε όλα τα επίπεδα. Γλυκές θα είναι, σαγηνευτικές επίσης, μυστήριες πολύ..


Αχ και πόσο δε μου αρέσει το Φεγγάρι το αυριανό..! Κρύβει ένα ένοχο μυστικό.. κάτι παράξενο.. και δε μου βγαίνει από το μυαλό..

φιλάκια..


Κριός
Αλλάζει κάπως το σκηνικό για εσάς. Φεύγουν οι ανάλαφρες οι σκέψεις και θέματα επαγγελματικά σας στρεσάρουν για ακόμα μια φορά. Καλό είναι πριν ξεκινήσετε να κάνετε το οτιδήποτε, να το μελετήσετε προσεκτικά για να βάλετε τις σωστές προτεραιότητες. Ρωτήστε αν χρειάζεται, συνεργαστείτε κιόλας, προκειμένου να μη χάσετε το χρόνο σας άδικα. Το βράδυ μια ζακετούλα, μπορεί να σας προστατέψει από ένα κρυολόγημα που έρχεται..

Ταύρος
Επιτέλους ο Ερμής στα ίσα του, μια ανάσα όπως φαίνεται θα τη πάρετε από σήμερα κιόλας. Νέα σχέδια πέφτουν στο τραπέζι σας, νέα πλάνα που σημαίνει πως θα πρέπει να παίξετε ομαδικά, για να πετύχετε ένα στόχο! Ευχάριστα νέα έρχονται για να σας αναστατώσουν και να σας απογειώσουν! Επαγγελματικό είναι το θέμα, αφού ο έρωτας όσο να είναι σας έχει ξεχασμένους όλη τη χρονιά. Λέτε να αλλάξει κάτι από εδώ και πέρα;;;

Δίδυμος
Να και μια άσπρη μέρα, μετά από τόσο καιρό, αφού ο Ερμής αποφάσισε να ξεμουτρώσει, που σημαίνει πως το επικοινωνιακό σας το χάρισμα σιγά-σιγά, θα επανέλθει και θα μπορέσετε να κάνετε τα μαγικά σας τα κόλπα. Ωραία μέρα, για να μια γενική καθαριότητα, στο σπίτι, στη δουλειά, οπουδήποτε κινείστε ή να πετάξετε άχρηστα πράγματα. Οργανώστε τη ζωή σας, τις σκέψεις σας, καιρός να φτιάξετε το μέλλον σας..

Καρκίνος
Ωραία μέρα για να ανοίξετε το πορτοφόλι, να δείτε τι έχει μέσα, τι πρέπει να πληρωθεί και τι θα απομείνει. Μη σας πιάνει πυρετός, αρχή του μήνα, όσο να είναι πέντε φράγκα παραπάνω θα τα έχετε, για αυτό τρέξτε να κλείσετε τις τρύπες που σας αγχώνουν. Μήπως να ζητήσετε και εκείνα τα δανεικά; Όμορφη η διάθεσή σας, αφιερώστε χρόνο στους φίλους σας, να πάτε έτσι μια βολτούλα, να ξενοιάσετε από τα βάσανα της καθημερινότητας!

Λέων
Τα λόγια σας δε τα προσέξατε και οι πράξεις σας πολύ παράξενες, φροντίσατε με κάθε τρόπο να σας παρεξηγήσουν. Πάει πέρασε αυτό, ας πούμε πως έφταιγε ο ανάδρομος Ερμής, από σήμερα φροντίστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να γίνετε συμπαθείς πάλι στο κοινό σας. Βρείτε τρόπους να ομορφύνετε τη ζωή σας, να τακτοποιήσετε το σπίτι σας και να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας τα ζητήματα. Η Αφροδίτη δε σας δίνει καμία σημασία προς το παρόν..

Παρθένος
Μια μελαγχολία τη νιώθετε τις μέρες αυτές, κάτι λείπει από τη ζωή σας, μπορεί να έχετε πέσει και σε μαρασμό. Ο Άρης από σήμερα σας κάνει επίσκεψη τρελή, που σημαίνει πως θέλετε, δε θέλετε, θα πάρετε μπροστά, οι μηχανές ξανά στο φουλ και από εδώ και πέρα θα είστε και πολύ τσίτα! Το νου σας γιατί μπορεί να προκαλέσετε εντάσεις, τσακωμούς και υστερίες και να χάσετε το δίκιο σας, επειδή δε θα έχετε το χρόνο για εξηγήσεις. Ψυχραιμία!

Ζυγός
Καταρχήν πρέπει να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας, την οικογένειά σας, το σύντροφό σας! Αρκετά με τα νάζια σας, όλοι το γνωρίζουμε πως μονάχοι δε κάνετε λεπτό! Μέρα πολύ μυστήρια, αφού παίζει να μάθετε τα μυστικά των άλλων και να συγκλονιστείτε. Δε νομίζω να είναι κουτσομπολιό, αντιθέτως θα πέσουν οι μάσκες και θα δείτε ξεκάθαρα τις προθέσεις μερικών. Αφήστε να διαδραματιστεί το έργο και θα έρθει η στιγμή που θα κάνετε τη κίνησή σας.. Ακούστε μόνο.. τίποτα άλλο..!

Σκορπιός
Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και έχετε πολλά να πείτε. Δε ξέρω αν σας χτύπησε το βέλος του έρωτα, έτσι ξαφνικά, πάντως ξεπερνάτε τον εγωισμό σας και δίνεστε με ένα πολύ ωραίο και μυστήριο τρόπο. Από εδώ και πέρα να το ξέρετε πως θα είστε αρχηγοί στις παρέες σας, στη δουλειά σας, οπουδήποτε κινείστε. Παίρνετε τα ηνία, σε διάφορες υποθέσεις και προχωράτε μπροστά δίχως να ρωτήσετε. Σας θαυμάζουν για αυτό!

Τοξότης
Το σύμπαν χθες το βράδυ σας έριξε πολύ στάχτη στα μάτια. Που σημαίνει πως σήμερα η μέρα σας θα είναι μυστήρια πολύ και θα φαντάζεστε διάφορα, που δεν υπάρχουν πουθενά, σε κανένα σχέδιο. Η καριέρα σας πάνω από όλα, αφιερώνετε απίστευτο χρόνο στη δουλειά σας, με αποτέλεσμα να μη φέρεστε όμορφα στους δικούς σας τους ανθρώπους. Καλό είναι να δείτε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε και να αφήσετε τις ταρζανιές. Δεν είστε ρομπότ!

Αιγόκερως
Εντάξει από σήμερα θα είστε πιο ξεκάθαροι και πιο επικοινωνιακοί. Δε ξέρω αν αυτό θα αρέσει στους άλλους, γιατί η γλώσσα σας τσακίζει κόκαλα, σε κάθε περίπτωση. Ο Άρης στη Παρθένο σήμερα, σας επηρεάζει άμεσα, που σημαίνει πως το διάστημα αυτό, θα το ρίξετε στη δουλειά, γιατί πρέπει να είστε οι καλύτεροι και να πετυχαίνετε άμεσα τους στόχους σας. Δυναμικοί και ορεξάτοι δείχνετε σε όλους το πόσο ξεχωριστοί είστε!

Υδροχόος
Λίγο τσίτα σας βρίσκω και ανησυχώ. Καταρχήν να αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες τις μέρες αυτές.. σήμερα, αύριο ας πούμε. Μη πιάσετε καν το χρήμα στα χέρια σας και μη κάνετε αγορές. Εντάξει μέχρι το περίπτερο, επιτρέπεται. Μετά σπίτι! Άλλα σας λένε, άλλα ακούτε, κάνετε το δικό σας και μετά πρόβλημα. Ερωτικά βάσανα προκύπτουν επίσης, αφού το παραμικρό πράγμα που σας ενοχλεί, γίνεται υπερβολικό στα μάτια σας. Μήπως να εξαφανιστείτε καλύτερα..;;;;

Ιχθύς
Οι πρωταγωνιστές των ημερών. Αύριο και φεγγάρι στο ζώδιό σας, του τρελού μπορώ να πω, τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Από τη μια είστε μέσα σε μια ονειροπαρμένη κατάσταση, φαντάζεστε διάφορα, ταξιδεύετε αλλού για αλλού και από την άλλη η πραγματικότητα σας γειώνει με το πιο σκληρό και βάναυσο τρόπο. Καταρχήν να πάτε στο γιατρό! Εντάσεις ερωτικές προκύπτουν από εδώ και πέρα, όμως και επαγγελματικές. Γκρινιάζετε με τους πάντες..! Πω πω..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos