Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 30/08/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως αρκετοί θα έχετε καταλάβει ως τώρα, μυστήρια τελειώνει ο Αύγουστος, μας λέει
ένα αντίο κάπως διαφορετικό.
Ναι μεν κρύβει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο και ανά πάσα στιγμή μπορούν όλα να γίνουν αέρας.. κοπανιστός.. παρακαλώ πολύ!





Ακόμα δε γύρισα και έχω τάσεις φυγής! Να εξαφανιστώ, να πάρω τα βουνά, να μη σκέφτομαι τίποτα. Ονειρεύομαι τις μέρες αυτές, πόσο θα ήθελα να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω το απέραντο γαλάζιο;;; Πόσο θα ήθελα να είχα το μποστανάκι μου, τη δική μου παραγωγή, να το φροντίζω, να γεύομαι τους καρπούς της φύσης, με το πιο αγνό τον τρόπο;;;
Ρομαντικιά χαζοχαρούμενη, που θα γεράσω μπροστά από μια οθόνη, μετρώντας τα νούμερα.. Τραγικό! Να αυτά σκέφτομαι και τρελαίνομαι.. Πόσο πια ρε φίλε στη τσίτα όλα, μέσα στο λεπτό; Γιατί;;;

Επανέρχεται η γκρινιάρα η Ταυρίνα και δε μου αρέσει καθόλου!

End of Summer!

φιλάκια..


Κριός
Μια καλή μέρα για να ψαχτείτε για θέματα που σας ενδιαφέρουν και να κάνετε το πρώτο το βήμα. Όλο και κάποιος θα σας ανάψει το πράσινο το φως, για αυτό λοιπόν να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, για πετύχετε το σκοπό σας. Από τη μια θα είστε στη τσίτα, από την άλλη πολύ χαλαροί. Μια κρύο και μια ζέστη λοιπόν, για αυτό φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Δε χρειάζεται να τρελαίνεστε με το παραμικρό! Αποφύγετε τις εντάσεις, τσάμπα θα εκνευριστείτε!

Ταύρος
Έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, δε ξέρετε με τι να πρώτο ασχοληθείτε! Ζόρικα τελειώνει ο Αύγουστος για εσάς, αλλά η αλήθεια είναι πως θα τη βρείτε την άκρη του νήματος εσείς. Από τη μια θα χρειαστεί να κινηθείτε σχετικά ανορθόδοξα, προκειμένου να πετύχετε το σκοπό σας, από την άλλη ας είναι μέσα σε λογικά πλαίσια, μη βρεθείτε στης φυλακής τα σίδερα! Μελετήστε καλά το κάθε σας βήμα! Ναι σε κάτι διαφορετικό, όμως από το σωστό το δρόμο!

Δίδυμος
Θετική και αισιόδοξη η μέρα σήμερα και αύριο να είμαι ειλικρινής, για αυτό φροντίστε όσα σκέφτεστε για το μέλλον, να τα κάνετε πράξη άμεσα. Πλησιάστε ανθρώπους χρήσιμους, έξυπνους, δημιουργικούς, γιατί το καλοκαίρι τέλος, μπορεί να γέμισε η τσέπη σας, όμως όχι για να αράξετε από εδώ και πέρα. Επαγγελματικές ευκαιρίες βολτάρουν, μπορεί να σας κάνουν και κούκου. Μη βαριέστε, ξεγελάστε τον ανάδρομο Ερμή και επικοινωνήστε έτσι όπως σας αρέσει..!

Καρκίνος
Επαγγελματικές ανησυχίες σκοτεινιάζουν τις σκέψεις σας. Όμως επειδή έχετε απίστευτη υπομονή, είτε βρίσκεστε εντός, είτε εκτός, θα βρείτε τον τρόπο να καθοδηγήσετε τα πλήθη, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σας έτσι όπως πρέπει. Μη γίνεστε καταπιεστικοί γιατί θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Γλυκομίλητοι, γεμάτοι από κατανόηση, μπορείτε να περάσετε τα μηνύματα και να γίνετε οι πιο απαιτητικοί παίχτες. Και η ευγένεια έχει χαρακτήρα αυστηρό και πολύ σκληρό!

Λέων
Έχετε τον ασυμμάζευτο εσείς, μια πηγαίνετε από εδώ, μια από εκεί, μου φαίνεται απαρνιέστε το γεγονός πως έρχεται ολοταχώς φθινόπωρο. Δεν έχει και ήλιο σήμερα, τραγικό το βρίσκω για το ψυχικό σας τον κόσμο. Τι ανάδρομος Ερμής, τίποτα δε σας πιάνει χρυσά μου, η Αφροδίτη παίζει μπάλα στο ζώδιό σας και αυτό είναι όλα τα λεφτά! Το τηλέφωνο σας θα τρελαθεί σήμερα, να χτυπάει ασταμάτητα και επειδή είστε και καλά παιδιά, να γίνετε χίλια κομμάτια για να τους δείτε όλους!

Παρθένος
Που λέτε ο Κρόνος που βρίσκεται στο Τοξότη, σας τα έχει κάνει κάπως μαντάρα φέτος το καλοκαίρι και έχει και συνέχεια το πράγμα, κυρίως με θέματα οικογενειακά. Όλο και κάτι προκύπτει και συγχύζεστε, αφού ως δια μαγείας, γίνεστε μέρος του προβλήματος και μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε λύσεις. Καλό είναι να κάνετε πάσα μερικές υποχρεώσεις τέτοιου είδους και να γίνετε πιο σκληροί. Ναι μεν μπορείτε να βοηθήσετε όμως με διαφορετικό τρόπο. Πιο χαλαρό.. Σκεφτείτε το!

Ζυγός
Εσείς, έχετε ανέβει σε ένα ροζ συννεφάκι και σήμερα ειδικά άλλοι άνθρωποι. Μέσα στις γλύκες θα είστε, με το σύντροφό σας, με τους συναδέλφους σας, με όλο τον κόσμο. Σα γατούλα ένα πράγμα. Ντυθείτε ωραία, γιατί φεύγετε από το σπίτι και άγνωστο το πότε θα ξανά γυρίσετε. Μπορεί και αργά το βράδυ, αφού περάσετε από παντού να σας δουν, να σας θαυμάσουν. Κάτι ευχάριστο συμβαίνει στη δουλειά και νιώθετε απίστευτη αυτοπεποίθηση. Μη το βάζετε κάτω με τίποτα!

Σκορπιός
Ζόρικη η μέρα σας, όμως και πολύ δυνατή για το ψυχικό σας τον κόσμο. Έχετε απίστευτη ενέργεια και θα αποκτήσετε μια επιθυμία τύπου να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που έχετε με άριστο τρόπο. Μια ψυχασθένεια σας πιάνει, δε ξέρω αν θα τα καταφέρετε. Μπορεί να σας πιάσει και το σκοτάδι. Είχατε ποτέ πρόβλημα σε αυτό; Καλό είναι λοιπόν, να ανατρέξετε σε εκείνο το παρελθόν και να αναρωτηθείτε τι εννοούσε τότε ο ποιητής και τι εννοεί τώρα;; Το θέμα είναι το ίδιο!

Τοξότης
Με πολύ ανεβασμένη τη διάθεση θα είστε σήμερα, έχω την εντύπωση πως ο αέρας σας είναι σχετικά επαναστατικός. Δε μαζεύεστε με τίποτα και προσπαθώ να καταλάβω, ο Κρόνος σας περιπαίζει ή έχετε πάρει τις αποφάσεις σας;;; Χαμογελαστοί και χαρωποί κάνετε το κομμάτι σας, εντυπωσιάζετε το κοινό σας και μένουν και κάποιοι με το στόμα ανοιχτό. Το νου σας μη καβαλήσετε καλάμι και προσοχή στο τι λέτε από εδώ και εκεί. Η συμπάθεια γίνεται αντιπάθεια στο λεπτό!

Αιγόκερως
Νομίζω τα άστρα αστειεύονται αλλά εγώ θα σας τα πω. Να μείνετε σπίτι να αράξετε το κορμί σας, γιατί είστε και πολύ κομμάτια. Να γελάσω, όταν εσείς οι εργασιομανείς της παρέας, μετά από διακοπές, κάνετε κάτι τέτοιο. Βέβαια, ποτέ δεν είναι αργά για να ταρακουνήσετε λίγο τα νερά.. Σωστά;;; Όπως και να έχει προτιμήστε το σπιτάκι σας, τη ζεστασιά σας, την ηρεμία, δε χρειάζεται ακόμα να βρεθείτε σε πρώτο μέτωπο, είτε αφορά τη δουλειά σας, είτε το σπίτι. Κάντε λίγο το Κινέζο..!

Υδροχόος
Έχω την εντύπωση πως είστε μέσα στη ψυχασθένεια. Πάλι υπάρχουν διάφορα γύρω σας, που δε σας αρέσουν, που σας καταπιέζουν, που σας προκαλούν έτσι μια δυσφορία. Να θυμίσω πως εσείς τα μαζέψατε, γιατί κάποτε σας άρεσαν και σας ικανοποιούσαν. Τώρα βέβαια νέα σεζόν, νέα κόλπα. Μη βαρεθείτε ποτέ στη ζωή σας! Πετάξτε τα σκουπίδια, κρατήστε ότι σας είναι χρήσιμο και αγαπητό. Ρωτήστε τον εαυτό σας, τι σας φτιάχνει περισσότερο και κάντε το! Κάποιο χέρι σας βοηθά μαγικά..

Ιχθύς
Εκμεταλλευτείτε το σήμερα και το αύριο για να ξεκουραστείτε περισσότερο. Να σας βρει φρέσκους ο Σεπτέμβρης, τι λέτε; Έχετε πολύ αρνητική ενέργεια να διώξετε μακριά, που σημαίνει πως με κάθε ευκαιρία καλό είναι να κάνετε μεγάλες βόλτες, είτε με τα πόδια, είτε με το αυτοκίνητο, ακόμα και ένα μικρό ταξιδάκι θα σας έκανε καλό. Οι αναποδιές του καλοκαιριού, πάει μας τελείωσαν, από εδώ και πέρα φροντίστε τον εαυτό σας, την υγεία σας, τα νεύρα σας! Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos