Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 23/08/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο λατρεύω το πρωινό να
είναι δροσερό, ησυχία παντού, να πίνω το καφεδάκι μου και να σας γράφω τα τρελά μου.. Έχω αδυναμία στη στιγμή. Ανεκτίμητη..!


Φέτος συνάντησα πολλούς φίλους μου από τα παλιά, σχεδόν όλοι παντρεμένοι, με τις οικογένειές τους, άσπρισαν και τα μαλλιά, οι περισσότεροι έκαναν και κοιλίτσα, πως περνούν τα χρόνια και πόσο μας αλλάζουν..
Συζητήσεις, στις συζητήσεις, η άποψη είναι μια. Ο άντρας πρέπει να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, όπως και να έχει. Είναι ο ρόλος του τέτοιος, που δε γίνεται διαφορετικά. Η γυναίκα πρέπει να τον θαυμάζει και να τον ακολουθεί πιστά. Να νιώθει πως έχει άντρα δίπλα της. Μόνο τότε η συνταγή μπορεί να δέσει και να πετύχει το γλυκό.

Χαίρομαι να ακούω τέτοιες απόψεις, από αντρικά στόματα. Γιατί τότε μόνο υπάρχει η δημιουργικότητα, η εξέλιξη, η πρόοδος, κάτι το διαφορετικό. Ο ένας έχει τις ιδέες, το πάθος, την ορμή, το όραμα και ο άλλος, έχει τον τρόπο. Άλλωστε εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο πρακτικές. Πόσο ωραία κουμπώνει το θέμα. Υπάρχει θαυμασμός.. Αμοιβαίος κιόλας..

Αστρολογικά η μέρα είναι κάπως ζαβή.. Ο ανάδρομος Ερμής καλά κρατεί, δημιουργεί έτσι μερικές αναταραχές.. και ο πιο ψύχραιμος κερδίζει. Δε πιστεύω να μπήκατε σε χειμερινό mood???

χαχα.. στη τρέλα το ξωτικό σας.. ως συνήθως!

φιλάκια..


Κριός
Δε πρέπει να έχετε κανένα παράπονο! Το ερωτικό σας θερμόμετρο στα ύψη, σειρά σας να απολαύσετε στιγμές προσωπικές, γεμάτες από πάθος με το σύντροφό σας, ή με κάποιο μαναράκι. Και αν όλα βαίνουν καλώς, προσπαθήστε με διακριτικό τρόπο να διατηρήσετε το όμορφο το κλίμα. Για αυτό σήμερα, προσέξτε τα λόγια σας, μη γίνετε ξαφνικά ξινοί και απαιτητικοί, αποδεχτείτε οτιδήποτε σας προσφέρουν και πείτε και ένα ευχαριστώ!

Ταύρος
Θα το έχετε καταλάβει ως τώρα, πως το καλοκαίρι αυτό, είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Δε πειράζει γιατί χρειάζεται πού και πού, να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας τους ανθρώπους, κυρίως για το ψυχολογικό και για τις γνωστές ισορροπίες. Όμως υπάρχουν και οι φίλοι, που χρειάζονται την αγάπη και τη προσοχή σας. Για αυτό σήμερα, σηκώστε το τηλέφωνο, κλείστε εκείνο το ραντεβού και βγείτε έξω τσάρκα.

Δίδυμος
Είστε κάπως σε αναμμένα κάρβουνα, έχει μπλοκάρει και το επικοινωνιακό σας το χάρισμα λόγω του ανάδρομου Ερμή, άλλα σκέφτεστε, άλλα λέτε, άλλα κάνετε και τσουπ να και οι παρεξηγήσεις από τους γύρω. Μη ξαφνιάζεστε αν σας στραβοκοιτούν, έχετε κάνει τη ζαβολιά σας με το πιο αυθόρμητο τρόπο. Κάτι περιμένετε με αγωνία μεγάλη και δεν έρχεται με τίποτα και τρελαίνεστε από μόνοι σας. Υπομονή, γιατί κάθε εμπόδιο για καλό!

Καρκίνος
Τέτοιο καλοκαίρι να μη ξανά έρθει. Σωστά; Όλο τα λεφτά σκέφτεστε, μέρες τώρα, τις υποχρεώσεις σας, τις συναλλαγές σας, πόσα θα φύγουν, πόσα θα έρθουν, τι θα μείνει στο τέλος. Πολλά θέλετε νομίζω, στις εποχές που ζούμε. Το ζητούμενο είναι να είναι όλα τακτοποιημένα και να μη σας γυρεύει ο κάθε ενοχλητικός εισπράκτορας. Σήμερα καλό είναι να μείνετε στο σπιτάκι σας, να αφιερώσετε χρόνο στο σύντροφό σας, να βάλετε και τσουκάλι. Τι λέτε;;;

Λέων
Αστρολογικά είστε καιρό τώρα στο μάτι του Κυκλώνα. Βέβαια, συναισθηματικό είναι όλο αυτό, αφού μια υπερένταση τη νιώθετε, μπορεί να είστε και κάπως νευρικοί, από τη μια να κάνετε αισιόδοξες σκέψεις, από την άλλη μικρές βουτιές στα σκοτάδια σας. Αυτό είναι όλο και τίποτα άλλο. Είναι περίοδος που σας αρέσει να κάνετε αλλαγές, να βάζετε νέους στόχους γιατί πάντα θέλετε ο Σεπτέμβρης σας να είναι διαφορετικός. Σήμερα απλά βαστάτε τα άλογα!

Παρθένος
Είστε που είστε παράξενοι χαρακτήρες, έχετε και τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, τι να λέμε τώρα! Τις μέρες αυτές εξαφανίζεστε από τα κοινά, απομονώνεστε, τα λέτε με τον εαυτό σας, τσακώνεστε κιόλας, γιατί ως συνήθως είστε απίστευτα ανικανοποίητοι. Και επειδή το σύμπαν λατρεύει να σας πειράζει και να σας προκαλεί μια ταραχή, σήμερα θα συμβεί κάτι πολύ όμορφο που θα σας αναστατώσει ευχάριστα. Πείτε ναι στις προκλήσεις!

Ζυγός
Μη μου πείτε πως σκέφτεστε να χωρίσετε; Να τραβήξετε το δρόμο σας; Τι πράγματα είναι αυτά; Τέτοιες σκέψεις κάνετε και χαλάτε τη ζαχαρένια σας. Διαπιστώνετε πως οι φίλοι για ακόμα μια φορά είναι η οικογένειά σας, σας αγαπούν, σας στηρίζουν, σας θαυμάζουν, όμως μη παρασύρεστε, γιατί ο ρόλος του ερωτικού σας συντρόφου, είναι άλλος. Η μέρα σήμερα είναι πολύ τυχερή, κυρίως για εσάς που το ψάχνετε. Λέτε να το βρείτε;

Σκορπιός
Οι ανησυχίες σας ως συνήθως είναι επαγγελματικές. Χρόνια τώρα, αφού πάνω από όλα η δουλειά και το χρήμα και μετά όλα τα άλλα. Να όμως, που μόλις αποφασίσετε να αφιερώσετε χρόνο στον έρωτα, θα ανοίξουν και πάλι οι ουρανοί και αναγκαστικά η προσοχή σας θα στραφεί στην εργασία σας! Για αυτό σήμερα, ντυθείτε ωραία, βγείτε έξω να βολτάρετε με φίλους και παρέες και κάντε και το κομμάτι σας. Η νύχτα σας μπορεί να είναι πολύ ερωτική!

Τοξότης
Τις ημέρες αυτές σκέφτεστε έντονα να κάνετε ένα ταξίδι κάπως διαφορετικό. Να πάτε σε μια άλλη χώρα; Να γνωρίσετε νέα πράγματα; Έχετε ανάγκη να γίνετε τυχοδιώκτες έστω για λίγο και να νιώσετε τη περιπέτεια σε όλο σας το είναι. Το καπέλο να φορέσετε του Indiana Jones.. πιάστε και το λάσο, δε ξέρετε ποτέ! Πάντως κάτι το extreme θα το κάνετε! Και επειδή το σύμπαν είναι πονηρό, μπορεί να σκάσει από το πουθενά, μια νέα επαγγελματική πρόταση!

Αιγόκερως
Πάει άδειασε το ταμείο και αυτό σας τρελαίνει το μυαλό. Τι να κάνουμε χρυσά μου, φέτος παρά γίνατε σπάταλοι, μια το ένα και μια το άλλο, σας αρέσει και η καλή η ζωή, θέλετε τις ανέσεις σας, τώρα υπομονή λίγες μέρες, όλο και κάτι θα εισπράξετε. Σωστά; Πάντως σας κάνουν το χατίρι και ηρεμείτε προσωρινά. Εντάξει θα το πληρώσει κάποιος άλλος το λογαριασμό! Βέβαια σήμερα, θα σας την ανεβάσουν κάπως τη πίεση, σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια! Τραγικό;

Υδροχόος
Διχασμένους σας βρίσκω τις μέρες αυτές. Από τη μια σας βασανίζουν τα ερωτικά σας τα ζητήματα, η σχέση σας, το πώς θα συνυπάρξετε με μια ψυχή, από την άλλη τα επαγγελματικά σας, που επιβάλλεται να παίξετε ομαδικά, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει. Αρμονία πάνω από όλα, αλλά γνωρίζετε εσείς τι σημαίνει η λέξη αυτή;;; Προσπαθήστε σήμερα λοιπόν, με όμορφο τρόπο, να συζητήσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!

Ιχθύς
Τα θέλετε όλα δικά σας και κάνετε τα πάντα για να το πετύχετε αυτό. Από τη μια είστε ενθουσιασμένοι, κάνετε σα τα μικρά τα παιδιά και σας ξεφεύγουν λόγια, από την άλλη έχετε κάτι απαιτήσεις, τραγικά υπερβολικές. Νομίζω είστε τσακωμένοι με το χρόνο και την υπομονή, αλλά ότι και αν κάνετε, στη περίπτωση τη δική σας, ισχύει το κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! Έτσι επειδή το σύμπαν, λατρεύει να σας περιπαίζει. Μη ζητάτε λαγούς με πετραχήλια.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos