Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Τα Ζώδια των ημερών 22/08 – 28/08/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένας επεισοδιακός Αύγουστος φτάνει στο τέλος του, με
βροχές, αστραπές και καλοκαιρινά μπουρίνια! Η έκπληξη ήταν μεγάλη, αφού είχα την εντύπωση πως προσγειώθηκα σε άλλη χώρα! Βρε τι γίνεται στο κόσμο;;;
Η αλήθεια είναι πως οι υπερβολές βλάπτουν, καθώς και οι καταστροφολογίες.. Προκαλούν αρνητική ενέργεια.. και τσουπ να σου και το κουλό.. και μετά λένε φταίνε τα άστρα και το σύμπαν όλο.. Θα προσθέσω σε αυτό.. πως φταίει το κλούβιο το μυαλό του κάθε ανίδεου.. σωστά;;; Έχω καιρό να στάξω το φαρμάκι μου.. χαχα..!

Οι εκλείψεις, πάει μας τελείωσαν, ο πλανήτης Γη είναι ακόμα εδώ, έχουμε όμως ανάδρομο Ερμή, που σημαίνει πως τις μέρες αυτές, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε και στο τι κάνουμε, γιατί οι παρεξηγήσεις ξεπηδούν σα τα μανιτάρια ένα πράγμα.

Οι διακοπές έχουν αρχίσει και γίνονται μια γλυκιά ανάμνηση, ελπίζω να περάσατε όμορφα, γιατί μια που γίνεται η επιστροφή και μια που τα εργασιακά θέματα σε πρώτο πλάνο!

Η Θεά Τύχη ξανά χτυπά σε εκείνους που προσμένουν υπομονετικά!


φιλάκια..


Κριός
Ερωτικές πολύ οι μέρες σου στις 22 και 23! Είτε έχεις σύντροφο, είτε όχι, βρες τον τρόπο να τις απολαύσεις αναλόγως. Οι προσδοκίες πληγώνουν, αυτό να έχεις κατά νου, μέχρι και τις 25. Ανακάλυψε δραστηριότητες για να ηρεμήσεις και απέφυγε τις εντάσεις μέχρι τις 28. Ερωτεύσου παράφορα!
Επαγγελματικά: Σε οτιδήποτε και αν προκύψει, να είσαι ειλικρινής, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Από τις 27 και μετά βρίσκεις τις ισορροπίες σου ξανά. Μη γυρεύεις το τέλειο, τέτοιες μέρες.

Ταύρος
Οικογενειακά θέματα σε βασανίζουν, νιώθεις και μια υπερένταση, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Ναι μεν στις 23 και 24 είσαι χαρούμενη πολύ, όμως μακριά από τις κακές τις παρέες. Ένα σημάδι στις 28 σε αναστατώνει ευχάριστα. Περίμενε και θα δεις! Συγκράτησε τον αυθορμητισμό σου! Επαγγελματικά: Προσπάθησε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες μέχρι και τις 25. Τυχερή ημέρα στις 26, ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σου. Μια χαρούμενη είδηση στις 27 σε απογειώνει.

Δίδυμος
Συναντάς διάφορα πρόσωπα, όμως έχεις χάσει το επικοινωνιακό χάρισμα που έχεις λόγω του ανάδρομου Ερμή. Συνεπώς πρόσεχε τα λόγια σου. Ξεκουράσου μέχρι και τις 25, γιατί θα τις χρειαστείς τις δυνάμεις σου για αυτά που έρχονται! Απέφυγε τις συναλλαγές!
Επαγγελματικά: Τις ημέρες από τις 26 μέχρι και τις 28, θα βρεθείς να κάνεις πολλές συζητήσεις για τα νέα σου επαγγελματικά σχέδια. Ανοίγετε πόρτες για το χειμώνα. Πολύ καλά κάνετε.

Καρκίνος
Κυκλοθυμική η διάθεσή σου, αφού από τη μια θα αποζητάς εκείνες τις οικογενειακές τις στιγμές και από την άλλη θα σε ενοχλούν τα πάντα όλα! Προσοχή στις 24, οι εντάσεις κάνουν κακό. Κάνε κάτι το διαφορετικό στις 26 και 27, για να ανανεωθείς. Ρώτα για να μάθεις!
Επαγγελματικά: Λεφτά σου δίνουν, όμως κάτι δε σου αρέσει. Τι είδους δέσμευση είναι αυτή; Κάτι ακούς στις 24 και αναστατώνεσαι. Συγκρατήσου, μέχρι τις 28 βρίσκεις τη λύση.

Λέων
Βρίσκεσαι σε μια υπερένταση τις μέρες αυτές, ευτυχώς τα νέα είναι ευχάριστα. Επίσης αν δε ρισκάρεις, δε θα μάθεις. Από τις 25 ως και τις 27, να κινηθείς αναλόγως, για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μην επιμένεις και δείξε κατανόηση όπου χρειάζεται. Βοήθησε ένα φίλο! Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 25 προκαλείς εντάσεις με τη στάση που κρατάς. Σου δίνουν τη σημασία που αποζητάς, όμως προσπάθησε να έχεις καλούς τρόπους. Μια αλλαγή σε χαροποιεί.

Παρθένος
Πεσμένα τα κέφια τις μέρες αυτές, κλείνεσαι στον εαυτό σου και μέχρι και τις 24 κάνεις αρνητικά σενάρια, με αφορμή διάφορα γεγονότα. Ανακάλυψε τρόπους για να ξεδώσεις, μια νέα δραστηριότητα σε ανανεώνει. Οικονομικά θέματα σε απογοητεύουν. Απέφυγε τις παρεξηγήσεις!
Επαγγελματικά: Καλές ημέρες στις 25 και 26, για να βρεις λύσεις στα θέματα που σε βασανίζουν. Κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει. Διάλεξε ένα διαφορετικό μονοπάτι, μια παράκαμψη ας πούμε.

Ζυγός
Επεισοδιακές οι μέρες αυτές, τα βάζεις με τους φίλους σου, με το σύντροφό σου και ίσως να πρέπει να διαλέξεις, παρέα. Μέχρι και τις 24 συγκρατήσου. Μη κάνεις θελήματα, γιατί κουράζεσαι και ξεσπάς. Γύρω στις 28 βελτιώνονται οι σχέσεις σου. Μόνη ή με παρέα;;
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 25 και χρήμα θα λάβεις και μπορεί και μια νέα πρόταση. Τα μαντάτα είναι χαρμόσυνα, κάτι έκανες σωστά! Στις 28 μια ευχάριστη είδηση σε απογειώνει.

Σκορπιός
Κινείσαι κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού δε θες να γνωρίζουν και πολλά για την ερωτική σου τη ζωή! Μέχρι και τις 24 ότι απολαύσεις, γιατί μετά ξεκινούν τα ζόρια. Εντάσεις στις 26 σε αποσυντονίζουν και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ένα ταξιδάκι σε ξεκουράζει!
Επαγγελματικά: Μια συζήτηση στις 27 σε αγχώνει πολύ και σε μπερδεύει. Κάτι αλλάζει, αυτό σε ανησυχεί, αφού θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς άμεσα. Η τύχη σου χτυπά τη πόρτα!

Τοξότης
Διακοπές τέλος! Οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές για σένα και λαμβάνεις πληροφορίες πολύ χρήσιμες, που αφορούν το μέλλον σου. Έφτασε μήπως η περίοδος μιας μετακόμισης; Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο, βελτιώνεται ο τρόπος της ζωής σου. Κοίταξε το συμφέρον σου!
Επαγγελματικά: Θέματα καριέρας σε συναρπάζουν. Παίρνεις μια μετάθεση; Μια προαγωγή; Σου αναθέτουν ένα νέο project; Αφοσιώνεσαι στο έργο σου, πετάς από χαρά στις 28!

Αιγόκερως
Βρίσκεσαι σε μια υπερένταση, διαπιστώνεις πως τα χρήματα που έχεις δε σου φτάνουν για να βγει ο μήνας! Μέχρι και τις 24 προσπάθησε να είσαι συγκρατημένη. Παρεξηγήσεις προκύπτουν, κάνε πίσω! Μια φτιάχνει η κατάσταση και μια χαλάει μέχρι τις 28. Οι συναισθηματισμοί βλάπτουν! Επαγγελματικά: Προσπάθησε να κλείσεις ότι εκκρεμότητες έχεις άμεσα! Μέχρι και τις 25, μην αφήσεις τους άλλους να ανακατεύονται στα πόδια σου. Από τις 27 και μετά ηρεμεί το κλίμα.

Υδροχόος
Και εκεί που θα πεις να ασχοληθείς με τον έρωτα, εκεί θα σε αποσυντονίσουν κιόλας, τα διάφορα γεγονότα. Μέχρι και τις 23 ότι κάνεις γιατί μετά ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος. Πρόσεχε τα λόγια σου στις 27 και 28. Σε παρεξηγούν! Διάλεξε τις παρέες σου!
Επαγγελματικά: Έχεις βάλει ένα στόχο και πρέπει να τον πετύχεις. Μέχρι και τις 26, σε βοηθούν, άτομα που δε το περιμένεις και οι προτάσεις για κάτι το διαφορετικό πέφτουν βροχή! Κάτι αλλάζει.

Ιχθύες
Καλό είναι να πας στο γιατρό, να κοιταχτείς, αν έχεις κάποιες ανησυχίες. Μαθαίνεις πολλά και διάφορα μέχρι και τις 26 και καλά θα κάνεις να επεξεργαστείς τα δεδομένα πρώτα, πριν μιλήσεις για αυτά. Να τρως καλά και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Το παρελθόν σε βασανίζει!
Επαγγελματικά: Από τις 27 και μετά μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει, προσπάθησε με όμορφο τρόπο να κλείσεις ότι εκκρεμότητες έχεις.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos