Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 24/08/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήρια η σημερινή ημέρα, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Το σύμπαν που λέτε, είναι
σε μια φάση πολύ ταξιδιάρικη. Μας οδηγεί κάπου στα παλιά, σε ένα παρελθόν, ίσως ξεχασμένο, σίγουρα όμως όχι αδιάφορο.





Αχ αυτές οι δεύτερες ευκαιρίες... Γιατί να υπάρχουν; Αναφέρομαι κυρίως στον έρωτα, γιατί βασανιζόμαστε εμείς οι ρομαντικές οι ψυχές. Πώς να κατανοήσω τι εννοεί ο ποιητής;

Αν ένας από τους δυο έκανε μια κακή πράξη και πλήγωσε το σύντροφό του, δε βρίσκω το λόγο να υπάρξει δεύτερη ευκαιρία, γιατί απλά θα το ξανά κάνει. Θέμα χρόνου και τίποτα άλλο. Ναι είμαι απόλυτη σε αυτό, γιατί προτιμώ την αλήθεια, από χρυσόσκονες στα μάτια.
Αν όμως το timing δεν ήταν σωστό. Αν ποτέ δε συνέβη κάτι και σταμάτησε έτσι επειδή η ζωή παίζει ύπουλα και πονηρά παιχνίδια, τότε ναι, να υπάρξει δεύτερη ευκαιρία, για να έρθει εκείνο που τόσα χρόνια έλειπε, για να κλείσει ο κύκλος. Είτε με happy ending, είτε με δάκρυα στα μάτια. Η ευκαιρία δόθηκε, πέτυχε ή δε πέτυχε, το ζήσαμε σωστά;

φιλάκια..


Κριός
Και επιτέλους έφτασε ο καιρός, που θα κόψετε τη μάσα και θα φροντίσετε το σώμα σας, έτσι όπως πρέπει. Δε χρειάζεται να αλλάξει ο μήνας, ούτε να θέσετε κάποιο χρονοδιάγραμμα, ξεκινήστε σιγά-σιγά, γιατί αρκετοί ξεφύγατε και έχετε κάνει μπούτια και κοιλίτσα. Και δε πρέπει.. Σωστά; Ωραία μέρα για να δώσετε σημασία στους δικούς σας τους ανθρώπους και να τους εξηγήσετε πώς έχουν τα πράγματα. Μην αφήνετε άλλους να ανακατεύονται στα πόδια σας!

Ταύρος
Το ερωτικό σας το παρελθόν σας βασανίζει, είναι μια αλήθεια και αυτή. Τι να κάνουμε, ο ανάδρομος Ερμής, έχει βάλει σίγουρα το χεράκι του και μπορεί να είναι για καλό, μπορεί και όχι. Η νεκροψία θα δείξει! Μπορεί ακόμα να συνεχίσετε κάτι από εκεί που το αφήσατε μια φορά και ένα καιρό. Μυστήρια τελειώνει ο Αύγουστος να το ξέρετε! Σήμερα λοιπόν, μπορεί να προκύψει μια συνάντηση ολίγον γλυκόξινη. Αφήστε να σας δείξουν τις προθέσεις τους!

Δίδυμος
Χρυσά μου θα ξυπνήσετε με μια απίστευτη όρεξη, να πάτε στα μαγαζιά και να ψωνίσετε το ένα και το άλλο. Μπορεί και νέο κινητό, πιο ακριβό και πιο εντυπωσιακό, αφού να λέμε την αλήθεια, είναι το δεξί σας χέρι. Να χαλαρώσετε λέω εγώ, γιατί αν σας βγει ελαττωματικό ποιος σας ακούει. Αποφύγετε γενικότερα να σπαταλήσετε το χρήμα από εδώ και εκεί, γιατί η μέρα κρύβει παγίδες και σας βλέπω να κλαίτε με μαύρο δάκρυ!

Καρκίνος
Ζόρικη η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Διάφορες μυστήριες ιστοριούλες διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια σας, κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και αν δε συγκρατηθείτε, μπορεί να ανάψετε φωτιές και να γίνει ένας πανικός. Άλλα λέτε, άλλα εννοείτε, άλλα καταλαβαίνουν και κάπως έτσι να πώς προκύπτουν οι παρεξηγήσεις, τα δράματα και τα κλάματα. Προστατέψτε τον εαυτό σας και την ερωτική σας τη σχέση!

Λέων
Μόλις τελειώνει το χρήμα, γίνεστε καλά παιδιά και βάζετε μυαλό. Μόλις έρχεται, ξεχνάτε τις υποσχέσεις που δώσατε και πάλι ξεφεύγετε εντελώς. Το ξέρετε πως δεν υπάρχει καμία σωτηρία στο θέμα το δικό σας, για αυτό δε χρειάζεται ούτε να φωνάζετε, ούτε να σκούζετε, ούτε να προσπαθήσετε να αποδείξετε κάτι που δεν είστε. Ξεπεράστε το Λιονταρίσιο σας τον εγωισμό και να αποφύγετε τις εντάσεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκνευριστείτε απίστευτα πολύ!

Παρθένος
Πολύ στη σκέψη το έχετε ρίξει και το βρίσκω ανησυχητικό. Τι είναι αυτό που σας ταξιδεύει στο παρελθόν; Μήπως συναντήσατε μια ύπαρξη που κάποτε πήγε να συμβεί κάτι και χάλασε στη πορεία πριν καν προλάβει να ξεκινήσει; Μήπως εννοεί κάτι το σύμπαν και εσείς καλό είναι να ακολουθήσετε τα σημάδια; Και δε σας φτάνουν τα ερωτικά σας τα βάσανα, διαπιστώνετε μέσα στην ημέρα, πως τελικά εκείνο το φιλαράκι, ήταν φίδι κανονικό!

Ζυγός
Είστε ανικανοποίητοι, για αυτό και γκρινιάζετε συνεχώς. Συμβαίνουν και διάφορα παράξενα, που όσο να είναι σας θυμίζουν, όλα όσα θέλετε να ξεχάσετε. Ζόρικο το φετινό καλοκαίρι για το ψυχικό σας τον κόσμο, προφανώς υπάρχουν θέματα που δε τα έχετε ξεπεράσει και τόσο. Μια εμφανίζονται δυσάρεστες σκέψεις, μια ευχάριστες. Είστε του τρελού! Σήμερα καλό είναι να είστε ψύχραιμοι και γλυκομίλητοι, γιατί μόνο έτσι θα βγείτε κερδισμένοι.

Σκορπιός
Μια βόλτα στο παρελθόν τη κάνετε τις μέρες αυτές, πλησιάζετε ανθρώπους που είχατε χαθεί, αποζητάτε παλιά φιλαράκια, μπορεί και έρωτες που κάποτε ξεκίνησαν και έμειναν στη μέση. Ευτυχώς που το συναίσθημα είναι καλό και έχετε όμορφες προθέσεις. Ζεστή τη βρίσκω τη καρδιά σας. Συναντήσεις λοιπόν, που θα σας γεμίσουν από συναισθήματα και όρεξη να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Ένα ταξιδάκι παίζει πολύ. Φτιάξτε βαλίτσα και δρόμο!

Τοξότης
Επαγγελματικά τα βάσανα που έχετε κυρίως! Ίσως και να έχετε αφήσει πολλά πράγματα στη μέση και σιγά-σιγά θα αποκαλυφτούν και παίζει πολύ να εκτεθείτε στα καλά τα καθούμενα. Δε ξέρω πού βρίσκεστε, πάντως αν έχετε επιστρέψει στη βάση σας, καλό είναι να κοιτάξετε κάτω από εκείνο το χαλάκι και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που κρύψατε.. Κάτι μπορεί να σώσετε τη τελευταία τη στιγμή. Μη ζητήσετε λεφτά από κανέναν, θα φάτε πόρτα!

Αιγόκερως
Σας το λέω, ξεχάστε τα ταξιδάκια και τις διακοπές, γιατί από εδώ και πέρα έχει δουλειά και μόνο δουλειά. Οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας, έστω και για το φλας, θα τσακίσει στο λεπτό. Έχουμε και ανάδρομο Ερμή, πού πάτε χρυσά μου; Σήμερα μπορεί να συμβεί κάτι παράξενο, να αναστατωθείτε πολύ και να δείξετε τον εκνευρισμό σας έντονα. Συγκρατηθείτε, κλείστε το στοματάκι που στάζει φαρμάκι, πάρτε βαθιές ανάσες και δείξτε το καλό σας το χαρακτήρα!

Υδροχόος
Οικονομικά τα βάσανα που έχετε και ερωτικά! Τη μια περίπτωση τη καταλαβαίνω, η άλλη μου κάνει εντύπωση. Τα μαντάτα είναι κάπως παράξενα, αφού αν μια φορά και ένα καιρό δε πληρώσατε το λογαριασμό, παίζει να σκάσει μύτη από το πουθενά και να τραβήξετε μεγάλη σύγχυση. Αναρωτιέστε αν έχετε επιλέξει το σωστό σύντροφο ή όχι; Το μικρόβιο δηλαδή έχει ξεκινήσει να δουλεύει. Αλλαγές, απρόοπτες φέρνει ο αέρας σας!

Ιχθύς
Ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω. Ωραία που είναι η ζωή; Άνθρωποι αρκετοί, μπαινοβγαίνουν στη ζωή σας και αυτή από τη μια σας αρέσει, από την άλλη σας μπερδεύει, γιατί όσο να είναι όλα είναι τι δίνεις και τι παίρνεις. Και το νου σας γιατί μπορεί να δώσετε και να μη πάρετε αυτό που φαντάζεστε και να πέσετε από τα σύννεφα στο λεπτό. Από την άλλη όμως το κακό το διαβολάκι θέλει πολύ να σας μπλέξει σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos