Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Τα Ζώδια του μήνα Σεπτέμβριος 2017. Πικάντικο το Φθινοπωρινό ξεκίνημα.. by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Σεπτέμβρης που λέτε, έρχεται σχετικά γρήγορα μπορώ να πω και κρύβει εκπλήξεις όλων των ειδών. Ένας γλυκός μήνας, που
μόλις πας να απολαύσεις τη γαλήνη και την αρμονία, τσουπ το κουλό, ο Ουρανός που είναι και ανάδρομος, δηλαδή, να σου και το απρόβλεπτο, το πικάντικο το νέο!

Το γεγονός πως τις πρώτες πέντε μέρες ο Ερμής ανάδρομος βρίσκεται στα Λιοντάρια, όπως επίσης και ο Άρης, με ξεπερνά, ας το θέσω και έτσι, γιατί αυτά τα πισωγυρίσματα, μου προκαλούν μια ταραχή.. Και ο Άρης έχει πάντα ύπουλο σχέδιο. Για αυτό και τις μέρες αυτές, άνθρωποι από το παρελθόν μπορεί να εμφανισθούν, να τάξουν λαγούς με πετραχήλια στις 6/9 με πανσέληνο στους Ιχθύες και μετά να εξαφανιστούν.. Μιλώ για έρωτες φαντάσματα!

Μετά ευτυχώς ηρεμούμε για μερικές ημέρες, μαζεύονται και αρκετοί πλανήτες στο ζώδιο της Παρθένου, επανέρχονται μέχρι και τις 20 η τάξη και η ασφάλεια στις ζωές μας.. Η Αφροδίτη σώνει τη κατάσταση σε όλες τις περιπτώσεις, βέβαια με τόσους πλανήτες έξω μάχιμους τι να πρωτο φτιάξει. Συνεπώς, μια μικρή τυχαία αφορμή είναι πάντα η καλύτερη ιδέα για μια συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα.

Ο Δίας προσπαθεί να βοηθήσει αλλά ο Ουρανός δεν τον αφήνει.. Αυτό σημαίνει πως θέλει πολύ κόπο για να πετύχουμε ένα στόχο και να παραμείνει το έργο σταθερό στη θέση του! Οι προχειράντζες πάει μας τελείωσαν! Δυναμικός ο Σεπτέμβρης με έντονο παρασκήνιο. Όπως πάντα το θέμα είναι ποιος θα παραμείνει δυνατός και σε πρώτη γραμμή και ποιος θα είναι εκτός παιχνιδιού.

Πάλι θα πέσουν κορμιά..

στο γκρεμό ή στο κρεβάτι;;;


ιδού η απορία..

φιλάκια..


Κριός
Ανήκεις στα τυχερά ζώδια του μήνα! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, ξυπνά κάθε ερωτικό στοιχείο που κρύβεις μέσα σου. Είναι ιδανική περίοδος, για να ανταλλάξεις όρκους αιώνιας αγάπης και να προχωρήσεις σε κάτι πιο επίσημο. Το σύμπαν μιλά για έναν έρωτα μεγάλο, για μια νέα γνωριμία συναρπαστική, για τους ελεύθερους Κριούς. Όπως και να έχει δε τη γλιτώνεις με τίποτα! Θέματα υγείας σε απασχολούν, δείξε την απαραίτητη σημασία.
*Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6/9 σε αρρωσταίνει από όλες τις απόψεις. Σε πιάνουν τα ψυχοσωματικά σου. Ο Ερμής που έχει επιστρέψει στο Λέοντα μέχρι και τις 5/9 που είναι ακόμα ανάδρομος, προκαλεί παρεξηγήσεις άνευ προηγουμένου. Από τις 9/9 – 20/9 να προσμένεις εκείνα τα θαύματα! Μετά έχει γκρίνιες ξανά..!

Ταύρος
Ο Σεπτέμβρης είναι ένας πολύ δημιουργικός μήνας για εσένα. Εστιάζεις σε εργασιακά θέματα, οι ικανότητές σου, άξιες θαυμασμού, οι ευκαιρίες αρκετές, σου ανοίγεται ο δρόμος για να διαπρέψεις και να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Το σύμπαν, είναι με το μέρος σου, θα σε βοηθήσει όσο μπορεί. Από τις 9/9 – 29/9 γίνεσαι πιο κοινωνική, φλερτάρεις με τη ζωή την ίδια, προχωράς ακάθεκτα τα σχέδιά σου! Τα βρίσκεις με τον εαυτό σου.
*Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6/9 ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου και γίνεσαι περιζήτητη στις παρέες σου. Μπορεί να ζήσεις και ένα παραμύθι.. Όσο ο Ερμής βρίσκεται στο Λέοντα, προσπάθησε να αποφύγεις τις οικογενειακές τις εντάσεις, καθώς και τις παρεξηγήσεις. Όταν κάνουν πηγαδάκι οι πλανήτες στη Παρθένο, τότε να προσμένεις τις ευχάριστες τις εκπλήξεις..

Δίδυμος
Όμορφη η διάθεσή σου, νέος μήνας, νέα όνειρα, καινούργιοι στόχοι! Τμηματικές οι χαρές, αφού τα πράγματα σοβαρεύουν από τις 20 και μετά. Ο Ερμής ορδόθρομος στις 5/9, ως δια μαγείας επανέρχεται το επικοινωνιακό σου το χάρισμα, εστιάζεις στις καλές δημόσιες σχέσεις, θέματα καριέρας σε απασχολούν. Θέματα σπιτιού σε προβληματίζουν έντονα, η Νέα Σελήνη στη Παρθένο σε παροτρύνει να αλλάξεις σπίτι, ακόμα και τόπο κατοικίας.
*Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6/9 σε ζορίζει πολύ με θέματα σπιτιού. Κάτι θα συμβεί και θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις άμεσα! Μέχρι και τις 20, δείξε το καλύτερό σου εαυτό, ασχολήσου με οικογενειακά θέματα, πάρε τον κόσμο με το μέρος σου, γιατί μετά όλο και κάποια βοήθεια θα χρειαστείς. Ξεβολεύεσαι, πιέζεσαι, αλλά κατά βάθος σου αρέσει.

Καρκίνος
Ο Σεπτέμβρης φέρνει ευχάριστες αλλαγές και μπαίνεις δυναμικά σε θέματα εργασιακά και όχι μόνο! Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, θέματα επικοινωνιακά προκύπτουν και προκαλούν εμπόδια και παρεξηγήσεις. Από τις 10/9 μέχρι τις 24/9 βελτιώνεται η κατάσταση, βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά. Να θυμάσαι ο εκνευρισμός, φέρνει λάθη και μπόλικη αρνητική ενέργεια. Προτίμησε φυσικούς τρόπους εκτόνωσης και τη παρέα των φίλων φυσικά.
*Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6/9, είναι ονειρική για εσένα. Να διασκεδάσεις, αν μπορείς ταξίδεψε σε ένα όμορφο μέρος, βγες από το καβούκι σου, ζήσε το παραμύθι. Να προσέχεις τα λόγια σου στις αρχές και στο τέλος του μήνα, γιατί στάζουν φαρμάκι. Εντάσεις προκύπτουν, τσακωμοί και μπόλικος ανταγωνισμός. Ο Άρης τα φταίει όλα και τα φιλαράκια του!

Λέων
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 20/9, είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να σου συμβεί! Ο έρωτας σου χτυπά τη πόρτα, μπορεί να είναι και ξαφνικός και η ζωή σου να αποκτήσει νόημα ξανά! Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου να σου τα κάνει κάπως μαντάρα, όμως από τις 10 και μετά όλα φτιάχνουν. Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα, κάτι θέλεις να αγοράσεις. Ζήτα αποδείξεις χειροπιαστές και μη φαντάζεσαι διάφορα! Απέφυγε το ρίσκο!
*Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6/9, σου χτυπά το καμπανάκι, να μαζευτείς και να μη κάνεις σπατάλες από εδώ και εκεί. Είπαμε πρόσεχε το πορτοφόλι σου! Η Νέα Σελήνη στη Παρθένο σε βοηθά να ικανοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου. Υπομονή λοιπόν να φτάσει 20! Και μετά; Φύλλο, φτερό.. ξέρεις εσύ..!

Παρθένος
Αισιόδοξος μήνας ο Σεπτέμβρης και πολύ δραστικός. Όλο το σύμπαν κινείται υπέρ σου, όμως από τις 20 και μετά θα δεις μια άσπρη μέρα. Μέχρι τότε θα πρέπει να μπεις μπροστά δυναμικά και να πάρεις αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Όσο ο Κρόνος βρίσκεται στο Τοξότη, η καθημερινότητά σου θα είναι γεμάτη από οικογενειακές υποχρεώσεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη σε απογειώνουν! Υπομονή!
*Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6/9, σε απογοητεύει ερωτικά. Νιώθεις πιο μόνη από ποτέ και έχεις ανάγκη από συντροφικότητα. Να προσέχεις τι λες και σε ποιον και κράτα και κάτι για τον εαυτό σου. Δε χρειάζεται να γνωρίζουν. Προστάτεψε τα συμφέροντά σου. Μια νέα δουλειά σε εξιτάρει!

Ζυγός
Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μυστήριος μήνας για εσένα. Ναι μεν ο Δίας έχει όλη τη καλή τη διάθεση για να σε βοηθήσει, όμως οι λοιποί πλανήτες βάζουν εμπόδια και τρικλοποδιές. Εκεί που πάει να στρώσει το πράγμα και είναι όλα τέλεια, να σου και το απρόβλεπτο. Μόνο η Αφροδίτη σε σώζει και να ξέρεις τα θαύματα θα συμβούν από τις 12/9 μέχρι και τις 23/9! Τα πιο πριν και τα πιο μετά, κρύβουν πολύ παρασκήνιο, γκρίνιες και μουρμούρα! Ανεμελιά τέλος!
*Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6/9, σε στρεσάρει απίστευτα πολύ, κυρίως με επαγγελματικές σκοτούρες. Να κοιμάσαι περισσότερο και να τρέφεσαι σωστά. Προσπάθησε να βελτιώσεις το κλίμα στις σχέσεις σου, μίλησε για να σε κατανοήσουν. Ονειροπολείς ξανά με τη Νέα Σελήνη στη Παρθένο!

Σκορπιός
Ο μήνας της προετοιμασίας είναι ο Σεπτέμβρης για εσένα. Και τα καλύτερα έρχονται, αφού πρώτα περάσεις από κάποια στάδια. Μετά τις 5/9 ξεκινάς ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, προκειμένου να βελτιωθούν οι σχέσεις σου. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, όμως με τη Νέα Σελήνη στη Παρθένο στις 20/9, λαμβάνεις πληροφορίες πάνω σε θέματα επαγγελματικά. Χαοτικό το τοπίο, η Αφροδίτη σε σώνει και ο Ουρανός σε αναστατώνει. Κάτι συναρπαστικό έρχεται! Υπομονή!
*Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6/9, φέρνει έναν νέο έρωτα στη πόρτα σου! Το άτομο ήδη το γνωρίζεις, θα νιώσεις μια έκπληξη μεγάλη! Μόλις ο Ερμής έρθει στα ίσα του, ξαφνικά θα λυθούν τα μάγια και θα αγαπήσεις ξανά με εκείνους που χάθηκες μέρες τώρα..!

Τοξότης
Με περιπέτειες ξεκινά ο Σεπτέμβρης, να το ξέρεις αυτό. Ένα ταξίδι είναι η καλύτερη ιδέα, η Αφροδίτη θα κάνει ότι μπορεί για να φύγεις μακριά. Έτσι θα αποφύγεις και τα χειρότερα. Ο Κρόνος σε βασανίζει, αφού από εδώ και πέρα θα φορτσάρει, γιατί πρέπει να κάνει εντυπωσιακό φινάλε.. και φυσικά να ολοκληρώσει το έργο του! Επαναστατείς σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνεις αταξίες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε μπελάδες. Η Νέα Σελήνη σε βοηθά.
*Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6/9, σου θολώνει το μυαλό και δε ξέρεις τι προτεραιότητες να βάλεις. Χάνεις τις ισορροπίες. Από τις 12 ως και τις 20 ότι ευχάριστο συμβεί, γιατί μετά έρχονται τα πρωτοβρόχια! Σκέφτεσαι ακόμα να φύγεις και από τη δουλειά σου. Καλέ, πού θα βρεις καλύτερα;

Αιγόκερως
Φόρεσε μια μπλε χάντρα και πάρε το Σεπτέμβρη αγκαλιά! Ο Άρης από τις σπάνιες φορές κάνει τα μαγικά του, γίνεσαι μάχιμη στην εργασία σου, πετυχαίνεις τους στόχους σου, ανταμείβεσαι για τους κόπους σου! Η Αφροδίτη σιγοντάρει σε αυτό, όλο το σύμπαν για πάρτη σου! Από τις 20 και μετά μαγεύεις με τη παρουσία σου, το λόγο σου, την εξυπνάδα σου και βρίσκεις το δίκιο σου σε αρκετά ζητήματα που σε απασχολούσαν.
*Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6/9, σε μεταμορφώνει σε ένα ρομαντικό πλασματάκι. Μπορεί και μια γατούλα. Νιαουρίζεις άτακτα και προσμένεις το τέλειο ερωτικό κάλεσμα. Ένα ακόμα ταξιδάκι δε θα σε χάλαγε. Για φρόντισέ το, έτσι για την αλλαγή..

Υδροχόος
Εγωιστικός μήνας ο Σεπτέμβρης, αφού καιρός να κοιτάξεις τον εαυτό σου και εξωτερικά και εσωτερικά. Εννοείται πως μια επίσκεψη στο γιατρό δε την αποφεύγεις με τίποτα. Ηρεμείς σε ερωτικό επίπεδο, φεύγουν τα νευράκια και ή απολαμβάνεις το Φθινόπωρο με το ταίρι σου, ή παρέα με τη μοναξιά σου. Ο Ουρανός κάνει τα μαγικά του και γίνεσαι απρόβλεπτη, φιλόδοξη και εντυπωσιακή σε εργασιακά θέματα. Από τις 20 και μετά ανοίγουν οι ουρανοί!
*Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6/9, σου θολώνει το μυαλό και κάνεις πράγματα εκτός πλάνου. Απέφυγε να ασχοληθείς με το χρήμα. Από τις 12 μέχρι τις 20 βρίσκεις χρόνο για τον έρωτα. Μια κρύο και μια ζέστη μεν, αλλά έχεις τον τρόπο σου εσύ. Μετά προτεραιότητα έχουν θέματα καριέρας!

Ιχθύς
Ερωτικά ανήσυχη σε θέλει ο Σεπτέμβρης, αφού το σύμπαν θα κάνει τα πάντα για να αποκαλύψεις τα μυστικά σου. Εντάσεις με το σύντροφό σου προκύπτουν, ζήλιες, πάθη και πολύ φαντασία. Μυστήριο το σκηνικό μπορεί να οδηγήσει οπουδήποτε. Ανοίγουν οι ουρανοί επαγγελματικά, ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές, αξιοποίησε τες καταλλήλως. Μια νέα ύπαρξη στις 20 σου δίνει την ευκαιρία που αποζητούσες. Απέφυγε τις βιαστικές τις αποφάσεις!
*Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 6/9, σε αποσυντονίζει εντελώς. Θα βρίσκεσαι σε μια σύγχυση, τι να κάνεις με τα ερωτικά σου. Ποια η συνέχεια. Σκέψου ότι θες, μόνο μη κάνεις τίποτα πράξη. Άσε να φύγουν τα πυκνά τα σύννεφα πρώτα. Να πας στο γιατρό και να βάλεις μπροστά να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos