Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Το Καλοκαίρι των Ζωδίων! Κάποιος φεύγει και κάποιος μένει.. by MagicF’Ariel!

Ιούνιος – Αύγουστος 2024

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με το που χάλασε ο καιρός, αποφάσισα να γράψω κάτι λίγα για το φετινό το καλοκαίρι. Θα πάμε διακοπές; Θα παραμείνουμε στη βάση μας; Πότε είναι χρονικά καλά για να δραπετεύσουμε από τα κοινά; Από φράγκα πώς πάμε; Τέτοιες οι σκέψεις του κόσμου, ξεκίνησαν οι αγωνίες με την πρώτη λιακάδα. 


Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας πολύ αεράτος! Ο Δίας στους Διδύμους, Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, είναι μέρες που ο κόσμος θα δράσει, προς νέες κατευθύνσεις, αγκαλιάζοντας φοβερές, πρωτότυπες ιδέες! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, υπάρχει απίστευτος ενθουσιασμός, υπάρχει και σβελτάδα. Εδώ και τώρα και αργήσαμε! Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, στα καλύτερά σας, αισιόδοξοι όσο ποτέ, λαμπεροί και έτοιμοι για όλα!
Ενώ οι Δίδυμοι τεμπελιάζουν, τις μέρες του Ιούνη, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, παίρνουν ένα ρίσκο επαγγελματικό, τραβούν προς τη δόξα αβλεπτεί! Έχετε να φτιάξετε ένα image! Τόση τόλμη πια;

Υπάρχει μεγάλη μετακίνηση σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα στον Ιούνη. Κάποιοι δηλώνουν παραίτηση, κάποιοι παίρνουν προαγωγή, οι θέσεις εργασίας αλλάζουν ονόματα. 

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου από αρχές Ιούνη μέχρι και λίγο πριν τα τέλη του Ιούλη, είναι πολύ μάχιμος. Για αυτό, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, στρέφετε όλη σας την προσοχή, στην καριέρα σας και στο πορτοφόλι σας. Παρθένοι και Αιγόκεροι, το ίδιο ισχύει και για εσάς. 

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο καθώς και ο Κρόνος από τους Ιχθύες, είναι ανάδρομοι, όλο το καλοκαίρι. Ο Πλούτωνας αρχές Μαΐου, κάνει την αρχή, ο Κρόνος στα τέλη του Ιούνη, ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, αρχές Ιούλη και ο Ερμής αρχές Αυγούστου στην Παρθένο! Συνεπώς, φέτος έχει καλοκαιρινές διακοπές, με τέσσερις ανάδρομους πλανήτες! 

Καταλήγω πως ο Ιούνης είναι ο μήνας μιας επαγγελματικής αναμπουμπούλας! 
Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος, με έναν Δία στους Διδύμους, φέρνουν τη δράση, την τόλμη, το ρίσκο, θα γίνουν αλλαγές, κατά βάθος ευχάριστες και για το καλύτερο! 

Ο Κρόνος ανάδρομος από τους Ιχθύες, 29/06 ευνοεί και κάποια ταξιδάκια. Μικρής διάρκειας, συνεπώς Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, όλο και κάπου θα πλατσουρίσετε και ας είναι για τριήμερο! Μέχρι εκεί, γιατί φέτος έχει απαγορευτικό για λόγους «εργασίας»! 

Ο Ποσειδώνας στις 02/07 και αυτός ανάδρομος στους Ιχθύες, φανταστικά και ονειροπαρμένα θα περάσετε. Φαντάζομαι πως μέσα στις ημέρες του Ιούλη, θα πέφτουν κορμιά σε επαγγελματικό επίπεδο και εσείς ζαμάν φου! 

Ο Ιούλιος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές φέτος! Το σύμπαν ξαφνικά με τρεις ανάδρομους πλανήτες, μέχρι να συντονιστούν εκεί επάνω, ο κόσμος μπορεί να περάσει υπέροχες στιγμές. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, είναι φλογερή, παθιασμένη, στα καλύτερά της! Το σύννεφο του Ποσειδώνα είναι δυνατό, συνεπώς παραβλέπουμε τις υποχρεώσεις μας, προέχει η ξεκούραση και η ξεγνοιασιά. 
Το παράξενο της υπόθεσης είναι ο Άρης στους Διδύμους! Άτακτος ο Ιούλιος όπως φαίνεται. Οτιδήποτε είναι στρωμένο και προχωράει, δεν το χαλάμε. Ο Άρης βάζει και κάτι ιδέες περίεργες. Φτιάχνουμε κάτι από την αρχή εκ νέου! Έχει και τέτοια, τις ημέρες του Ιούλη, πάντως και εκνευρισμός θα υπάρχει και γκρίνια. Ακόμα και στην παραλία. Τυχεροί οι εργασιομανείς της παρέας, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι! Όσο πιο πολύ επιμένετε, άλλο τόσο ανταμείβεστε! 

Ο Αύγουστος είναι ένας συναισθηματικά «παγωμένος» μήνας! Αφροδίτη στην Παρθένο, καθώς και ο Ερμής, τα μαντάτα είναι τέρμα ψυχρά και ανάποδα, μιας που ο Ερμής στις 05/08 ανάδρομος με το καλημέρα σας! Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, μην ονειρεύεστε διακοπές πολλών ημερών, μιας που η παρουσία σας είναι απαραίτητη στην εργασία σας. Αρκετοί θα είστε connected, όμως αυτό δεν είναι διακοπές.. Απλά το άγχος έχει άλλο φόντο. Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, ο Αύγουστος είναι ο μήνας, που θα πρέπει να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας, ευκαιρίες κυκλοφορούν, στα μουλωχτά! Να κυκλοφορείτε, να σας βλέπουν, να ρωτάτε, όποιος κάνει αισθητή την παρουσία του, έχει περισσότερες ελπίδες να κερδίσει εκείνη τη θεσούλα. Ή να αναλάβει ένα project μοναδικό. 

Εντάξει, η κάθε ηλικία έχει τα δικά της τα προνόμια, όσο πιο νέος, τόσο το καλύτερο. Η ανεμελιά, η ξεγνοιασιά, είναι φυσικά συναισθήματα της νιότης. Τι και αν καίγεται το σύμπαν όλο; Πέρα βρέχει. Ωραίο το ξενοδοχείο, αλλά και το camping δεν είναι και άσχημη ιδέα! 

Όσο μεγαλώνουμε αλλάζουν οι προτεραιότητες, η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Δεσμεύσεις υπάρχουν πάντα, ένας σύντροφος, οι γονείς μας, κάποιος φίλος, δεν έχει σημασία. Νοιάζεσαι! Ενδιαφέρεσαι! Ακόμα και η δουλειά που κάνουμε. Είναι μια δέσμευση. Εργαζόμαστε, πληρωνόμαστε, ζούμε αξιοπρεπώς. Αυτά προέχουν, δε φεύγουμε και αφήνουμε πίσω μας συντρίμμια! Η διαφορά του νέου με κάποιον πιο ώριμο. 48 να ειπώ; 😅! 

Ο Ιούλιος λοιπόν είναι ο μήνας της ανεμελιάς και της ξεγνοιασιάς, για όλα τα ζώδια. Είναι το σύμπαν τέτοιο, που υπάρχει καλή διάθεση, ο κόσμος είναι χαρούμενος. Όλα βαίνουν καλώς. Το φετινό καλοκαίρι, είναι πολύ διαφορετικό, γιατί προέχουν οι μεγάλες αλλαγές, η διατήρηση της ισορροπίας και ένα καλύτερο αύριο! Όποιος έχει το νου του, είναι ήδη μέσα στο παιχνίδι, όποιος είναι αλλούα, ούτε καν! Είναι θέμα προτεραιοτήτων! 

φιλάκια 💕


Κριός 
Το φετινό καλοκαίρι, πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα, μιας που σε ύψιστη προτεραιότητα είναι η δουλειά σας και το χρήμα. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι, πως ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, είναι οι μήνες που κερδίζετε πόντους στη δουλειά σας, πετυχαίνετε έναν στόχο πολύ δύσκολο, βγάζετε περισσότερα χρήματα. Ιδανικός μήνας για διακοπές, είναι ο Ιούλιος. Ο λόγος είναι πως όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια, δηλαδή τις ημέρες του Αυγούστου καλό είναι να είναι αισθητή η παρουσία σας, γιατί δε μας τα λέει καλά το σύμπαν. Το μαγαζί δεν κλείνει ποτέ, ας το πάρουν απόφαση μερικοί «καλοί» σας συνάδελφοι. Πάθη, έρωτες, αγάπες και λουλούδια, έχει μόνο τον Ιούλιο! 

Ταύρος 
Έχω την εντύπωση πως φέτος καλοκαιρινές διακοπές δεν έχει! Ο Ιούνιος είναι πολύ δυνατός μήνας για εσάς, πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα. Δουλεύετε περισσότερο, παίρνετε και ένα μπόνους, η χαρά σας απερίγραπτη! Όπως φαίνεται, θα πάρετε λίγες μέρες τον Ιούλιο άδεια, άλλες λίγες τον Αύγουστο, αλλά θα είστε απίκο δηλαδή στο σπιτάκι σας. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα εκπληρώσετε ένα στόχο! Αφορά το σπίτι σας, την περιουσία σας, προφανώς γίνεστε επίσημα ιδιοκτήτες σε κάποιο ακίνητο. Σας βγαίνει πολύ κούραση τις ημέρες του Αυγούστου και πολύ γκρίνια. Ανεξάρτητα από τις επιθυμίες σας, καλό είναι να ακολουθήσετε το ρεύμα της εποχής, συμβιβαστείτε λιγουλάκι, τόσα καλά σας ήρθαν, καιρός να προσφέρετε το καλύτερο του εαυτού σας!

Δίδυμος
Ο Ιούνιος είναι ο καλύτερος μήνας για καλοκαιρινές διακοπές! Νωρίς θα μου πείτε, αλλά το σύμπαν το επιτρέπει στο φουλ. Μετά αλλάζει το σκηνικό, αλλάζει και η διάθεσή σας. Καλύτερα να βρίσκεστε στη βάση σας, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, να ξεκουραστείτε, να κάνετε πράγματα για εσάς, να βρείτε τον εαυτό σας, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε αυτά που θα έρθουν. Ας έχετε το νου σας, όταν ο κόσμος λείπει, όταν τα γραφεία είναι άδεια, τότε γίνονται και οι μπίζνες, μάλλον οι λαμογιές. Ας είστε από κοντά, ας έχετε το προνόμιο να επιλέξετε τη νέα σας θέση. Κάτι νέο σας προτείνουν ή μήπως εσείς γυρεύετε κάτι το διαφορετικό; Καθοριστικός ο Αύγουστος σε θέματα καριέρας!

Καρκίνος
Φέτος το καλοκαίρι αρκετοί από εσάς, βρίσκετε νέα δουλειά! Ποιος ο μήνας; Κατά πάσα πιθανότητα μέσα στις ημέρες του Αυγούστου, μιας που βολεύει αρκετούς, κάποιος μένει πίσω και κάποιος φεύγει. Το πήρα αντίστροφα το θέμα, όμως ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι πολύ δυνατοί μήνες, δίνετε απίστευτες μάχες και προσωπικές και οικονομικές! Οι κινήσεις σας, ας είναι by the book, με αποδεικτικά στοιχεία, με σφραγίδες και υπογραφές ακόμα και των δικηγόρων. Τίποτα κάτω από το τραπέζι! Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τα γεγονότα, καλό είναι να είστε ταπεινοί και να συζητάτε τα θέματα σας, με πολύ έμπιστους ανθρώπους. Από τις 20/06 – 15/07 έχει διακοπές.. 

Λέων
Το φετινό καλοκαίρι θα το βγάλετε παρέα με τα φιλαράκια σας! Είτε έχετε σχέση, είτε όχι, είναι τα μόνα που σας καταλαβαίνουν και μπορείτε να μιλήσετε για το οτιδήποτε. Ο Ιούνιος φέρνει τα σύννεφα σε θέματα εργασίας. Οι αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα, υπάρχει όμως το χαρωπό σενάριο και το θλιβερό σενάριο, εσείς πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις; Το 2ο 15νθήμερο του Ιουλίου είναι ότι πρέπει για να πάτε να κάνετε τα μπανάκια σας στη θάλασσα. Μένετε ταπί και ψύχραιμοι τον Αύγουστο και γκρινιάζετε ασταμάτητα μιας που έχετε οφειλές που τρέχουν. Τα κάνετε ολίγον μπάχαλο στο φινάλε του καλοκαιριού, χάνετε τον έλεγχο των χρημάτων σας. Χρωστάτε της Μιχαλούς και δεν το ξέρετε..

Παρθένος
Φέτος δεν έχει διακοπές! Όχι πως δεν μπορείτε, αλλά η καριέρα σας πάνω από όλα! Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που θα συμβούν πολλά ευχάριστα πράγματα στη δουλειά σας, παίζει να ανεβείτε κάμποσα σκαλοπάτια, με την αξία σας παρακαλώ πολύ! Μεν τέλεια, όμως για να μπείτε στο χορό δυναμικά, θα χρειαστεί να θυσιάσετε τις καλοκαιρινές σας τις διακοπές! Ο Ιούλιος πιο ανάλαφρος μήνας και εντός έδρας μπορείτε να κάνετε μικρές εξορμήσεις, ή να βολτάρετε και να διασκεδάζετε. Παράξενος ο Αύγουστος, μυρίζομαι διακοπές χώρια, ίσως και για πρώτη φορά μετά από χρόνια! Από τη μια η καριέρα σας, από την άλλη η προσωπική σας η ζωή, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους!

Ζυγός
Εργασία και χαρά, έχει φέτος το καλοκαίρι. Σας ταιριάζει τόσο πολύ το σκηνικό, που πάντα ανακαλύπτετε τρόπους να συνδυάζετε τα επαγγελματικά σας, με τη ψυχαγωγία σας. Ο Ιούνιος είναι ένας ανέμελος μήνας, καλοκαιράκι, η έναρξη μιας νέας σεζόν, καιρός να λάμψετε, να σας δουν, να σας χαρούν. Business & pleasure.. μια χαρά σας βρίσκω! Το 1ο 15νθήμερο του Ιούλη, είναι ιδανικό για να ταξιδέψετε κάπου στο απέραντο γαλάζιο.. Όμως είναι και οι καλύτερες ημέρες για να εργαστείτε και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Αναλόγως τις ανάγκες σωστά; Αναλόγως και τους στόχους που έχετε βάλει. Ότι αφήσετε για παραπέρα, εμφανίζεται τον Αύγουστο και σας «πνίγει»!

Σκορπιός
Δε θέλω να σας πικάρω, όμως το φετινό καλοκαίρι δε ξέρω αν θα πάτε διακοπές, ή θα στείλετε κάποιον μόνιμα! Κάποιος δε συμμερίζεται τις ανάγκες σας, κάποιος δεν είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του, πέφτει πολύ βάρος επάνω σας, όλους τους μήνες του καλοκαιριού! Κάποιες μέρες τέλος Ιουνίου και κάποιες τον Αύγουστο, κάπως έτσι θα είναι οι διακοπές σας. Από τη μια δεν παίζουν φράγκα από την άλλη πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας, σε θέματα επαγγελματικά. Στα πόδια σας θα στηριχτείτε με τις δικές σας τις δυνάμεις και όχι στις πλάτες των άλλων. Προτιμήστε την αφάνεια τις ημέρες του Αυγούστου, έχετε αμέτρητες αποφάσεις να πάρετε! Ξεκουραστείτε..

Τοξότης 
Ζόρικο το φετινό καλοκαίρι για αρκετούς Τοξότες εκεί έξω! Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας καθοριστικός για το επαγγελματικό σας το μέλλον! Οι πολύ τολμηροί δηλώνετε παραίτηση, βάζετε ένα τέλος, προκειμένου να απελευθερωθείτε από δεσμά ετών! Κάποιοι παίρνετε ένα μπόνους, για τον κόπο σας, η άλλη πλευρά του νομίσματος. Φευγάτοι τον Ιούλιο, αφιερώνετε πολύ χρόνο στο πού θα πάτε, πώς και πότε! Από την άλλη μαζεύετε αγοράζετε έναν κουμπαρά και ρίχνετε μέσα τα πάντα όλα! Το 2ο 15νθήμερο του Ιουλίου είναι ιδανικό για καλοκαιρινές διακοπές. Και αυτό με κάμποσα ερωτηματικά! Αν τα χρήματα δε φτάνουν, δεν υπάρχει λόγος να πάτε κάπου με το ζόρι! Τις ημέρες του Αυγούστου προτιμήστε το σπιτάκι σας! Πιο safe!

Αιγόκερως
Προκειμένου να πάτε διακοπές, θα πρέπει να ξεγελάσετε το σύμπαν. Λίγες μέρες τον Ιούνιο, λίγες τον Ιούλιο και λίγες τον Αύγουστο. Έτσι θα σας βγει πιο όμορφα και δίχως η απουσία σας να γίνει αισθητή στη δουλειά σας. Εργασία και χαρά έχουν οι μέρες του καλοκαιριού, κατά βάθος. Ο Ιούλιος είναι σχετικά πιο ανάλαφρος μήνας, το 1ο 15νθήμερο ιδανικό για ξεκούραση. Καλές ημέρες για να αφιερώσετε χρόνο στην προσωπική σας τη ζωή. Να σας δουν τα μάτια σας υπό το φως του ηλίου. Ο Αύγουστος είναι αστρολογικά άστατος, χαοτικός, θέλει να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, κυρίως σε θέματα εργασιακά. Ίσως να σας ζητήσουν ξαφνικά τα απίστευτα! Προετοιμαστείτε! 

Υδροχόος
Καταπληκτικοί μήνες ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, απογειώνεστε επαγγελματικά, μπαίνουν λεφτά στην τσέπη σας, έχετε χρόνο ακόμα και για μίνι διακοπές. Το αστρολογικό σύμπαν του Ιούνη, είναι τέτοιο, που σας επιτρέπει να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, να ανοίξετε τα φτερά σας, μετά από πολύ καιρό! Ιούλιο και Αύγουστο πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά, καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια, εσείς και αν υποστηρίζετε στο φουλ το περιβόητο, business & pleasure! Διακοπές χώρια, είναι ένα σενάριο για τους δεσμευμένους της παρέας. Ο στόχος σας για φέτος το καλοκαίρι, είναι να μαζέψετε τα λεφτά του χειμώνα. Να είστε άνετοι, διακοπές έχει όλες τις εποχές!

Ιχθύες
Τυχεροί όσοι έχετε έστω και μια καλύβα, κάπου μακριά! Σπιτόγατοι γίνεστε τον Ιούνιο, πιάνετε πινέλο και μπογιά, παίζει να βάψετε το σπίτι σας. Οτιδήποτε είναι χαλασμένο το φτιάχνετε και κάποιοι πιο extreme, αλλάζετε και ντεκόρ! Ο Ιούλιος προς τα τέλη του, είναι ο μήνας που θα αράξετε το κορμί σας, οπουδήποτε και δε θα σας σηκώνει ούτε μπουλντόζα! Προέχει ο εαυτός σας, το εγώ σας, όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς, είστε απόλυτοι για το πώς θα ξεκουραστείτε τις ημέρες του καλοκαιριού. Στην καλύβα μπορεί να μαζευτεί φέτος όλο το σόι. Κυρίως τις ημέρες του Αυγούστου. Εντάσεις προκύπτουν, σας χαλούν τη ζαχαρένια και κάπως έτσι έχει διακοπές χώρια..

magicfariel

Φωτογραφία από Franz Bachinger από το Pixabay