Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: «Καθαρίζει» το τοπίο με την Πανσέληνο στον Σκορπιό! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Γέμισε πάλι το Φεγγάρι, πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Πανσέληνος στον Σκορπιό, σήμερα 24/04/2024
Στο εξωτερικό ονομάζουν την Πανσέληνο του Απρίλη, Pink Moon, γιατί όμως;
Όχι επειδή το Φεγγάρι γίνεται ροζ, αλλά επειδή την περίοδο αυτή, στη Βόρεια Αμερική ανθίζει ένα αγριολούλουδο με το όνομα Phlox subulata, (φλοξ) το οποίο είναι ροζ και μπορεί να κρατήσει όλο το χρόνο, ειδικά σε περιοχές που δεν έχουν άγριο χειμώνα. 



Και επειδή τα γραπτά μένουν, όσα χρόνια και αν περάσουν, οι σημειώσεις των αγροτών, σε εποχές πολύ μακρινές, ξεχασμένες, δίχως wi-fi, φρόντισαν για ακόμα μια φορά να «βαφτίσουν» ένα Φεγγάρι! Του Απρίλη, ας είναι ροζουλί, είναι η εποχή που τα τοπία είναι τέρμα ανθισμένα! Πολύχρωμα και μοσχομυριστά! 



Κατά βάθος, πολύ βάθος είναι ένα αισιόδοξο και τέρμα ανοιξιάτικο αστρολογικό γεγονός. Επειδή όμως συμβαίνει στον Σκορπιό, επειδή κρυφός πρωταγωνιστής είναι ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, κάπου γκριζάρει το τοπίο, κάπου το σκηνικό γίνεται μαύρο και άραχνο. Πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε 15 ημέρες. Σε θέματα σχέσεων κυρίως. Οι μάσκες θα πέσουν, γιατί η αλήθεια θέλει να φανεί, πώς θα προκύψουν απρόβλεπτες αλλαγές;
Υπάρχει έντονος εκνευρισμός, Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι στα κόκκινα, αστράφτει το ματάκι σας! Τις μέρες αυτές, ότι κρυφά νιώθουμε θα φανερωθεί! Έκπληξη μεγάλη, για όλο τον κόσμο, γιατί θα μας πιάσουν στον ύπνο; Θα τους πιάσουμε εμείς; Πάρτε το όπως θέλετε. 
Αν αγαπάμε ένα πρόσωπο και δεν το ξέρει, θα το μάθει και θα πάθει σοκ! 
Αν αντιπαθούμε έναν συνεργάτη και δεν το ξέρει, θα το δει στην πράξη και θα πάθει σοκ! 
Αν έχουμε πάρει την απόφαση μιας παραίτησης, θα το ανακοινώσουμε μέσα στην τρελή τη χαρά! Ακόμα ένα σοκ! Ίσως όμως προκύψει και μια απόλυση! Εκεί και είναι μεγάλο το σοκ! 
Έχει πάρει κάποιος την απόφαση να χωρίσει; Το σοκ του αιώνα! 

Ακραία συναισθήματα εκφράζονται σε ανύποπτες στιγμές και η έκπληξη είναι πολύ μεγάλη. Το ζητούμενο είναι η απελευθέρωση από βαλτωμένες καταστάσεις! Το σύμπαν βρίσκει τον τρόπο, να κουνήσει ακόμα και τα πιο βαθιά ριζωμένα δέντρα! 
Ριζικές αλλαγές λοιπόν, τέτοια θέλει το Φεγγάρι.. Δε ρωτά. Απλά μας κάνει ώπα και ότι θέλει ας προκύψει.. 

Ύπουλες οι γλύκες του Πλούτωνα.. Τα έλεγα.. πού να γυρίσει και ανάδρομος.. έρχεται οσονούπω! 

happy pink full moon.. 💗


Κριός 
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι ο λόγος που θα «φουντώσετε» συναισθηματικά και τις μέρες αυτές, τα ερωτικά καβγαδάκια έχουν την τιμητική τους! Όσοι έχετε κοινό ταμείο, διαπιστώνετε πως από κάπου μπάζει, έχετε κάνει ήδη άπειρες συζητήσεις για αυτό, όπως φαίνεται αλλάζετε pin, διαγράφετε τους λοιπούς χρήστες, χωρίζετε τα τσανάκια σας, να ήταν μόνο αυτό; Όσο δίκιο και αν έχετε, το νου σας, γιατί τα νεύρα σας και τα ξεσπάσματά σας, ίσως να φέρουν ένα «αντίο» που αργότερα παίζει να το μετανιώσετε. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να προστατέψετε το ταμείο σας, δίχως να αλλάξετε διεύθυνση κατοικίας!

Ταύρος 
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει εκπλήξεις στη ζωή σας, προκαλεί πολύ δυνατά συναισθήματα, που αφορούν τα επαγγελματικά σας και τα ερωτικά σας ζητήματα! Ανασφάλεια για θέματα χρημάτων, θα προκύψει μπόλικη, συνεπώς τις επόμενες ημέρες θα έχετε έναν εκνευρισμό έντονο, σας φταίνε όλοι και όλα! Αλλαγές προκύπτουν στη δουλειά, σας αρέσουν – δε σας αρέσουν. Ο έρωτας όμως είναι μυστήριος και εμφανίζεται σαν κομήτης. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αποζητά από εσάς, μια ευκαιρία ακόμα! Φροντίστε λοιπόν, να είστε ψύχραιμοι, να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σας, για να απολαύσετε το δώρο του σύμπαντος!

Δίδυμος
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, σας καταπιέζει σε θέματα επαγγελματικά. Ξαφνικά σας αλλάζουν ωράριο, ακόμα και θέση εργασίας. Κατά πάσα πιθανότητα σας φορτώνουν με τα απίστευτα και εσείς τις επόμενες ημέρες τρέχετε και δε φτάνετε! Άδικο αυτό που σας συμβαίνει, συνεπώς σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας, ξεσπάτε είτε διατροφικά, είτε στους ανθρώπους σας. Καλό είναι να το ρίξετε στη γυμναστική, να περπατάτε πιο πολύ, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν στις ελεύθερες ώρες σας. Ακόμα και ο ύπνος είναι απαραίτητος, ας είναι άνοιξη, ας βολτάρουν οι φίλοι σας. Αποφύγετε τις καταχρήσεις και τις κακοτοπιές, οι πειρασμοί πάντα φέρνουν προσωρινές απολαύσεις και μετά το χάος!

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι ο λόγος που το ερωτικό σας θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη! Φοβερό διάστημα για να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας, για να του αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο, για να αγαπήσετε ξανά με πολύ πάθος! Ξυπνάει το αγρίμι που κρύβετε μέσα σας, τι να κάνουμε τώρα; Τυχερές ημέρες, όσον αφορά τα ερωτικά σας τα ζητήματα, παίζει να βρείτε το άλλο σας μισό, οι ελεύθεροι της παρέας. Όπως και να έχει, το νου σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε παντρεμένοι με οικογένεια και να αλλάξει το statusσας, από τη μια στιγμή στην άλλη! Ιδανικές ημέρες για να αλλάξετε το ντεκόρ του σπιτιού σας! Εκτονωθείτε δημιουργικά, τα αποτελέσματα θα είναι φανταστικά!

Λέων
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει ταραχές στο σπίτι. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, έχει την ανάγκη σας. Θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο, για θέματα οικογενειακά, ανεξάρτητα από τη διάθεση που έχετε. Μέρες που θα ταξιδέψουν οι σκέψεις σας στο παρελθόν, μια φορά και έναν καιρό η ζωή ήταν ωραία, πώς ξαφνικά έχετε μπλέξει έτσι; Οι δυσκολίες που θα προκύψουν, είναι ο λόγος που ξαφνικά θα σκαρφιστείτε τρόπους, για να βγάλετε πέντε φράγκα παραπάνω. Προκειμένου να ανταπεξέλθετε στα βάρη της ζωής, εκμεταλλεύεστε, ότι έχετε και δεν έχετε, ακόμα και το εξοχικό σας! Θα χρειαστεί όμως να επιλέξετε, δουλειά ή σπίτι;

Παρθένος
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, δυσκολεύει κατά πολύ την καθημερινότητά σας, μιας που τις επόμενες ημέρες, εμφανίζονται όλα αυτά που έχετε θάψει κάτω από το χαλί, από βαρεμάρα κυρίως! Όλοι σας ζητούν λεφτά, είτε για να φτιάξετε το σπίτι σας, είτε το αμάξι σας, είτε ακόμα και το κινητό σας. Τίποτα δεν είναι για πέταμα, συνεπώς πάνε τα φράγκα. Μια που θα έρθουν και μια που θα φύγουν σε χρόνο ντε τε. Όλα χρειάζονται συντήρηση, στην ώρα τους. Μετά απλά το χάος. Το διάστημα αυτό, ανοίγετε το στόμα σας και πληγώνετε τους ανθρώπους σας, μιας που αποκαλύπτετε απόψεις και συναισθήματα άγνωστα για εκείνους..

Ζυγός
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει άγχος για οικονομικά ζητήματα. Ενώ έρχονται λεφτά, φεύγουν πολύ γρήγορα και τις μέρες αυτές θα αναρωτιέστε, για τις σπατάλες σας.Προφανώς ακόμα πληρώνετε το λογαριασμό, για πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν, δε μετανιώνετε, αλλά ούτε προσθέσετε και άλλα στο καλάθι προς αγορά. Πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση, καλό είναι να συζητάτε τα προβλήματά σας, οι απόψεις των ανθρώπων σας θα καλμάρουν την ανήσυχη ψυχή σας. Καιρός να τη βγάλετε με όσα έχετε, να κόψετε τις απολαύσεις και αφήσετε χρόνο και χώρο για να ανασάνετε οικονομικά. No shopping therapy!

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, είναι υπερφορτισμένη και ιδιαίτερα σκοτεινή! Τις μέρες αυτές, θα κόψετε κάθε επικοινωνία με ανθρώπους που έχουν «τελειώσει» για εσάς. Θα κλείσετε και την πόρτα του σπιτιού σας, μην πω πως θα αλλάξετε και κλειδαριά. «Εξαφανίζετε» πρώην συντρόφους, ανεξάρτητα το αν σας ενώνουν πολλά και διάφορα. Δε φοβάστε τίποτα πια, μπορείτε και μόνοι σας να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της ζωής, νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ! Βέβαια, οι πιο τολμηροί ίσως να αποφασίσετε να παντρευτείτε. Πόσα χρόνια θα λέτε πως έχετε σχέση με τον τάδε ή την τάδε; Τολμηρές οι ερωτικές σας οι αποφάσεις!

Τοξότης
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στη δουλειά σας! Ξαφνικά πέφτουν οι μάσκες και νιώθετε πως κάποιος θέλει να σας φάει τη θέση! Αντί να εκνευριστείτε και να εκτεθείτε, καλό είναι να αφήσετε να εξελιχτεί το έργο, να δείτε πού το πάνε μερικοί. Ψυχοφθόρες ημέρες, για αυτό καλύτερα στον ελεύθερο χρόνο σας, να το ρίξετε στη δημιουργικότητα, ότι και αν σημαίνει αυτό. Ως αντίδραση παίζει να το ρίξετε στις καταχρήσεις, όμως αξίζει τον κόπο να φτάσει η ζυγαριά στα ύψη, επειδή το παιχνίδι της ζωής δεν είναι τίμιο; Καιρός για κολύμπι, βάδισμα, ακόμα και ορειβασία. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει!

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι ο λόγος που θα μπλέξετε τα μπούτια σας σε προσωπικά ζητήματα. Ναι μεν δημιουργεί ανασφάλεια και φόβο το Φεγγάρι αυτό, όμως δεν είναι αυτή δικαιολογία για να πέσετε στην αγκαλιά του οποιουδήποτε. Υπάρχουν όρια στις σχέσεις, καλό είναι να μην τα ξεπεράσετε! Συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο, γυρεύετε όμως και κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Να θυμίσω πως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, είστε σίγουροι πως θέλετε να ζήσετε το ίδιο έργο, ξανά από την αρχή; Οργανώνεστε εκ νέου, πολλά τα σχέδια που έχετε για το μέλλον. Κάποια θα πραγματοποιηθούν άμεσα, κάποια απλά υπομονή!

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να κινητοποιηθείτε σε θέματα επαγγελματικά. Κάτι νέο ξεκινά, έχετε πολύ άγχος, όμως δεν υπάρχει λόγος, το έχετε δουλέψει πολύ μέσα στο μυαλό σας. Καλό είναι να κοιτάξετε το συμφέρον σας και όχι των άλλων. Δε συμβιβάζεστε, αλλά δίνετε λύσεις προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδιά σας. Αρκετοί παίρνετε την απόφαση να παρατήσετε τα πάντα όλα και να πάτε σε έναν άλλον τόπο, να κάνετε μια νέα αρχή, αγκαλιάζοντας το άγνωστο! Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, επιβάλλει αλλαγές και λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος, έχει σκοπό να σας ταρακουνήσει γερά!

Ιχθύες
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να πάρετε τα επάνω σας και να διαπρέψετε στους χώρους που κινείστε! Ότι έχετε ονειρευτεί το τελευταίο διάστημα, θα το πετύχετε, μέσα από σκληρή δουλειά βέβαια, ακόμα καλύτερα, δε λέτε; Ψάχνεστε η αλήθεια είναι, θέλετε πολύ να ανακαλύψετε κρυφές πτυχές του εαυτού σας. Αρκετοί παίζει να παρατήσετε τα πάντα όλα, προκειμένου να ακολουθήσετε τη δουλειά των ονείρων σας. Ανοίγουν οι ουρανοί σε επαγγελματικό επίπεδο. Μεγάλη η χαρά της αναγνώρισης, καιρός να αναλάβετε νέες δραστηριότητες, που θα γεμίσουν το πορτοφόλι σας με χρήμα!

magicfariel

Φωτογραφία από Nanne Tiggelman από το Pixabay 
Φωτογραφία από Julius H. από το Pixabay