Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ο Δίας και ο Ουρανός εκπληρώνουν επιθυμίες και όνειρα! by MagicF’Ariel..

Δίας και Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου
21/04 – 31/05/2024


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μαγική η σημερινή ημέρα, φανταστικές και ονειροπαρμένες οι επόμενες!

Ο Δίας και ο Ουρανός, από τον Ταύρο, κάτι καλό φτιάχνουν, αισιόδοξο, χαρωπό, έχουν φοβερή αστρολογική «συνάντηση»! Λένε, πως δε συμβαίνει συχνά, πως είναι απίστευτα τυχερό, σε θέματα σπιτιού, συντρόφου και χρημάτων. Όταν κάποιος έχει λύσει τέτοια ζητήματα, τότε τι άλλο να ζητήσει στη ζωή αυτή; 





Όπως φαίνεται backstage είναι ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο! Ο Δίας και ο Ουρανός, υποστηρίζουν θερμά τις αλλαγές που έρχονται, σημάδια πάντα υπήρχαν, καιρός για δράση! Με πλουσιοπάροχα δώρα γίνεται η αρχή, ο καθένας από εμάς, μέσα από σκληρή δουλειά και θυσίες, θα εκπληρώσει μια βαθιά του επιθυμία! Αλλάζουν οι παίχτες στις δουλειές, το διάστημα αυτό θα υπάρξει απίστευτη κινητικότητα! Τολμά ο κόσμος να ρισκάρει, για κάτι το διαφορετικό, για ένα όνειρο τρελό, να το πάρει λίγο αλλιώς, μπαίνουμε επίσημα στην εποχή του Υδροχόου!
Να το πω πιο απλά. Κάποιος παίρνει την απόφαση να αγοράσει ένα σπίτι. Ή να πάει σε ένα καλύτερο. Ή να το χρησιμοποιήσει για να βγάλει πέντε φράγκα παραπάνω. Κάποιος άλλος αλλάζει αμάξι. Παίρνει ένα νέο. Τολμά να μπει σε δόσεις. Κάποιος παίρνει την απόφαση να δηλώσει παραίτηση από τη δουλειά του. Να αλλάξει αντικείμενο εργασίας. Είναι η εποχή, που τα χαρισματικά άτομα, είναι προτιμητέα, τα νέα μυαλά, οι φρέσκιες ιδέες! Το διαφορετικό αρέσει. 

Συνεπώς, θα προκύψουν τις μέρες αυτές, απίστευτες επαγγελματικές προτάσεις, εξ ουρανού στην κυριολεξία, μεγάλος ο πειρασμός, μεγάλες και οι αποφάσεις. Το σύμπαν μας δίνει την ευκαιρία, να ακολουθήσουμε την καρδιά μας και τα όνειρά μας. 
Είναι πολύ δυνατό το γεγονός από αστρολογικής άποψης, συνεπώς δυνατά θα παίξουμε και εμείς. Ο έρωτας φυσικά και δεν λείπει από το χορό, θα εμφανιστεί σε αρκετές μοναχικές ψυχές εκεί έξω, με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο. Η συντροφικότητα είναι απαραίτητη, κάνει καλό στην καρδιά. Διατηρεί τις ισορροπίες. 
Φαντάζομαι πως έφτασε η στιγμή το Κάρμα να μεγαλουργήσει! Να επιτρέψει στους ανθρώπους που αγαπιούνται αληθινά, να ενωθούν με κάθε τρόπο. Μοιραίες συναντήσεις; Ξαφνικά μηνύματα; Κάποιος εμφανίζεται από το πουθενά; Πώς το λένε; “What is meant to be will always find its way” Είτε από επαγγελματικής άποψης, είτε από ερωτικής! Το timing είναι σωστό μετά από πάρα πολλά χρόνια και οι ευκαιρίες once in a life time! 

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος.. τα δώρα έρχονται πρώτα σε εσάς.. και είναι special! 

φιλάκια.. 💖

Κριός
Έφτασε ο καιρός να αγοράσετε μεγαλύτερο πορτοφόλι! Μη νομίζετε, θα δουλέψετε σκληρά, θα αγκαλιάσετε τις αλλαγές με πολύ μεγάλη αγάπη! Ο Δίας προσφέρει τα δώρα του σε εκείνους που τα αξίζουν, που έχουν κοπιάσει και έχουν ταλαιπωρηθεί, ε λοιπόν να προσμένετε να εισπράξετε το χρήμα, τόσο όσο ή κάτι πιο πολύ; Το διάστημα αυτό, κάτι πέφτει στα χέρια σας, ή πιάνουν τα αυτιά σας, ξεσηκώνεστε για να μάθετε νέες τεχνικές, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να αναβαθμιστείτε για να καταφέρετε να αναλάβετε μια νέα θέση εργασίας. Κάτι που φοβόσασταν ή σας ήταν παντελώς αδιάφορο στο παρελθόν, εμφανίζεται ξανά μπροστά σας. Κάτι σας λέει ο ποιητής εδώ πέρα. Καιρός να το αντιμετωπίσετε, γιατί κάποιος θησαυρός κρύβεται ανάμεσα από τα φαντάσματα. Ανταμείβεστε για τους κόπους σας! 

Ταύρος
Και που λέτε, το σύμπαν κάνει θαύματα, επιτρέπει στον Δία και στον Ουρανό, να σας απογειώσουν σε όλα τα επίπεδα! Τι λαχταράει η καρδούλα σας, τσουπ έφτασε το δέμα! Εννοείται πως έχετε ήδη δουλέψει ή προσπαθήσει σκληρά, για τα πάθη σας, τα όνειρά σας, τις αγάπες σας, πως ακόμα μάχεστε το ίδιο, είστε το τέλειο παράδειγμα! Το επόμενο διάστημα σας προσμένουν απίστευτες εκπλήξεις είτε επαγγελματικές, είτε ερωτικές, το τέλειο σενάριο είναι και τα δυο. Απελευθερώνεστε και ανεξαρτητοποιήστε, πατάτε γερά στα πόδια σας, χτίζετε ένα ασφαλές μέλλον! Όπως φαίνεται συνωμοτεί το πλανητικό σκηνικό, στο να βρείτε μια νέα δουλειά, ίσως ακόμα και των ονείρων σας, έτσι όπως τη φαντάζεστε χρόνια τώρα. Δημοφιλείς και αξιαγάπητοι, η παρουσία σας απαραίτητη σε όμορφα και πολύ σπουδαία πράγματα! Good luck!

Δίδυμος
Οτιδήποτε συμβαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, σας κάθεται πολύ βαρύ στο στομάχι, αιώνες τώρα! Ο Δίας όμως είναι αποφασισμένος να προσφέρει τα δώρα του, κάτι υπάρχει και για εσάς. Το διάστημα αυτό, διάφορα γεγονότα ή μαντάτα σας αναστατώνουν και είστε σε αναμμένα κάρβουνα, απαισιοδοξείτε, χάνετε την αυτοπεποίθησή σας. Κακώς σας λέει ο Δίας, συνεπώς δεν κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια, ψάχνεστε στο φουλ, όλο και κάποιες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Το ζητούμενο είναι να ανακαλύψετε νέες ιδέες, νέες τεχνικές, να ρίξετε και ιδέες πρωτότυπες στο τραπέζι. Όχι τόσο για να εντυπωσιάσετε τα πλήθη, όσο στο να αναλάβετε ένα project πολύ μοναδικά! Πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σας, ψυχραιμία το κουβάρι θα ξετυλιχτεί από μόνο του.. και τότε θα πράξετε αναλόγως!

Καρκίνος 
Παλεύετε καιρό τώρα για αυτά που σας ανήκουν, που είναι δικά σας! Γυρεύετε τη Θεία Δίκη, η οποία όπως φαίνεται εμφανίζεται χάρη στον Δία και τον Ουρανό! Από εκεί που δεν το περιμένετε! Φροντίστε να είστε αξιαγάπητοι, κοινωνικοί, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Οι δημόσιες σχέσεις φέρνουν πληροφορίες στα αυτιά σας, πολύ χρήσιμες για όσα διεκδικείτε! Ως δια μαγείας, ο Δίας πραγματοποιεί μια ευχή σας μεγάλη, λύνονται τα θέματά σας, σας ζητούν ένα ηρωικό συγγνώμη! Λαμβάνετε χρήματα; Αποκτάτε περιουσία; Εξοφλάτε τα χρέη σας; Πουλάτε κάτι και έρχεστε στα ίσα σας; Τέτοια ζητήματα, μέχρι τα τέλη Μαΐου, θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Να είστε θετικοί στις νέες γνωριμίες, το ένα φέρνει το άλλο και τσουπ μια ή και δυο νέες επαγγελματικές προτάσεις για εσάς. Ανοίγουν οι ουρανοί λέμε.. Να δούμε τι θα επιλέξετε!

Λέων
Τρέξτε να ραφτείτε γιατί πολλά μπορούν να συμβούν το διάστημα αυτό! Όσοι γυρεύετε μια νέα δουλειά, ίσως και να τη βρείτε και να παρατήσετε τα πάντα όλα για να ακολουθήσετε ένα όνειρο ζωής! Υπάρχει και ερωτικό σενάριο, στην υπόθεση. Το άλλο σας μισό είναι κάπου εκεί έξω, θέλει απεγνωσμένα να εμφανιστεί, συνεπώς, λύνετε και το θέμα της συντροφικότητας. Ο Δίας και ο Ουρανός σας ξεσηκώνουν για κάτι ξεχωριστό σε θέματα επαγγελματικά. Κάποιοι ίσως να πάρετε μια προαγωγή, μια αύξηση, να αλλάξετε πόστο, να αναβαθμιστείτε! Κάποιοι όμως όλα αυτά μπορεί να τα βρείτε κάπου αλλού, σε άλλον τόπο, με άλλους ανθρώπους και νέο σπίτι! Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του, παρέα με τον Δία διεκδικείτε ότι είναι καλύτερο για εσάς. Το να κάνετε ένα παιδάκι στα ξάφνου, είναι όντως μια πολύ μεγάλη έκπληξη!

Παρθένος
Το συμφέρον σας πάνω από όλα! Ο Δίας και ο Ουρανός το επόμενο διάστημα, σας βοηθούν στο να ξυπνήσετε, να πατήσετε πόδι και να θέσετε τους όρους σας, κάτω από μια εντελώς διαφορετική βάση. Συνεργάτες σας, σας ανοίγουν τα μάτια, μπορείτε να φτάσετε πιο ψηλά, ένας δρόμος σας ανοίγεται! Εννοείται πως θα πάρετε αποφάσεις πολύ σοβαρές, παίζει κιόλας μια μετάθεση, σε άλλη γη και άλλα μέρη, την οποία την επιθυμείτε όσο τίποτα άλλο! Η ανανέωση σε όλο της το μεγαλείο! Φροντίστε λοιπόν, να συναναστρέφεστε με τον σωστό τον κόσμο, φτιάχνετε νέα όνειρα και νέους στόχους, από το πουθενά! Αρκετοί θα χρειαστεί να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, ή κάποιο μάθημα προκειμένου να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της εποχής! Τίποτα δε μένει ίδιο, τα πάντα ρει, με χειροπιαστές αποδείξεις!

Ζυγός
Ότι φτιάξατε-φτιάξατε, καιρός να τα απολαύσετε είτε οι ίδιοι προσωπικά, είτε κάποιος άλλος! Όχι τσάμπα βέβαια, γιατί ο σκοπός του Δία και του Ουρανού, είναι να δρέψετε τους καρπούς που έχετε σπείρει τα τελευταία χρόνια. Αρκετοί Ζυγοί, νοικιάζετε ακόμα και το σπιτάκι σας για τη θερινή σεζόν, πολλά τα λεφτά, ένα πείραμα είναι, μια εμπειρία, αν μπορείτε, γιατί όχι; Εκείνο το οικοπεδάκι που χρόνια σας βασανίζει, μπορεί να πουληθεί και να σας φύγει ένα τεράστιο βάρος μέσα από την καρδιά. Για τους πιο extreme Ζυγούς, ο Δίας θέλει να πάρετε ένα ρίσκο, είναι επαγγελματικό, αν συμβεί τις ημέρες αυτές, ίσως και πολύ τυχερό! Το χρήμα κινείται, είναι αεράτο, από τη μια μπαίνει και από την άλλη βγαίνει. Ανθίζετε σαν τα λουλούδια τις ημέρες του Μαίου, αγαπάτε και τον έρωτα, ένα φλερτ απρόβλεπτο, ίσως να είναι και ο σύντροφος της ζωής σας! Λέτε;;; 

Σκορπιός
Οτιδήποτε συμβαίνει στον Ταύρο, σας επηρεάζει άμεσα, οπότε λίγη τύχη και για εσάς, δεν είναι άσχημη ιδέα. Ο Δίας και ο Ουρανός, έχουν κρύψει κάτι θησαυρούς, δεξιά και αριστερά και προσμένουν τις κινήσεις σας για να τους ανακαλύψετε! Το επόμενο διάστημα, να είστε κοινωνικοί, να σηκώνετε το τηλέφωνο, να είστε προσιτοί, γιατί οι πληροφορίες τρέχουν από στόμα σε στόμα, φτάνουν στα αυτιά σας και ξαφνικά μπορεί να γίνετε και οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος. Επαγγελματικές προτάσεις κάμποσες στο τραπέζι σας, όλα δεν μπορείτε να τα αναλάβετε, κάποιες αποφάσεις σίγουρα θα παρθούν! Γίνεστε ιδιαίτερα απρόβλεπτοι, παραβλέπετε τις προσωπικές σας τις σχέσεις, ή ακόμα και τις επιθυμίες των συνεργατών σας. Οι ευκαιρίες μια φορά εμφανίζονται στη ζωή αυτή!

Τοξότης
Καιρός για αλλαγές! Ο Δίας και ο Ουρανός, σας «θεραπεύουν» το διάστημα αυτό. Σας δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσετε το μονοπάτι που εσείς θέλετε. Κάτι τελειώνει και κάτι ξεκινάει! Συνεπώς αρκετοί Τοξότες φεύγετε από μια δουλειά και πηγαίνετε σε μια άλλη. Ή πετάτε ένα εργαστήρι παλιό και φτιάχνετε ένα καινούριο με μηχανήματα σύγχρονα, της εποχής. Σε κάθε περίπτωση, ο σκοπός είναι να απελευθερωθείτε από βάσανα που πια έχουν βαλτώσει. Το ρίχνετε στο περπάτημα, στο κολύμπι, στη γιόγκα, πάνω από όλα η ψυχική σας ηρεμία. Μπορεί να πάτε και σε έναν ψυχολόγο. Απρόβλεπτες οι αποφάσεις σας, όμως καιρό γνωρίζετε τις επόμενες κινήσεις σας. Καιρός για δράση λοιπόν! Πρώτα θα τα βρείτε με τον εαυτό σας και μετά θα έρθει ο έρωτας..

Αιγόκερως
Νέο βιβλίο, ξεκινάτε να γράφετε για τη ζωή σας, μιας που πολλά θα αλλάξουν στα ερωτικά σας και στα επαγγελματικά προς το καλύτερο και στο πολύ διαφορετικό! Ο Δίας και ο Ουρανός εκπληρώνουν επιθυμίες και όνειρα με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο! Ναι, θα διαπρέψετε στη δουλειά σας, ανεβαίνετε κάποιο σκαλοπάτι. Βέβαια, παίζει να αλλάξετε πορεία. Αντικείμενο. Πολλά παράξενα θα συμβούν τις ημέρες αυτές. Το σύμπαν δίνει βάση κυρίως στην προσωπική σας τη ζωή. Έφτασε ο καιρός να παντρευτείτε; Να φτιάξετε οικογένεια; Να βρείτε το άλλο σας μισό; Η Αγάπη και ο έρωτας, είναι απαραίτητα συναισθήματα για την περιβόητη «ψυχική ηρεμία»! Απελευθερωτικό το διάστημα αυτό, μοναδικές οι ευκαιρίες που θα προκύψουν. Ξεπερνάτε τον εαυτό σας, ο σκοπός είναι να το μέλλον σας να έχει όλα τα καλά του κόσμου..!

Υδροχόος
Και που λέτε ο Δίας και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, θέλουν να σας παντρέψουν, να σας νοικοκυρέψουν, να βρείτε την απόλυτη αγάπη, να αράξετε επιτέλους μέσα σε μια αγκαλιά! Όλες αυτές οι επιστροφές στο παρελθόν, είχαν μια κατάληξη, σχεδόν πάντα, πόσα άλλα σημάδια χρειάζεστε για να το πάρετε απόφαση; Εδώ το σύμπαν θέλει να αλλάξετε στέγη, περιοχή, προορισμό, τα πάντα όλα! Να θυμίσω τον Πλούτωνα που είναι στο ζώδιό σας, μιλάμε για ΤΟ αστρολογικό γεγονός! Επαγγελματικά φλέγεστε το ξέρω! Όπως φαίνεται οι άνθρωποί σας, σας ξελασπώνουν οικονομικά προκειμένου να εκπληρώσετε τις φιλόδοξες επιθυμίες σας. Μάλλον σας το χρωστούν από συναισθηματικής άποψης. Καιρός να φτάσει βοήθεια εξ ουρανού.. να χαμογελάσετε λιγουλάκι..

Ιχθύες
Και που λέτε, ο Δίας και ο Ουρανός, φοράνε πραγματικά τη στολή του πυροσβέστη και έρχονται να σας σώσουν από τις φωτιές που εσείς έχετε ανάψει όλα αυτά τα χρόνια, κατά λάθος..;;; Η κακιά η στιγμή; Καιρός να ξυπνήσετε, να δείτε την πραγματικότητα κατάματα και να αφήσετε την καλλιτεχνική σας ύπαρξη να μεγαλουργήσει. Ψάχνεστε για κάτι το διαφορετικό, ενώ εσείς έχετε το χάρισμα για να το φτιάξετε. Γυρεύετε νέα μονοπάτια, πρωτόγνωρα, που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, που θα βάλουν χρώμα στην καθημερινότητά σας. Κάπου τα δίνετε όλα και κάπου το απολύτως τίποτα. Να είστε θετικοί σε νέες προτάσεις, είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με πολλά πράγματα μαζί. Στη βράση κολλάει το σίδερο, συνεπώς θα ανταμειφθείτε για τον κόπο σας, άμεσα κιόλας. Προσφέρετε και σας προσφέρουν και νιώθετε υπέροχα! 

magicfariel

Φωτογραφία από Jean-François FAGEOL από το Pixabay