Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Τα Ζώδια του μήνα: Μάιος 2024 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς περνάει έτσι ο καιρός; Έφτασε Μάης, ο πιο όμορφος μήνας όλου του έτους! Η άνοιξη στα ντουζένια της, είναι όλα ανθισμένα, μοσχοβολά ο τόπος όλος! Καλό μήνα να έχουμε, δική μου η ευχή, όχι του σύμπαντος όμως.. 😅! 

Ποδαρικό στον Μάη έκανε ο Πλούτωνας που γύρισε ανάδρομος στον Υδροχόο! Σκοτεινό το γεγονός, η ανησυχία και η καχυποψία του κόσμου πολύ έντονη, έτσι άνευ λόγου και αιτίας! Ή μήπως όχι; 

Ευτυχώς που είναι η Αφροδίτη στον Ταύρο, μέχρι και τις 22/05! Είναι αυτή που σώνει την κατάσταση, όλες τις ημέρες του Μάη, ακόμα και όταν πάει στους Διδύμους! 


Τα ραντεβουδάκια της με τον Κρόνο, με τον Ουρανό, με τον Δία και τον Ποσειδώνα, είναι αρκετά για να προκύψουν όμορφες, ρομαντικές στιγμές, ή ακόμα και φουλ ερωτικές και παθιασμένες! Συναντήσεις, μηνύματα, προσκλήσεις, απρόβλεπτα όλα αυτά, που ξυπνούν μια πλευρά του εαυτού μας, ίσως και πολύ ξεχασμένη. Καιρός να τραγουδήσουμε for ever young? 

Ο Ερμής όσο είναι στον Κριό, μέχρι και τις 15/05, είναι μια καλή ευκαιρία, να αγαπήσουμε με τους ανθρώπους μας, να συνεννοηθούμε επιτέλους, να ζητήσουμε και ένα συγγνώμη άμα χρειαστεί, για το φαρμάκι που στάξαμε όσο ήταν ανάδρομος. Είναι μια καλή περίοδος για να θέσουμε τα όριά μας, για να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητές μας, για να κινηθούμε με την τετράγωνη λογική. Βέβαια, ας προκύψει ένα ταξιδάκι, λίγο πριν και τι έγινε; 

Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Ταύρο, ως παρεάκι αλλάζουν το σκηνικό! Τα ζώδια της Γης κυρίως (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά, πάνω από όλα η καριέρα και το χρήμα! Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και εσείς πολύ σκληροί παίχτες! Δε χαρίζετε κάστανο, πώς αλλιώς να σας το πω; Και κάπως έτσι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, μπαίνετε στο παιχνίδι, καθώς και Υδροχόοι! Απόλυτοι, μπόσικοι, αυταρχικοί, με ηγετικές ικανότητες, φτιάχνετε το μέλλον σας. Ποιοι έρωτες και ποια άνοιξη; Νομίζετε! Από όλα τα καλά έχει ο μπαξές και το δώρο δεν επιστρέφεται! 

Ο Άρης στον Κριό, είναι τέρμα φλογερός και παθιασμένος! Συνεπώς, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), έχετε απίστευτη αυτοπεποίθηση τις ημέρες του Μάη, έχετε όρεξη για περιπέτειες, τρέχετε να προλάβετε τα πάντα όλα, επιβάλλεται να γίνει το δικό σας, αμέτι μουχαμέτι! 

Ο Άρης είναι ο λόγος που κάποιοι θα το ρίξετε στο shopping therapy, θα σπαταλήσετε και το τελευταίο cent σε απολαύσεις! Είναι αυτός που δεν επιτρέπει να μείνουν πέντε φράγκα στην άκρη, δημιουργεί ανάγκες ή χρέη από το πουθενά και πάνε τα μαδιά, πάει και το δώρο του Πάσχα! Ο Άρης από τον Κριό, είναι αυτός που μας βάζει υψηλούς επαγγελματικούς στόχους, που μας σπρώχνει προς τη «μάχη», που γινόμαστε διεκδικητικοί, απόλυτοι, η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα! 

Ο Δίας διανύει τις τελευταίες του ημέρες στο ζώδιο του Ταύρου! Μέχρι και τις 24/05, έχει να προσφέρει το τελευταίο του το δώρο! Κάποιος παντρεύεται, κάποιος βρίσκει μια καλύτερη δουλειά. Αλλάζει το status κάποιων ανθρώπων, τους δίνει αυτό που αληθινά αξίζουν! Τίμια πράγματα..

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως ο Πλούτωνας γύρισε ανάδρομος στον Υδροχόο στις 02/05! Το γράφω ξανά, έχω αδυναμία στον Πλούτωνα, μου αρέσει ο τρόπος που «ξεριζώνει» τα πάντα όλα και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Έχει μέλλον η υπόθεση, γιατί στις 08/05 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, επιβάλει αλλαγές, μεγάλες και τρανές! Το έργο του Πλούτωνα είναι οι αλλαγές, με τις ευχές της Νέας Σελήνης! Αλλαγή στέγης, αλλαγή δουλειάς, αλλαγή αυτοκινήτου, αλλαγή συντρόφου, αλλαγή εσόδων! Σχέσεις και συνεργασίες ετών, δεδομένες καταστάσεις μέχρι σήμερα, απλά αλλάζουν! Μεγάλη η ταραχή δε λέω, κάποιοι θα χαρούν πολύ και κάποιοι όχι και τόσο.

Ευχάριστα τα νέα με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Δία μόλις βρεθούν στους Διδύμους! Από τις 21/05 και μετά, κάθε μέρα και καλύτερη. Έρχεται το καλοκαιράκι σιγά-σιγά, χαρωπή και αισιόδοξη η διάθεση του κόσμου. Το φλερτ έχει την τιμητική του, τα λύσαμε τα προβλήματά μας.. 😅! Προφανώς ο καθένας από εμάς παίρνει την απόφαση, τύπου, ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί, οπότε ποιος και ο λόγος της ανησυχίας και του δράματος; Η ζωή είναι ωραία με τα καλά της και με τα κακά της..

φιλάκια.. 💕


Κριός
Όλα χρυσά μου γίνονται για το χρήμα και τον έρωτα! Ο Μάιος είναι ένας πολύ δυνατός μήνας για εσάς, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας βοηθά να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, θάρρος, αισιοδοξία, να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, το δίκιο σας, να πατήσετε πόδι σε οτιδήποτε δε σας κάνει άλλο πια. Ευτυχώς που ο Ερμής που είναι επίσης στο ζώδιό σας, μέχρι και τις 15/05, είναι πλέον «στα ίσα» του, μια καλή ευκαιρία για να πείτε έναν καλό λόγο, μπας και σας συμπαθήσουν ξανά. Όσο η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται στον Ταύρο, το ρίχνετε λίγο στην καλοπέραση, στις απολαύσεις, ότι χρήμα μπαίνει, έτσι και φεύγει, αξίζετε πολλά δώρα για την υπομονή σας.. Ιδανικές οι μέρες του Μαίου για ένα ή και δυο business trip, να αλλάξετε παραστάσεις, να φρεσκάρετε τις ιδέες σας, να ανανεωθείτε. Άλλωστε Δίας και Αφροδίτη στους Διδύμους, λατρεύουν την περιπέτεια και τις νέες γνώσεις! Αρκετοί Κριοί, τολμάτε να φτιάξετε μια δική σας επιχείρηση, κάτι δικό σας. Ο Κρόνος σας προστατεύει, αρκεί να αλλάξετε τακτική και τρόπο σκέψης.. Ερωτικά πού χρόνος για τέτοια; Όμως το σύμπαν ίσως και να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, με μια παλιά σας αγάπη! 

Ταύρος 
Ταυράκια μου έφτασε η εποχή, που θα κουνηθείτε, γιατί απλά δεν είστε δέντρο! Θέλετε-δε θέλετε, οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες, οπότε καλύτερα να τις αποδεχτείτε δίχως γκρίνιες και να τις απολαύσετε! Ο Δίας διανύει τις τελευταίες του ημέρες στο ζώδιό σας, έχετε μέχρι και τις 25/05 καιρό, για να εκπληρώσετε ένα όνειρο, ή να ολοκληρώσετε ένα project, πολύ δυνατό! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι μια καλή αφορμή για να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Τις ημέρες του Μάη, η Αφροδίτη έχει μια πρόσκληση για εσάς, όλο και κάποιο πρόσωπο θα συναντήσετε. Ο έρωτας είναι μέσα στα πλάνα της και το πάθος επίσης. Ο Άρης και ο Ερμής από τον Κριό, είναι μια «πληγή» μπορώ να ειπώ, κάνουν κακό στη ψυχοσύνθεσή σας, βγάζετε μια πλευρά του εαυτού σας, που δεν αρέσει και τόσο. Θυμώνετε με το παραμικρό και ξεσπάτε σαν ηφαίστειο! Αρκετοί Ταύροι, λαμβάνετε μια νέα επαγγελματική πρόταση, ή σας αναθέτουν κάτι πολύ ζόρικο και είναι η ευκαιρία για να αποδείξετε την αξία σας και να πληρωθείτε κιόλας από αυτό! Έξτρα! Ο Δίας από τους Διδύμους, έχει σκοπό να σας διδάξει, οικονομία! 

Δίδυμος
Εννοείται πως δε δανείζετε φράγκο σε κανέναν! Σκληρό ακούγεται, όμως πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση, σκεφτείτε το πόσο έχετε δουλέψει και έχετε κοπιάσει, για να καταφέρετε να έχετε κάποια χρήματα στην άκρη. Κατά τα άλλα ο Μάης έκανε ποδαρικό σχετικά χαρωπό, ο Ερμής από τον Κριό, έστειλαν την πρόσκληση, να φανταστώ βρίσκεστε ήδη σε ταξίδι, κάπου μακριά, παρέα με φίλους και γνωστούς. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σας κάνει τεμπέληδες και καλοφαγάδες! Παίρνετε κιλά χρυσά μου, από το πουθενά και σε λίγες μόνο μέρες! Κατά βάθος δεν έχετε πολύ όρεξη για κοινωνικές επαφές και ανούσιες κουβέντες. Καιρός λοιπόν, να αποκτήσετε νέες πληροφορίες. Εννοείται πως θα σοκαριστείτε, θα εκπλαγείτε, ίσως και να στεναχωρηθείτε, αλλά και πάλι, δε δανείζετε φράγκο! Ο Δίας και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, προς τα τέλη του μήνα, ίσως και να σας φέρουν μια πρόταση γάμου, ή μια νέα επαγγελματική θέση! Ο Άρης από τον Κριό, είναι ότι πρέπει για να κυνηγήσετε τα επαγγελματικά σας τα όνειρα! Καιρός για «μάχη»! Ένας έρωτας από τα παλιά, εμφανίζεται σαν κομήτης!

Καρκίνος
Ο Μάιος που λέτε, είναι ένας πολύ παράξενος μήνας για εσάς. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου είναι ο λόγος που θέλετε να ταξιδέψετε, να φύγετε έστω για λίγες ημέρες, να πάτε κάπου, να ξεσκάσετε! Προτιμάτε τις φιλικές παρέες, να έχετε να πείτε και κάτι, να όμως που ανάμεσα από τον κόσμο, γνωστό και άγνωστο, μπορεί να προκύψει ένα φλερτ, που θα εξελιχτεί σε φλογερό, παθιασμένο έρωτα και μετά το χάος! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, μέχρι τα τέλη του Μάη, έχει σκοπό να σας αναστατώσει σε ερωτικό επίπεδο. Ένα σενάριο του Hollywood, βγαλμένο από τη ζωή.. Ο Άρης από τον Κριό, κάνει κουμάντο, σας ανάβει φωτιές, σε θέματα επαγγελματικά. Ανταγωνιστικοί, θυμωμένοι, τελειομανείς, δε σηκώνετε πολλά-πολλά. Θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας και το ύφος σας, γιατί ο Ερμής είτε βρίσκεται στον Κριό, είτε αργότερα πάει στον Ταύρο, σας παρασύρει σε παράλογες συμπεριφορές, χάνετε το δίκιο σας. Ας έχετε κατά νου, πως είναι προτιμότερο, τις μέρες του Μάη, να βάζετε έναν στόχο, να τον πετυχαίνετε και μετά τον επόμενο και πάει λέγοντας το πράγμα. Όλα μαζί δε γίνονται!

Λέων
Ο Μάης είναι ο μήνας που θα βρείτε μια νέα δουλειά! Είναι τέτοιο το πλανητικό σκηνικό, που θέλετε – δε θέλετε, θα την κάνετε τη μετακίνηση και να είστε σίγουροι, πως είναι για το καλύτερο! Επιτρέπεται να ταξιδέψετε, κάπου κοντά, έτσι να ξεφύγετε για λίγες ημέρες, όμως με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 08/05, τα μαντάτα τρέχουν, αλλάζουν τα δεδομένα, θέματα επαγγελματικά σας ανάβουν φωτιές! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, μόνο αγάπες και λουλούδια δε φέρνει, μάλλον όλη σας η προσοχή πρέπει να είναι στραμμένη σε θέματα καριέρας. Ο Δίας διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον Ταύρο, συνεπώς κάποιοι τυχεροί Λέοντες, παίζει να πάρετε ένα μπόνους, ή ακόμα καλύτερα και μια προαγωγή! Ένα δωράκι για εκείνους που αληθινά το αξίζουν.. Ένα «ξεσκαρτάρισμα» με εσάς πρωταγωνιστές! Ο Άρης από τον Κριό, είναι ο λόγος που τις μέρες του Μάη, δε θα σας πάρει από κάτω, αντιθέτως, θα δραστηριοποιηθείτε άμεσα, είστε αισιόδοξοι, πιστεύετε στον εαυτό σας, είστε έτοιμοι για όλα! Η Αφροδίτη και ο Δίας από τους Διδύμους, βοηθούν πολύ στο να αλλάξετε όχι απλά σελίδα, αλλά να γράψετε κάτι εκ νέου..!

Παρθένος
Είστε έτοιμοι για όλα ή ακόμα το σκέφτεστε; Οι πρώτες ημέρες του Μάη είναι ιδανικές για να μπείτε στο αεροπλάνο και να βρεθείτε οπουδήποτε! Το μυαλό σας όμως θα είναι στη δουλειά, μιας που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, όλο και κάποιος «γεύεται» τη θέση σας! Ο Άρης από τον Κριό δημιουργεί τέτοια άγχη και τέτοιες συμπεριφορές. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, από τη μια σας προσφέρει την καλοπέραση και από την άλλη άγχος για το μέλλον σας το επαγγελματικό. Η Αφροδίτη επιτρέπει να ρίξετε τον πήχη σε ερωτικό επίπεδο, να συμβιβαστείτε στην ιδέα της συντροφικότητας, Ιππότες δεν υπάρχουν πια! Όπως φαίνεται τις ημέρες του Μάη, πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά, ο σκοπός είναι να αυξήσετε το εισόδημά σας και όχι μόνο. Επιβάλλεται να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, δεν τη γλυτώνετε με τίποτα! Ίσως να χρειαστεί να κάνετε ακόμα και ένα διακανονισμό. Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη.. Ήλιος, Αφροδίτη, Δίας στους Διδύμους, όλη σας η προσοχή στρέφεται σε θέματα καριέρας! Μάχεστε για μια καλύτερη θέση, για μια προαγωγή, για περισσότερα χρήματα και τίποτα άλλο δε σας νοιάζει! Σκληροί παίχτες.. 

Ζυγός
Όλα για το χρήμα γίνονται σε αυτή τη ζωή και κάπως έτσι ξεκινά ο Μάης για εσάς! Και ξαφνικά με την Αφροδίτη από τον Ταύρο και τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Υδροχόο, δεν αντέχετε στην ιδέα πως υπάρχουν πιο πλούσιοι από εσάς, πως έχουν καλύτερο αμάξι, πιο ωραίο σπίτι, σας κυριεύει η ζήλια ένα πράγμα! Έχει ακεφιές ο Πλούτωνας, τι να κάνουμε τώρα; Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 08/05, τονίζει έντονα τέτοιου είδους ανησυχίες, οπότε αρκετοί θα τολμήσετε να πάρετε ένα ρίσκο, είτε επαγγελματικό, είτε ερωτικό! Το συμφέρον πάνω από όλα! Επιδιώξτε να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας όσο ο Ερμής είναι στον Κριό, γιατί ο Ταυρίσιος Ερμής φέρνει μαντάτα που αφορούν κυρίως τις μπίζνες σας και το χρήμα. Ο Άρης από τον Κριό, σας θυμώνει, με το κάθε τι, με λεπτομέρειες άγνωστες, αμέτρητα τα ερωτικά καβγαδάκια μέσα στον Μάη! Τι τρέχει; Ο Πλούτωνας ανάδρομος από τον Υδροχόο, φέρνει ένα πρόσωπο από τα παλιά, έναν έρωτα αξέχαστο και πολύ δυνατό; Ήλιος, Αφροδίτη, Δίας στους Διδύμους, ετοιμαστείτε να ζήσετε το όνειρο!

Σκορπιός
Ο Μάης είναι ίσως από τους πιο μυστήριους μήνες του έτους! Κάποιοι Σκορπιοί με τη βοήθεια του ανάδρομου Πλούτωνα από τον Υδροχόο, επιστρέφετε σε έναν ή μια πρώην σύζυγο, προκειμένου να εξισορροπήσετε οικονομικά, μπας και νιώσετε λίγη ασφάλεια παραπάνω! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας θυμίζει το πόσο γλυκιά και απαραίτητη είναι η συντροφικότητα. Βέβαια, το γυαλί άμα ραγίσει, δε ξανά κολλά. Μήπως να αποζητήσετε αγάπες και λουλούδια από έναν νέο άνθρωπο; Ο Άρης από τον Κριό, είναι η αόρατη δύναμη που χρειάζεστε, προκειμένου να τα δώσετε όλα στη δουλειά. Αναλαμβάνετε ένα νέο πόστο; Ένα νέο project; Πρέπει να αποδείξετε την αξία σας, ξανά από την αρχή, που σημαίνει σκληρή δουλειά! Ναι στα φιλόδοξα σχέδια, υπάρχουν όρια όμως, που θα σας τα αναφέρει ένα προς ένα ο Ερμής όσο βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού! Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που θα πάρετε, όποιος σας οφείλει μια πικρόχολη απάντηση, θα σας τη δώσει! Η Νέα Σελήνη στις 08/05 στον Ταύρο, θέλει αλλαγές ευχάριστες, είτε στην προσωπική σας τη ζωή, είτε στην επαγγελματική. Η Αφροδίτη και ο Δίας από τους Διδύμους, φέρνουν το χρήμα, που τόσο σας λείπει! Παίρνετε μεγάλη ανάσα!

Τοξότης
Ζόρικος ο Μάης, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Διχασμένοι τις πρώτες ημέρες του μήνα, να πάτε μια εκδρομή, παρέα με φίλους, να ξεκουραστείτε και εσείς; Ή να μείνετε πίσω και να δουλέψετε, προκειμένου να είστε έτοιμοι για να παραμείνετε δυναμικά μέσα στο παιχνίδι; Από τη μια ο Άρης στον Κριό, από την άλλη ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο, η αλήθεια είναι πως τις μέρες του Μάη, θα εξαφανιστείτε από το σπιτάκι σας, θα μπλέξετε με διάφορες δραστηριότητες, θα αποδεχτείτε αμέτρητες προσκλήσεις για το οτιδήποτε, να δω ποιος θα βάζει μπουγάδα!? Μέχρι τις 15/05 οι χαρές και τα πανηγύρια, γιατί η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Ταύρο, έχουν άλλα σχέδια για εσάς. Εμφανίζονται νέοι άνθρωποι στο χώρο της εργασίας σας, ίσως και με περισσότερα προσόντα από εσάς, που παίρνουν στα πιο σοβαρά ότι δεν παίρνετε εσείς! Αυτό είναι αρκετό για να ζηλέψετε, για να πεισμώσετε, για να εμφανιστεί ο Τοξότης ο κυνηγός! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 08/05 ή που θα σας βοηθήσει να πρωτοτυπήσετε στην εργασία σας, ή που θα βρείτε κάτι νέο και κάπου αλλού! Η Αφροδίτη και ο Δίας από τους Διδύμους, σας προσφέρουν μια ευκαιρία πολύ μοναδική!

Αιγόκερως
Εχθρός όποιος τολμήσει να σας ζητήσει δανεικά ή ακόμα και μια εξυπηρέτηση! Ωραία ξεκινά ο Μάης.. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, είναι κάπως τσιγκούνα σε θέματα οικονομικά, όμως σε θέματα ερωτικά, μπορεί να σας παντρέψει κιόλας! Ο Μάιος είναι ένας φανταστικός μήνας, για εσάς, αγαπάτε περισσότερο το σύντροφό σας, είστε θετικοί στις νέες γνωριμίες, επιτρέπετε στον Έρωτα να σας τρυπήσει με τα βέλη του! Όσο είναι ο Ερμής στον Κριό, προειδοποιείτε τον κόσμο, για τις υποχρεώσεις του, για τις οφειλές του, για οτιδήποτε πρέπει να τακτοποιηθεί σε οικογενειακό επίπεδο. Μόλις ο Ερμής μπει στον Ταύρο, χάνετε τη ψυχραιμία σας και ξεκινάτε την γκρίνια! Να είναι καλά ο Άρης από τον Κριό, που σας έχει να κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα, όλη μέρα και όλη νύχτα! Εντάσεις και καβγαδάκια, με τους πάντες! Ο Δίας από τον Ταύρο σας κάνει ένα απίστευτο δώρο, είναι επαγγελματικό, ίσως και να είναι ένα πολύ καλό μπόνους! Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας στους Διδύμους, στα τέλη του Μάη, στρέφουν όλη σας την προσοχή στην καριέρα σας! Η επιθυμία σας να αποδείξετε την αξία σας εκ νέου, πολύ μεγάλη!

Υδροχόος
Υπέρ δραστήριοι με τον Άρη και τον Ερμή από τον Κριό μέχρι και τις 15/05! Ο Μάης σας είναι ο μήνας, που βάζετε μπροστά τα σχέδιά σας, καιρός να τα εκπληρώσετε, συνεπώς συναντάτε πολύ κόσμο, μιλάτε ασταμάτητα, αγκαλιάζετε ακόμα και εκείνους που κάποτε πληγώσατε πολύ. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, είναι λίγο αποπνικτική, αφόρητη για τον ψυχικό σας τον κόσμο, όμως τη χρειάζεστε, για να εκτιμάτε πιο πολύ τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Τις ημέρες του Μάη, ένα σουαρέ δικό σας, είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να χαρείτε και εσείς και οι αγαπημένοι σας! Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας στους Διδύμους, σας απογειώνουν, η αισιοδοξία σας χτυπά κόκκινο! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή αυτή και οι πράξεις σας σίγουρα θα το αποδείξουν αυτό, άμεσα κιόλας Και επειδή ο Ποσειδώνας είναι φίλος σας πολύ, παρέα με το σύμπαν, σας θέλουν ερωτευμένους και ερωτοχτυπημένους, συνεπώς πάρτε το απόφαση, έχει πολύ love is in the air! Ο Πλούτωνας ανάδρομος στο ζώδιό σας, είναι ο λόγος που επιστρέφετε σε πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν. Καλό; Κακό; Θα δείξει..

Ιχθύες
Ο Μάης είναι ένας χαοτικός μήνας για εσάς! Το χρήμα σας πονοκεφαλιάζει, η αλήθεια είναι, ενώ ξέρετε το πώς να το διαχειριστείτε, αδιαφορείτε, συνεπώς, σας οφείλουν και οφείλετε, αλλά ο μήνας έχει 9! Ο Ερμής και ο Άρης από τον Κριό, φταίνε για αυτό το χάλι.. Οι πρώτες μέρες του Μάη είναι ιδανικές για ένα ταξιδάκι, κάπου μακριά! Υπάρχει χρόνος για αγάπες και λουλούδια, υπάρχει και χρόνος για τις δουλειές. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Το ταμείο θα μηδενίσει, αλλά πρώτη φορά θα είναι; Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, είναι πολύ άτακτη και θέλει να σας σκανδαλίσει. Όπου και αν βρεθείτε, το φλερτ έχει την τιμητική του, αρέσετε πολύ, σας ποθούν! Τέλειο αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, καθόλου τέλειο αν συνοδεύεστε! Ο Δίας σας βάζει σε γλυκούς μπελάδες! Φτιάχνετε ένα ακόμα δωμάτιο στο σπίτι σας, για κάποιο πρόσωπο; Παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε σπίτι, να συγκατοικήσετε με το πρόσωπο, μπας και παντρευτείτε; Αποκτάτε οικογένεια; Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας από τους Διδύμους, σας ξεμυαλίζουν, σας ξεσηκώνουν, σας αλλάζουν προτεραιότητες! Χαοτικό και το φινάλε του Μάη! Και τι θα γίνει με την εργασία σας;

magicfariel

Φωτογραφία από Çiğdem Onur από το Pixabay