Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Ζώδια: «Άτακτη» η Αφροδίτη από τον Ταύρο! by MagicF’Ariel..

29/04 – 22/05/2024 

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλά μας ξεκίνησε ο Μάης, Ταυράκια όλου του κόσμου, δεν πρέπει να έχετε κανένα παράπονο.. 😅! 

Η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Δίας στον Ταύρο, είναι ένας φοβερός συνδυασμός, πολλά μπορούν να συμβούν τις μέρες αυτές, σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό! Απρόβλεπτα φυσικά, κάποια χαρωπά και κάποια όχι και τόσο. Το ζητούμενο είναι ή να ζήσουμε νέες εμπειρίες, μοναδικές και αξεπέραστες ή να τελειώσουμε με οτιδήποτε έχει κλείσει πια τον κύκλο του. 

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, πολύ πιο εύκολα θα διαχειριστείτε ένα καλωσόρισμα, ή ένα αντίο! 



Βέβαια, ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο, είναι μια πληγή, γιατί έχει σκοπό να σας επιστρέψει συναισθηματικά, σε παλιές εποχές, σε ανθρώπους ξεχασμένους, σε εκκρεμότητες που για κάποιο λόγο δεν κλείσατε ποτέ! Στο ταξίδι αυτό, ή που θα μάθετε αλήθειες που πονούν, ή που απελευθερώνουν, ή που κομπώνουν με τα νέα σας τα σχέδια. Δε θέλει το θυμό του Άρη, ούτε τις βιασύνες του.. Η Αγάπη πάντα επιστρέφει στην Αγάπη! Υπομονή.. 

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, είναι κάπως τεμπέλα και τις αρέσουν οι λιχουδιές και η καλοπέραση. Συνεπώς τις μέρες αυτές, πολύ εύκολα οι καλοφαγάδες της παρέας, μπορούν να πάρουν μερικά κιλά, στα πολύ ξαφνικά! Κάντε το λίγο εικόνα. Ο Δίας και η Αφροδίτη σε γεύμα! Ο χαμός! 

Το βάπτισμα της Αφροδίτης το έκανε 1η του Μάη ο Πλούτωνας! Τι σημαίνει αυτό; Πέρα από τις ερωτικές επιστροφές, επηρέασε κάπως ψυχολογικά τη Θεά του Έρωτα, της φόρεσε μαύρο φουστάνι. Ζηλιάρα, κτητική, πεισματάρα, εγωίστρια, ζαβολιάρα, ανταγωνιστική, σκέτος πειρασμός! Οι πρώτες ημέρες του Μάη έχουν τέτοια συναισθήματα. Τα γεγονότα που συμβαίνουν, ή θα συμβούν, θα καθορίσουν το μέλλον μιας σχέσης. Κάποιοι παντρεύονται και κάποιοι χωρίζουν. Κάποιοι μπλέκουν με κακές παρέες! Κυρίως για Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους!

Μετά από το τεστ αυτό, ακολουθεί το ραντεβού της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Ρομαντική η διάθεση του σύμπαντος, κάποια θα φορέσει νυφικό! Κάποια άλλη το μονόπετρο! Αυξάνονται οι προτάσεις γάμου; Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες), μη ξαφνιαστείτε από τα ερωτικά συμβάντα των ημερών. Το σύμπαν θέλει να σας παντρέψει, οπωσδήποτε!

Η Αφροδίτη και ο Ουρανός είναι το τελευταίο Ταυρίσιο τεστ του σύμπαντος! Ένα μαγικό χέρι θα σπρώξει πολύ την κατάσταση, όποια και αν είναι αυτή, χαρωπή και μη. Το δεδομένο δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Το σύμπαν φτιάχνει νέες σχέσεις ζωής, χαλά όμως και άλλες τόσες! Ανανεώνεται το προσωπικό status του κόσμου. Ένα refresh πάντα χρειάζεται αν είναι για καλό σκοπό, ανεξάρτητα αν πονά ή όχι. Ο χρόνος θεραπεύει όλες τις ψυχές.. πολύ μαγικά..

Όσο για τις 23/05 είναι μέρα ταξιδιού. Η Αφροδίτη φεύγει από τον Ταύρο, πρέπει να πάει στους Διδύμους. Εκείνη την ημέρα, ανοίγουν οι ουρανοί! Δίας και Ποσειδώνας, συνοδεύουν την Αφροδίτη, την προστατεύουν, την κανακεύουν, την φλερτάρουν.. Ωραία εκδρομή! Summer is on the way! 

φιλάκια.. 💘


Κριός 
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, είναι ο λόγος που πεισμώνετε τις ημέρες αυτές, που επιμένετε να γίνει το δικό σας, όπως το έχετε ζητήσει, ή όπως σας το έχουν τάξει! Υπομονή μέχρι τις 13/05, ο Κρόνος με τη βοήθεια της Αφροδίτης, θα σας δώσουν την απάντηση που γυρεύετε. Αν όντως το έχετε πάει, by the book, το παλέψατε με ψυχή και σώμα, τότε το δωράκι παίζει να είναι ωραίο. Να χαρείτε και εσείς λιγουλάκι. Κανείς δεν μπορεί να «κλέψει» το πνεύμα σας, τις γνώσεις σας, την εμπειρία σας. Πολύτιμη η ύπαρξή σας, σε οποιοδήποτε πόστο. Έχει πολύ shopping therapy και τρελό ξεπαράδιασμα.. Μια καλή κουβέντα που θα ακούσετε από τον Ποσειδώνα στα τέλη του Μάη, δεν είναι φλερτ, είναι εκτίμηση.. Μην κάνετε τίποτα περίεργες σκέψεις στα ξάφνου.. Διατηρήστε χαμηλό προφίλ, για να έρθουν τα καλύτερα! 

Ταύρος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, το δωράκι σας από το σύμπαν, με αφορμή τα γενέθλιά σας! Τις δυο πρώτες εβδομάδες η Αφροδίτη σας βοηθά σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Τα δίνετε όλα στη δουλειά, σας πιάνει μια τελειομανία, γίνεστε κάπως κακοί με τον κόσμο τριγύρω, η επιτυχία μια λέξη που λατρεύετε! Βέβαια και με τη Νέα Σελήνη στις 08/05 στο ζώδιό σας, είναι μια καλή ευκαιρία, να σπαταλήσετε το χρήμα σε beaute, να είστε όμορφοι, λαμπεροί και περιποιημένοι. Μαλλιά, άκρα, αρώματα, γυμναστήριο, διατροφή, το αραλίκι παχαίνει, όπως και η διάθεση της Αφροδίτης.. Ιδανικές ημέρες για να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στο σύντροφό σας, να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας με αγάπη και χαρά, έτσι για το φλας! Τα μοναχικά Ταυράκια, ανησυχείτε για τις μοναξιές σας, αλλά σας αρέσουν κιόλας! Κάτι υπάρχει όμως και για εσάς εκεί έξω.. σας γυρεύει! Έκπληξη! 

Δίδυμος 
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σας αράζει σε έναν καναπέ, παρέα με αμέτρητες λιχουδιές! Καθόλου καλό αυτό για εσάς, όπως φαίνεται παίρνετε κιλά, δε χωράτε στο τζιν, μέσα σε τρεις βδομάδες πολλά μπορούν να συμβούν! Υπάρχουν Δίδυμοι, με καλλιτεχνικά χαρίσματα, που ξυπνούν τις μέρες αυτές και θέλουν να εκδηλωθούν. Υπάρχουν όμως και Δίδυμοι, που τα έχουν κάνει μπάχαλο στην προσωπική τους τη ζωή, που τσιλημπουρδίζουν δεξιά και αριστερά, που προτιμούν τις μοναξιές τους στα ξαφνικά, κάτι συμβαίνει σωστά; Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο, σας επηρεάζει άμεσα, συνεπώς μη ξαφνιαστείτε αν αποζητήσετε ή σας αποζητήσει ένας παλιός έρωτας! Η Αφροδίτη σας κάνει ευάλωτους συναισθηματικά και τις μέρες αυτές, θέλετε μόνο να σας αγαπούν, να σας λατρεύουν, να σας θαυμάζουν! 

Καρκίνος 
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σας κάνει υπερβολικά κοινωνικούς, ασυμμάζευτους θα έλεγα, θα σας ξεχάσει το σπιτάκι σας τις ημέρες αυτές! Η Αφροδίτη είναι ο λόγος που θέλετε να πάτε κάπου μακριά, παρέα με τα φιλαράκια σας, να είστε all together. Ευχάριστο ως ιδέα, όμως στην πράξη πάντα υπάρχουν παρατράγουδα, κάποια διαφωνία, μια ένταση, απλά λέω! Μπόλικες οι συναισθηματικές μεταπτώσεις, μια πολύ χαρούμενοι, μια τέρμα απογοητευμένοι, άντε να βγάλει κανείς άκρη με εσάς. Άτακτη η Αφροδίτη, λίγο ζαβολιάρα, ερωτικά θέματα ξαφνικά σας αναστατώνουν και σας πονοκεφαλιάζουν. Φλερτάρετε αυθόρμητα, σας φλερτάρουν πάλι πίσω, επεισοδιακός ο Μάης, για όλα τα Καρκινάκια. Ένα σενάριο που παίζει του Hollywood και αυτό, είναι να φλερτάρουν τον σύντροφό σας, σαν να είστε αόρατοι. Η συνέχεια δική σας φυσικά, σας θυμώνει πολύ η Αφροδίτη!

Λέων
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας βάζει σε ερωτικούς μπελάδες στα πολύ ξαφνικά! Ίσως και να φταίει ο Πλούτωνας που γύρισε ανάδρομος στον Υδροχόο, μιας που τις μέρες αυτές θα σας φλερτάρουν διάφορες υπάρξεις, θα σας θαυμάσουν για τα πάντα όλα, ξεμυαλίζεστε, ενώ δεν πρέπει! Η Αφροδίτη φέρνει τους κόλακες κυρίως στη δουλειά, προφανώς κάτι κρύβεται από πίσω, οπότε και εσείς ας έχετε το νου σας, μην εκτεθείτε στα ξαφνικά. Και επειδή είστε η ψυχή της παρέας, θα σας προτιμήσουν, όρεξη να έχετε για σουρτούκεμα. Μπαίνετε ακόμα και στα «κυκλώματα» της δουλειάς. Πολύ high καταστάσεις, τι να αποζητούν άραγε από εσάς; Μυστήρια τα καμώματα της Αφροδίτης, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Οι παράξενες καλοσύνες έχουν και παράξενες απαιτήσεις.. Το Λιονταρίσιο σας ταπεραμέντο εντυπωσιάζει!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, θέλει οπωσδήποτε να πάρετε το αμόρε σας αγκαζέ και να ταξιδέψετε σε άλλη γη και άλλα μέρη! Είναι φουλ αγαπησιάρα στην περίπτωση τη δική σας, μια καλή ευκαιρία, για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Η Αφροδίτη όμως είναι ο λόγος που έχετε επαγγελματικές ανησυχίες, τύπου θέλετε να είστε οι καλύτεροι και μοναδικοί στον τομέα σας. Συνεπώς τις μέρες αυτές, παίζει να στρωθείτε στο διάβασμα, θέλετε οπωσδήποτε να αναβαθμιστείτε, δε λέτε τίποτα και σε κανέναν, παίρνετε το χαρτί και βουαλά! Μπορείτε τώρα πια να διεκδικήσετε μια θέση, πιο τίμια! Μπόλικες οι εκπλήξεις της Αφροδίτης, κάποιοι αποφασίζετε να κάνετε μια πρόταση γάμου, στο πρόσωπο που αγαπάτε! Κάποιοι λαμβάνετε ένα γερό μπόνους εξ ουρανού! Όπως και να έχετε παίρνετε μεγάλη ανάσα και χαρά!

Ζυγός
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας σε ερωτικά ζητήματα, οι σχεσάκηδες παθαίνετε έναν πανικό τύπου, περνάει ακόμα η μπογιά σας, αρέσετε, σας ποθούν; Από τη μια ρομαντικοί και αισθησιακοί και από την άλλη ζηλιάρηδες και κτητικοί, φέρεστε πολλές φορές παράξενα τις ημέρες του Μάη. Φοβάστε μη χάσετε τον σύντροφό σας; Και επειδή γύρισε ανάδρομος ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, το ενδεχόμενο να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν είναι μεγάλο. Ίσως να εμφανιστεί και ένας συνεργάτης από τα παλιά, με μπόλικα λεφτά, που θα μπορούσε να σας βοηθήσει στα νέα σας τα βήματα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πολύ υπέρ των απολαύσεων, συνεπώς θα επιδιώξετε να τη βγάλετε στον αφρό τις μέρες αυτές. Προκειμένου να είστε ανεξάρτητοι οικονομικά πουλήστε κάτι αξίας!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θέλει οπωσδήποτε να σας συντροφέψει με ένα πρόσωπο! Να βρείτε μια καλή παρέα, για το υπόλοιπο της ζωής σας. Ζόρικο ως γεγονός, όμως γιατί όχι; Βέβαια, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, προκειμένου να βρείτε την ευτυχία που γυρεύετε τόσα χρόνια, να πάρετε αποφάσεις πολύ extreme! Και επειδή παίζει κάτι σκοτεινό στο σύμπαν, ένας Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο, αρκετοί Σκορπιοί θα κοιτάξετε το συμφέρον σας και θα πράξετε αναλόγως. Το χρήμα είναι ύπουλο και φτιάχνει όλων των ειδών τις σχέσεις. Συνεπώς πάλι θα βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι, ή που παλεύετε με τα θηρία προκειμένου να βρείτε την ευτυχία σας, ή που κάνετε παρέα με τα θηρία και ζείτε μέσα από την ευτυχία τους. Η επιλογή δική σας. Να θυμίσω, όποιος γυρεύει τα πολλά χάνει και τα λίγα..!

Τοξότης 
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, είναι απίστευτα άτακτη στην περίπτωση τη δική σας! Οι μισοί Τοξότες τρέχετε και δε φτάνετε, έχετε στόχους να πετύχετε και να κλείσετε απίστευτες εκκρεμότητες. Και οι άλλοι μισοί το ρίχνετε στους έρωτες και στο πολύ φλερτ! Εννοείται πως ο Άρης από τον Κριό, σας έχει ανάψει φωτιές, αυτός κινεί τα νήματα, αλλά ως δια μαγείας η Αφροδίτη δεν του πηγαίνει κόντρα! Τα συναισθήματά σας στα κόκκινα, ότι νιώθετε είναι σε έντονο βαθμό, συνεπώς επαγγελματικά δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Είστε κάπως αυταρχικοί και μπόσικοι, προφανώς θέλετε να αποδείξετε την αξία σας σε μερικές ψυχές. Η Αφροδίτη φέρνει κάμποσους κόλακες στο διάβα σας, συνεπώς δεν είναι μέρες για να πιστέψετε σε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Ας έχετε το νου σας, γιατί ο Έρωτας είναι ύπουλος πού και πού!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, είναι η αιτία που ο Έρωτας μπαίνει στα πλάνα της ζωής σας. Και το χρήμα φυσικά, αυτά τα δυο πηγαίνουν παρέα. Αδιαπραγμάτευτο, είμαι σίγουρη! Η Αφροδίτη έχει χαρωπή διάθεση, έχει καψώσει το κορίτσι, συνεπώς μέχρι και τις 22/05 έχετε χρόνο για να δείξετε την αγάπη σας στο πρόσωπο. Αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, κυκλοφορήστε λίγο στα μέρη τα γνωστά, μια περαντζάδα είναι αρκετή, για να συμβούν πολλά ωραία στα ξαφνικά! Μέρες ιδιαίτερα δημιουργικές, άνετα ξεδιπλώνετε τα χαρίσματά σας, το πάτε σε άλλο επίπεδο. Μήπως το χόμπι να το κάνετε μπίζνα; Το θέμα είναι πως η Αφροδίτη από τις 18/05 μέχρι και τα τέλη του Μάη και ας είναι σε άλλο ζώδιο, έχει σκοπό να σας αναστατώσει πολύ σε συναισθηματικό επίπεδο! Κάποιοι καλωσορίζετε τον Έρωτα και κάποιοι τον διώχνετε!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, πάντα σας κάθεται σαν βαρίδι στο στομάχι! Χρειάζεται όμως πού και πού, να έρχεστε αντιμέτωποι με τα αληθινά σας τα συναισθήματα, να τα δείχνετε κιόλας και να τα αποδέχεστε επίσης! Ζόρικο πολύ, αλλά μετά μήπως είναι κάπως απελευθερωτικό; Αρκετοί Υδροχόοι, γίνεστε σπιτόγατοι, αγαπησιάρηδες, αποζητάτε την οικογενειακή θαλπωρή. Ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους, μέσα σε ένα σπίτι υπάρχουν αμέτρητοι ρόλοι! Τους μοιράζετε ένα πράγμα, με γλυκό τρόπο, πώς το λένε; “To know us better”! Ο ανάδρομος Πλούτωνας στο ζώδιό σας, είναι ο λόγος που θα ταξιδέψετε στο παρελθόν, από όλες τις απόψεις! Αυτό που γυρεύετε, ίσως και να κρύβεται κάπου εκεί στα παλιά. Η Αφροδίτη σας βοηθά να βρείτε μια παλιά σας αγάπη!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, είναι μια πολύ καλή επιρροή για εσάς, αποζητάτε αγκαλιές, φιλιά, αγάπες και λουλούδια, είστε γατούλες ένα πράγμα. Ιδανικές ημέρες για ταξιδάκια, κάπου, οπουδήποτε, αρκεί να χαλαρώσετε και να περάσετε ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Μπορεί ο Κρόνος να σας προστατεύει από τις κακοτοπιές, αλλά μην είστε και τόσο σίγουροι. Η Αφροδίτη, με τις ευχές του Δία και του Ουρανού, σας θέλουν πολύ άτακτα παιδιά. Όσοι είστε άνευ δεσμεύσεων, ταξιδέψτε με φίλους, κάντε νέες γνωριμίες, τσιλημπουρδήστε δεξιά και αριστερά, φτιάξτε ψυχολογικό! Ο αυθορμητισμός σας αρέσει, αλλά όσο αθώος και αν είναι από πλευράς σας, άλλο τόσο δεν είναι από κάποια άλλη πλευρά! Πάλι φτιάχνετε μια νέα ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστές εσάς και κάποιους άλλους!

magicfariel

Φωτογραφία από Helena Jankovičová Kováčová από το Pixabay