Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Ζώδια: Λιονταρίσια τα «καμώματα» του σύμπαντος! by MagicF’Ariel..

22/06 – 25/06/2023

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φαντάζομαι πως η Αφροδίτη από τον Λέοντα είναι η αιτία, που ξαφνικά έχω την επιθυμία να γράφω λίγο πιο συχνά από τα συνηθισμένα! Δημιουργικότητα είναι ένα από τα χαρίσματά της!
Σήμερα που λέτε ξύπνησα μια χαρά, αλλά μέχρι να έρθει η ώρα του πρωινού, κάτι με βρήκε, μια υπερένταση, ένας συναισθηματισμός, μια ανάφλεξη 😅.. έτοιμη για όλα! Και ξαφνικά μπουρίνι τη στιγμή που έτρωγα τη φρυγανίτσα μου, με το ταχίνι και το μέλι! Άκουσα κάτι παλαβά, έκρηξη η Ταυρίνα στο δευτερόλεπτο! Μα στο δρόμο αναρωτιόμουν τι με βρήκε;;; 




Η Σελήνη στον Λέοντα με βρήκε, πουρνό-πουρνό! 

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά μας. Και σε ένα ζώδιο σαν τον Λέων, η υπερβολή, η αλαζονεία, η περηφάνια, ο εγωισμός, είναι στοιχεία που Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα τα νιώσουν τις μέρες αυτές! Θα τα δείξουν με κάθε τρόπο! Θα γίνουν τα κακά παιδιά της παρέας!

Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα! Φοβερός συνδυασμός, από όλες τις απόψεις! Πάθος, τόλμη, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, δεν υπάρχει δεν μπορώ, δεν προλαβαίνω, το ξέχασα! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει, στην ώρα τους και θα είναι τέλεια και άξια θαυμασμού! Σε έναν ονειρικό κόσμο ίσως, εδώ είναι το πρόβλημα! Η οπτική η δική σου, είναι διαφορετική από τη δική μου, αλλά άμα είναι να φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα, ποιος ο λόγος της διαφωνίας; Ο εγωισμός; Λιονταρίσια καμώματα, έτσι το βλέπω, ναι μεν υπάρχει η ελπίδα κάποιος εκεί έξω να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, αλλά με ποιον τρόπο θα το πετύχει;
Θα πει είμαι ο Βασιλιάς της ζούγκλας και κάνω ότι θέλω (Λιοντάρι), ή θα προσφέρει τις γνώσεις του, τις εμπειρίες του, τα προσόντα του, για να νιώσει και κάποιος άλλος.. σαν ένα Λιοντάρι..

Μεταφορικά μιλώ, γιατί ο σκοπός είναι να προβληματιζόμαστε και όχι να μας τα σερβίρουν όλα έτοιμα στο πιάτο. Κάθε περίπτωση και διαφορετική. Ζόρικες μέρες και η αυριανή επίσης και το ΣΚ το ίδιο! Ο Άρης γίνεται πολύ κακός λόγω του Ουρανού, προτείνω να προσέχουμε στην οδήγηση, να αποφύγουμε βαριές δουλειές στο σπίτι, όχι σκάλες, όχι αιχμηρά αντικείμενα και αν δε γνωρίζουμε κάτι, ας το φτιάξει ο ειδικός. Δεν είναι μέρες ούτε για το ποιος είμαι εγώ, ούτε για extreme αποφάσεις..

Ο λόγος όλης αυτής της συναισθηματικής υπερφόρτωσης;;; Nα πέσουν οι μάσκες..

φιλάκια.. 😎💥❤

Ταύρος
Όπως φαίνεται από σήμερα και μέχρι η εβδομάδα να φτάσει στα τέλη της, θα νιώσετε μια φλόγα να σας καίει την καρδιά, μάλλον όλο σας το σώμα και όχι δεν είναι ερωτικό! Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά, γιατί άμα το σύμπαν θέλει, μπορεί να κάνει θαύματα! Η Σελήνη στο Λέοντα είναι ο βασικός λόγος που τα συναισθήματά σας είναι έντονα, γίνεστε ιδιαίτερα παρορμητικοί τις μέρες αυτές. Και τα πολλά Σε Αγαπώ τρομάζουν και τα αμέτρητα παράπονα επίσης! Τι να ειπώ, όταν νιώθετε ευάλωτοι, βαθιές ανάσες και πολύ νερό! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Λέοντα σας ανάβουν φωτιές στο σπίτι! Όλο και κάποιο επεισόδιο συμβαίνει, όλο και φουντώνετε, τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα, αρκετοί νιώθετε αδικημένοι και πάει λέγοντας το πράμα! Χαμούλης δηλαδή, «αίμα, δάκρυα και ιδρώτας», όπως λέει το τραγούδι.. μπήκαμε και στο καλοκαίρι, ξεκίνησαν και οι ζέστες! Ο Άρης είναι η πηγή του κακού και ο Ουρανός φυσικά από το ζώδιό σας, εδώ κόβουν μόνο.. και εσείς ράβετε.. ότι μπορείτε ή μάλλον κάποιοι σκίζετε τα ρετάλια.. ποιος ο λόγος της ύπαρξής τους.. Μεταφορικά ομιλώ.. με πιάνετε ελπίζω;;; Η Αφροδίτη από την άλλη σας βάζει διάφορες ιδέες, καλλιτεχνικές, δημιουργικές, ασχολείστε πολύ με τον κήπο σας τις μέρες αυτές! Η κηπουρική Ταυράκια μου είναι άκρως ψυχοθεραπευτική, την προτείνω ανεπιφύλακτα! Αύριο 23/06 σαφώς και είναι μια πολύ καλύτερη ημέρα, το σύμπαν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας αρέσει, να αφιερώσετε χρόνο στις υποθέσεις σας, να μπουν όλα στη θέση τους! Με διπλωματικό τρόπο χειριστείτε τα παρατράγουδα της Παρασκευής. Φρόνιμα το ΣΚ και μακριά από το τιμόνι! Το νου σας!

Λέων
Λιονταράκια μου, πάει ξέφυγε η κατάσταση, είστε τέρμα ασυμμάζευτοι από συναισθηματικής άποψης, ψυχολογικής, εγκεφαλικής, το σύμπαν σας έχει στα κόκκινα μονίμως! Η Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι ο λόγος που σήμερα ξυπνήσατε με έναν άλλον αέρα! Πιο δυναμικό, πιο ανεξάρτητο, θέλετε απεγνωσμένα να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε επαγγελματικές! Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σας, είναι όντως ένα συγκλονιστικό γεγονός, γιατί το διάστημα αυτό, είναι ιδανικό για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, με πάθος και δέος! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, η μέγα απορία είναι τι αληθινά αποζητάτε στη ζωή αυτή; Σήμερα και αύριο 23/06, άμα δε σας δώσουν αυτό που θέλετε, θα κάνετε μεγάλο χαμό! Ίσως και να παραλογιστείτε λιγουλάκι, να ξεφύγετε, να παραφερθείτε. Μπορεί να έχετε χίλια δίκια, να είναι η σειρά σας να πετύχετε ένα στόχο, ή να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας, όμως άλλο το πάθος και η επιμονή και άλλο η άσχημη συμπεριφορά στους ανθρώπους που αγαπάτε. Μη γυρεύετε αθώα ψεματάκια, πείτε την αλήθεια να ξεμπερδεύετε. Με Αφροδίτη και Άρη στο ζώδιό σας και ο έρωτας θα έρθει και το χρήμα. Το ΣΚ αυτό, προτείνω να τη βγάλετε ξάπλα σε μια παραλία, νερό να υπάρχει και δροσιά και να μην ασχοληθείτε με τίποτα απολύτως! Οι δουλειές μπορούν να περιμένουν!!!

Σκορπιός
Είστε λίγο πριν το μπαμ; Προλάβατε; Έρχεται; Ψυχραιμία! Αν και δε σας πιάνει τόσο έντονα όσο τους άλλους, είστε λίγο στην τσίτα, με το παραμικρό στάζετε το φαρμάκι σας, το βλέμμα σας αποκαλύπτει την αλήθεια. Η Σελήνη στον Λέοντα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική, σα να φανερώνονται όλες εκείνες οι ενοχλητικές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας και της ζωής γενικότερα. Τι μέρες αυτές θα ακούσετε τα απίστευτα και δε θα πρέπει να αντιδράσετε καθόλου! Δύσκολο έτσι; Η φάση όχι και τόσο ερωτική, δεν ενοχλείτε κανέναν, όμως σας ενοχλούν και σας εξοργίζουν! Αμέτρητα τα σενάρια, τι να αναφέρω τώρα.. Την ησυχία σας γυρεύετε και δε σας αφήνουν! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Λέοντα, είναι ο λόγος που θέλετε να βγάλετε περισσότερα χρήματα, για να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει, για να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, για να χωθείτε ακόμα πιο πολύ στα πράγματα. Αύριο και μέσα στο ΣΚ, φροντίστε να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, να βγείτε έξω, να αλλάξετε παραστάσεις και να μιλήσετε περί ανέμων και υδάτων, να ξεχαστείτε από οτιδήποτε σας φουντώνει και σας εξοργίζει! Το ΣΚ αυτό είναι ζόρικο, ο Ουρανός κάνει εμφάνιση και προκαλεί απρόβλεπτες συμπεριφορές. Αρκετοί έχω την εντύπωση πως θα δώσετε ρεσιτάλ! Θα σας θαυμάσουν!!! Καλό είναι να αποφύγετε τις δημόσιες ανακοινώσεις.. Γιατί να ξέρουν..;;;

Υδροχόος
Μπορώ να ειπώ πως από σήμερα και μέχρι το ΣΚ, ο εγωισμός σας θα χτυπήσει ταβάνι! Είστε εσείς και κανείς άλλος και θέλετε όλοι να σας υπακούν και να ασχολούνται με εσάς! Από την άλλη βέβαια, δε θέλετε και πολύ φασαρία, αφού την κάνετε και μονάχοι σας, συνεπώς όποιος βρίσκεται κοντά σας, θα περάσει πολύ δύσκολα! Η Σελήνη στον Λέοντα είναι ο λόγος που θέλετε απεγνωσμένα να εκφράσετε όλα σας τα συναισθήματα, να τα βγάλετε από μέσα σας και από την άλλη δεν είστε τέτοιοι χαρακτήρες εσείς, δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι τόσο ευάλωτος, συνεπώς της μουρλής! Σας βλέπω να πηγαίνετε στη θάλασσα και να ουρλιάζετε.. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Λέοντα, είναι ο λόγος που ο εγωισμός σας καλά κρατεί και δείχνετε ψυχροί και αδιάφοροι, ενώ φλέγεστε κανονικά! Το νου σας γιατί το ΣΚ αυτό μπορεί κάποια ψυχή να σας δώσει τα παπούτσια στο χέρι, ή από την άλλη να πάτε για περίπτερο και να βρεθείτε στη Βραζιλία! Νιώθετε πως σας ζητούν τα απίστευτα και στο σπίτι και στη δουλειά και πνίγεστε γιατί ουδείς τέλειος! Σας αρέσει να σας θαυμάζουν για τις πρωτότυπες ιδέες σας, για τις τολμηρές τις πράξεις σας, όμως το σύμπαν δε σας έχει ανάψει ακόμα το πράσινο το φως! Υποψιάζομαι πως για ακόμα μια φορά καλό είναι να τσεκάρετε τις σχέσεις σας και το αν βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος. Άλλο να υπάρχει κοινή ρότα με διαφορετικές απόψεις και άλλο ο ένας να θέλει να πάει στη Δύση και ο άλλος στην Ανατολή! Εξαφανιστείτε κάπου μακριά! 

magicfariel

Φωτογραφία από Mike Singleton από το Pixabay