Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Ζώδια: Το Φεγγάρι της Αλήθειας, by MagicF’Ariel..!

Πανσέληνος στον Αιγόκερω
03/07/2023


Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φορτσάτος μπήκε ο Ιούλης, με ένα Φεγγάρι φοβερό και τρομερό. Τρεις μέρες πριν και τρεις μετά παίρνουμε το μήνυμα του σύμπαντος, παίρνουμε μια γεύση, για το πώς θα είναι οι μέρες μας μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στις 17/07. 

Πανσέληνος στον Αιγόκερω, μια επιρροή που κατά βάθος βοηθά στο να οργανώσουμε τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα, να τα τρέξουμε, να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας, το κυνήγι της επιτυχίας έχει ήδη ξεκινήσει και ας βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. 



Η αλήθεια είναι πως σε εποχές που ο κόσμος χαλαρώνει, κάποιοι πάντα βρίσκουν την ευκαιρία να φανούν και να διεκδικήσουν μερίδιο από την πίτα.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ο Δίας από τον Ταύρο, ο οποίος έχει τα κέφια του και κάνει τα πάντα για να φέρει χαμόγελα στα χείλη του κόσμου. Τα ζώδια του β’ δεκαημέρου έχουν την απόλυτη εύνοια, όμως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, συνεπώς τίποτα δεν είναι απόλυτο, κυρίως σε θέματα τύχης! 

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι έχουν την τιμητική τους τις μέρες αυτές. Μπορούν να ονειρεύονται για ένα καλύτερο αύριο. Από τη μια ο Δίας από την άλλη το φως του Φεγγαριού, είναι ότι πρέπει κάποιες ψυχές εκεί έξω, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, στοχεύετε σε επαγγελματικά ζητήματα, η καριέρα και το χρήμα πάνω από όλα. Προτιμάτε το business & pleasure σε κάθε περίπτωση. Για πρώτη φορά ο Αιγόκερως ξεχωρίζει και δε συμμετέχει σε τέτοια ζητήματα, αφού προέχουν τα ερωτικά του, τα συναισθηματικά του, η συντροφικότητα! Αυτό και αν είναι έκπληξη μεγάλη! 

Ο Αιγόκερως όπως όλοι γνωρίζουμε, λατρεύει την αλήθεια και τα ξεκάθαρα τα λόγια! Δε φοβάται να χρησιμοποιήσει τις λέξεις, είναι σχετικά άγαρμπος, όμως όποιος συναναστρέφεται με τον Αιγόκερω, γνωρίζει πολύ καλά με τι χαρακτήρα έχει να κάνει. Λέω λοιπόν, πως είναι το Φεγγάρι της Αλήθειας! Όποιος τη λέει δεν έχει κάτι να φοβάται, όποιος την αποκρύπτει, να ξέρει πως υπάρχει και το βασάνι της ψυχής. Δύσκολος ο ύπνος τα βράδια.. Ο Δίας επιβραβεύει την αλήθεια και τούτη τη φορά παροτρύνει τον κόσμο να την πει! 

Για να δούμε.. ποιος φοβάται την αλήθεια εκεί έξω..;;; 😎

φιλάκια.. 


Κριός 
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, είναι ο λόγος που τις μέρες του Ιούλη θα χρειαστεί να εργαστείτε πολύ παραπάνω από τα συνηθισμένα! Όχι δεν έρχεται το τέλος του κόσμου, όμως οι καλοκαιρινές διακοπές φαντάζουν σαν ένα όνειρο, γιατί πάνω από όλα η καριέρα σας! Οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές, γιατί όλα τα σημάδια δείχνουν το πόσο απαραίτητοι είστε, το πόσο ανάγκη σας έχουν. Στο χέρι σας είναι λοιπόν, να λάμψει το άστρο σας και να ανταμειφθείτε με το κάτι τις παραπάνω για αυτό! Το Φεγγάρι του Ιουλίου, φέρνει στο φως επιθυμίες, τύπου μήπως έφτασε ο καιρός, να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή να αλλάξετε ακόμα και γειτονιά; Τάσεις φυγής για ένα καλύτερο μέλλον! Βουνό ή θάλασσα; 

Ταύρος
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, είναι ένα ακόμα συν για εσάς, έφτασε ο καιρός τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα! Οι μέρες του Ιουλίου, με την απεριόριστη βοήθεια του Δια είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Ναι μεν η τύχη είναι με το μέρος σας, όμως και εσείς θα χρειαστεί να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας και με το παραπάνω! Προφανώς αρκετά Ταυράκια, ίσως και να μην πάτε καλοκαιρινές διακοπές, κάποιες θυσίες είναι μες στο πρόγραμμα, αλλά μπροστά σε αυτά που θα έρθουν, χαλάλι! Το Φεγγάρι του Ιούλη, φωτίζει ένα μαγικό μονοπάτι, που θα το ακολουθήσετε όπως και να έχει, όμως αυτά που θα ανακαλύψετε σίγουρα θα σας απογειώσουν, θα σας πάνε σε άλλο level! Σας χρειάζονται και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Εκτιμήστε το!

Δίδυμος
Αν και δε σας ταιριάζει καθόλου το ζώδιο «Αιγόκερως», τούτη τη φορά η Πανσέληνος στο ζώδιο αυτό, θα σας βοηθήσει να μαζέψετε πέντε φράγκα παραπάνω, θα σας βοηθήσει να επενδύσετε στον εαυτό σας και στο μέλλον σας! Λεφτά θα τα λάβετε όπως και να έχει, είτε θα σας τα προσφέρουν, είτε θα τα διεκδικήσετε! Αν σας έχουν τάξει κάτι που έχει αξία, ένα σπίτι, ένα οικόπεδο, ένα κόσμημα ή ακόμα και αμάξι, θα βρείτε την ευκαιρία και θα σας δώσουν την αφορμή για να τα ζητήσετε και να γίνουν δικά σας. Υπομονή και χρόνος τέλος, αυτές είναι οι ιδανικές ημέρες για να κάνετε ταμείο και όνειρα για το μέλλον! Το Φεγγάρι του Ιούλη, σας θέλει fit. Όχι μάσες, όχι ποτάρες, όχι παγωτάρες.. μα είναι δυνατόν; Σε κανά γιατρό να πάτε.. προληπτικά! 

Καρκίνος
Ένα Φεγγάρι, μα τι Φεγγάρι, σας μαγεύει, σας κυριεύει, σας παθιάζει, όλα στα κόκκινα και με την καλή την έννοια και με την κακή! Σίγουρα έχετε μια αδικαιολόγητη υπερένταση, τα συναισθήματά σας είναι έντονα πολύ, όλο και κάποιο παραπονάκι θα κάνετε, γιατί σας αρέσουν τα μελοδραματικά..! Τις μέρες αυτές θα φροντίσετε να είστε εκτός σπιτιού, έχετε έντονα την επιθυμία να ανακατευτείτε με τον κόσμο, να επικοινωνήσετε, να προβληματιστείτε, δεν είστε οι μόνοι που τραβάτε ζόρια στη ζωή αυτή. Ξεφεύγετε ως συνήθως σε θέματα συμπεριφοράς, είστε εσείς και κανένας άλλος, καβγαδάκια μυρίζομαι και στο σπίτι και στη δουλειά. Υπαρξιακά ζητηματάκια προκαλεί η Πανσέληνος από τον Αιγόκερω, αποδεχτείτε την αλήθεια και move on!

Λέων
Η αλήθεια είναι πως με τον Άρη στο ζώδιό σας, έχετε εξαντληθεί εντελώς, από τον Μάιο μέχρι και σήμερα, τρέχετε και δε φτάνετε, σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας! Έρχεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, για να σας δείξει πως δεν είστε άτρωτοι, πως έχετε ανάγκη από ξεκούραση, πως χρειάζεστε βοήθεια για να χειριστείτε τις υποθέσεις σας. Είστε ένας απλός άνθρωπος. Κανένας κόπος δεν πηγαίνει χαμένος, οπότε η Αιγοκερίσια επιρροή του Φεγγαριού, ως δια μαγείας θα σας βοηθήσει, φέρνοντάς σας μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Αν και αρκετοί προτιμάτε τη φυγή, δε θα το καταφέρετε, γιατί είστε απαραίτητοι και στο σπίτι και στη δουλειά. Πολύ συζητιέται το όνομά σας, έχετε το νου σας, γιατί η ζήλια κακό πράγμα. Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις!

Παρθένος
Καλά ποιος σας πιάνει εσάς; Στα καλύτερά σας, εφόσον ασχολείστε με τις δραστηριότητες που σας αρέσουν! Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, είναι η πηγή θετικής ενέργειας, αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον σας! Τις σκάλες θα τις ανέβετε, η κορυφή σας προσμένει! Καριέρα; Κάποιο άθλημα; Ένα χόμπι; Πέρασε καιρός που το σύμπαν ήθελε να κοινωνικοποιηθείτε και να αποκτήσετε ασχολίες που σας παθιάζουν και σας φτιάχνουν τη διάθεση! Το Φεγγάρι του Ιούλη, φωτίζει το δρόμο, για να σας ανακαλύψει μια ύπαρξη! Κάποιος σας γυρεύει και δε το ξέρετε! Εννοείται πως ο Δίας από τον Ταύρο, στέλνει τα δωράκια του, φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την κάθε ευκαιρία. Ένα business trip έρχεται ως έκπληξη! Ανοίγουν οι ορίζοντές σας!

Ζυγός
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, είναι μια πολύ δυνατή επιρροή για εσάς και την καριέρα σας! Ποδαρικό στον Ιούλη, ένα Φεγγάρι, που θα σας βοηθήσει να τρέξετε τις υποθέσεις σας, να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να πετύχετε αρκετούς από τους στόχους που έχετε βάλει. Γεμίζει το ταμείο σας ξανά, μετά από καιρό, η χαρά που θα πάρετε πολύ μεγάλη! Εννοείται πως ο Δίας από τον Ταύρο βάζει το χεράκι του, εκείνος ευθύνεται για το κυνήγι της επιτυχίας και του χρήματος. Και επειδή σας αρέσει η μεγάλη η ζωή, θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να συμβούν όλα αυτά! Και τα καλύτερα έρχονται! Ακόμα και Θεία από την Αμερική μπορεί να εμφανιστεί, κάποιος μαγικά σας ξελασπώνει.. Ερωτικά τζίφος η υπόθεση. Ο χρόνος σας περιορισμένος.

Σκορπιός
Όπως φαίνεται το σύμπαν το έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να σας «παντρέψει»! Θα μου πείτε ο κόσμος καίγεται, ποιοι έρωτες και τα σχετικά; Η Πανσέληνος από τον Αιγόκερω, φέρνει στο δρόμο σας διάφορες υπάρξεις, σας μεταμορφώνει σε Πηνελόπη, στο τέλος κάποιο πρόσωπο θα επιλέξετε, θα σας πείσει, να είστε σίγουροι για αυτό! Το Φεγγάρι του Ιούλη, είναι μαγικό, είναι καλοκαιρινό, σας θέλει έξω καρδιά, παρέα με φίλους και γνωστούς, ξένοιαστες στιγμές. Ο Δίας από τον Ταύρο είναι δοτικός, αλλά και πολύ πονηρός, σας προσφέρει τα δώρα του, αλλά για να τα λάβετε, θα πρέπει να του τα ζητήσετε! Παράξενο το παιχνίδι του, έχει σασπένς. Να λέτε φωναχτά τις ευχές σας τις μέρες αυτές, γιατί δουλειά και έρωτας, είναι στα φόρτε τους! 

Τοξότης 
Το σύμπαν όπως φαίνεται φανερώνει τις αληθινές σας τις επιθυμίες, που αφορούν κυρίως τη δουλειά σας. Για να έρθουν λεφτά ή που θα χρειαστεί να εργαστείτε παραπάνω ώρες, ή που θα γυρέψετε κάτι νέο, κάτι το διαφορετικό, με περισσότερα χρήματα. Εσείς αποφασίζετε! Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, είναι η ιδανική επιρροή για τέτοια ζητήματα. Το θέμα διακοπές ίσως και να μην υφίσταται και τόσο, γιατί ο Δίας από τον Ταύρο σας θέλει στο κυνήγι του χρήματος! Είστε έτοιμοι για μεγάλες αποφάσεις που σίγουρα θα αφήσουν κάποιους με το στόμα ανοιχτό! Το Φεγγάρι του Ιούλη σας βάζει στο χορό της ζωής, θα χορέψετε, θα γελάσετε, θα ξοδέψετε δίχως αύριο, όμως θα δουλέψετε με όλο σας το είναι για να συμβούν αυτά!

Αιγόκερως
Ξεπερνάμε τον Πλούτωνα που είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, αγκαλιάζουμε το Φεγγάρι που σας λατρεύει τούτη τη φορά! Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, είναι ότι πρέπει για να ζεστάνει η καρδιά σας, για να αποζητήσετε αγκαλιές, χάδια και φιλιά! Φουλ αγαπησιάρικες οι μέρες του Ιούλη, μπαίνετε σε mood καλοκαιρινό και απίστευτα ερωτικό. Ο Δίας από τον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις διακοπές σας, να φτιάξετε βαλιτσούλα και να εξαφανιστείτε κάπου ωραία, έστω για λίγες ημέρες. Αξίζει λίγη ανεμελιά και στη δική σας την περίπτωση. Το Φεγγάρι του Ιούλη, έχει το όνομά σας, συνεπώς αρκετοί Αιγόκεροι μπορεί να γίνετε ιππότες ή πριγκηπέσες και να ζήσετε το όνειρο! Έχει Ρωμαίο και Ιουλιέτα το σκηνικό. Ρομαντικό δε λέτε;;;

Υδροχόος
Χρυσά μου, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σας μαυρίζει λίγο τη ψυχή, σας κλείνει στον εαυτό σας, νιώθετε έναν πόνο στην καρδιά, δε ξέρετε τι θέλετε και το γιατί. Βέβαια, το σύμπαν δε θα σας αφήσει έτσι, έχετε τόσα πλάνα στα σκαριά, τόσους ανθρώπους που σας αγαπούν, αμέτρητα ανοιχτά μέτωπα για να αντιμετωπίσετε. Ο Δίας από τον Ταύρο σας θυμίζει το θέμα της συντροφικότητας. Είναι ωραίο να υπάρχει κάποιος στο σπίτι να σας προσμένει. Να σας αγκαλιάζει τα βράδια. Να σας φιλά γλυκά στο μέτωπο. Αν και προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και τα νέα σας τα πλάνα, νιώθετε ένα κενό. Ωραίες ημέρες για να ανοίξετε το σπίτι σας, για να αλλάξετε το ντεκόρ, για να φτιάξετε χώρο για το πρόσωπο που αγαπάτε! 

Ιχθύες
Όπως φαίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σα να σας βάζει μυαλό, δίχως να το καταλάβετε κιόλας. Ονειρεύεστε καλοκαιρινές διακοπές, όμως σε αρκετές περιπτώσεις τα φράγκα δεν περισσεύουν. Ο Δίας από τον Ταύρο θέλει να ρισκάρετε λιγουλάκι. Να παίξετε ένα τυχερό παιχνίδι ίσως; Κάτι ψιλά, έτσι για το καλό, το γούρι είναι γούρι και άμα το σύμπαν θέλει μπορεί να βγείτε κερδισμένοι και μετά; Ποιος σας πιάνει! Το Φεγγάρι του Ιούλη, φέρνει κόσμο γύρω σας, κάποιοι σας προσφέρουν κάποια αγαθά, σε κάποιους όμως εσείς τα προσφέρετε! Όλα στη ζωή είναι τι δίνεις και τι παίρνεις; Αμοιβαία πάντα! Πριν κάνετε το οτιδήποτε, συνεννοηθείτε πρώτα με τους ανθρώπους σας. Συνεργαστείτε ομαλά, γιατί για όλα υπάρχουν συνέπειες!

magicfariel

Φωτογραφία από 0fjd125gk87 από το Pixabay