Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Ζώδια: Η ανάδρομη Αφροδίτη του Αυγούστου 2023! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Λέοντα, ήταν μια πολύ καλή αφορμή για να στρωθώ και να γράψω, έτσι να της κάνω μια αφιέρωση, είναι πολύ θυμωμένη, σας το λέω..! 

Η Αφροδίτη στα αγαπημένα μας τα Λιοντάρια, μήνα Ιούλιο και Αύγουστο, πιο ωραία αστρολογική επιρροή δεν υπάρχει. Φαντάζομαι ένα καλοκαίρι, γεμάτο από χαμόγελα, έρωτες, αγάπη, παρέες, φλερτ, όμορφα πράγματα. Αυτή είναι η επιρροή, αυτά αρέσουν στα Λιοντάρια μας! Έτσι δεν είναι; Χρήμα να υπάρχει, να το ξοδεύουμε για την καλοπέρασή μας, για τη ψυχαγωγία μας, για οτιδήποτε μας φτιάχνει τη διάθεση. Εννοείται πως δε θα μείνει σάλιο, μιας που οι Λέοντες είναι οι super σπάταλοι της παρέας. Μια ζωή την έχουμε και τέτοια! Το καλοκαίρι της καλοπέρασης! 

Η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 22/07 μέχρι αρχές Σεπτέμβρη! Το ταξίδι στο παρελθόν είναι στα άμεσα πλάνα της Αφροδίτης, θέλουμε δε θέλουμε, θα ταξιδέψουμε, γιατί ότι έχει μείνει εκεί πίσω, άλυτο και γεμάτο από παράπονα, πρέπει να φτιάξει. Να φύγει από εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη θα κάνει τα πάντα για να προκύψει ένα μήνυμα που θα λέει ένα «συγγνώμη»! Που θα συμβεί μια συνάντηση με εκείνο το πρόσωπο στα ξαφνικά, σίγουρα απρόοπτα και πολύ απρόβλεπτα, γιατί τα closer πρέπει να γαληνεύουν τη ψυχή! Τώρα, στην περίπτωση που κάποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι από τα παλιά, κανείς δεν τον σταματά, όμως να γνωρίζει πως υπάρχει ημερομηνία λήξης και η ερώτηση τύπου, «τι δεν ήξερες;..» Εμπειρίες της ζωής, έτσι τα λέω, ότι είναι να συμβεί, συμβαίνει ήδη, θα συμβεί αργότερα, τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ένα puzzle, που κάθε κομματάκι του, κρύβει και από μια ιστορία. Απίστευτο;

Η ανάδρομη Αφροδίτη του Αυγούστου, είναι υπερβολικά συναισθηματική. Φορτίζεται απίστευτα πολύ από την Πανσέληνο στον Υδροχόο στη 01/08! Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, το φετινό καλοκαίρι σας ανήκει, είναι ζόρικο πολύ, το ζητούμενο είναι να επεξεργαστείτε σωστά τα δεδομένα, να είστε ψύχραιμοι, λογικοί, γιατί οτιδήποτε συμβεί, θα σας δείξει σίγουρα το μέγεθος της επιθυμίας σας, για κάποιο στόχο που ήδη έχει βάλει! Όλα ένα τεστ είναι, το νου σας στις προκλήσεις. 

Παρελθόν όλοι έχουμε και όσο μεγαλώνουμε, το αρχείο αλλάζει μέγεθος. Το θέμα είναι τι έχουμε αφήσει εκεί πίσω; Για αυτό το σύμπαν, φροντίζει μαγικά, με τους ανάδρομους πλανήτες, να επιστρέφουμε και εμείς, με σκοπό να φτιάξουμε ότι είναι χαλασμένο, να κλείσουμε κάθε εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη ανάδρομη από τον Λέοντα, θέλει κάποιος εκεί έξω, να ζητήσει ένα συγγνώμη! Θέλει να βάλει μια ρημάδα τελεία σε σχέσεις που δε θα ευδοκιμήσουν ποτέ! Θέλει να απελευθερωθεί από τα βάρη του κάποτε. Να ηρεμήσει..

φιλάκια..

Κριός
Έντονο το φετινό καλοκαίρι από συναισθηματικής άποψης! Η Αφροδίτη ανάδρομη σε ένα τόσο φλογερό ζώδιο, έχει σκοπό να σας αναστατώσει σε ερωτικό επίπεδο! Η Αφροδίτη είναι η αιτία, που ξαφνικά επιθυμείτε και αποζητάτε και προσφέρετε ερωτικές εξομολογήσεις. Τα λόγια σας, οι πράξεις σας, φανερώνουν τον έρωτά σας, τον επιβεβαιώνουν κιόλας. Να όμως που η Αφροδίτη είναι πονηρή και θέλει να τσεκάρει κατά πόσο είναι αληθινά όλα αυτά! Τις μέρες του Αυγούστου, λογικά όλο και κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα συναντήσετε, όλο και κάποιος θα σας στείλει ένα γλυκό μηνυματάκι, έτσι για να δει πού βρίσκεστε! Είτε συνοδεύεστε, είτε όχι, είναι απαγορευτικό να μπλέξετε, όταν κάνατε τα απίστευτα για να ξεπεράσετε, γεγονότα που σας πλήγωσαν μια φορά και έναν καιρό! Καλύτερα μόνοι, παρά με κάτι αποδεδειγμένα ελαττωματικό! Και επειδή ο έξω από το χορό τα λέει καλύτερα.. ενώ ο μέσα στο χορό υποφέρει, θα την κάνετε τη ζαβολιά σας. Μακριά από έρωτες που ανήκουν στο παρελθόν, ο πόνος είναι αβάσταχτος! Κανονίστε να έχουμε χωρισμούς και δράματα καλοκαιριάτικο..!!! 

Ταύρος
Παράξενες οι μέρες του Αυγούστου, από όλες τις απόψεις! Το σύμπαν όπως φαίνεται, δε ξέρει τι θέλει για την περίπτωση τη δική σας! Η Αφροδίτη από τον Λέοντα υπόσχεται έναν έρωτα μεγάλο και τρανό! Θέλει να ζήσετε το όνειρο, πώς αλλιώς να σας το πω; Βέβαια, η Αφροδίτη τεστάρει τις αντοχές σας, τερματίζει την υπομονή σας, θέλει να δει, κατά πόσο πιστοί είστε στα αληθινά σας τα συναισθήματα! Ανάδρομη η Αφροδίτη, φέρνει εμπόδια στον ιππότη, τον καθυστερεί, γιατί αποζητά με αγωνία τις αντιδράσεις σας. Επαναστατικοί σε συναισθηματικό επίπεδο, ξεσπάτε τις μέρες του Αυγούστου, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Θυμάστε το τι έγινε μια φορά και έναν καιρό, εμφανίζετε τη λίστα των παραπόνων και γίνεστε ενοχλητικά Ταυράκια και πολύ γκρινιάρικα! Ότι έγινε-έγινε, μήπως γυρεύετε το exit; Ίσως και να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν, θα έχει το ρόλο του guest star στη ζωή σας, οπότε η επιλογή δική σας! Μια περιπέτεια 30 ημερών! Αντέχετε να το ζήσετε; Ναι ή όχι; Οικογενειακά και σπιτικά φέτος.. Το μακριά κοστίζει!

Δίδυμος
Σας ξεγελά η Αφροδίτη από τον Λέοντα με τα νάζια της! Από τη μια σας απογειώνει και από την άλλη σας προσγειώνει και εσείς κάπου στη μέση να αναρωτιέστε το γιατί; Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, σας κάνουν να νιώθετε μοναδικοί, συνεπώς έξω καρδιά εσείς, παρασύρεστε και λέτε πράγματα που δεν πρέπει! Ξέρετε πόσο εύκολα οι κολακείες γυρίζουν boomerang; Η ανάδρομη Αφροδίτη τις μέρες του Αυγούστου, έχει σκοπό να σας χαλάσει λίγο το όνειρο. Να ξεσκεπάσει κρυφούς εχθρούς, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό! Σίγουρα θα ξαφνιαστείτε από τις συμπεριφορές του κόσμου. Όλο και κάποιος ζηλεύει τις επιτυχίες σας. Και κάπως έτσι κατακαλόκαιρο, τρώγεστε με τα ρούχα σας, καταπιέζεστε, νιώθετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει, προτιμάτε τις μοναξιές σας και την ησυχία σας. Η Αφροδίτη ανάδρομη σας πιέζει να κάνετε ένα εσωτερικό καθάρισμα. Τι σας ενοχλεί και τι όχι; Με τι μπορείτε να ζήσετε και με τι όχι; Αποφασίστε!

Καρκίνος
Χαμούλης Καρκινάκια μου γλυκά, δε λέτε; Η Αφροδίτη σε ζώδιο που βοηθά να φουντώσει το πάθος και να μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα δυναμικά. Άλλωστε καλοκαιράκι είναι, why not? Η Αφροδίτη ανάδρομη πια και μέχρι αρχές Σεπτέμβρη, έχει σκοπό να σας βασανίσει λιγουλάκι. Από τη μια σας χτυπά το καμπανάκι πως πολλές σπατάλες κάνετε, out of budget, έτσι επειδή. Από την άλλη, μακριά από προβληματικές σχέσεις. Κάτι που τελείωσε μια φορά και έναν καιρό, είχε το λόγο του. Παίζει να ακούσετε και ένα ηρωικό συγγνώμη. Το πρόσωπο που θα σας το πει; Θα δείξει.. Τις μέρες του Αυγούστου ξαφνικά σας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά! Συνεχώς ψάχνεστε οι δεσμευμένοι, μπορεί να είναι αληθινό, μπορεί και στη φαντασία σας. Ταξιδέψτε παρέα με το ταίρι σας, αγαπήστε, κάντε μερικές τρέλες για να θυμηθείτε τα παλιά, φτιάξτε όμορφες αναμνήσεις και όχι συννεφιασμένες. Ναι, η ανάδρομη Αφροδίτη σας κάνει να αναπολείτε άλλες εποχές, πιο ανέμελες, όμως αυτές πάει πέρασαν. Το σήμερα είναι το ζητούμενο! Καλό το shopping therapy, αλλά σαν την αγάπη δεν έχει!

Λέων
Στα καλύτερά σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Είστε πολύ hot, στο στοιχείο σας, στην καρδιά του καλοκαιριού. Ναι στα πλάνα του σύμπαντος είναι να περάσετε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας, με το πρόσωπο που σας αρέσει, να ξεδώσετε έτσι όπως σας αρέσει, Λιονταρίσια! Η Αφροδίτη όμως ανάδρομη στο ζώδιό σας, παίζει πολύ με το μυαλό σας, τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και σας πηγαίνει λίγο πίσω, ένα μικρό ταξιδάκι στο παρελθόν. Έχω την εντύπωση πως θα ζητήσετε και ένα συγγνώμη. Αν είναι απαραίτητο φυσικά. Ένα closer, που φέρνει τη γαλήνη. Μια καλή πράξη, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Όμως η Αφροδίτη του Αυγούστου, ανάδρομη, έχει κακοκεφιές. Φέρνει σύννεφα στις σχέσεις, δημιουργεί επιθυμίες ανεκπλήρωτες. Θυμίζει εκείνο το «αν»! What if? Τρώγεστε με τα ρούχα σας καλοκαιριάτικο! Και δεν πρέπει! Είστε απότομοι, αντιδραστικοί και προτιμάτε τις μοναξιές σας. Κάποιοι λοξοδρομείτε και κάποιοι κάνετε τα πάντα για να λοξοδρομήσετε! Να θυμίσω πως οι κακές οι πράξεις, εδώ πληρώνονται, σε τούτη τη ζωή! Ψαχτείτε μέσα σας και αποφασίστε! Μην παραφέρεστε! 

Παρθένος
Προτείνω να πάρετε τα βουνά, να κάνετε διακοπές μέσα σε μια σπηλιά, δίχως wi fi παρακαλώ πολύ! Η Αφροδίτη δεν είναι και στις πολύ καλές της και προκαλεί «ατυχήματα» κυρίως ερωτικά! Χαοτική η Αφροδίτη είναι και ανάδρομη και στην περίπτωση τη δική σας, όχι και τόσο ευχάριστη. Έντονα τα συναισθήματά σας, κάποιοι ζηλεύετε υπερβολικά το ταίρι σας, φαντάζεστε δράκους σε κάποιες περιπτώσεις, εκδηλώνετε μια πλευρά σας, ιδιαίτερα σκοτεινή. Αρκετοί Παρθένοι εκεί έξω, με τη βοήθεια της ανάδρομης Αφροδίτης, κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να βγείτε μέσα από μια σχέση και όχι να συνυπάρξετε! Είστε σίγουροι για αυτό; Την παγίδα μόνοι σας τη φτιάχνετε και μόνοι σας πέφτετε μέσα! Ο φετινός ο Αύγουστος φέρνει εκπλήξεις στο διάβα σας. Ένα παλιό αμόρε, μια φλογερή ύπαρξη, ένα λάθος μοιραίο. Θα το ζήσετε το όνειρο και θα κλάψετε μετά, ή θα κλαίτε όλο το καλοκαίρι; Χαχα.. Αύγουστος είναι, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα, λίγο έρωτας και βλέπουμε.. Μια έκπληξη γεμάτη!

Ζυγός
Είστε και εσείς παιδιά του Έρωτα, το ξέρω και φέτος όπως φαίνεται θα το μάθουν αρκετοί εκεί έξω! Η Αφροδίτη ανάδρομη είναι ο λόγος που θα μπλέξετε τα μπούτια σας σε ερωτικό επίπεδο. Μπορεί εσείς να μην προκαλέσετε και να σας έρθουν κεραμίδα τα γεγονότα. Όσοι κάνετε κοινές διακοπές με φιλαράκια και τα σχετικά, μη ξαφνιαστείτε αν κάποιος από αυτούς σας φλερτάρει επίμονα. Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αν όμως όχι, τότε υπάρχει πρόβλημα. Τότε φρόνιμα. Τότε παντόφλα! Σας φλερτάρουν μυστήρια, αναστατώνουν τις σκέψεις σας, αρέσετε, αυτό είναι φανταστικό, αλλά άλλο να τραγουδήσετε summer, summer, summer .. don’t go away! Και άλλο να φύγει και να μη ξανά έρθει! Αταξίες θέλει η Αφροδίτη, κανένα παρελθόν δε σας ταράζει, αντιθέτως ζείτε το σήμερα, ζείτε τη στιγμή! Να το φτιάξετε το ψυχολογικό, δίχως να ρημάξετε κάποιου άλλου. Αυτό είναι το ζητούμενο. Τέρμα αναστατωμένοι, Αυγουστιάτικο, γοητευμένοι, ερωτευμένοι, φτιάχνετε υπέροχες στιγμές, σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι! Θα γραφτεί και στα πρακτικά.. χαχα! Όσοι έχετε κοινό ταμείο, το νου σας.. δε θέλει πολύ να γίνει το κουλό!

Σκορπιός
Η ανάδρομη Αφροδίτη σας πονοκεφαλιάζει σε επαγγελματικό επίπεδο. Της ζωής οι δεσμεύσεις δε σας αφήνουν να πάρετε αποφάσεις γενναίες, προκειμένου να αλλάξετε κάτι, να φτιάξετε κάτι καλύτερο, να προοδεύσετε. Τέτοιες σκέψεις φέρνει η Αφροδίτη στο νου σας. Καλό είναι λοιπόν τα άγχη σας να τα μοιράζεστε με εκείνους που αληθινά ενδιαφέρονται. Δε χρειάζεται να γνωρίζουν οι πάντες το τι σας συμβαίνει. Οι μέρες του Αυγούστου είναι λίγο πίκρα, γιατί ανεξάρτητα του τι σας συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο, οι υποχρεώσεις είναι τέτοιες, που και θα τρέξετε πολύ παραπάνω και θα γίνετε χίλια κομμάτια για να είναι όλοι καλά. Εννοείται πως θα επαναστατήσετε, φαντάζομαι όταν η Αφροδίτη έρθει στα ίσα της και ξεθολώσει το μυαλό σας. Και ενώ εσείς ζείτε το προσωπικό σας το δράμα, πλάθετε και ιστορίες για αγρίους, όταν κάποια ύπαρξη δείξει λίγο ενδιαφέρον παραπάνω. Όποιος θέλει έρωτες ας το δείξει. Να είστε φρόνιμοι και λιγομίλητοι γιατί το ένα φέρνει το άλλο και μπορεί ξαφνικά σας να πετάξουν εκτός παιχνιδιού, ότι και αν σημαίνει αυτό, κάτι που δε το θέλουμε σωστά; Η ανάδρομη Αφροδίτη, κάτι σας δίνει και κάτι σας παίρνει.

Τοξότης
Και που λέτε δε σας φτάνουν όλα τα άλλα σας τα βάσανα, εμφανίζεται και η Αφροδίτη ανάδρομη, για να σας θυμίσει πολλά και διάφορα. Ξαφνικά έχετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι που πολύ σας άρεσε ως ιδέα, ίσως να κάνατε και μια αρχή και δίχως πολλά-πολλά ήρθε το τέλος, έτσι επειδή! Πω πω στεναχώριες και αναστεναγμοί, κακώς βασανίζεστε, δείτε την αλλιώς τη δουλειά. Μήπως κάποια πληροφορία κρύβεται κάπου εκεί στο παρελθόν, που σας είναι χρήσιμη για το μέλλον; Εννοείται πως έχετε μπόλικο χρόνο για να σκεφτείτε, καθόλου για να πράξετε. Αφήστε τις πράξεις για αργότερα! Οι μέρες του Αυγούστου με την Αφροδίτη ανάδρομη είναι ζόρικες σε συναισθηματικό επίπεδο. Κολλάει η βελόνα στο παρελθόν και συνέχεια αναφέρεστε σε αυτό και αυτό είναι η αιτία για εντάσεις και ερωτικά καβγαδάκια. Αρκετοί Τοξότες εκεί έξω, γυρεύετε αφορμές για αταξίες. Η Αφροδίτη φέρνει πειρασμούς στο διάβα σας, σε στιγμές που είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, ένα πάθος, ένα λάθος ακόμα. Εμπειρίες της ζωής. Αν όμως όχι, φανταστείτε λίγο τις συνέπειες!

Αιγόκερως
Ο καθένας με τον πόνο του και εσείς με το δικό σας! Στην καρδιά του καλοκαιριού και εσείς σκέφτεστε μόνο το χρήμα. Όλη σας η σκοτούρα είναι αυτή, μιας που ίσως και να έχουν προκύψει έξοδα, κάποιες οφειλές που σίγουρα σας πονοκεφαλιάζουν. Εννοείται πως κατακαλόκαιρο κανείς δε θα δείξει κατανόηση στις ανησυχίες σας, γεγονός που σας εξοργίζει, μιας που η Αφροδίτη ανάδρομη, είναι τέρμα θυμωμένη. Αρκετοί από εκδίκηση τις μέρες του Αυγούστου μπορεί να χωρίσετε και τα τσανάκια σας. Δηλαδή το κοινό ταμείο, να πάψει να υφίσταται, μέσα σε μια σχέση! Omg! Η Αφροδίτη σας κάνει πολύ γκρινιάρηδες, προφανώς αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς θα σας έρθουν, ή ήρθαν, που θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε και να φτιάξετε ένα νέο πλάνο. Η αλήθεια είναι πως οι μέρες του Αυγούστου με τη βοήθεια της ανάδρομης Αφροδίτης, κρύβουν μια απογοήτευση, λίγη απαισιοδοξία, μπαίνετε σε δεύτερες σκέψεις για τις επιλογές σας. Προφανώς και δε θα σας πάρει από κάτω, αντιθέτως θα σας κάνει πιο δυνατούς. Έχετε μάχη να δώσετε, remember? Αν επιστρέψει και το μαναράκι και σας πει ένα συγγνώμη, εκεί τι θα κάνετε; Χαχα..

Υδροχόος
Η καλύτερή σας που η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα, τι και αν γύρισε ανάδρομη, ίσως και να διανύετε τις καλύτερες ημέρες του χρόνου, από ερωτικής άποψης βεβαίως! Σας θαυμάζουν, σας διεκδικούν, σας πολιορκούν, πρόσωπα είτε από το σήμερα, είτε από το παρελθόν. Εννοείται πως δε σας παίρνει να κάνετε τις πεταλουδίτσες, θα χρειαστεί να επιλέξετε το πρόσωπο που θα μοιραστείτε το φετινό σας το καλοκαίρι. Αυτό είναι το ευχάριστο σενάριο της υπόθεσης. Η αλήθεια είναι πως η ανάδρομη Αφροδίτη σας φουντώνει ένα πράγμα. Από τη μια θέλετε να βρείτε ένα σύντροφο ζωής, από την άλλη δεν είστε και τόσο σίγουροι για αυτό, μιας που η ελευθερία σας πάνω από όλα. Υπάρχει κάτι νέο; Μήπως ταξιδεύετε στο παρελθόν, γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες και ένα άλυτο μυστήριο στην ερωτική σας τη ζωή; Χαοτικός ο συναισθηματικός σας ο κόσμος, προτείνω να μη βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση, που αργότερα θα μετανιώσετε και θα κλάψει πολύς κόσμος με μαύρο δάκρυ. Ένας Αύγουστος που ή που θα παντρευτείτε στα ξαφνικά, ή που θα χωρίσετε. Αλλοπρόσαλλη η Θεά Αφροδίτη!

Ιχθύες
Τα κάνετε λίγο μαντάρα στις σχέσεις σας, μπερδεύετε τα όρια, τις προθέσεις, πρέπει να υπάρχουν αποστάσεις, το safe zone, πώς να το εξηγήσω; Με κάποιους είστε απότομοι και ψυχροί με κάποιους άλλους όχι και τόσο. Ναι μεν καλοκαιράκι, αλλά το πολύ χύμα στο κύμα, φέρνει παρεξηγήσεις και σχόλια. Η Αφροδίτη ανάδρομη, είναι ο λόγος που φέρεστε κάπως έτσι, οπότε όσο και αν προσπαθήσετε να το συμμαζέψετε, άλλο τόσο θα πέφτετε από γκάφα σε γκάφα. Βέβαια μπορεί να φταίει και ο έρωτας, που είστε έτσι ασυμμάζευτοι. Αλλού το μυαλό αλλού το σώμα, υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει κίνηση τις ημέρες του Αυγούστου. Πολύ φλερτ, πολύ παιχνίδι, αρέσετε κιόλας, οπότε δε βρίσκω κάποιο λόγο να γκρινιάζετε. Η ανάδρομη Αφροδίτη τις μέρες του Αυγούστου σας βαραίνει συναισθηματικά και σας βάζει σε σκέψεις μυστήριες, γιατί οι αντιδράσεις σας λένε πάντα την αλήθεια. Όλο και κάποιο ξέσπασμα θα φανερώσει το τι σκέφτεστε και το πώς αισθάνεστε. Πάρτε άδεια και εξαφανιστείτε από παντού, γιατί τα κάνετε μπάχαλο, άνευ λόγου και αιτίας.

magicfariel

Φωτογραφία από Brandon Booysen από το Pixabay