Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Ζώδια: Ο Κρόνος και ο Δίας κάτι «μαγειρεύουν»! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λίγο από δω και λίγο από κει, κατάφερα να γράψω για τη φάση του σύμπαντος. Ο Δίας από τον Ταύρο δημιουργεί επιθυμίες υπερβολικές, εξωπραγματικές, ίσως και φανταστικές, σίγουρα ονειροπαρμένες. Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, έχει κάτι μέρες που είναι ανάδρομος, παραμένει όμως ρομαντικός, χαλαρός, πολύ δίκαιος και τιμωρός σε κάποιες περιπτώσεις. 

Ο Δίας ευνοεί κυρίως τους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους, ενώ ο Κρόνος τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες! 

Όσοι ανήκετε στα ζώδια αυτά, τις μέρες αυτές και μέχρι να φτάσει ο Ιούνης στα τέλη του, καλό είναι να τα δώσετε όλα προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας! Να δουλέψετε σκληρά, να έχετε ήθος, πίστη και πυγμή και αν κάτι δεν προχωρά να επιμείνετε μέχρι να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί. 

Αρκετοί μπορεί να νιώσετε πως τσάμπα το παλεύετε, όμως δεν είναι καθόλου έτσι! 

Να βρείτε το χρόνο να ανατρέξετε στα παλιά σας τα αρχεία, σε εκείνα τα συρτάρια που κρύβουν θαμμένους θησαυρούς, γιατί αν κολλήσετε τα κομμάτια τους παζλ, θα ανακαλύψετε πολλά αξιόλογα μυστικά! Κόποι ζωής, ποτέ δε ξεχνιούνται και κάποια στιγμή το σύμπαν δίνει την ευκαιρία, κάποια θέματα να επανέλθουν, γιατί απλά το timing είναι σωστό και οι εμπειρίες είναι τέτοιες, που οι λύσεις πέφτουν βροχή και φέρνουν φοβερό αποτέλεσμα! 

«τα αγαθά κόποις κτώνται» .. λένε με ένα στόμα και μια φωνή ο Δίας και ο Κρόνος τις μέρες αυτές.. 
 
φιλάκια..  😘


Κριός
Όπως φαίνεται το σύμπαν έχει πάρει την απόφαση να σας ξεπαραδιάσει! Μπορεί ο Δίας από τον Ταύρο, να σας έφερε πέντε φράγκα παραπάνω, ή να σας έδειξε το πώς να κάνετε την υπέρτατη οικονομία, ο Κρόνος από τους Ιχθύες, σας βοήθησε να αντιμετωπίσετε το ψυχολογικό, να βρείτε τη δύναμη και το κουράγιο να πατήσετε φρένο στις επιθυμίες σας, να όμως που τα πράγματα αλλάζουν! Ο Κρόνος δε σας δίνει καμία σημασία, ο Δίας σας ξεσηκώνει με τα μεγαλεία του! Ταξιδάκια, shopping therapy, πάνε τα φράγκα!

Ταύρος
Το ξέρετε πως ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας, έχει ξεκινήσει και σας προσφέρει τα δώρα του, με το σταγονόμετρο βέβαια, ας είστε ευγνώμων, κάλιο αργά παρά ποτέ! Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, αν και γυρίζει ανάδρομος, δε χαλάει χατίρι στον Δία, ο σκοπός είναι να βρεθείτε στο σωστό μονοπάτι με την ιδανική παρέα, για να φτάσετε σε έναν όμορφο προορισμό! Επιτρέψτε στους συνεργάτες σας να σας πλησιάσουν και να σας βοηθήσουν, δεν είναι όλοι εχθροί. Μοιραστείτε τις απόψεις σας, τα άγχη σας, συνεργαστείτε ομαλά!

Δίδυμος
Μια κρύο και μια ζέστη σας έχει ο Κρόνος από τους Ιχθύες! Ο Δίας από τον Ταύρο θέλει πολύ να σας βοηθήσει σε θέματα καριέρας. Σας δείχνει μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε, επιτρέπονται τα όνειρα και τα μεγαλεπήβολα σχέδια, το ζητούμενο είναι ο τρόπος που θα τα καταφέρετε όλα αυτά. Ο Κρόνος σας τσεκάρει η αλήθεια είναι, όπου το πάτε όμορφα προχωρούν τα πλάνα, όπου το παίζετε πονηρούληδες, τρώτε πόρτα, μια και έξω! Σκληρή δουλειά είναι το μυστικό, θα σας το δείξει με κάθε τρόπο ο ανάδρομος Κρόνος!

Καρκίνος
Ο Δίας από τον Ταύρο, είναι ο λόγος που τις μέρες αυτές, θα φροντίσετε να συνεργαστείτε με τον κόσμο ομαλά, να δείξετε το πόσο καλοί παίχτες είστε, ξεπερνάτε τον εγωισμό σας και θέματα ανταγωνισμού. Ο Κρόνος από τους Ιχθύες είναι αυτός που κατά βάθος δεν επιτρέπει στον Ποσειδώνα να σας παρασύρει στο χάος του, βαστά τα μπόσικα, ότι έχετε σχεδιάσει, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό, πρέπει να το φέρετε εις πέρας, με μεγάλη επιτυχία! Ο Κρόνος αν και ανάδρομος είναι ο καλύτερος body guard! 

Λέων
Μια χαρά και δυο τρομάρες είναι το αστρολογικό τοπίο, τέρμα ευνοϊκό το κλίμα μην ακούσω γκρίνιες.. ουέ και αλίμονο χαχα! Δίας από τον Ταύρο και Κρόνος από τους Ιχθύες, συνεργάζονται ομαλά, σας θέλουν στην κορυφή της πυραμίδες, με τσέπες γεμάτες, να κάνετε ζωάρα! Φτου-φτου μη σας ματιάσουμε εμείς οι λοιποί, πάντως η εντολή του σύμπαντος είναι μια! Δουλέψτε σκληρά, για να αμειφτείτε δυνατά! Έρωτες δεν έχει το μενού, αλλά έχει χρήμα. Η Αφροδίτη φέρνει και αυτό. Ο Κρόνος σας στέλνει σημάδια!

Παρθένος
Και που λέτε ο Δίας από τον Ταύρο είναι αυτός που σας ξεσηκώνει για νέες δραστηριότητες, για ταξίδια καλοκαιρινά, ακόμα και για διαγωνίσματα που θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε την αξία σας. Και επειδή προτιμάτε τον ίσιο το δρόμο, είστε σωστοί και ηθικοί, ο Κρόνος από τους Ιχθύες, αν και ανάδρομος, σας στρώνει ροδοπέταλα, γιατί έχετε ένα στόχο να πετύχετε. Να αποφύγετε να κάνετε αρνητικά σενάρια που σας κρατούν πίσω, κυρίως όταν η καρδιά σας είναι σίγουρη για τις επιλογές σας και τις επιθυμίες σας. Go for it!

Ζυγός 
Παράξενες οι μέρες αυτές για εσάς! Από τη μια ονειρεύεστε μεγαλεία, από την άλλη οι αναποδιές τις ζωής σας εμποδίζουν με κάθε τρόπο. Ο Δίας από τον Ταύρο, είναι ο λόγος που θέλετε να δουλέψετε, να επενδύσετε, να φτιάξετε μια ωραία κατάσταση, να έρθουν περισσότερα λεφτά να κάνετε ζωάρα! Ο Κρόνος βέβαια, για κάποιο λόγο σας φρενάρει, με διάφορα τερτίπια. Το νου σας λοιπόν ακόμα και στον τρόπο που περπατάτε! Μη ξεσκεπάζεστε τα βράδια, ένα κρύωμα μπορεί να σας πάει πολύ πίσω. Think before you..!?

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, από ερωτικής άποψης, βεβαίως-βεβαίως! Ο Δίας από τον Ταύρο σας προσφέρει τις χαρές της ζωής με το σταγονόμετρο, όμως κάποιος λόγος θα υπάρχει για αυτό! Ο Κρόνος ανάδρομος από τους Ιχθύες, σας προβληματίζει για θέματα συναισθηματικά. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες με κάποιο πρόσωπο από τα παλιά, ή που θα επιστρέψετε εσείς σε αυτό, ή που κάποιος σε εσάς! Μήπως τελικά να δώσετε μια ευκαιρία ακόμα, κυρίως όμως για να περάσετε καλά;

Τοξότης
Ο Δίας από τον Ταύρο, θέλει πολύ να σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, που αφορούν κυρίως την προσωπική σας τη ζωή, το σπίτι σας, την οικογένειά σας. Βέβαια φαντάζεστε πράγματα που δεν είναι και τόσο εφικτά, κυρίως από οικονομικής άποψης, συνεπώς μπαίνετε σε σκέψεις τύπου, μπας και βρείτε μια επιπλέον δουλειά! Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, εννοείται πως σας προσγειώνει κάπως ανώμαλα, γιατί πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει ισορροπία και σταθερότητα. Δε φταίνε οι άλλοι για τις επιλογές σας!

Αιγόκερως
Όπως φαίνεται ο Δίας από τον Ταύρο και ο Κρόνος από τους Ιχθύες, κάτι όντως «μαγειρεύουν» για πάρτη σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και σχέσεων! Πρώτα τα εμπόδια και μετά οι χαρές! Τις μέρες αυτές είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά, για τις ανησυχίες σας, τους προβληματισμούς σας, να κάνετε τις προτάσεις σας, να δώσετε λύσεις σε δύσκολα θέματα, να αποδείξετε κοινώς την αξία σας και ας είναι για ακόμη μια φορά! Να είστε προσγειωμένοι και συνεργάσιμοι, γιατί μόνο τότε θα έρθουν τα λάφυρα!

Υδροχόος 
Ενώ ο Δίας από τον Ταύρο ευνοεί τον κόσμο, εσάς σα να σας στριμώχνει σε μια γωνιά και σας μαλώνει non stop! Πνίγεστε μέσα στο σπίτι σας, νιώθετε μια ασφυξία από τις σχέσεις σας, θέλετε να δραπετεύσετε με κάθε τρόπο, όμως δεν έχετε να πάθετε πουθενά. Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, πατάει φρένο στις φιλοδοξίες σας, γιατί ενώ ονειρεύεστε πολλά, δεν υπολογίζετε το ξενοδόχο, ότι και αν σημαίνει αυτό! Το σύμπαν θέλει να χαμηλώσετε τον πήχη, οι επιθυμίες σας να συμβαδίζουν με την τσέπη σας. Μην ελπίζετε σε θαύματα..

Ιχθύες
Ο Δίας από τον Ταύρο με τον Κρόνο από το ζώδιό σας, σίγουρα έχουν συνωμοτήσει, όχι και τόσο υπέρ σας! Έχουν σκοπό να σας δείξουν την αλήθεια, σας αρέσει, δε σας αρέσει, γιατί σίγουρα δε φταίνε οι άλλοι για τις επιλογές σας, είτε αυτές αφορούν το πορτοφόλι σας, είτε τις σχέσεις σας. Καλό είναι να έρθετε κοντά στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται και να ακούσετε καμιά συμβουλή παραπάνω. Ο Κρόνος γλυκά μου, θέλει να αποδεχτείτε τα λάθη σας και να φτιάξετε νέο πλάνο ζωής!

magicfariel

Image by Wolfgang Eckert from Pixabay