Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ζώδια: Ο Ερμής στους Δίδυμους και τα «ραβασάκια» του! by MagicF’Ariel..

11/06 – 27/06/2023

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είχα ξεχάσει το πόσο ωραία είναι να γράφεις, για αυτά που σου αρέσουν. Αγαπώ το σύμπαν, τους φανταστικούς Θεούς, αυτό το απέραντο άγνωστο, που είναι γεμάτο από μυστήριες, μαγικές δυνάμεις!

Όταν ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των μαντάτων, επισκέπτεται τους Διδύμους, τότε ξεδιπλώνονται τα επικοινωνιακά μας τα χαρίσματα, λύνεται η γλώσσα που λέμε και κάπως έτσι η αλήθεια κυκλοφορεί ανάμεσά μας. 

Επειδή ο Δίδυμος, είναι τέρμα σκανταλιάρης ως προσωπικότητα, φροντίζει σίγουρα τα μηνύματα να φτάσουν στον προορισμό τους στο άψε σβήσε, όμως βάζει και λίγη σαλτσούλα. Φαντάζομαι λοιπόν, πως η αλήθεια ανακατεύεται με το κουτσομπολιό και κάπως έτσι ακούμε για εκείνους τους περιβόητους τους Δράκους. Ζώδιο; Δίδυμος! 😅 

Ο Ερμής χαρωπός, ανέμελος, σε αυτό το μικρό ταξίδι του Ιούνη, συναντά τον Κρόνο, την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα! Του έχουν βγάλει πρόγραμμα και δε το ξέρει ακόμα! Ο καθένας από αυτούς, έχει να δώσει και από μια συμβουλή! Ο Κρόνος βέβαια, δε σηκώνει πολλά-πολλά, θέλει η αλήθεια να ειπωθεί με κάθε τρόπο και ο καθένας από εμάς να γνωρίζει προς τα πού βαδίζει! Η Αφροδίτη όμως και ο Άρης βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, τον Λέοντα, προφανώς ζουν τον έρωτά τους ξανά και ξανά και κάπως έτσι από τις 14/06 – 21/06, τα ραβασάκια του Ερμή κρύβουν ή την αποκάλυψη κρυφών ερωτικών συναισθημάτων, ή το χρήμα που λείπει από αρκετούς! Καλοδεχούμενα σε κάθε περίπτωση! Ο Ποσειδώνας είναι αυτός που θέλει να παίξει με τις μεταξωτές κορδέλες, να φτιάξει το τέλειο ραβασάκι, με φιόγκο από πάνω, κόκκινο, ροζ, μπλε, πράσινο. Εντυπωσιακό να είναι και τι στον κόσμο όλο; Φανταστικό το περιτύλιγμα όμως το περιεχόμενο ίσως και κενό. Άδειος ο φάκελος. Τι εννοεί ο ποιητής; Ότι και να μας πουν από τις 22/06 μέχρι και τις 27/06, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. 

Too good to be true! 😎

φιλάκια.. 

Κριός 
Ο Ιούνιος όπως φαίνεται είναι ο μήνας που θα βγείτε από το καβούκι σας και θα εντυπωσιάσετε τα πλήθη με τα επικοινωνιακά σας τα χαρίσματα. Ότι επεξεργαζόσασταν καιρό τώρα μέσα στο μυαλό σας, θα καταφέρετε να το εκφράσετε με μεγάλη άνεση, χάρη στον Ερμή από τους Διδύμους. Μεταδίδετε ενθουσιασμό, η θεωρία μπορεί να γίνει πράξη, αρκεί να έχετε άξιους συνεργάτες. Ο Ερμής παρέα με την Αφροδίτη και τον Άρη, από το ζώδιο του Λέοντα σας βοηθούν να αποκτήσετε δύναμη και αίγλη, κυρίως στο χώρο της δουλειάς σας. Το διάστημα αυτό, να ακούτε με προσοχή τις απόψεις των άλλων, με απώτερο σκοπό όμως, οι στόχοι σας να επιτευχθούν με μεγάλη επιτυχία! Πιο ραβασάκι; 

Ταύρος
Αρκετά ασχολήθηκε ο Ερμής με τους Ταύρους , δε λέτε; Όμως επειδή κάποιο ραβασάκι πρέπει να έρθει και σε εσάς μέσα στις ημέρες του Ιούνη, αποφάσισε να σας στείλει λεφτά! Μέχρι τις 17/06 όλο και κάποιο εξτραδάκι θα έρθει στα χέρια σας, ένα μπόνους; Κάτι δανεικά και αγύριστα; Καλά, το να κερδίσετε πέντε φράγκα παραπάνω σε ένα τυχερό παιχνίδι, είναι σίγουρα το χεράκι της Αφροδίτης από τον Λέοντα! Και επειδή ο Ερμής είναι μέσα στην τρελή τη χαρά, το νου σας, γιατί το χρήμα όσο εύκολα έρχεται, άλλο τόσο εύκολα εξαφανίζεται. Το ραβασάκι ναι μεν λέει λεφτά, όμως φωνάζει για «οικονομία»! Ξεπεράστε τις υλιστικές επιθυμίες σας και φτιάξτε ένα καλό κομπόδεμα. Θα σας χρειαστεί μεθαύριο.

Δίδυμος
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, είναι ένα χαρωπό αστρολογικό γεγονός, μιας που ταιριάζει στο απόλυτο με την προσωπικότητά σας! Το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο, δεν είναι κακοπροαίρετο, οι πληροφορίες ταξιδεύουν, ωραίες ημέρες για να καλύψετε τις απορίες σας και την περιέργειά σας, βεβαίως. Ο Κρόνος είναι η αιτία που ξαφνικά μπορεί να μάθετε αλήθειες που πονούν σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και επαγγελματικό. Η Αφροδίτη όμως παρέα με τον Ερμή, φροντίζουν να προσπεράστε τα δυσάρεστα συναισθήματα με σκοπό να κάνετε ένα ωραίο ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας. Ο Άρης είναι η αιτία που κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνη, θα επιμείνετε στις απόψεις σας, τα λόγια σας θα ακουστούν ως την άλλη άκρη της γης. Το νου σας γιατί λίγο πριν φύγει ο Ερμής από το ζώδιό σας, η παρουσία του Ποσειδώνα, είναι αρκετή για να χαλάσει την εικόνα σας και να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα! Πιο το ραβασάκι λοιπόν; Ρωτήστε για να μάθετε και δουλέψτε στο αθόρυβο! 

Καρκίνος
Μια που πήγε ο Ερμής στους Διδύμους, μια που τον προσμένει ο Κρόνος από τους Ιχθύες, για να του χαλάσει λίγο το όνειρο! Μέρες που τα μαντάτα τρέχουν και το ραβασάκι φαντάζομαι δεν έχει και τόσο ευχάριστα νέα. Οι προσδοκίες πληγώνουν, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, οι αλήθειες ταξιδεύουν και όπως φαίνεται θα χάσετε τη λαλιά σας στα πολύ ξαφνικά. Ο τρόπος που ζείτε, ενοχλεί κάποιους, σας σχολιάζουν, είστε το κυρίως θέμα, όταν γίνεται κάποιο κουτσομπολιό. Καλοκαιριάτικο κάνετε βουτιά στο σκοτάδι και απομακρύνεστε από φίλους, παρέες, ακόμα και από το σύντροφό σας. Μέχρι τις 27/06 ας έχετε το νου σας, γιατί ο Ποσειδώνας φανερώνει τις αταξίες σας, είτε αληθεύουν, είτε όχι! 

Λέων
Ερμής στους Διδύμους, καιρός να σηκώσετε το τηλέφωνο και να μιλήσετε με φίλους και γνωστούς που καιρό έχετε χαθεί λόγω υποχρεώσεων. Θυμάστε κάποιες ξεχασμένες ψυχές, όρεξη και χρόνος να υπάρχει για μπούρου – μπούρου στη Κουμουνδούρου! Κάνετε εμφανίσεις σε διάφορα μέρη και στέκια, εντυπωσιάζετε με τη λαμπερή παρουσία σας και την ευχάριστη προσωπικότητά σας. Μέχρι και τις 21/06 ο Ερμής παρέα με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιό σας έχουν να πράξουν θαύματα στις συναντήσεις τους! Τέλειες ημέρες για δημόσιες σχέσεις, μπορείτε να πείσετε τους πάντες, για τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας. Ζητήστε μια αύξηση, διεκδικείστε μια προαγωγή! Miracles happen..!

Παρθένος 
Ο Ερμής από τους Διδύμους, είναι ο λόγος που θα σας θυμηθούν οι πάντες και θα αποζητήσουν την παρέα σας. Τις ημέρες του Ιούνη, θα χρειαστεί να λάβετε μέρος σε διάφορες δραστηριότητες προκειμένου να αποδείξετε το ρόλο σας μέσα σε αυτές και να φανερώσετε τις ικανότητές σας! Ο Κρόνος από τους Ιχθύες σας δυσκολεύει η αλήθεια είναι, συνεπώς προτιμάτε τις μοναξιές σας, από το να δίνετε εξηγήσεις που δε γίνονται κατανοητές είτε από φίλους, είτε από οικογένεια. Το νου σας στο τιμόνι, δε μιλάμε στο τηλέφωνο εν ώρα οδήγησης! Η παρουσία του Ποσειδώνα στο έργο του Ερμή, όχι και τόσο ευχάριστη. Το νου σας, μπορεί να είστε για έπαθλο και να το πάρει άλλος.. με δόλο!

Ζυγός
Και έφτασε ο Ερμής στους Διδύμους, για να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας, ως δια μαγείας! Τις ημέρες του Ιούνη, ο Ερμής αγκαλιάζει την Αφροδίτη και τον Άρη που βρίσκονται στο Λέοντα, με αποτέλεσμα να σας έρθουν αρκετά ραβασάκια, που στην πορεία θα σας απελευθερώσουν από κακές στιγμές που προέκυψαν σε εκείνο το περιβόητο παρελθόν σας! Οι μέρες μέχρι και τις 21/06, είναι super για εσάς, μιας που βρίσκετε το χρόνο να κάνετε δημόσιες σχέσεις με πρόσωπα που αγαπάτε πολύ, αλλά και με ιδιαίτερες προσωπικότητες χρήσιμες για το μέλλον. Επιθυμείτε ταξίδια μακρινά, παρέα με φίλους, έφτασε η στιγμή να κλείσετε τα εισιτήρια. Καιρός να φτιάξετε νέα όνειρα για το μέλλον!

Σκορπιός
Υπαρξιακά ζητήματα σας προκαλεί ο Ερμής από τους Διδύμους! Προφανώς κάποιος λογαριασμός προς πληρωμή είναι το ραβασάκι, κάτι τέτοιο θα σας αναστατώσει και κάπως έτσι, μόλις ζητήσετε βοήθεια από κάπου, παίζει να ανακαλύψετε δράκους! Ο Ερμής συναντά τον Κρόνο, που σημαίνει πως θα το στάξετε το φαρμάκι σας τις μέρες αυτές, με το γάντι θα βάλετε κάποιες ψυχές στη θέση τους. Ο Ερμής σας ταρακουνά και σας ξυπνά πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Δε χρειάζεται να είστε συνέχεια με το χέρι στην τσέπη, όταν πρέπει και άλλοι να συνεισφέρουν σε αυτό που λέγεται ζωή! Μέχρι και τις 27/06 παίζει να ακούσετε τα απίστευτα, ο Ποσειδώνας μοιράζει fake news.! Αποφύγετε την πολυκοσμία!

Τοξότης
Είστε οι καλύτεροι του χωριού, εννοώ του σύμπαντος, μιας που ο Ερμής από τους Διδύμους, σας απογειώνει στα ουράνια, με τα μυστήρια ραβασάκια του! Ο Κρόνος έχει άλλη άποψη, παίζει να προτιμήσετε τις μοναξιές για λίγες μέρες, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να τα πείτε λίγο με τον εαυτό σας και να πάρετε κάποιες αποφάσεις, για την προσωπική σας τη ζωή, αλλά και την επαγγελματική. Εκεί λίγο το νου σας, μη στείλετε κατά λάθος ραβασάκι που δεν πρέπει! Ο Ερμής χαρωπός, εκπέμπει ζωντάνια, ερωτισμό, δύναμη, πάθος, η Αφροδίτη και ο Άρης φροντίζουν για αυτό. Μέρες που θα εκφράσετε τις απόψεις σας, θετικές και αρνητικές έξω από τα δόντια. Ο Ποσειδώνας παραποιεί τα λόγια σας. 

Αιγόκερως
Τίποτα δε σας πιάνει εσάς, που λέει ο λόγος! Ο Ερμής από τους Διδύμους, η αλήθεια είναι πως είναι πονοκέφαλος μεγάλος, βρίσκεται σε εντελώς διαφορετική ψυχοσύνθεση από εσάς, σας τρελαίνει το μυαλό, με τα παράξενα ραβασάκια του! Κάτι θέλει να σας πει, αλλά σας το πηγαίνει γύρω-γύρω. Και ξαφνικά δεν έχετε χρόνο για τίποτα, παντού ανοιχτά μέτωπα, χαοτικός ο Ερμής στους Αέρηδες! Τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα νέο πλάνο, να αλλάξετε τις προτεραιότητες και να σηκώσετε τα τείχη σας, γιατί όλοι θέλουν κάτι από εσάς και εσείς από κανέναν. Ο Ποσειδώνας στα τέλη του μήνα, σας θολώνει το μυαλό και πάνω στα νεύρα σας ίσως πετάξετε αλήθειες που λίγοι γνωρίζουν! Μπουρλότο!

Υδροχόος
Επιτέλους χαμογελάτε, είστε λαμπεροί και όμορφοι, γεμάτοι από όρεξη για ζωή! Αυτά κάνει ο Ερμής από τους Διδύμους σε προσωπικότητες σαν και εσάς! Έφτασε ο καιρός, να πάρει φωτιά το τηλέφωνό σας, να συναντήσετε τους αγαπημένους σας τους φίλους, να δείξετε την καλή πλευρά του εαυτού σας. Βόλτες, νυχτοπερπατήματα, χορούς και πανηγύρια έχουν οι μέρες του Ιούνη. Ακόμα και ένα ταξιδάκι θα μπορούσε να προκύψει, άντε και δυο και τρία! Ένα το ραβασάκι του Ερμή, make love not war! Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πηγή απίστευτης θετικής ενέργειας για εσάς. Επιθυμείτε τον έρωτα, την περιπέτεια, τη δημιουργικότητα. Η σημερινή έμπνευση, ίσως και ένα έργο ζωής!

Ιχθύες
Είχα μια ελπίδα για εσάς με τον Ερμή από τους Διδύμους, αλλά όπως φαίνεται βαρύ το ραβασάκι του, να καθίσετε πριν το διαβάσετε! Αφορά ένα πρόσωπο δικό σας, μπορεί να σας ζητήσει βοήθεια, μπορεί ακόμα και τα απίστευτα, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, όμως θα χρειαστεί να σκεφτείτε τον εαυτό σας και το μέχρι πού σας παίρνει γιατί μετά το χάος! Από τη μια σας λείπει η οικογενειακή θαλπωρή, από την άλλη πνίγεστε από τις υποχρεώσεις της, για λίγες μέρες, όσο ο Κρόνος τσακώνεται με τον Ερμή, καλύτερα να αποφύγετε τα τις πολλές επαφές. Ο Ποσειδώνας στα τέλη του Ιούνη, θολώνει πολύ το μυαλό σας, ίσως πείτε μερικά ψεματάκια προκειμένου να γλυτώσετε την κατσάδα!

magicfariel

Φωτογραφία από Diederik Bogaard από το Pixabay