Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Ζώδια: Νέα Σελήνη στους Διδύμους 2023, by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια φορά και εγώ να είμαι στην ώρα μου, αυτό και αν μου έχει λείψει τόσο!!! Πουρνό-πουρνό σήμερα, ακόμα μια βροχερή ημέρα, μια καλή ευκαιρία να στρωθώ και να γράψω!

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 ξεκινά η Νέα Σελήνη στους Διδύμους! Φαντάζομαι πως είναι η έναρξη του φετινού καλοκαιριού, μιας που ξεκινούν οι διακοπές, οι ανέμελες στιγμές, η διάθεση του κόσμου αλλάζει, σιγά-σιγά θέλουμε, δε θέλουμε θα μπούμε σε summer mood! 

Επειδή ο Δίδυμος είναι ένα εγκεφαλικό ζώδιο, σκέφτεται πολλά, λέει ακόμα πιο πολλά, η επιρροή του σύμπαντος είναι κάπως έτσι! 



Αρκετοί εκεί έξω θα βυθιστούν στις σκέψεις τους, θα τις εκφράσουν κιόλας και θα βρουν ανταπόκριση από το μέτωπο. Γινόμαστε πιο αυθόρμητοι, σαν τα μικρά τα παιδιά, κάνουμε όνειρα, ξεσηκωνόμαστε, θέλουμε να ρισκάρουμε, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!
Να θυμίσω βέβαια, πως ο Δίδυμος ως χαρακτήρας, ξεκινά πολλά συγχρόνως, ενθουσιασμός να υπάρχει και τα αφήνει όλα στη μέση ξαφνικά. Για να φτάσει στο τέλος, πρέπει να είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Να έχει σασπένς. Μυστήριο. Και πολύ ενθουσιασμό και αγωνία για το αποτέλεσμα. Συνεπώς, αν δε βρεθεί κάτι τόσο δυνατό, δεν υπάρχει ο λόγος η θεωρία να γίνει πράξη, γιατί τζίφος η υπόθεση!

Και γιατί το λέω αυτό;

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, είναι λίγο παρμένος! Έχει καιρό να φουρτουνιάσει τις θάλασσες, πόσο μάλλον το μυαλό και τη ψυχή μας. Συμμετέχει λοιπόν, σε αυτή τη συμπαντική έναρξη, φτιάχνει για τον καθέναν από εμάς μια ονειρική κατάσταση, μας ταξιδεύει στο φανταστικό, θέλει να μας γλυκάνει, τύπου πόσο εύκολα μπορούν να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μας, αλλά μόλις τα σύννεφα εξαφανιστούν, μόλις ηρεμήσουν οι θάλασσές του, παίζει να βρεθούμε ως δια μαγείας.. σε τίποτα καταρράκτες.. 😮.. Για κάντε το εικόνα. Πόσες ταινίες έχουμε δει..;; Indiana Jones.. αγαπημένο δε λέτε;
Προτείνω λοιπόν, για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, να κάνετε όνειρα, να εκφράζετε τις ιδέες σας, τα συναισθήματά σας, να συναντήσετε κόσμο και κοσμάκι, να ανακατευτείτε με τον κόσμο, να φλερτάρετε, σα να είναι όλα τέλεια στη ζωή αυτή. Σε καμία περίπτωση μη βάλετε το χέρι στην τσέπη, μη δώσετε τα χέρια, μη βάλετε τις τζίφρες σας, γιατί ότι φουσκώνει – ξεφουσκώνει! Ας μην έχουμε δράματα καλοκαιριάτικο!

Όποιος αντισταθεί στις πονηριές του Ποσειδώνα, να είναι σίγουρος πως θα τον ανταμείψει η Πανσέληνος του Ιουλίου. Αιγοκερίσιο το Φεγγάρι.. με ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω! πωπωπω τι έρχεται..!? 

φιλάκια.. 💕


Κριός
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επειδή επηρεάζεται από τη μυστήρια διάθεση του Ποσειδώνα, σας κάνει να φαντάζεστε δράκους! Βρίσκετε τα πάντα υπέροχα, πιστεύετε ότι σας λένε. Για δεκαπέντε μέρες θα είστε σαν υπνωτισμένοι, γοητεύεστε από υπάρξεις super ουαου! Είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, ίσως και παραπάνω από ότι χρειάζεται. Προτείνω να περάσετε ανέμελα.. χαρωπά και παιχνιδιάρικα, όμως μην τάξετε λαγούς με πετραχήλια, ούτε να σας τάξουν! Ζήστε το σήμερα, το τώρα και βλέπουμε! 

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σας ξεσηκώνει για να προχωρήσετε στο επόμενο level, να πάρετε ένα ρίσκο, να επενδύσετε στον εαυτό σας και στο μέλλον σας, σας «σπρώχνει» λιγουλάκι η επιρροή, Ταυράκια μου γλυκά! Χαρωπό το γεγονός, μήπως όμως too good to be true? Σχεδιάστε άφοβα ζητήματα που αφορούν το μέλλον σας, αλλά μη βιαστείτε να βάλετε το χέρι στην τσέπη! Ο Ποσειδώνας, ρίχνει μπόλικη χρυσόσκονη στα μάτια σας, μπορεί να σας ξεγελάσει χτίζοντας στην άμμο παλάτια. Το νου σας!!!

Δίδυμος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι μια καλή ευκαιρία, για να κάνετε αλλαγές, μεγάλες και τρανές στη ζωή σας! Ο Ποσειδώνας σας δείχνει ένα σκηνικό, πολύ φανταστικό, νιώθετε πως ότι ζητήσετε θα σας το δώσουν! Βέβαια, στην ερώτηση τύπου τι επιθυμείτε περισσότερο, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, οπότε το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, είναι συναισθηματικά χαοτικό. Ίσως τις μέρες αυτές, να πρέπει να χαλαρώσετε, να απολαύσετε όσα ήδη έχετε κατακτήσει και να κρατήσετε ουδέτερη στάση απέναντι σε υπέρ αισιόδοξες σκέψεις, που αφορούν είτε τα ερωτικά σας, είτε τα επαγγελματικά.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, σας δημιουργεί υπαρξιακά προβλήματα! Ο Ποσειδώνας βάζει το χεράκι του και να ξέρετε πως για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, μια όλα θα τα βλέπετε φανταστικά και ονειροπαρμένα και μια χάλια μαύρα! Έντονα τα συναισθήματά σας, έντονη και η συμπεριφορά σας, όλα σας φταίνε και τίποτα! Αυτή η Νέα Σελήνη, φέρνει μεν το χάος αλλά για καλό σκοπό! Θέλει να τα βάλετε όλα κάτω και να αντιμετωπίσετε τις αλήθειες σας. Πάντα θα υπάρχουν σημάδια από το παρελθόν, αλλά το μέλλον είναι το ζητούμενο!

Λέων
Ύπουλη η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, έτσι τη χαρακτηρίζω, μιας που φέρνει την ανεμελιά στη ζωή σας, σα να έχετε λύσει όλα σας τα θέματα, είναι όλα τέλεια! Οι καλοκαιρινές διακοπές μπαίνουν στα πλάνα σας, έχετε σκοπό στη ζωή αυτή 😅! Όσοι έχετε κατά νου τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, αυτό το κάτι τις παραπάνω, φροντίστε να κυκλοφορείτε πιο συχνά, να εμφανίζεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, για να πετύχετε τους στόχους σας. Αρκεστείτε στα φρουφρού και αρώματα, αυτό θέλει ο Ποσειδώνας!

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, σας προσφέρει τόση θετική ενέργεια, όση χρειάζεστε για να πετύχετε ένα στόχο που έχετε βάλει! Αφορά μια δραστηριότητα που έχετε; Κάτι στα επαγγελματικά σας; Δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας, είστε ακαταμάχητοι, σας επαινούν, μια χαρά το πάτε! Φροντίστε να είστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας, τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες και να κρατάτε μικρό καλάθι φυσικά, γιατί ο Ποσειδώνας σας θέλει μέσα σε όλα και εκεί μπορεί να χάσετε τον εαυτό σας! 

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σας ξεσηκώνει για τη μεγάλη τη ζωή! Έχετε και το ψώνιο, ποιος τη χάρη σας; Θέλετε να κάνετε τόσα νέα πράγματα, κάποια είναι εφικτά, κάποια όχι και τόσο, όμως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η αρχή. Αυτές τις δεκαπέντε ημέρες, είναι ιδανικές για δημόσιες σχέσεις, για συζητήσεις πάνω σε νέα project, υπάρχει μπόλικη αισιοδοξία. Ο Ποσειδώνας φταίει που όλα φαντάζουν τέλεια, για αυτό να σας θυμίσω πως οι προσδοκίες πληγώνουν. Η θεωρία για να γίνει πράξη απαιτεί χρόνο και στρατηγική!

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, όπως φαίνεται έχει σκοπό να σας βάλει σε μπελάδες! Κάτι μπαίνει στο μυαλό σας, κάτι πρέπει να φτιάξετε ή να αγοράσετε, παθιάζεστε η αλήθεια είναι και σας λείπουν τα φράγκα. Επειδή καιρό έχετε να νιώσετε τέτοιο ενθουσιασμό, μπαίνετε σε σκέψεις τύπου, πού θα τα βρείτε; Προτείνω να κάνετε υπομονή δεκαπέντε μερούλες, πριν αποφασίσετε να ξανοιχτείτε οικονομικά δεξιά και αριστερά. Θυμωμένος ο Ποσειδώνας, δε λυπάται κανέναν. Επεξεργαστείτε λογικά τα νέα δεδομένα!

Τοξότης
Μυστήρια η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σας επηρεάζει φουλ, μια επανάσταση θα κάνετε τις μέρες αυτές, είτε στα ερωτικά σας τα ζητήματα, είτε στα επαγγελματικά! Καλό είναι να μη συζητάτε τα πλάνα σας, η ζήλια κακό πράγμα! Ο Ποσειδώνας μόνο φουρτούνες φέρνει, ανάκατη η θάλασσα, ανάκατη και η πραγματικότητα. Αντισταθείτε στις επιθυμίες σας, στο συναίσθημα του ανικανοποίητου, γιατί αν όλα βαίνουν καλώς, ποιος ο λόγος;;; Να ρωτάτε συχνά τον εαυτό σας, τις μέρες αυτές, τι αληθινά επιθυμείτε για το μέλλον σας!

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, σας προσφέρει το χρόνο που θέλετε για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας, ίσως και με ανορθόδοξο τρόπο, αλλά και τι πειράζει; Προτιμάτε τις άμεσες λύσεις, ποτέ πρόχειρες, όμως μέσα σε δεκαπέντε μέρες, θα καταφέρετε, να βρεθείτε και μερικά βήματα μπροστά! Σας βοηθά να βγάλετε τις παρωπίδες και να αποδεχτείτε ιδέες ίσως και πολύ πρωτοπόρες για εσάς! Σε πρακτικά θέματα όμως, μην εμπιστεύεστε κανέναν πλην του εαυτού σας! Ο Ποσειδώνας σα να θέλει να σας κλέψει πολύτιμο χρόνο!

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, είναι τέρμα αισιόδοξη, σας ξεσηκώνει για νέες περιπέτειες που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας. Θέλετε τόσα πράγματα να φτιάξετε και να δημιουργήσετε, νιώθετε πως έφτασε η στιγμή να δείξετε εκ νέου τα χαρίσματά σας και το πόσο μοναδικοί είστε! Ωραία όλα αυτά όταν υπάρχουν τα χρήματα και δε στηρίζεστε στους άλλους. Ο Ποσειδώνας είναι πονηρός και φέρνει δίπλα σας υπάρξεις που έχουν τα προσόντα να σας εξαπατήσουν! Ας είναι ανέμελες οι επόμενες δεκαπέντε μέρες, γεμάτες από ιδέες, φλερτ και χαρωπά συναισθήματα. Αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο που μπορεί να βλάψει την τσέπη σας. Όχι ακόμα!

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, σας τρελαίνει λίγο το μυαλό, σα να αλλάζει τις προτεραιότητές σας σε προσωπικό επίπεδο! Τις μέρες αυτές κάνετε σκέψεις πολύ αισιόδοξες και συγχρόνως τέρμα απαισιόδοξες, δε ξέρετε τι θέλετε και το πως! Όπως φαίνεται κάποιος θέλει να μείνει στο σπιτάκι σας. Να δώσετε τα κλειδιά κανονικά και με το νόμο. Είστε έτοιμοι για μια τέτοια δέσμευση; Ο Ποσειδώνας φταίει για την ανασφάλεια που νιώθετε, μήπως να περιμένετε να περάσουν δεκαπέντε μέρες και μετά; Ναι στα νυχτοπερπατήματα, όχι στις κρεπάλες! 😎

magicfariel

Φωτογραφία από 愚木混株 Cdd20 από το Pixabay