Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Ταύρο! by MagicF’Ariel..

19/05/2023 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η χθεσινή Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας το επιβεβαιώνω, είναι το κάτι άλλο σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπουνιά στο στομάχι, λέμε! Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είναι τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα, αλλά όχι μόνο! 




Δε λέω, είναι μια όμορφη επιρροή, γλυκιά επίσης, είναι τέρμα συναισθηματική, καλύπτει υπέροχα όσους έχουν αποδεχτεί τα όσα τους λέει η καρδιά τους κάθε μέρα! Είναι όμως ζόρικη και συγκλονιστική για εκείνους που την απαρνιούνται και την περιγελούν. Η αλήθεια είναι πάντα μια, μας αρέσει, δε μας αρέσει και τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, θα χρειαστεί να την αντιμετωπίσουμε. Τα θέματα που μας απασχολούν καταλήγουν όλα στη λέξη «ασφάλεια»! Έτσι νιώθουμε όταν έχουμε μια καλή εργασία. Έτσι και όταν έχουμε δίπλα μας τον άνθρωπό μας. Σχέσεις ζωής κατά βάθος, απαραίτητες σχέσεις, που προσφέρουν ασφάλεια! Ταυρίσια επιρροή 100%!

Σήμερα 20/05 ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα! Η ένταση κορυφώνεται, μιας που σε συνδυασμό με το νέο Φεγγάρι, τα συναισθήματα γίνονται πιο δυνατά.. επί δυο! Ταιριαστές ενέργειες, ενώνονται μονομιάς, τις επόμενες ημέρες η καρδιά πολλών εκεί έξω, θα φύγει από το σώμα, θα πετάξει, προς έναν έρωτα μεγάλο, προς έναν τόπο άλλον, όπου ονειρεύεται πως υπάρχει μέλλον, σταθερότητα και ασφάλεια. Υπάρχει πάθος, όρεξη, ορμή, κάποιος θα διεκδικήσει κάτι πολύ super, εκεί έξω! Ο ενθουσιασμός του Λιονταριού, η πυγμή του Άρη, ένα Ταυρίσιο φεγγάρι, ο τέλειος συνδυασμός, τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα! Αρκεί να αποδεχτούμε την αλήθεια! 

Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο, είναι μια πληγή, το λέω και το ξανά λέω! Είναι η αιτία που εκεί που αισιοδοξούμε για κάτι, ξαφνικά μαύρα σκοτάδια! Έρχεται ένα κακό σενάριο, που ίσως και να μην υφίσταται, οι φόβοι μας, για εκείνο το αποτέλεσμα που δε θα μας αρέσει και τόσο! Εδώ είναι που χρειάζεται δύναμη, να προσπεράσουμε τα εμπόδια του μυαλού, ίσως και της λογικής, γιατί το συναίσθημα, φέρνει τις επιτυχίες, αυτό είναι που μας βοηθά να το παλέψουμε, λίγο παραπάνω, η αλήθεια της επιθυμίας για το οτιδήποτε! 

Ο Άρης λοιπόν τις μέρες αυτές, από τη μια δίνει μάχη με το κακό (Πλούτωνα), από την άλλη επιτρέπει στο φανταστικό (Ποσειδώνας), να τον παραπλανήσει και συγχρόνως παλεύει Ταυρίσια και Λιονταρίσια για το όνειρο! Για αυτό που πραγματικά επιθυμεί ο καθένας για τον εαυτό του! Δύσκολο το παιχνίδι του σύμπαντος, ζόρικο το σκηνικό κυρίως για τους Ταύρους, τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους!

Ο Δίας τι κάνει; Πώς τα περνά; Πού είναι; Help help! Καλέ ο Δίας φέρνει τα λεφτά! Όχι για όλους, αλλά να είναι καλή ευκαιρία μια νέα αρχή να γίνει με ένα μικρό βοηθηματάκι.

Τυχεροί στον έρωτα; Μόνο οι Αιγόκεροι!

φιλάκια..


Κριός
Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο, σας μεταμορφώνει σε λογιστάδες! Πιάνετε τεφτέρι το διάστημα αυτό και ξεκινάτε τις προσθαφαιρέσεις. Τα κουκιά μπορεί να μη βγαίνουν, συνεπώς μπαίνετε σε μια διαδικασία να γυρέψετε για μια δεύτερη δουλειά, ή ακόμα και ένα χόμπι, προκειμένου να βγάλετε πέντε φράγκα παραπάνω. Ιδανικές ημέρες για δημόσιες σχέσεις, για να ζητήσετε μπας και λάβετε όσα σας αξίζουν! Καλή εποχή για αποστολή βιογραφικών!

Ταύρος 
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι ακόμη μια αιτία, που παραμένετε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος! Αισιόδοξες και πολύ λαμπερές οι μέρες που ακολουθούν, να είναι φωναχτές οι ευχές σας, γιατί αρκετές από αυτές θα εκπληρωθούν και σίγουρα η έκπληξη πολύ μεγάλη! Αν και η ζυγαριά της ζωής γέρνει μια από τη μια και μια από την άλλη, στην περίπτωση τη δική σας, έρωτας και χρήμα σε απόλυτη ισορροπία. Αγαπήστε τον εαυτό σας πιο πολύ!

Δίδυμος
Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο, σα να βάζει το μυαλό πίσω στη θέση του! Η προσοχή σας στρέφεται στη δουλειά σας, υπάρχει ένταση, μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι της επιτυχίας. Είναι οι μέρες τέτοιες, που στηρίζεστε στα πόδια σας, στα χέρια σας, αποζητάτε την ασφάλεια, ονειρεύεστε ένα μέλλον, κάπως διαφορετικό. Όποιος ψάχνει όλο και κάτι βρίσκει, οπότε μήπως έφτασε ο καιρός να αξιοποιήσετε τα χαρίσματά σας καταλλήλως; Δική σας η μάχη!

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο, σας βοηθά να σηκώσετε ένα μπαϊράκι αισιοδοξίας, δεν υπάρχει κάτι εκεί έξω που δεν μπορείτε να το καταφέρετε! Κάτι σας έχει καρφωθεί στον εγκέφαλο, ένας νέος επαγγελματικός στόχος; Νέες δραστηριότητες που σας απελευθερώνουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας; Εννοείται πως κάποιοι θα ενοχληθούν από τις αποφάσεις που θα πάρετε, η απάντηση είναι ξύδι! Κυνηγήστε τα δικά σας όνειρα!

Λέων
Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο, σας προσφέρει διάφορες ευκαιρίες, κυρίως επαγγελματικές. Καιρός να αναλάβετε ένα νέο project, ή μια νέα θέση που σας ταιριάζει περισσότερο, είτε ως αντικείμενο εργασίας, είτε και από οικονομικής άποψης! Οι επιλογές που θα πάρετε, είναι καθοριστικές για το μέλλον σας, συνεπώς καιρός να αφήσετε πίσω σας τα παιδιαρίσματα, πάντα θα υπάρχει χρόνος για την προσωπική σας τη ζωή! Ας γεμίσει η τσέπη πρώτα! 

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο, σας ξεσηκώνει, καιρός να πάρετε στα πιο σοβαρά τις διάφορες ασχολίες σας, οι προκλήσεις είναι αμέτρητες, μήπως να φροντίσετε να βγείτε νικητές σε κάθε περίπτωση; Ένας διαγωνισμός, ακόμα και χορού είναι αρκετός για να πάρουν φωτιά τα πόδια σας. Ένα άθλημα ως χόμπι μπορεί να είναι η αιτία να αγωνιστείτε, έτσι για το ποιος είναι ο πιο δυνατός. Να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας. Ο κόσμος δε ξέρει..!

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο, βάζει όρια στην προσωπική σας τη ζωή και σε οικονομικά ζητήματα. Ξαφνικά όλοι έχουν απίστευτες απαιτήσεις από εσάς, γεγονός που σας στρεσάρει πολύ. Ο σκοπός είναι να δρομολογήσετε τις υποθέσεις σας, δίχως να διαταραχτούν οι ισορροπίες της ζωής σας. Τέρμα οι ανούσιες σπατάλες, τέρμα οι μονόπλευρες αποφάσεις. Χρειάζεται πού και πού να μπαίνετε σε καλούπι, έτσι προστατεύετε τον εαυτό σας, από τις κακοτοπιές!

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο, σας ξυπνάει, σας ταρακουνάει, καιρός για δράση, ω ναι η ζωή είναι δική σας και θα γίνει το δικό σας, αμέτι μουχαμέτι! Θέτετε νέα όρια στις σχέσεις σας, βάζετε μια τελεία, σε οτιδήποτε δε σας ταιριάζει. Δε συγχωρείτε κανέναν, όποιος θέλει το καλό σας παραμένει δίπλα σας, όποιος όχι, τον εξαφανίζετε ως δια μαγείας! Αποφασισμένοι για νέες περιπέτειες, για νέες σχέσεις, για νέα άλματα, with or without you!

Τοξότης 
Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο, σας βοηθά να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας τους στόχους! Τίποτα δεν είναι εύκολο, κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος από ροδοπέταλα. Μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες, θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, να ανακαλύψετε νέες πρωτότυπες ιδέες, να τις βάλετε σε εφαρμογή, να αποδείξετε πως είστε καλύτεροι από τους άλλους, ίσως και μοναδικοί στο είδος σας. Διατροφή και άσκηση στο μενού!

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο, όπως φαίνεται ανάβει φωτιές στην ερωτική σας τη ζωή! Love is in the air, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο..! Τις μέρες αυτές εστιάζετε στην προσωπική σας τη ζωή, πατάτε ένα γερό φρένο στις άλλες σας τις υποχρεώσεις, κάνετε ότι προστάζει η καρδιά σας, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, όποιες και αν είναι αυτές! Μάσκες τέλος, είστε αυτοί που είστε και σε όποιον αρέσει. Μια ερωτική εξομολόγηση, το τέλειο δώρο!

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο, σας ταρακουνά γερά κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο! Είναι τέτοια η επιρροή του φεγγαριού, που γίνεται αυτόματα ένα ξεκαθάρισμα ψυχής και η έκπληξη πολύ μεγάλη φυσικά! Η αγάπη είναι σπουδαία υπόθεση, όπως και η πίστη, συνεπώς άλλες ψυχές έχετε κατά νου και άλλες θα σας συγκλονίσουν! Ωραίες ημέρες για να μείνετε στο σπιτάκι σας, να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο μόνο σε εκείνους που σας αγαπούν αιώνια!

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο, σας ξεσπιτώνει η αλήθεια είναι, με την καλή την έννοια! Σας προσφέρει όρεξη και καλή διάθεση για να πάτε τις βόλτες σας, να ανταμώσετε φίλους και γνωστούς και να περάσετε πολύ ωραία, ανέμελα ας πούμε, γιατί πόσο πια άγχος και βάσανα; Να είστε θετικοί στις προκλήσεις, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, γιατί και νέα πράγματα θα μάθετε και θα μπορέσετε να γίνετε δυνατοί παίχτες. Μια ευχάριστη αλλαγή σας ανανεώνει..

magicfariel

Φωτογραφία από Majabel Creaciones από το Pixabay