Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Ζώδια: Όσο η Σελήνη είναι στους Ιχθύες.. by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καιρό έχω να σας καλημερίσω έτσι, πόσο παραμυθένιο το βρίσκω, πόσο μου αρέσει.. Λίγη φαντασία χρειάζεται και τσουπ το τοπίο γίνεται φαντασμαγορικό!

Και που λέτε το αστρολογικό σκηνικό είναι ερωτικό, Αφροδίτη και Άρης στον Καρκίνο, Κρόνος σε ανοιξιάτικη διάθεση και η Σελήνη στους Ιχθύες! Τέρμα ρομαντικό το σκηνικό, είναι μέρες που αποζητάμε τα γλυκόλογα, μια αγκαλιά, πολλά φιλιά, λίγη αγάπη βρε παιδιά!

Από το απόγευμα και μετά και μέχρι και τη Δευτέρα 15/05, που μπαίνει στο παιχνίδι και ο Ποσειδώνας, σα να εξαφανίζεται ο θυμός, σα να φεύγουν μακριά οι δυσάρεστες οι σκέψεις, κάποιος θέλει να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό του, στους άλλους, μια ζωή την έχουμε, ας είναι πιο όμορφη, πιο γλυκιά, πιο αισιόδοξη, ας φτιάξουμε υπέροχες αναμνήσεις.

Ωραίες ημέρες για ένα συγγνώμη, για λίγο ενδιαφέρον παραπάνω, για εκείνο το Σ’αγαπώ, που θεραπεύει τα πάντα όλα!

Όσο η Σελήνη είναι στους Ιχθύες, το παραμύθι είναι το υπέρτατο όνειρο.. Ας το ζήσουμε.. 

φιλάκια.. 

Κριός
Ιδανικές ημέρες για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση στο σύντροφό σας, ή στο πρόσωπο που σας αρέσει πολύ! Οτιδήποτε πράξετε επιβάλλεται να είναι αυθόρμητο, αθώο και πολύ αληθινό! Φουλ ερωτικό το σκηνικό, από αστρολογικής άποψης, αλλά και πολύ αγαπησιάρικο. Όσο η Σελήνη είναι στους Ιχθύες θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να πείτε το Σ’αγαπώ! Τολμήστε να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα.. Τέρμα αποκαλυπτικοί! 

Ταύρος
Ε λοιπόν Ταυράκια μου γλυκά, τις μέρες αυτές αρκετοί από εσάς εκεί έξω, θα τις περάσετε με τα φιλαράκια σας. Έχει πολύ gossip και αμέτρητα χαμόγελα. Ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα, λίγων και πολύ τυχερών! Όμως το σύμπαν μοιράζει και λεφτά! Συνεπώς το να παίξετε ένα τυχερό παιχνίδι, έτσι για το φλας, δεν είναι άσχημη ιδέα. Μπορεί από το τίποτα, να βρεθείτε με φράγκα! Η Σελήνη από τους Ιχθύες.. είναι σιωπηλή.. έκπληξη το τι θα φέρει..

Δίδυμος 
Φτιάξτε την γκαρνταρόμπα σας, έχει βόλτες και σουαρέ στα πιο απίθανα μέρη! Να πείτε το ναι στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν. Μη βαριέστε, τρώγοντας έρχεται η όρεξη! Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για συναντήσεις με κόσμο και κοσμάκη. Ένα τραγούδι, ένα μαγαζί, μια χειρονομία, πολλά τα σημάδια του σύμπαντος. Η Σελήνη από τους Ιχθύες, φέρνει γλυκές αναμνήσεις.. Ζήστε το όνειρο ξανά.. Απίστευτο το συναίσθημα; 

Καρκίνος
Είστε κάπως οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, ότι συναίσθημα υπάρχει, το νιώθετε σε έντονο βαθμό και ξαφνικά δεν μπορείτε να κάνετε μακριά από το ταίρι σας, μακριά από τους ανθρώπους σας. Τέρμα κυκλοθυμικοί, το μόνο που θέλετε να νιώσετε και να ακούσετε πολλές φορές είναι το Σ’αγαπώ μωρό μου! Όσο η Σελήνη είναι στους Ιχθύες, θα γυρέψετε πολλές φορές μια αγκαλιά, κάμποσα γλυκόλογα, λίγο φλερτ.. από διάφορες υπάρξεις..

Λέων
Κρύβεστε χρυσά μου. Δε θέλετε πολλά-πολλά με κανέναν και δεν έχετε καμία διάθεση για γκρίνιες. Αποφεύγετε ακόμα και το σύντροφό σας, γνωρίζετε πολύ καλά πως θα τα ακούσετε για τις αταξίες σας, να όμως που το σύμπαν επιμένει, πρέπει να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας, για να επανέλθουν οι ισορροπίες. Διχασμένους συναισθηματικά σας κάνει η Σελήνη από τους Ιχθύες. Θέλετε να σας αγαπούν, δίχως όμως πολλά σορόπια. Τι κρύβετε;

Παρθένος
Φουλ ρομαντικές οι μέρες αυτές, έχετε διάθεση για βόλτες και ταξιδάκια, σα να μη σας νοιάζει και τόσο το οικονομικό, με τα πολλά και τα λίγα το ίδιο καλά περνάτε. Όσο η Σελήνη είναι στους Ιχθύες, θα φροντίσετε να πραγματοποιήσετε συναισθηματικά όνειρα που κάνετε συχνά πυκνά. Οι μοιραίες συναντήσεις επιμένουν, οπότε τι λέει η διαίσθησή σας; Η καλή σας η διάθεση είναι σαγηνευτική. Προσελκύει διάφορες υπάρξεις.. Φλερτ μήπως;

Ζυγός
Καλά ζείτε το ρομαντισμό σε όλο του το μεγαλείο! Τις μέρες αυτές θα φτιάξετε ατμόσφαιρα και θα σαγηνεύσετε το σύντροφό σας, γιατί καιρός για αγάπες και λουλούδια. Όσο η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, άλλο τόσο γατούλες, αλλά όχι όλοι οι Ζυγοί! Αρκετοί θα προτιμήσετε μια μικρή εξόρμηση, έτσι για να αλλάξετε παραστάσεις και να ανακατευτείτε με άγνωστες υπάρξεις, πολλά τα τυχερά των ημερών! Πρόθυμοι για κάμποσα χατίρια, πώς θα γίνει το δικό σας; 

Σκορπιός
Το σκοτάδι είναι βαθύ και τίποτα και κανείς δε σας βγάζει από εκεί μέσα! Αποφεύγετε τις επαφές με όλο τον κόσμο, γιατί πιο πολύ έχετε όρεξη για καυγά, παρά για οτιδήποτε άλλο. Όμως η Σελήνη από τους Ιχθύες, γλυκαίνει την καρδιά σας και διαπιστώνετε προς μεγάλη σας έκπληξη, πως από αλλού προσμένετε ένα μήνυμα αγάπης και από αλλού σας έρχεται! Μήπως να δώσετε μια ευκαιρία στο πρόσωπο που επιμένει; Έκπληξη το αύριο! 

Τοξότης
Τις μέρες αυτές φτιάχνετε κούτες, γιατί ή μετακομίζετε, ή κάνετε χώρο για να φύγει το παλιό και να έρθει κάτι καινούριο. Συνήθως οι αποθήκες κρύβουν θαμμένους θησαυρούς από το παρελθόν, αναμνήσεις παιδικές, εφηβικές, να τέτοιες μέρες είναι. Η Σελήνη όσο είναι στους Ιχθύες, θα σας κάνει να νιώσετε μια νοσταλγία για το παρελθόν και το πόσο τυχεροί είστε σήμερα, στο παρόν. Μια βόλτα σε ένα παλιό στέκι, η αιτία για μοιραίες συναντήσεις.. Λέτε;;

Αιγόκερως
Και επειδή είστε άνθρωποι των άκρων, ή που θα περάσετε ημέρες γεμάτες από έρωτα και πάθος, ή που τίποτα! Δεν πιστεύετε και τόσο στις αγάπες και στα λουλούδια και ξαφνικά να νιώσετε πως πνίγεστε από τα αμέτρητα, ωραία, συναισθήματα που σας προσφέρουν. Η Σελήνη από τους Ιχθύες, κάποιες στιγμές σας κάνει τέρμα ρομαντικούς και κάποιες στιγμές δύσπιστους και αγενείς! Κρατήστε μικρό καλάθι σε έρωτες, μεγάλους και τρανούς! 

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι πως προβληματίζεστε για τη συναισθηματική σας τη ζωή και όσο βλέπετε πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να περπατούν χέρι με χέρι, ψιλό τρελαίνεστε μήπως; Μέρες που παλεύετε με τα θηρία, με το παρελθόν σας, με τις επιλογές σας, εννοείται πως κανείς δε γνωρίζει τίποτα για αυτό! Η Σελήνη από τους Ιχθύες, σας γλυκαίνει, αποζητάτε την παρέα των πολύ δικών σας ανθρώπων. Αποκαλύψτε τους τις σκέψεις σας.. Υφίσταται η Αγάπη!

Ιχθύες
Χαοτικές οι ημέρες αυτές, από συναισθηματικής άποψης. Άλλα νιώθετε, άλλα κάνετε, άλλα λέτε. Η Σελήνη από τους Ιχθύες, έχει σκοπό να σας παρασύρει στο μονοπάτι που η καρδιά σας έχει χαράξει εδώ και πολύ καιρό. Κάποιοι αποζητάτε τις ελευθερίες σας, κάποιοι άλλοι ένα σύντροφο ζωής. Ο Κρόνος από το ζώδιό σας, ευτυχώς βαστά τα μπόσικα, για αυτό κλείνεστε στον εαυτό σας και αγκαλιάζετε τα όνειρα και τη φαντασία. Τι λέει η καρδιά σας;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Annette από το Pixabay