Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ζώδια: Αφροδίτη και ανάδρομος Ερμής «ψαχουλεύουν» κάτι από τα παλιά.. by MagicF’Ariel!

Κάθε φορά που ένας πλανήτης γυρίζει ανάδρομος, όλο και κάτι συμβαίνει που μας κάνει να επιστρέφουμε στα παλιά! Σε εκείνο το περιβόητο παρελθόν που όλοι έχουμε, που τελικά ποτέ δε φεύγει, τίποτα δε διαγράφεται, όλα είναι κάπου εκεί, καλά κρυμμένα προσμένοντας την ευκαιρία να φανερωθούν! 

Όταν ήμουν μικρή και αθώα, πίστευα πως το παρελθόν ήταν κάτι τελειωμένο. Πως θα εξαφανιζόταν με την πάροδο των χρόνων. Ποιος θυμάται τι; Πόσο αφελής ήμουν.. γιατί όσο τα χρόνια περνούν, οι στιγμές γίνονται παρελθόν, είναι όμως άμεσα συνδεδεμένες, με το σήμερα, με το τώρα, με το αύριο, πόσο τρομαχτικό είναι αυτό;

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο διανύει τις τελευταίες ημέρες του σε αυτή την κατάσταση και όπως φαίνεται, το ΣΚ 13/05 και 14/05, θέλει να χορέψει με την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται σε απίστευτο ρομαντικό mood! Πώς το λέει και το τραγούδι; Save the last dance for me! Κάτι τέτοιο επιθυμεί, κάτι τέτοιο θα συμβεί, όμως ο χορός αυτός δε θέλει μια νέα ντάμα ή έναν νέο καβαλιέρο! Θέλει ένα πρόσωπο από τα παλιά. Να γνωρίζει τα βήματα. Να αισθάνεται τη μουσική. Να έχει ρυθμό. Και εκείνα τα δυο μάτια. Το άρωμα όμως κάνει όλη τη δουλειά. Μαγεύει, σαγηνεύει, παθιάζει, πω πω πόσες οι υπέροχες οι αναμνήσεις.. Και έτσι ο χορός είναι απλά τέλειος!!!

Ας αναφέρω ζωδιακά τις ντάμες και τους καβαλιέρους.

Ταύροι
Παρθένοι 
Αιγόκεροι 

Καρκίνοι
Σκορπιοί

😕Οι Ταύροι μπορώ να πω, πως βρίσκεστε σε απόλυτη σύγχυση! Πιο πολύ είστε θυμωμένοι και απογοητευμένοι. Αυτό το μπρος πίσω είναι ψυχοφθόρο, κυρίως όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση από το μέτωπο. Να όμως που στο χορό του σύμπαντος έχετε επιλέξει τον καβαλιέρο σας, ή είναι πρόσωπο από το παρελθόν, ή τα στοιχεία που είχε εκείνο το πρόσωπο, θα τα βρείτε σε ένα νέο..!? Συνδυασμός, παλιό με καινούριο. Ή μήπως όχι; Πολλά τα σημάδια του σύμπαντος, υπάρχει κάτι στα παλιά που σας έχει στοιχειώσει και απλά ο ανάδρομος Ερμής, κολλάει ενοχλητικά τη βελόνα. Θα το ακούσουμε το τραγούδι ή όχι; Θα το χορέψουμε ή πάλι στα όνειρα; Η αγάπη, ο έρωτας, η επιθυμία, το πάθος συναισθήματα που αποζητάτε και απλά δε σας τα δίνουν.. Και άμα συμβεί κάτι από τύχη, θα χαθεί; Θα σβήσει; Θα εξαφανιστεί; Ποια ωραία κρατούν για πάντα;

😮Οι Παρθένοι επιτέλους αποφασίσατε να βγείτε από το καβούκι σας και να συναναστραφείτε με κόσμο, που κατά βάση έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Αρκετοί αποκτάτε νέες δραστηριότητες, κάνετε οτιδήποτε περνά από το χέρι σας, για να ξεχαστείτε από το παρελθόν, να ανανεωθείτε, να πάρετε τα πάνω σας! Είναι μέρες όμως που ο ανάδρομος Ερμής, έχει σκοπό να φέρει στο διάβα σας, διάφορες ψυχές, που κάποτε υπήρξαν στη ζωή σας, συνεπώς να την προσμένετε την αναστάτωση και στα πολύ ξαφνικά! Και στο πιο απίθανο μέρος του κόσμου να βρεθείτε, αν είναι να προκύψει μοιραία συνάντηση με άτομο από το παρελθόν, θα προκύψει. Για να χορέψετε λοιπόν το τραγούδι σας, θα χρειαστεί να σας παρακαλέσει πολύ, να γονατίσει, να σας κάνει μια πριγκιπική παράκληση και τα σχετικά.. μμμ θα υποκύψετε έτσι;;

💖Οι Αιγόκεροι λάμπετε μετά από πολύ καιρό, βέβαια αυτό το τριημεράκι είστε super hot, μιας που η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο του Καρκίνου, συνεπώς συγκλονιστικά υπέροχες οι μέρες αυτές, από ερωτικής άποψης! Ταξιδεύετε στο παρελθόν και μένετε κυριολεκτικά εκεί πέρα, ψιλό μόνιμα τις μέρες αυτές, ίσως και να ζήσετε το όνειρο, έστω για μια ακόμα και τελευταία φορά! Φουλ ερωτικές οι ημέρες αυτές, θα χορέψετε πολλά τραγούδια, με εκείνο το πρόσωπο που τόσο πολύ αγαπήσατε και ακόμα αγαπάτε! Δε θέλω να σας απογοητεύσω, απλά ας έχετε κατά νου πως όλα τα ωραία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος του. Και ο Ερμής μέχρι τις 15/05 θα είναι ανάδρομος, μετά αλλάζουν τα δεδομένα! Ούτε ντάμα, ούτε καβαλιέρος. Θα μου πείτε αξίζει; Γιατί να υπάρξει συναισθηματική φόρτιση για το τίποτα; Και σας απαντώ. Τι προτιμάτε; Ένα σκέτο the end, ή ένα happy end? 

Και όπως λέμε μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, 💗τα γλυκά τα Καρκινάκια, δίχως να το επιδιώξουν φυσικά, θα βρεθούν σε διάφορα σουαρέ, με κόσμο και κοσμάκι, που κάπου εκεί ανάμεσα, όλο και κάποιο πρόσωπο από τα παλιά θα τραβήξει την προσοχή σας! Φιλική και χαρωπή η διάθεσή σας, έτσι ξεκινούν τα αθώα τα φλερτ, γιατί όχι και ένας χορός; Ένα βαλς ας πούμε.. χαχα! Μια γλυκιά συνάντηση με μια ύπαρξη, που μόνο γλυκιά γεύση στα χείλη αφήνει.. 

😤Και κλείνω με τους Σκορπιούς, που είστε μέσα στα νεύρα και στη τσαντίλα, που ο ανάδρομος Ερμής σας έχει κάνει και μιλάτε ξένες γλώσσες.. 😅 για πατήστε ένα φρένο στη μούρλια που σας έχει βρει, κάντε ένα brake! Ποιος σας έχει στείλει μήνυμα και το έχετε αγνοήσει, έτσι επειδή είστε κακόκεφοι; Ποιο πρόσωπο σας γυρεύει, όταν εσείς βρίσκεστε στο πουθενά; Ένα απρόβλεπτο τριήμερο, πολλά τα σημάδια, όσον αφορά την ερωτική σας τη ζωή. Στο παρελθόν τι υπάρχει που κάνει την καρδιά σας να χτυπά λίγο πιο δυνατά από τα συνηθισμένα; Γυρεύετε ντάμες και καβαλιέρους, ενώ πάντα υπάρχει εκείνο το πρόσωπο, the one and only! 💘Η Αφροδίτη και ο Ερμής, έχουν βρει το κατάλληλο τραγούδι για εσάς. Έχουν φτιάξει και λαμπερά, μαγικό σκηνικό. Dancing queen και τα σχετικά.. Αρκεί να επιλέξετε το σωστό παρτενέρ. Όχι ότι και ότι.. 

Αύριο ξημερώνει μια νέα ημέρα! Το σύμπαν ήδη κάνει προετοιμασίες για το χορό της Αφροδίτης με τον Ερμή.. και ας είναι ανάδρομος. Ο σκοπός είναι να γίνει ένα φαντασμαγορικό φινάλε.. να γράψει ιστορία η αναδρομή του, να φτιάξουμε αναμνήσεις, γεμάτες από αγάπη και έρωτα. 

Μια ακόμα ευκαιρία.. ένας τελευταίος χορός.! 💃🕺

φιλάκια..

magicfariel

Φωτογραφία από 
Ri Butov από το Pixabay