Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ζώδια: Η Άνοιξη.. το δώρο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο! by MagicF’Ariel..

07/05 – 05/06/2023

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που η μέρα είναι ιδιαίτερη, αποφάσισα να μας κάνω ένα δωράκι, στα ξάφνου! 

Μου αρέσει να γράφω για τη Θεά του έρωτα, την Αφροδίτη, η φαντασία μου καλπάζει όταν προκύπτει συνάντηση με το Θεό του πολέμου, τον Άρη! Τούτη τη φορά εκείνη πήγε να βρει τον έρωτα της ζωής της. Εκείνος είχε μια βδομαδούλα στη διάθεσή του για να φτιάξει το απόλυτο σκηνικό. Πώς θα τη σαγηνεύσει άλλωστε;

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από αστρολογικής άποψης, προκαλεί όμορφα συναισθήματα μέσα στην καρδιά. Αγαπάμε πιο πολύ τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στη ζωή μας, δίνουμε και κάμποσες ευκαιρίες, γιατί ο σκοπός είναι η αρμονία και η ισορροπία.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, προτιμάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, την αγκαλιά του συντρόφου σας ή τις αγκαλιές των φίλων σας, αποζητάτε ασφάλεια και σταθερότητα στις σχέσεις σας.
Ξεπερνάμε τις συναισθηματικές μεταπτώσεις που προκαλεί το ζώδιο του Καρκίνου στην Αφροδίτη και πράττουμε με σκοπό την προσωπική μας την ευτυχία.
Κάποιοι θα ταξιδέψουν, έτσι για το φευγάτο της υπόθεσης. Αποζητούν συναντήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται κάπου μακριά, με διαφορετικά ενδιαφέροντα και απόψεις, γιατί ίσως εκεί να κρύβονται κάποιες από τις απαντήσεις που γυρεύουν.
Κάποιοι ξεκινούν δραστηριότητες, με σκοπό να ξεφύγουν από το σπίτι και τη ρουτίνα, με σκοπό να νιώσουν απαραίτητοι και σπουδαίοι.
Και κάποιοι φυσικά κυνηγούν με μανία και με πάθος να πραγματοποιήσουν τα επαγγελματικά τους τα όνειρα και ας είναι επεισόδιο Νο.137859546 .. και τι πειράζει; Η ζωή είναι γεμάτη από προκλήσεις, γεμάτη από επιθυμίες και όνειρα.. Όσο υπάρχουν τα όνειρα, κανείς δε βαριέται στη ζωή αυτή. Μεγάλη αλήθεια.. Get up and go for it! Η εντολή της Αφροδίτης.

Έρωτες; Ποιοι έρωτες;; 😅 .. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, αποζητά ή κεραυνοβόλους έρωτες, φουλ στο πάθος, ή αγάπες μεγάλες και τρανές.. 

μμμμ.. ποιοι έρωτες είπαμε..;;; 😏

φιλάκια..


Κριός
Τις μέρες του Μάη έχετε έντονα την επιθυμία να μείνετε στο σπιτάκι σας και να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στους ανθρώπους σας. Είναι ωραίες ημέρες για να πάρετε μια ανοιξιάτικη άδεια από τη δουλειά σας. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, στρέφει την προσοχή σας, στο «παλατάκι» σας, έφτασε ο καιρός για μερεμέτια. Φτιάξτε ότι έχει χαλάσει, αλλάξτε λιγάκι το ντεκόρ, δημιουργήστε φωτεινές και πολύχρωμες γωνίες. Η άνοιξη σημαίνει χρώμα! Η Θεά του έρωτα σας βάζει σε σκέψεις, τύπου να αποζητήσετε μια σχέση. Κάτι πιο μόνιμο. Λέτε να φάμε κουφέτα στα ξαφνικά; Με τα λίγα και με τα πολλά η ζωή είναι ωραία!

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σβήνει τις φωτιές που καίνε τη ψυχή σας. Ψυχοθεραπευτική η παρουσία της, δηλαδή καιρός να γαληνέψει το είναι σας! Καλό είναι να το πάρετε απόφαση, πως ότι είναι να γίνει, θα γίνει! Οι μέρες του Μάη είναι φουλ δημιουργικές, όσο επιτρέπετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει, άλλο τόσο βρίσκετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας αρέσουν και που έχουν φοβερό αποτέλεσμα. Αρέσουν και σας θαυμάζουν! Ο Ουρανός σας κάνει τρελά χουνέρια το διάστημα αυτό, συνεπώς ας έχετε μια βαλιτσούλα έτοιμη! Ένα ταξίδι, ένας έρωτας, κάποιο κάστρο..

Δίδυμος
Ο φετινός Μάης μου φαίνεται θα σας μείνει αξέχαστος! Νομίζω έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, δηλαδή μετά από τις απίστευτες μάχες που έχετε δώσει σε διάφορα επίπεδα, θα λάβετε όσα σας αξίζουν ίσως και με το παραπάνω. Ανοίγουν οι ουρανοί, κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Συνεπώς κάποιοι βρίσκετε εργασία μετά από καιρό, κάποιοι παίρνετε μια αύξηση, ίσως και μια προαγωγή; Ότι γυρεύατε σας έρχεται και κανονίστε να τα κάνετε μπάχαλο! Μπορεί να εμφανιστεί περιουσία από «τη Θεία από το Σικάγο»! Έχει πολύ shopping therapy το μενού! Σπατάλες..

Καρκίνος
Τυχεροί τις μέρες αυτές, από κάθε άποψη. Η Αφροδίτη και ο Άρης συνυπάρχουν στο ζώδιό σας μέχρι τις 19/05! Παθιάζεστε με οτιδήποτε σας αρέσει και ασχολείστε. Ιδιαίτερα συναισθηματικοί, εκφράζεστε στους ανθρώπους σας και τους εκπλήσσετε ευχάριστα. Ιδανικές όλες οι ημέρες του Μάη για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να κάνετε μια γενική καθαριότητα στο σπιτάκι σας, να διώξετε μακριά κάθε αρνητική ενέργεια, να αλλάξετε ακόμα και ντεκόρ. Ημέρες που επιτρέπεται να κυκλοφορήσετε και λίγο παραπέρα από τα συνηθισμένα, ο έρωτας σας προσμένει, σε παράξενες γωνιές..

Λέων
Πω πω τι πάθαμε με εσάς τα Λιοντάρια! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σα να ξεριζώνει τη χαίτη σας, δηλαδή σας μεταμορφώνει από Λιοντάρια σε γατούλες, ήσυχες και ταπεινές! Έτσι δείχνετε, αυτό δε σημαίνει πως μέσα σας δε γίνεται ο χαμός! Το δουλεύετε πολύ με τον εαυτό σας τις μέρες του Μάη, καιρός να ξεπεράσετε το παρελθόν σας και να αγκαλιάσετε το τώρα και το μέλλον! Άνθρωποι ήρθαν και έφυγαν, κάτι άφησαν ας υποθέσουμε ένα σακί γεμάτο από εμπειρίες. Κάποιοι συμβιβάζεστε σε μια σχέση και κάποιοι γυρεύετε για μια περιπέτεια. Πάθη ή επανειλημμένα λάθη; Ιδού η απορία!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, τις μέρες του Μάη έχει σκοπό να σας μεταμορφώσει σε απίστευτα κοινωνικά πλασματάκια. Το σπίτι δε σας αρέσει άλλο πια, γυρεύετε διάφορες δραστηριότητες, για να γεμίσετε το χρόνο σας ευχάριστα. Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, θα είστε οι καλύτεροι και θα αποκτήσετε θαυμαστές που σίγουρα θα σας φτιάξουν το ψυχολογικό. Καιρός να βάλετε νέους ανθρώπους μέσα στη ζωή σας, να ακολουθήσετε άλλους ρυθμούς, να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα. Ο σκοπός της Αφροδίτης είναι να διαπιστώσετε πως δεν αγωνίζεστε μονάχοι. Και άλλοι έχουν τα ζόρια τους..

Ζυγός
Και επειδή σας αρέσει η μεγάλη η ζωή, είστε άνθρωποι των απολαύσεων, τις μέρες του Μάη, παρέα με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, προκειμένου να είστε μέσα στο παιχνίδι. Επαγγελματικό όλο αυτό, οπότε καιρός για δημόσιες σχέσεις με άτομα που έχουν ήδη φτάσει στην κορυφή, γιατί εσείς βάζετε το συναίσθημα και τις ιδέες και οι άλλοι το χρήμα! Υπάρχει ανταπόκριση από το μέτωπο συνεπώς όσο ο μήνας προχωρά, άλλο τόσο εσείς παθιάζεστε και βρίσκετε την άκρη του νήματος! Κυνηγήστε νέους στόχους πιο τολμηρούς, όλο και κάτι θα κάτσει!

Σκορπιός
Και που λέτε παρέα με τους Ταύρους, θα ταξιδέψετε τις μέρες του Μάη, γιατί αυτό θέλει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο. Βρίσκετε διάφορες ευκαιρίες, για να εξαφανιστείτε από τα γνωστά, για να αλλάξετε παραστάσεις, για να χαμογελάσετε και εσείς λιγουλάκι, γιατί σας αξίζει. Ταξιδιάρικες οι σκέψεις σας, αποζητάτε την ηρεμία μέσα από φιλικές παρέες, σε άγνωστα στέκια, κάπου μακριά, γιατί απλά θέλετε να ηρεμήσετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας για το από δω και πέρα. Αρκετοί Σκορπιοί αναρωτιέστε αν η τύχη σας βρίσκεται κάπου αλλού! Κάποιοι πιο τολμηροί, το δισάκι σας και δρόμο!

Τοξότης
Ναι μεν είστε φιλελεύθερα άτομα, να όμως που η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα σας αλλάξει λίγο τη κοσμοθεωρία που έχετε σε θέματα σχέσεων. Αρκετοί Τοξότες εκεί έξω γυρεύετε για ένα νέο σπιτάκι, πιο ωραίο, ίσως πιο μεγάλο, γιατί θέλετε πολύ να βελτιώσετε την οικογενειακή σας τη ζωή, ή να αποκτήσετε μια οικογένεια. Όσο αγωνίζεστε για το μέλλον σας, άλλο τόσο η τύχη είναι με το μέρος σας, δηλαδή υπάρχουν εναλλακτικές που δε τις φανταζόσασταν ποτέ. Ένα ρίσκο ίσως να είναι απαραίτητο προκειμένου να νιώσετε την οικογενειακή θαλπωρή. Λεφτά και αγάπη προσφέρει ο Μάης!

Αιγόκερως
Σας ημερεύει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο. Διώχνει τα νεύρα μακριά και την ένταση επίσης, συνεπώς γατούλες εσείς, σας αγαπούν περισσότερο έτσι οι άλλοι. Ωραίες οι ημέρες του Μάη, σας δίνετε η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να δείξετε στους ανθρώπους σας την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού σας. Ιδιαίτερα ερωτικές οι μέρες αυτές, κυρίως μέχρι και τις 19/05 που βρίσκεται και ο Άρης στον Καρκίνο. Να ακούτε τη γνώμη των άλλων και να μπαίνετε και λίγο στη θέση τους, γιατί κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα σήματα που στέλνετε. Συνεργαστείτε και βοηθήστε όπου χρειάζεται..!

Υδροχόος
Και που λέτε ο Μάης είναι ο μήνας που θα κάνετε την ανατροπή, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Θα δείξετε σε όλους, από τι είστε πραγματικά φτιαγμένοι! Οι αναποδιές συνήθως σας κάνουν πιο δυνατούς και καλύτερους από πριν. Δεν είναι εύκολο, όμως έχετε ένα χάρισμα μαγικό. Άλλοι παθιάζονται με έρωτες μεγάλους, εσείς όταν αποκτάτε καλή ομάδα, συμμάχους και υποστηρικτές στα όνειρά σας. Μέχρι τα τέλη του Μάη, κάποιο όνειρό σας θα πάρει σάρκα και οστά και θα είστε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σας ανοίγει κάποιες πόρτες μαγικές!

Ιχθύες
Τι και αν είναι ο Κρόνος στο ζώδιό σας; Έχει τις γλύκες του αυτός, τις έχετε και εσείς, οπότε ο Μάης είναι ο μήνας που με τη βοήθεια της Αφροδίτης από τον Καρκίνο, θα βγείτε από το καβούκι σας και θα αποζητήσετε πολύ αγάπη και συμπαράσταση από τους ανθρώπους σας. Αρκετοί ερωτεύεστε, σας έρχεται η κεραμίδα η περιβόητη, είτε αποζητάτε τέτοια συναισθήματα, είτε όχι! Μια περιπέτεια είναι στο μενού, μήπως να κάνετε τα beaute σας να βρίσκεστε σε ετοιμότητα; Ο Ουρανός παίζει παράξενα παιχνίδια και σας έχει στα πλάνα του, οπότε απρόβλεπτα τα γεγονότα και πολύ χαρωπά. Ζείτε το όνειρο..!

magicfariel

Φωτογραφία από Peace,love,happiness από το Pixabay