Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ζώδια: Ποσειδώνια η διάθεση του Έρωτα.. by MagicF’Ariel!

Valentine's Day.. 💘
15/02/2023
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, αποφάσισα να μας γράψω διάφορα σενάρια, βασισμένα στην επιρροή της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα. 

Η Θεά του Έρωτα «τα βρίσκει» με τον Ποσειδώνα στις 15/02 με σκοπό να μας παρασύρουν γλυκά, σε ένα παραμύθι πολύ ρομαντικό, γεμάτο από συναισθήματα ζεστά, στο όνειρο με λίγα λόγια..! 

Η δική μου ιστορία περί Έρωτα έχει ως εξής:
Όσο πιο νέος είσαι, ερωτεύεσαι, ενθουσιάζεσαι, ξαγρυπνάς, γελάς με τη ψυχή σου, κλαις με μαύρο δάκρυ, το καρδιοχτύπι τόσο δυνατό, που ω ναι θα κάνεις πολλές τρέλες για εκείνον τον έρωτα! Περνούν τα χρόνια και ο ενθουσιασμός εξαφανίζεται σιγά-σιγά, γίνεσαι πιο επιλεκτικός, γοητεύεσαι από άλλα πράγματα, ο έρωτας σπανίζει και αυτός, γίνεται αόρατος! 
Μα πάντα θα υπάρχουν δυο μάτια εκεί έξω, σε ότι ηλικία και αν βρίσκεσαι, που θα σου κάνουν αυτό το μπαμ! Θα συμβεί απρόβλεπτα, σε στιγμή που η έκπληξη θα είναι σίγουρα μεγάλη. Ο Έρωτας δεν έχει ηλικία, ούτε όρια, ούτε ταμπού! Είναι ελεύθερος για όλες τις ψυχές εκεί έξω.. Για το κάθε μέρα. Κάθε ώρα. Κάθε λεπτό. Είναι ο Έρωτας! Το πιο δυνατό συναίσθημα από όλα.. Σπανίζει, για αυτό και είναι τώρα πια ανεκτίμητος! Το υπέρτατο δώρο του σύμπαντος!

Και φτιάξαμε τη γιορτή αυτή, του Αγ. Βαλεντίνου, για να θυμόμαστε τις ιστορίες μας, τα καρδιοχτύπια μας, το γιατί είναι τόσο υπέροχο δυο άνθρωποι να αγαπιούνται και να το δείχνουν ο ένας στον άλλον. Με τόσα βάσανα που έχουμε, όπως φαίνεται χρειάζεται αυτό το kind reminder.

Τυχεροί όσοι ζήσουν τον έρωτά τους στο απόλυτο!
Τυχεροί όσοι επιδιώξουν ένα φλερτ!
Άτυχοι όσοι προκαλέσουν ερωτικά καβγαδάκια!
Άτυχοι όσοι προσπαθήσουν να εξαγοράσουν τον έρωτα!

Super τυχεροί όσοι λένε άφοβα I LOVE YOU! 💘

φιλάκια 

Κριός
Τυχεροί όσο έχετε σύντροφο, ο φτερωτός Άγγελος του Έρωτα, έχει σκοπό να σας βοηθήσει να περάσετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές, ίσως να λάβετε και ένα δωράκι, ως έκπληξη. Τριαντάφυλλα κόκκινα θα είναι, ένα μονόπετρο ας φανταστούμε, πάντως θα χαμογελάσει το χειλάκι σας στις 15/02, θα χτυπήσει και η καρδούλα σας πιο θερμά. Τα μοναχικά Κριάρια δε χρειάζεται να πάθετε πανικό, ούτε να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, με ξεχασμένες υπάρξεις έτσι για να καλύψετε το εγωιστικό μέρος της υπόθεσης. Φροντίστε μια από εκείνες τις ημέρες, να διασκεδάσετε με τα φιλαράκια σας, να γιορτάσετε τον έρωτα σε φιλικό επίπεδο.. απαπαπα αμέσως το μυαλό σας να πάει στο πονηρό! Εννοώ να δώσετε ένα σοκολατάκι στο φιλαράκι σας, ή ένα λουλούδι έτσι για τη φάση. Ε λοιπόν, παίζει κάποιος να σας φλερτάρει στα ξαφνικά και να συγκλονιστείτε. «Σε έχω δει κάπου-κάπου σε ξέρω..»

Ταύρος
Ο Έρωτας φέτος είναι λίγο διχασμένος όσον αφορά την περίπτωση τη δική σας. Στο μυαλό του όπως φαίνεται έχει το λίγο από όλα, δηλαδή ή του ύψους, ή του βάθους καταστάσεις! Πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι και τις 15/02, ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη σίγουρα τεστάρουν όλο σας το είναι! Και επειδή αφιερώνετε πολύ χρόνο στη δουλειά, όλο και κάτι θα στραβώσει, οπότε τα ζευγαράκια ίσως να βιώσουν ένα ξαφνικό μπουρίνι, ερωτικό καβγαδάκι που άμα θέλουν εκμεταλλεύονται το πάθος και ότι θέλει ας προκύψει. Μέρες που σας φλερτάρουν έντονα, προσωπικότητες παράξενες, που μόνο μπελάδες μπορούν να φέρουν. Ο Έρωτας σας θέλει άτακτους πολύ. Ούτε λουλούδια, ούτε σοκολατάκια, τίποτα δεν έχει το μενού, έχει όμως πειρασμούς και ψεματάκια. Κρατήστε το κούτελο καθαρό, μέρα είναι θα περάσει!!! Να προσέχετε τα φιλικά και τις απρόβλεπτες αγκαλιές..

Δίδυμος
Με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, το πρόσωπο που αγαπάτε ίσως να σας κάνει και μια πρόταση γάμου! Το σενάριο να είναι όλο αυτό στη φαντασία σας παίζει πολύ, μιας που η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στέλνουν λανθασμένα σημάδια, εξαπατούν τις καρδιές του κόσμου! Ο σκοπός της ημέρας είναι να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, φουλ ρομαντικές, δίχως όμως να ζητήσετε κάτι παραπάνω από αυτά που μπορεί να σας προσφέρει, δίχως να του τάξετε λαγούς με πετραχήλια! Ζήστε τη στιγμή και βλέπετε για το μέλλον. Πολλές οι συναντήσεις που προκύπτουν τις μέρες αυτές, το τηλέφωνό σας παίρνει φωτιά, υποψήφιοι γαμπροί και νύφες εμφανίζονται από το πουθενά και αποζητούν την παρέα σας. Το τίμιο είναι να επιλέξετε ένα πρόσωπο και να μην πείτε σε όλους το ναι! Οι αταξίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, μη ξεπεράσετε τα όρια όμως..!

Καρκίνος
Ο Έρωτας έχει σκοπό να σας τρελάνει τις μέρες αυτές και όπως φαίνεται την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου θα περάσετε υπέροχα είτε με το σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη! Όσοι έχετε τη δυνατότητα, το σύμπαν σας ξεσηκώνει για ένα ταξιδάκι μικρής διάρκειας, κάπου μακριά, με σκοπό βέβαια να περάσετε αξέχαστες ρομαντικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας διαγράφουν μαγικά από τις σκέψεις οτιδήποτε ενοχλητικό, ή απαισιόδοξο, σας θέλουν μέσα στα μέλια, πιο απλά δε μπορώ να το περιγράψω. Ξεπερνάτε τον εαυτό σας οι ελεύθερες ψυχές, το ρίχνετε στις βόλτες και στα σουαρέ, ξεσηκώνετε τα πλήθη με το νάζι σας και την όμορφη παρουσία σας, όλο και κάποιος θα είναι ο τυχερός που θα σας συνοδέψει στο σπίτι.. βραδιάτικο! Φτιάξτε όμορφες αναμνήσεις..

Λέων
Και ξαφνικά θα σας έρθει η όρεξη να αγαπήσετε με το ταίρι σας, ανεξάρτητα αν υπάρχουν έντονες διαφορές μεταξύ σας. Ξεχνάτε πολύ εύκολα, συνεπώς ο Έρωτας δε θα χάσει και πολύ το χρόνο του με εσάς. Άντε να σας ρίξει ένα ή δυο βέλη top! Ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη γλυκαίνουν την καρδιά σας, όμως στέλνουν και κάτι σημάδια πολύ παράξενα, κάτι εννοεί ο ποιητής εδώ πέρα! Έτοιμοι να προσφέρετε σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, λίγο πριν αλλάζετε γνώμη, μήπως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο; Δύσκολα να σας βγει το όνειρο.. Τυχερά τα Λιονταράκια που έχουν κούτελο καθαρό! Η εξαίρεση δηλαδή.. 😅. Όλα τα σημάδια δείχνουν μια ύπαρξη, μέχρι και τελευταία στιγμή θα αναρωτιέστε αν πρέπει να πατήσετε το send ή όχι;; Ο τολμών νικά, φτιάξτε ατμόσφαιρα λοιπόν!

Παρθένος
Καταστρώνετε ολόκληρο σχέδιο εσείς για την ημέρα των Ερωτευμένων! Εντάξει από τη μια δεν πιστεύετε σε τέτοιου είδους γιορτές, από την άλλη όμως όσο να’ναι επηρεάζεστε. Εννοείται πως θα φτιάξετε ατμόσφαιρα, όχι όμως με σκοπό την αποπλάνηση του συντρόφου σας ερωτικά, αλλά για να τον στριμώξετε στη γωνιά να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας και τα παράπονα αν έχετε στα κρυφά. Τρομαχτικό το σενάριο, προσπαθήστε να μην ανάψετε τη λάμπα των ανακρίσεων! Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας λύνουν τη γλώσσα, τα λέτε όλα χύμα και τσουβαλάτα υπό το φως των κεριών! Και μιας που είστε τέρμα εκφραστικοί, οι μοναχικοί Παρθένοι, δείτε το ως αφορμή για να φλερτάρετε με το πρόσωπο που σας αρέσει μπας και η τύχη σας χαμογελάσει λιγουλάκι.. Μην ντρέπεστε, βουρ στο ψητό!

Ζυγός
Και που λέτε μυστήριες οι φετινές ημέρες του Φλεβάρη κυρίως όταν φτάσει η γιορτή των Ερωτευμένων! Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, σας παρασέρνουν σε μια κατάσταση τύπου μακριά από τα γνωστά, τα άγνωστα τα βρίσκετε συναρπαστικά και αξέχαστα. Και εντάξει αν είστε μονάχοι στη ζωή αυτή, αλλά αν υπάρχει σύντροφος τότε οι ανησυχίες σας θα σας οδηγήσουν σε ξεχωριστούς δρόμους! Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα ζητήματα που αφορούν καθαρά και μόνο το άτομό σας, συνεπώς αποφεύγετε με κάθε τρόπο να βρίσκεστε μόνιμα κάπου. Τραγικό;;; Όπου σας βρει και όπου σας πετύχει ο φτερωτός Άγγελος του Έρωτα, οπότε οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή θα φλερτάρετε με διάφορες υπάρξεις, θα τσιλημπουρδίσετε αυθόρμητα, θα παίξετε με τη φωτιά και απλά θα καείτε! Happy Valentines Day!

Σκορπιός
Κρυφά μέσα σας αγωνιάτε για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, είναι μια καλή αφορμή για να αγαπήσετε αρκετοί με το σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας αρέσει. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, σας μαγεύουν κανονικά, βλέπετε παντού καρδούλες, σοκολατάκια, αποζητάτε αγκαλιές, χάδια και φιλιά και ποιος να σας αντισταθεί εσάς;;; Εννοείται πως εσείς θα ανάψετε το πράσινο το φως, εσείς θα δείξετε το πόσο ρομαντική είναι η διάθεσή σας, για να σας πλησιάσουν άφοβα! Οι δεσμευμένοι, οργανώστε σχέδιο για τις ημέρες αυτές, τι και αν είναι 15/02, τι και αν είναι λίγο πιο μετά; Όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο! Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, στείλτε κανά μήνυμα, διεκδικήστε το πρόσωπο που σας αρέσει, δείξτε το πόσο καλοί παίχτες είστε στο θέμα του έρωτα.. λίγο νιάου-νιάου.. δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Τοξότης
Και όχι φέτος δεν είναι και τόσο η χρονιά σας, ο Έρωτας θα κάνει μια μικρή προσπάθεια, δε θα επιμείνει κιόλας. Αντί να ξεκλέψετε χρόνο από την καθημερινότητά σας, για να περάσετε μερικές στιγμές ρομαντικές με το σύντροφό σας, θα προτιμήστε να σουρτουκέψετε με τα φιλαράκια σας, όλοι μαζί, έτσι για την καλή παρέα και τη συντροφιά. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, σας θέλουν μέσα στο νάζι, ρίχνετε ένα βλέφαρο δεξιά και ένα αριστερά, αποζητάτε την αταξία σας και ας είναι τέρμα αθώα! Και εντάξει αν δε συνοδεύεστε, αλλά αν ναι, τότε ίσως και να προκύψει επεισόδιο, για πάρτη σας, για δυο σας μάτια και μόνο! Αξέχαστος ο Αγ. Βαλεντίνος για εσάς! Κάποιοι Τοξότες βρίσκετε αφορμή για να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας.. «Μετά από εσένα το χάος;; ή εμένα;; Ποια η αλήθεια;;;

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως τα οικονομικά βάσανα που έχετε, δε σας αφήνουν και τόσο να χαρείτε την ημέρα των Ερωτευμένων. Εννοείται πως δεν υποστηρίζετε το έργο, αλλά όσο να’ναι θα θέλατε κάποιος να σας προσφέρει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ή μερικά σοκολατάκια. Για να σας γλυκάνουν τη ψυχή, όχι τίποτα άλλο. Εσείς λοιπόν που έχετε κοινό ταμείο, φέτος τη βγάζετε σπίτι, οικονομικά, όλο και κάποια εκπληξούλα θα έχετε από το σύντροφό σας. Καλοδεχούμενη και σκάστε και κανά χαμόγελο.. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας εν μέρει σας μαγεύουν, θέλουν να νιώσετε την ανάγκη της συντροφικότητας, του έρωτα, μια αγκαλιά όλα τα λεφτά. Σωστά; Ο φτερωτός Άγγελος, ο Έρωτας, θα σας δώσει μια ευκαιρία, το θέμα είναι εσείς το πώς θα την εκμεταλλευτείτε! Φλερτ ή σχέση ζωής; 

Υδροχόος
Έχουμε τους καλούς τους Υδροχόους και τους κακούς! Ο φτερωτός Άγγελος, ο Έρωτας τους έχει ήδη ξεχωρίσει και ίσως τα βέλη που θα ρίξει να είναι διαφορετικά. Μπορεί και πειραγμένα😅! Με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, θα προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας, να του προσφέρετε όλα τα καλά, να του δείξετε τα συναισθήματά σας, με πράξεις κυρίως, στα λόγια δεν είστε και τόσο καλοί. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας ξεπαραδιάζουν στο βωμό του έρωτα, σας ξεγελούν προκειμένου να περάσετε super, όταν κάνετε ταμείο, μην κλάψετε, σας το λέω! Καλοί – κακοί, το ζώδιο από μόνο του είναι αρκετό για να χλευάσει τη γιορτή του Έρωτα, μιας που δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Το μυαλό σας όμως γιατί πηγαίνει σε εκείνο το πρόσωπο; Μήπως να κάνετε λίγο follow your heart?

Ιχθύες
Εννοείται πως είστε το τιμημένο πρόσωπο του σύμπαντος, μιας που την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σας, φτιάχνουν ένα ροζ πέπλο ερωτικού μυστηρίου και σας ταξιδεύουν στο όνειρο! Είναι όλα τέλεια, είτε έχετε σύντροφο, είτε δεν υπάρχει πουθενά, δε σας νοιάζει και τόσο, τα συναισθήματά σας αφορούν εσάς και μόνο εσάς! Στην κοσμάρα σας εν ολίγοις!😅 Οι αταξίες και οι ζαβολιές είναι μέσα στο πρόγραμμα, είναι όμως και το πάθος, οπότε μεταμορφώνεστε σε πεταλουδίτσες και ενώ εσείς χαμογελάτε από ικανοποίηση, κάποιοι άλλοι όχι και τόσο! Ναι στον έρωτα, όχι στην παντόφλα! Έχει πολύ make love.. τις μέρες αυτές. Μη ξαφνιαστείτε αν ο γείτονας ζητήσει ζάχαρη. Μην απορήσετε αν κάποιος σας κεράσει ένα ποτό. Έχετε το μέλι, να το ξέρετε!

magicfariel

Φωτογραφία από Adina Voicu από το Pixabay