Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Ζώδια: Η Πανσέληνος του Φλεβάρη 2023, by MagicF’Ariel..!

Πανσέληνος στον Λέοντα
05/02/2023
 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φτάσαμε Φλεβάρη μήνα, μια που γιόμισε το Φεγγάρι, μια που έφερε τα πρώτα χιόνια. Όπως φαίνεται τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή. Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως ο ουρανός, τα αστέρια, ο αέρας, ο τρόπος που φυσά, η μουσική των δέντρων, ο ήλιος, ακόμα και οι αντιδράσεις των ζώων, κρύβουν όλα τα σημάδια της κάθε εποχής. Η ξαστεριά μες στο καταχείμωνο είναι το υπέρτατο, μαγικό σημάδι πως χιόνια έρχονται σε κάτι ώρες! Πόσα ακόμα παραδείγματα υπάρχουν, που μας προειδοποιούν καθημερινά για οτιδήποτε αφορά τον πλανήτη Γη; 

Ας προσγειωθούμε στο σήμερα, σε μια Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα, που από μόνη της θα μπορούσε να προκαλέσει έρωτες, μεγάλους και τρανούς, φουλ στο πάθος! 

Όμως τις μέρες αυτές, στο σύμπαν γίνεται της μουρλής, δηλαδή ο Ήλιος από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, αναστατώνουν κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, τους Ταύρους, τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους! Τίποτα δεν είναι δεδομένο, η μάχη δίνετε εκ νέου και σε άλλες βάσεις, οι ρυθμοί είναι απρόβλεπτα γοργοί, συνεπώς δεν υπάρχει το περιθώριο της σκέψης, ούτε του χρόνου! Τρέχουμε και δε φτάνουμε εν ολίγοις..!!! Ας αφήσουμε τη φαντασία μας να καλπάσει, το σύμπαν τινάζει τόσο δυνατά τα περιττά, ή τα παράσιτα, ή τα βαλτωμένα και κάνει χώρο για κάτι καινούριο, μα εντελώς άγνωστο! Τα ξαφνικά τρομάζουν, οι αλλαγές προκαλούν φόβο, για αυτό ο Ουρανός φροντίζει για εκείνα τα μπαμ και κάτω! Μας πηγαίνει στο επόμενο level.. like it or not! 

Στο παιχνίδι μπαίνουν η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Άρη από τους Διδύμους. Όχι δεν αγαπιούνται τις μέρες αυτές, αντιθέτως προσπαθούν να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου! Μεταφορικά βέβαια, αλλά πόσες φορές έχουμε πει πως ένας έρωτας μεγάλος, ακροβατεί σε συναισθήματα μεταξύ αγάπης και μίσους.. Έχω μπερδευτεί λίγο, δηλαδή το θέμα τους είναι το ποιος φταίει ή το ποιος είναι το θύμα; Τι επιδιώκουν; Και κάπως έτσι, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τα κάνετε μπάχαλο σε ερωτικά ζητήματα! Αποζητάτε την υπέρτατη φυγή. Κάποιους σας παίρνει να ξεφύγετε λιγουλάκι, έτσι για το ξέσπασμα, κάποιους όχι και τόσο! Το Φεγγάρι λοιπόν κάνει τα συναισθήματα πιο έντονα και να προκύψουν χωρισμοί άνευ λόγου και αιτίας. Ακόμα και απιστίες είναι στο πρόγραμμα, που σίγουρα θα τιμωρηθούν από τον Άρη, από τον Κρόνο.. από τον Πλούτωνα ίσως;;; 

Το Φεγγάρι του χιονιού, έχει άρωμα Υδροχόου! Έχει συναίσθημα Λιονταριού! Έχει τη ξεροκεφαλιά του Ουρανού! Φανερώνει έναν έρωτα μεγάλο που τον σκεπάζει με το χιόνι! Ο Άρης όμως .. είναι η φωτιά κάτω από το χιόνι. Η Αφροδίτη μισή παγωμένη, μισή καυτή.. Ο έρωτας στον πάγο!

Ένα ακόμα παραμύθι του σύμπαντος.. φιλάκια.. 


Κριός
Τις μέρες αυτές πολλά Κριάρια εκεί έξω, θα προτιμήσετε να αφιερώσετε τον προσωπικό σας το χρόνο, στο σύντροφό σας, ή ακόμα και σε μια νέα γνωριμία, ένα νέο φλερτ. Εξαφανίζεστε από τα κοινά, δε θέλετε κανέναν μέσα στα πόδια σας, γίνεστε πιο αντικοινωνικοί από ποτέ, λογικά κάποιος σας πείραξε, μουτράκια φέρνει το Φεγγάρι. Μπουχτίσατε ένα πράγμα, από τα ίδια και τα ίδια. Εννοείται πως δε δανείζετε χρήματα σε κανέναν, γιατί και στην τελική δεν είστε τράπεζα! Και μιας που η Πανσέληνος αυτή φέρνει τα κρύα και τα χιόνια, ας κάνετε focus στην ερωτική σας τη ζωή, ας φτιάξετε ατμόσφαιρα, αξίζει το χουχούλιασμα σε κάθε περίπτωση!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα από αστρολογικής άποψης! Από τη μια ο Ουρανός με τον Ήλιο, από την άλλη η Πανσέληνος στο Λέοντα, εκρηκτικό το κοκτέιλ έχω την εντύπωση. Επαγγελματικά τα βάσανά σας, τα άγχη σας, πολλές οι απρόβλεπτες αλλαγές που σας βρίσκουν καθημερινά, ανήσυχοι όσο ποτέ. Οι αλλαγές σας ταράζουν, τούτη τη φορά δε, ακολουθείτε και δε λέτε κουβέντα. Το Φεγγάρι αυτό, ποιο ενοχλητικό από ποτέ, προκαλεί καταστάσεις απίστευτες, στις σχέσεις σας, στη δουλειά και στο σπίτι. Το σύμπαν βέβαια υποστηρίζει θερμά το δράση – αντίδραση, οπότε είναι θέμα χρόνου να κάνετε το μπαμ!

Δίδυμος
Και ξαφνικά το σύμπαν σας προσγειώνει σε μια πραγματικότητα πολύ μυστήρια για εσάς! Η Πανσέληνος στον Λέοντα, επηρεάζεται στο φουλ από την Αφροδίτη και τον Άρη, συνεπώς τα συναισθήματά σας κυρίως τα ερωτικά, πιο έντονα από ποτέ. Σας κάνουν μια υπενθύμιση των υποχρεώσεών σας εντός του σπιτιού. Σας φορούν τη ποδιά με το ζόρι. Έχει πολύ «λάντζα» τις μέρες αυτές, γεγονός που σας εξοργίζει, μιας που δε γεννηθήκατε για τέτοια πεζά πράγματα. Ερωτικές φωτιές σας ανάβει το σύμπαν, προτιμάτε τις βόλτες, τις παρέες και τις αταξίες, από το να ακολουθήσετε τις «οδηγίες χρήσης»! Μακριά από απαγορευμένα φρούτα! Τραγικές οι συνέπειες! 

Καρκίνος
Μέρες που σκάνε απίστευτοι λογαριασμοί στο σπίτι, θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, να βοηθήσετε όπως μπορείτε, να στηρίξετε το σύντροφό σας και την οικογένειά σας με τον τρόπο σας. Η Πανσέληνος, δέχεται ας υποθέσουμε αρνητική ενέργεια από τον Ήλιο και τον Ουρανό, συνεπώς ενώ κάνετε πλάνα για shopping therapy, ή κάποιες ανούσιες σπατάλες, τελικά δε θα σας βγει, να και τα νευράκια. Ή που μοιράζεστε τις ανησυχίες σας και όλα καλά, ή που φτιάχνετε ένοχα μυστικά και μετά το χάος! Με την γκρίνια σας, δε θα αποφύγετε τις ενοχλητικές ερωτήσεις από τους ανθρώπους σας. Σας υποπτεύονται πιο πολύ!

Λέων
Εννοείται πως έχει γυαλίσει το ματάκι σας, Πανσέληνος στο ζώδιό σας, με ένα σύμπαν στα κόκκινα! Παράξενες ημέρες, αρκετοί θα θελήσετε να πείτε ένα ηρωικό αντίο στα πάντα όλα! Ξεσπάτε, αντιδράτε, είστε αψυχολόγητοι, ένα πληγωμένο Λιοντάρι θα έλεγα, αλλά μήπως είναι όλα στη φαντασία σας; Μήπως ο σκοπός του Φεγγαριού είναι να παραλογιστείτε εντελώς και να βγάλετε τα εσώψυχά σας;;; Να δείξετε ειλικρινά το πού βρίσκεστε και σε συναισθηματικό επίπεδο και σε επαγγελματικό. Αν μπορέσετε να πάρετε τα βουνά για λίγο, δε θα ήταν άσχημη ιδέα! Να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που θα εκτονώσει την ένταση που νιώθετε μέσα σας. 

Παρθένος 
Μέρες που καλό είναι να ντύνεστε γερά, να τρώτε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας, μην πέσετε τέζα στο κρεβάτι στα ξαφνικά. Η Πανσέληνος του Φλεβάρη, βάλλεται από τέσσερις πλανήτες (Ήλιος, Ουρανός, Αφροδίτης, Άρης), συνεπώς προκύπτουν εντάσεις σε επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο. Άμεσα βλέπετε τη ζημιά, μιας που στη δουλειά ξαφνικά μπορεί να σας αλλάξουν πόστο, μπορεί να σας αναθέσουν νέες επιπλέον αρμοδιότητες, μπορεί να θελήσουν να σας πετάξουν λίγο στην άκρη, έτσι για να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας κάπου αλλού! Αρκετοί ξεπερνάτε τα όρια σε μια σχέση, το νου σας γιατί το Φεγγάρι αυτό, φέρνει απότομο κρύο στην καρδιά. 

Ζυγός 
Ίσως να είστε και οι μοναδικοί μέχρι στιγμής που είστε μέσα στην τρελή τη χαρά! Κάνετε όνειρα για το μέλλον και ζείτε λίγο στο δικό σας το ροζ το συννεφάκι, που η Πανσέληνος με τις μαγικές τις, τις ενέργειες προσπαθεί να σας ρίξει κάτω και δεν το καταφέρνει. Το σύμπαν σας κάνει και πολύ κακομαθημένα παιδιά, τα θέλετε όλα δικά σας, με τον τρόπο σας και αυτό όσο να’ναι ενοχλεί λίγο τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας. Είτε είναι στη δουλειά είτε στο σπίτι. Ο Ήλιος και ο Ουρανός, φέρνουν μαγικά ιδέες στο μυαλό σας, που σας ενθουσιάζουν, φαντάζεστε δράκους η αλήθεια είναι, σας πουλάνε και παραμύθια όμως. Άτακτοι ερωτικά, κάνετε ζαβολιές. 

Σκορπιός 
Έφτασε και η Πανσέληνος στον Λέοντα για να σας κάνει το σύμπαν ένα ακόμα test drive! Να δει πού βρίσκεστε; Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες, ή που τις επιβάλλετε οι ίδιοι στον εαυτό σας, ή που σας τις επιβάλλουν με το ζόρι. Και επειδή σειρά σας είναι να φτιάξετε νέους κανόνες, να θέσετε εκ νέου τα όριά σας σε κάποιες σχέσεις, θα το κάνετε και ότι θέλει ας προκύψει! Προβληματίζεστε για τις συνέπειες, όμως ίσως το μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ως ιδέα, να σας σπρώξουν με το ζόρι. Το Φεγγάρι βάζει σίγουρα το χεράκι του. Επαγγελματικά έρχονται αλλαγές. Ανοίγουν μονοπάτια που σας βοηθούν να δείτε το μέλλον με αισιόδοξη ματιά! Να είστε θετικοί στις αλλαγές.. 

Τοξότης
Μέρες που από τη μια νιώθετε ατρόμητοι, δεν υπάρχει κάτι που δε μπορείτε να το καταφέρετε, από την άλλη έχετε τις αμφιβολίες σας, το σύμπαν είναι τέτοιο που σας δημιουργεί μια αβεβαιότητα για το μέλλον. Το ζητούμενο είναι να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας. Το αν κάτι πάει για λίγο παραπέρα, δεν έχει καμία σημασία. Η Πανσέληνος στον Λέοντα, από τη μια σας σκοτεινιάζει και από την άλλη σας κάνει τέρμα λαμπερούς. Και επειδή έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, εκμεταλλευτείτε αυτό που σας προσφέρουν η Αφροδίτη και ο Άρης, δηλαδή να κάνετε παραπονάκια στους ανθρώπους σας, για πολλά και διάφορα. Όλο και κάποια ευχή σας θα πραγματοποιηθεί. Νιάου – νιάου..

Αιγόκερως
Τέρμα σπάταλους σας κάνει η Πανσέληνος του Φλεβάρη, μιας που σας πιάνει μια μανία να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες, μιας που η ζωή δε μπορεί να είναι όλο και μόνο υποχρεώσεις! Καταπατάτε τις αποφάσεις σας, τα όριά σας και αν τολμήσει ο οποιοσδήποτε να επέμβει, κακό του κεφαλιού του, σωστά; Αρκετοί βέβαια προσπαθείτε να καλύψετε τις οικονομικές αταξίες σας, αλλά από τη μια το Φεγγάρι, από την άλλη ο Άρης και η Αφροδίτη στα κόκκινα, δε νομίζω να σας βγει και τόσο. Ούτε τα ψέματα σας ταιριάζουν, ούτε οι υπεκφυγές! Συνεπώς μπαμ και κάτω όλη η αλήθεια στο πιάτο και σε όποιον αρέσει! Βασικά το Φεγγάρι θέλει να πληρώσετε το λογαριασμό! Εξόφληση..

Υδροχόος
Φαντάζομαι πως δεν περνάτε και τόσο ωραία τις ημέρες αυτές! Φτάσαμε βέβαια στην Πανσέληνο του Φλεβάρη, στο ζώδιο του Λέοντα, με βαρβάτες επιρροές από τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σας, με τον Ουρανό από τον Ταύρο! Κυρίως επαγγελματικά τα βάσανά σας, στραβώνετε με οτιδήποτε δε σας αρέσει, κάνετε πίσω για να δείτε τις προθέσεις και τις αγωνίες των άλλων. Εννοείται πως αυτό που βλέπετε δε σας αρέσει καθόλου, γεγονός που σας κάνει έξαλλους και λίγα λέω! Κάτι αλλάζει σε οικονομικό επίπεδο, κάποιος σας πετάει εκτός πλάνου, το θέμα και πάλι είναι καθαρά χαρακτήρα, δηλαδή να δείξετε ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και να υπάρξει καθοδήγηση από εσάς και όχι το γνωστό μπουρλότο! Τα ερωτικά σας ζητήματα σας αναστατώνουν..

Ιχθύες
Το μενού των ημερών έχει εργασία και καθόλου χαρά! Το σύμπαν φρόντισε να φέρει τις ιδέες στο μυαλό σας και εσείς με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο θέλετε να τις ικανοποιήσετε. Η Πανσέληνος στον Λέοντα, σας ωθεί στο να βάλετε νέους στόχους, να τους τρέξετε άμεσα, να μη χάσετε λεπτό! Καλό είναι τις μέρες αυτές να μη σκορπίζεστε δεξιά και αριστερά, γιατί ή που θα δουλεύετε, ή που θα κοιμάστε κάπου ζεστά. Η Αφροδίτη και ο Άρης σας στοχεύουν, δηλαδή εμφανίζεται ως κομήτης κάποιος να σας κρίνει, να σας μαλώσει, να ρίξει το φαρμάκι του και αυτό φυσικά σας εξοργίζει, αφού κάποιος κάτι δεν εκτιμά τις προσπάθειες που κάνετε. Μη δίνετε σημασία!

magicfariel

Φωτογραφία από gene1970 από το Pixabay