Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Ζόρικος ο Φλεβάρης 2023 για τους Ταύρους, φέρνει όμως Δώρα μαγικά! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα στα Ταυράκια της παρέας! Το έχω γράψει πολλές φορές, πως Ταύρος και Φλεβάρης δεν ταιριάζουν! Άσπρο με μαύρο! Ή του ύψους ή του βάθους! Ακραία συναισθήματα, συμπεριφορές και συμβάντα φέρνει κάθε φορά. Και μιας που είμαι και εγώ μια έρημη και πολύ ταλαιπωρημένη Ταυρίνα, ας τιμήσω το ζώδιο σωστά; Να δούμε φέτος τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το σύμπαν, έτσι από περιέργεια μεγάλη!? 

Φέτος το σύμπαν είναι αχταρμάς. Λίγο από όλα. Τουρλού όπως αλλιώς λέμε! Ξεκινάμε από το γεγονός πως ο Ουρανός είναι καιρό τώρα στο ζώδιο του Ταύρου, μια ηρεμούν οι ενέργειες που εκπέμπει, μια βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση! Τι και αν είναι ανάδρομος, αν είναι στα ίσα του, άμα είναι να σκάσει το απρόβλεπτο, θα σκάσει ακόμα και στην ώρα του ύπνου! 




Ο Ουρανός μέχρι στιγμής, έχει αναστατώσει πολύ τους Ταύρους, τους έχει ξεβολέψει από τα δεδομένα και τα γνωστά, αφορά κυρίως επαγγελματικά ζητήματα, δηλαδή η λέξη «ασφάλεια» στα κόκκινα με καμπάνες να χτυπούν, help? Sos? 
Ως γνωστό οι αλλαγές και μάλιστα οι ξαφνικές, προκαλούν μεγάλη ταραχή σε έναν Ταύρο! Να φέτος, η θεωρία γίνεται πράξη και φωτιά στα μπατζάκια μας. Ο Ουρανός ξύπνησε τους Ταύρους για τα καλά, τους ταρακούνησε, μια καλύτερη θέση, περισσότερα χρήματα, αλλά αμέτρητες υποχρεώσεις. Και μαζί με όλα αυτά κάκιστες συμπεριφορές, οι ανθρώπινες σχέσεις στα κόκκινα, εκείνοι που πρέπει να φύγουν, εκείνοι που κάποια στιγμή θα έρθουν. Πόσο δύσκολες είναι οι ανθρώπινες οι σχέσεις.. Ο Ουρανός έκανε τον Ταύρο επαναστάτη! Φανταστείτε για να επαναστατήσει ένας Ταύρος, πόσο πολύ είναι έτοιμος να κάνει ένα μπουμ.. 10 ρίχτερ για πλάκα.. 😂
Οπότε τον Φλεβάρη ο Ουρανός έχει σκοπό να φέρνει διαρκώς αναμπουμπούλες κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί οι εποχές αλλάζουν και επιβάλλεται να ακολουθήσετε τους ρυθμούς, δίχως να υπάρξει περίοδος χάριτος! Σκληρό, αλλά τολμηρό και μαγικά αποδοτικό! Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.. Είμαι σίγουρη! 

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, εννοείται πως τα έχει κάνει πλακάκια με τον Ουρανό, νιώθω πως υπάρχει κρυφή συμφωνία μεταξύ τους, θέλουν να μας εξοντώσουν, εμάς τους Ταύρους! 😇 Εκεί που πάει κάτι να στρώσει στη δουλειά, ακόμα και στα πιο εύκολα, αυτά τα καθημερινά που είναι οι λεπτομέρειες που δένουν την ιστορία όλη, εκεί συμβαίνουν τα απίστευτα, που σας ανεβάζουν την πίεση στο λεπτό! Εκεί είναι το μεγάλο τεστ, που σας κάνει το σύμπαν, προκειμένου να γίνει η δουλειά σας, θα διασχίσετε ένα άγνωστο μονοπάτι και ότι προκύψει ή θα χάσετε πολύτιμο χρόνο από το πείσμα και τη ξεροκεφαλιά σας; Ιδού μια πολύ μεγάλη απορία! Μήπως πρέπει να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να τολμήσετε το ακατόρθωτο για τα δεδομένα σας; Έχω την εντύπωση πως αγχωθήκαμε λιγουλάκι; 

Ο Ήλιος από τον Υδροχόο, έχει την επαναστατική και πρωτοποριακή άποψη ενός Υδροχόου! Δηλαδή για να προχωρήσουν οι δουλειές σας, για να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας, το σύμπαν σας προστάζει να μεταμφιεστείτε σε κάτι άλλο! Ταυράκια μου, μας πήρε ο Αέρας και μας σήκωσε! Για να πιάσετε το νόημα, το βαθύτερο του σύμπαντος. Παλιές τακτικές μπλοκάρουν, νέες θέλουν τόλμη, σκληρή δουλειά, μια νέα περιπέτεια. Και δεν το επιλέξατε καν εσείς! Φροντίστε λοιπόν τις μέρες του Φλεβάρη, για οτιδήποτε κάνετε στην εργασία σας, να κρατάτε αποδεικτικά στοιχεία, να υπάρχουν mail, σημειώσεις, χειροπιαστά ας είναι τα πάντα όλα, γιατί κάποια στιγμή, σε μια δύσκολη φάση, ίσως και να τα χρειαστείτε για να δώσετε μια μάχη ακόμα! 
Ήλιος και Κρόνος σας ανάβουν φωτιές, όμως με τον τρόπο αυτό, θα αποδείξετε την αξία σας για ακόμα μια φορά. Είναι ωραία να νιώθετε αναντικατάστατοι.! Μοναδικοί με ιδιαίτερα χαρίσματα. Μέρες σκληρές για τον ψυχικό σας τον κόσμο. Ευτυχώς που φεύγει στις 19/02 και πηγαίνει στους Ιχθύες, μπας και ηρεμήσουμε εμείς οι Ταύροι από τις επαγγελματικές τις σκοτούρες, μπας και το ρίξουμε λίγο στη διασκέδαση που τόσο μας λείπει..! Οπότε οι τελευταίες ημέρες του Φλεβάρη είναι ιδανικές για βόλτες, σουαρέ, νυχτερινή διασκέδαση, ακόμα και για ένα μίνι ταξιδάκι. 

Μια ευχάριστη είδηση είναι ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 11/02 και μετά! Τολμώ να εκφράσω την έκπληξή μου, όμως ξανά λέω, τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή! Τα μαντάτα που φέρνει αφορούν τα επαγγελματικά των Ταύρων. Όσοι δηλαδή πάλεψαν με τα θηρία και κατάφεραν το ακατόρθωτο θα λάβουν την ανταμοιβή τους και με το παραπάνω μάλιστα! Ο Φλεβάρης υπόσχεται περισσότερα χρήματα και ένα παράσημο, ότι και αν σημαίνει αυτό! Σίγουρα η έκπληξη θα είναι πολύ μεγάλη, μιας που ζούμε στη σκοτεινή εποχή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Δίνονται άνισες μάχες, σε πολύ σκοτεινά μέρη και το άδικο είναι πιο πολύ από το δίκαιο. Το δώρο του σύμπαντος λοιπόν, ένα Ουράνιο Τόξο του Φλεβάρη.. Μαγικό το βρίσκω.. so magic! 

Και πάμε στο κυρίως θέμα μας, την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθύες! Μέχρι στιγμής υπόσχεται ρομαντζάδες, νέες γνωριμίες, έρωτες μεγάλους και τρανούς, αλλά και πιο θνητούς θα έλεγα! Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να περάσετε υπέροχα, ακόμα το έργο δε δείχνει κάτι τέτοιο, υπομονή λίγο να φύγουν οι πρώτες δέκα μέρες του Φλεβάρη! Οι προτεραιότητές σας είναι άλλες άλλωστε, ο έρωτας θέλει το χρόνο του και απίστευτη αφοσίωση. Το κάθε πράγμα στον καιρό του. 

💘Μέρες που θα μπορούσε να συμβεί ένα ερωτικό θαύμα στα Ταυράκια της παρέας, είναι στις 08/02, όπου η Αφροδίτη από τους Ιχθύες αναστατώνεται από την επίσκεψη του Ουρανού!
Εκείνη νιώθει μια απρόβλεπτη ταραχή, εκείνος την ενθουσιάζει, την ξεσηκώνει, της θυμίζει το πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα του έρωτα! Μια μέρα που θα υπάρξουν απρόβλεπτες συναντήσεις, ή ξαφνικά μηνύματα, από ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει πιο δυνατά! 

💘Στις 15/02 η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, φτιάχνουν το ιδανικό σκηνικό για να ζήσετε και εσείς τον έρωτά σας, είτε με το ταίρι σας, είτε με μια νέα ύπαρξη! Θέλουν πολύ εκείνη την ημέρα να την γιορτάσετε, να τη χαρείτε, γιατί θα σας μείνει αξέχαστη, μια γλυκιά ανάμνηση σε εποχές ιδιαίτερα ζόρικες! Ρίχνετε τον πήχη, ο Ιππότης δεν υπάρχει, σχίζετε το παραμύθι, η αγκαλιά ενός ανθρώπου, ολόκληρος ο παράδεισος. 

💘Ημέρα έκπληξη λοιπόν.. Στις 19/02 η Αφροδίτη λίγες ώρες πριν αποχωρήσει από τους Ιχθύες, συναντά κρυφά τον Πλούτωνα και φτιάχνουν ένα μαγικό κοκτέιλ, που θα είναι όλο δικό σας! Στα κόκκινα το πάθος και ο έρωτας που νιώθετε για ένα πρόσωπο. Μυστήρια ημέρα, που θα χρειαστεί να κάνετε ακόμα και εσείς το πρώτο βήμα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ακόμα και το πιο τρελό σας όνειρο. Και εδώ εμφανίζεται η Αφροδίτη στον Κριό, για να σας ανάψει φωτιές, πέρα κάθε φαντασίας! Λένε πως ο βήχας, το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβονται, ας έχετε το νου σας, γιατί η ευτυχία που θα νιώσετε, αφορά εσάς και μόνο εσάς! 

Όσο για τον Άρη από τους Διδύμους, έχει χωθεί στο πορτοφόλι σας, μοιράζει το χρήμα δεξιά και αριστερά, σας κάνει υπερβολικά σπάταλους! Η άποψη είναι πως δε γίνεται να ζορίζεστε, να μάχεστε, να μην έχετε ζωή σχεδόν όλη την εβδομάδα και να μην κάνετε δωράκια στον εαυτό σας! Εννοείται πως είμαι αυτής της άποψης, αλλά λίγο τα beaute, λίγο shopping therapy από δω και από εκεί, λίγο ένα απρόβλεπτο έξοδο, πάει το ταμείο, αδειάζει πριν καν γεμίσει. Το νου σας στην οδήγηση, φταίτε – δε φταίτε, άμα γίνει η ζημιά, χαιρετίσματα λέω! 

Πού καταλήγω; Η δουλειά πάνω από όλα! Η δουλειά σημαίνει ασφάλεια! Η δουλειά είναι ζωή! Όταν τα κεκτημένα διαταράσσονται, τότε εμείς οι Ταύροι, δίνουμε μάχες ολόκληρες, για να υπάρξει σταθερότητα, αποτέλεσμα και ασφάλεια! Σπίτι – δουλειά και τίποτα άλλο, μέχρι οι βάσεις να δέσουν γερά στο χώμα! Ώρες πολλές, κούραση μεγάλη, ψυχικό ισοπέδωμα! Οπότε οι πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Φλεβάρη, είναι κάπως έτσι! Μετά σα να μπαίνει το νερό στο αυλάκι μαγικά.. Οι τελευταίες ημέρες του Φλεβάρη, φέρνουν τα δώρα! Αφορούν τη δουλειά, το χρήμα και τον έρωτα! Από όλα τα καλά έχει ο μπαξές. Υπάρχει χρόνος για το σύντροφό σας, για το φλερτ σας, για τους φίλους σας. Είναι ωραίες ημέρες για να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε. Κάπου σε αυτές τις ημέρες ακόμα και οι πιο μοναχικοί Ταύροι, ίσως να γνωρίσουν μια ιδιαίτερη, όμορφη περίπτωση. Και μιας που τα βάλατε με το απρόβλεπτο και βγήκατε νικητές, γιατί να μη δώσετε και μια ευκαιρία στο άγνωστο; You never know! 

Από γυμναστική, τζίφος η υπόθεση. Ποιος κουνιέται χειμωνιάτικο; Μάλιστα, μάλιστα.. καταστροφή ο Φλεβάρης για τους Ταύρους, από διατροφικής άποψης! Οι σοκολάτες έχουν την τιμητική τους.. Μια παστούλα βρε αδερφέ.. 😅 

φιλάκια.. 

magicfariel

Φωτογραφία από zizwix από το Pixabay