Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Ριζικές Αλλαγές απαιτεί ο Φλεβάρης 2023, για τους Σκορπιούς! by MagicF’Ariel..

Και μιας που το σύμπαν έχει βάλει στο μάτι τα Σταθερά Ζώδια, ο Σκορπιός είναι το επόμενο που ήρθε στο μυαλό μου! Η αλήθεια είναι πως πρέπει να με εμπνέει το ζώδιο, να μου βγάζει κάτι, για να γράψω με πάθος αυτά που έχω κατά νου! Όπως ο Ταύρος βάλλεται από τον Ουρανό και τον Κρόνο κυρίως, άλλο τόσο και ο Σκορπιός τα ίδια παθαίνει





Τι έκανε ο Ουρανός όλο αυτό το διάστημα; Σας ταρακούνησε γερά, σας ξεβόλεψε και έσπειρε στις σχέσεις σας την αμφιβολία και την καχυποψία. Αρκετοί Σκορπιοί ίσως και να φτάσατε σε ένα χωρισμό. Δεν είναι απαραίτητα ερωτικό το θέμα, μπορεί να είναι φιλικό, ακόμα και επαγγελματικό! Ο Ουρανός από τον Ταύρο, ουσιαστικά διατάραξε τις σχέσεις σας, σας υπενθύμισε τι εστί ελευθερία, το πόσο σημαντικό είναι να παίρνετε το δικό σας το οξυγόνο και όχι μέσω άλλων! Και φτάσαμε στο σήμερα, να σας θυμίσει το σύμπαν πως δε γίνεται να βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα, να σκορπίζεστε για να είναι οι άνθρωποί σας ικανοποιημένοι, να συμβιβάζεστε με οτιδήποτε δεν κάνει εσάς ευτυχισμένους! Συνήθως οι Σκορπιοί πρώτα υποφέρουν και μετά ξαμολούν τις δαγκάνες τους και ότι προκύψει. Μετά πονάει, σας το υπογράφω αυτό!
Όσοι ρίξατε στάχτη στα μάτια, μείνατε ακούνητοι στη θέση σας, σα να είστε δέντρο, ε λοιπόν, το σύμπαν τις μέρες του Φλεβάρη σας σπρώχνει να αντιδράσετε και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να γίνετε και οι κακοί της παρέας, αν χρειαστεί προκειμένου να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας! 

Ο Ήλιος από τον Υδροχόο σας δείχνει ξεκάθαρα το πού είναι το πρόβλημα, η χθεσινή Πανσέληνος σας φουντώνει τη ψυχή, ο Ουρανός σας στέλνει στη μάχη, OMG! 

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, καλό δε χρωστά σε κανέναν, η αλήθεια να λέγεται, τρυπώνει στο σπιτάκι σας και σκαλίζει υποθέσεις που κάνουν τζιζ! Προφανώς υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που τις έχετε θάψει ή τις έχετε κάνει πάσα αλλού, αλλά για να φτιάξουν όλα, μόνο το δικό σας το χεράκι είναι απαραίτητο. Η παρουσία σας και το ενδιαφέρον σας. Κάποιο ρόλο έχετε και εσείς μέσα σε ένα σπιτικό, σε μια οικογένεια, ίσως να σας τον έχουν φορτώσει κιόλας, ο Κρόνος σας θυμίζει πως έφτασε και πάλι ο καιρός να δείξετε την αξία σας, την πυγμή σας, να κατευθύνετε τις εξελίξεις με απόλυτο τρόπο! Ψύχρα κάνει στα μέρη σας.. να είστε σίγουροι για αυτό!
Ίσως και μερεμέτια να προκύψουν, μια οι βροχές και μια τα χιόνια, μια η αδιαφορία σας, δε θέλει και πολύ κάτι να χαλάσει! Η οροφή ας μην είναι και όλα τα άλλα under control. Σωστά;
Ο Κρόνος σας θέλει περισσότερο στο σπίτι, στους ανθρώπους σας, να βοηθάτε και να μην γκρινιάζετε. Κανονική θητεία και σας πάνε τα χακί.. μούρλια!

Οι μέρες του Φλεβάρη γίνονται πιο γλυκές για εσάς, από τις 15/02 και μετά, ο Ποσειδώνας έχει σχέδιο, ηρεμεί το σύμπαν, κατά μια έννοια.. Βασικά είναι η τυχερή σας ημέρα, υπάρχει, δεν υπάρχει σύντροφος δε σας νοιάζει καθόλου. Είναι μια μέρα που θα βολτάρετε για πάρτη σας, με τα φιλαράκια σας και παίζει να κάνετε αμέτρητα δώρα στον εαυτό σας, επειδή μπορείτε και τα αξίζετε! Πείσμα διακρίνω, λίγο θυμό, να και λίγη απογοήτευση. Το καλό πράγμα αργεί να έρθει και άμα έρθει στην περίπτωση τη δική σας, μπορεί να περάσουν και χρόνια για να πιστέψετε και να αποδεχτείτε την αληθινή αγάπη. Ντάξει μπροστά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου έρωτα από Σκορπιό παρακαλώ πολύ, ας περάσουν και αιώνες.. σωστά; Όλες οι ηλικίες και οι εποχές έχουν δικαίωμα στον έρωτα. μμμμμ 

Ο Ποσειδώνας είναι η αιτία που δεν παίρνετε τις αποφάσεις σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτός σας παραμυθιάζει, σας κάνει να ελπίζετε πως κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο, πως μια ευκαιρία ακόμα, μπορεί να σας σώσει από πολλά δεινά! Ναι μεν σας γλυκαίνει τη ψυχή τις ημέρες που παντού υπάρχουν καρδούλες και σοκολατάκια, όμως ο Κρόνος και ο Ουρανός πιέζουν για ξεκαθαρίσματα! 
Από τις 15/02 – 20/02 σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να συμβούν τα απίστευτα! Να επιστρέψετε σε ένα παλιό σας αμόρε! Να φλερτάρετε με μια άγνωστη ύπαρξη! Να ζητήσετε μια φιλική αγκαλιά.. 😅 Οτιδήποτε κάνει εσάς χαρούμενους και ευτυχισμένους. Πάλι αταξίες μυρίζομαι! 

Υπομονή να πάει ο Ήλιος στους Ιχθύες, να γλυκάνει λίγο το τοπίο, να πάρετε τα πάνω σας, να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά. Καιρός να φροντίσετε τον εαυτό σας, να ομορφύνετε, να αλλάξετε στυλ, να δείξετε πως και εσείς μπορείτε να εντυπωσιάζετε τα πλήθη, με πολύ μεγάλη επιτυχία! 

Τελικά ο Ερμής ταιριάζει πολύ στα ζώδια του Αέρα, λύνεται η γλώσσα μας, γινόμαστε πιο αυθόρμητοι από κάποιες άλλες φορές. Συνεπώς από τις 10/02 και μετά Σκορπιοί μου, θα καταφέρετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας και στο σπίτι και στη δουλειά. Τα βάζετε όλα σε τάξη, ενώ θαυμάζουν την αποφασιστικότητά σας. Το σύμπαν επιμένει, πως μια μεγάλη αλλαγή πρόκειται να συμβεί. Σας θέλει να φεύγετε από εκεί που είστε και να κάνετε μια νέα αρχή κάπου αλλού. Αλλάζετε έδρα στη δουλειά; Αλλάζετε σπίτι και γειτονιά; Μήπως και χώρα για ένα καλύτερο αύριο; Μέχρι και τα τέλη του Φλεβάρη θα την έχετε την απάντηση αυτή.. Τα γεγονότα, τα σημάδια, η κατεύθυνση είναι μια, κάπου αλλού, κάτι νέο, μια περιπέτεια ζωής! 

Και πάμε στη Θεά Αφροδίτη που είναι στους Ιχθύες και πόσο σας ταιριάζει, πόσο; Η Αφροδίτη έχει να κάνει με τον έρωτα, αλλά και με το χρήμα. Τις μέρες αυτές, μέχρι να ηρεμήσετε από τα υπερβολικά συναισθήματα του χθεσινού Φεγγαριού, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μη δίνετε τίποτα σε κανέναν. Ποιος θέλει λεφτά; Για πιο λόγο και γιατί; Είναι απαραίτητο το έξοδο, ή όχι; Εννοείται πως θα υπάρξουν εντάσεις στο περιβάλλον σας, είναι η συνάντηση του Άρη με την Αφροδίτη, που της κάνει ταμείο από τη μια, από την άλλη όμως σα να τη ξεμπροστιάζει για τις τσιγκουνιές της. Οπότε το νου σας, μη δουν πως τα όχι σας είναι και καλά τύπου έχετε και δε δίνετε στον άνθρωπό σας.. Μήπως έφτασε ο καιρός να φτιάξετε ένα μυστικό συρτάρι που να κλειδώνει και να μη γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό; Σαν τις ταινίες μυστηρίου.. 

💘08/02 η Αφροδίτη με τον Ουρανό μπορεί να σας αναστατώσουν γλυκά, από μια πρόταση που θα λάβετε από ένα πρόσωπο, που δεν το περιμένετε με τίποτα! Ένα ραντεβού παλιάς εποχής, είναι όντως συναρπαστικό!

💘15/02 η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θέλουν να ζήσετε το όνειρο, να γλυκάνει η καρδιά σας, να πιστέψετε πως και εσείς έστω για μια φορά, είστε οι πρωταγωνιστές του πιο ρομαντικού παραμυθιού! 

Μέχρι τις 15/02 φτάνει η χάρη της Αφροδίτης, αφού μετά στρέφεται η προσοχή σας, σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Μια βδομαδούλα σε χρώμα ροζ, είναι νομίζω υπέρ αρκετό για μια προσωπικότητα σαν και τη δικιά σας!

Ο Δίας και η Αφροδίτη από τον Κριό, σας ανάβουν φωτιές επαγγελματικές, ίσως να αναλάβετε και ένα νέο project, πάντως με σταυρωμένα τα χέρια δεν κάθεστε με τίποτα! Από τις 20/02 και μετά, να δίνετε βάση στους συνεργάτες σας, να δείχνετε κατανόηση σε διαφορετικές απόψεις, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μαζί τους, για να πραγματοποιηθούν κάποιες από τις επιθυμίες σας, για να δικαιωθείτε για τις αγωνίες σας.

Με λίγα λόγια..
Σκορπιοί μου, δεν υπάρχει λόγος να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας. Μια είναι πάντα επίμαχη ερώτηση που κάνουμε στον εαυτό μας, όταν περνάμε δύσκολα. Κάντε τη ρημάδα την ερώτηση και δώστε την απάντηση, δίχως καμία σκέψη! Εκεί ακριβώς βρίσκεστε, ούτε πιο πίσω, ούτε πιο μπροστά, οπότε με τη βοήθεια του Ουρανού και του Κρόνου, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από σχέσεις τοξικές και στενάχωρες! 
Τα δεδομένα σε οικογενειακό επίπεδο αλλάζουν, μυστήριος ο Φλεβάρης. Ίσως να φέρει δάκρυα χαράς, ίσως και λύπης. Η ζωή αλλάζει. Άνθρωποι έρχονται και άνθρωποι φεύγουν. Σε τέτοια θέματα θα χρειαστεί να κρατήσετε χαρακτήρα.
Ο έρωτας είναι ωραίος, είναι γλυκός, είναι ψυχοθεραπευτικός για όσο εσείς το θέλετε. Η απόλαυση βρίσκεται στη δουλειά, στη δημιουργικότητα και στα λεφτά φυσικά, που είναι το έπαθλο μιας νίκης, κάθε φορά. Οπότε από τις 20/02 και μετά, αναλόγως του τι γυρεύετε, πόσο ψηλά έχετε τον πήχη, ίσως να εμφανιστεί μια δουλειά που να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι, γειτονιά, πόλη, ακόμα και χώρα. Η Αφροδίτη και ο Δίας δε σας αφήνουν να κάνετε πίσω! Η ευκαιρία, είναι ευκαιρία και έρχεται μια φορά στα 1000 χρόνια!

Good luck! ⭐

magicfariel

Φωτογραφία από showoff0877 από το Pixabay