Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Παράξενο το τελευταίο ΣΚ του Φλεβάρη 25/02 – 26/02/23! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αποχαιρετάμε το Φλεβάρη, τον χειρότερο μήνα του έτους! Το έχω γράψει πολλές φορές ξανά, κάθε χρόνο, τέτοιο μήνα, η Ταυρίνα βάλλεται όχι από τον φτερωτό άγγελο του Έρωτα, αλλά από το φτερωτό άγγελο του Σκότους! Ανατροπές, αλλαγές, κακοτοπιές, θέματα υγείας, η ζυγαριά ξεπερνά τα όρια, έχει κρύο καιρός για μπακλαβά.. γιατί το δυο όπως φαίνεται δεν παίζει με τίποτα! Φέτος δε, αχαρακτήριστη η ζωή μου, με όσα έχουν συμβεί, ο Ουρανός, άντε γεια! 


Και που λέτε η Σελήνη το ΣΚ αυτό είναι στον Ταύρο και κάνει παρέα με τον Ουρανό, ο οποίος όπως φαίνεται έχει τα νευράκια του! Συνεπώς από συναισθηματικής άποψης, είμαστε ευαίσθητοι πολύ, όμως και τα νευράκια καλά κρατούν. Διχασμένους μας βρίσκω, από τη μια αποζητάμε μια αγκαλιά, λόγια όμορφα, ζεστά που γλυκαίνουν την καρδιά, από την άλλη όμως νιώθουμε και μια καταπίεση, τύπου εντάξει.. ως εδώ! Σε αγαπώ και με αγαπάς, αλλά φτάνει, ας ανοίξω ένα παράθυρο να πάρω τον αέρα μου! 

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι πρωταγωνιστές των ημερών, όμως με το μάτι να γυαλίζει επικίνδυνα! Μυστήριος ο ψυχικός κόσμος των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτά τα ζώδια, ή που τα έχουν ως ωροσκόπο, είτε ο αστρολογικός τους ο χάρτης έχει μπόλικα από τα στοιχεία αυτά! Τι θέλω να πω; Πως οι ευαισθησίες των ζωδίων αυτών κυρίως είναι στα κόκκινα! Ενώ θέλουν, ποθούν, αγαπούν, ονειρεύονται, τα γεγονότα είναι τέτοια που τους τσακίζουν τον εγωισμό τους! Νιώθουν έντονα πως κάποιος δε θέλει να τους κάνει το χατίρι.
Έχουν αναρωτηθεί όμως, τι μπορεί να φταίει για όλα αυτά που συμβαίνουν; Μήπως τα έχουν προκαλέσει και έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου; Ο Ουρανός γκρεμοτσακίζει τα δεδομένα, γιατί κάτι δε γίνεται σωστά. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, εννοείται πως επηρεάζει άμεσα τη ζωή τους, το πάθημα έγινε μάθημα, ή κάποιος δε βάζει μυαλό με τίποτα! Ναι μεν οι πράξεις μας, μας κάνουν σπουδαίους και τρανούς, αλλά από συμπεριφορά πώς τα πάμε; Η έπαρση σε τέτοιες εποχές, δεν περνάει, αλλά η ταπεινότητα! Κανείς δεν είναι πιο πάνω από κανέναν, γιατί ο άνθρωπος είναι άνθρωπος, είτε ζει σε παλάτι, είστε σε παράγκα. Ο σεβασμός αφορά τους πάντες! Πώς να σας το γράψω; Ένα βασιλιάς, τι να το κάνει το βασίλειο αν δεν τον αγαπά ο λαός του;

Τελευταίο ΣΚ του Φλεβάρη, ας κρατήσουμε χαμηλό προφίλ, ας συγκρατήσουμε τα νεύρα μας, ας εστιάσουμε στη ξεκούρασή μας, ας μην έχουν τρελές απαιτήσεις, γιατί φάγαμε πολύ σφόλι όλο το μήνα και κανείς, μα κανείς δεν έχει την όρεξη για υπερβολές, παραλογισμούς και εξάρσεις. 

Ένα χάδι είναι αρκετό..

φιλάκια.. 💗


Κριός
Το τελευταίο ΣΚ του Φλεβάρη, είναι σχετικά ζόρικο, μιας που το σύμπαν σηκώνει απαγορευτικό για περιττά έξοδα, που αφορούν κυρίως την καλοπέρασή σας! Φρόνιμο θα ήταν να αποφύγετε το shopping therapy, να φυλάξετε την κάρτα σας σε ένα συρτάρι στο σπίτι, μη μπείτε καν στον κόπο να κάνετε συναλλαγές μέσω internet! Ο Ουρανός από τον Ταύρο, σας μπλέκει σε απρόβλεπτες περιπέτειες που έχουν σκοπό να σας χαλάσουν το κέφι. Ας έχετε ένα plan b, σε κάθε περίπτωση, δηλαδή οτιδήποτε σας ακυρώσουν στα ξαφνικά, να καταφέρετε να το προσπεράσετε με μεγάλη επιτυχία. Μέρες που καλό θα ήταν να αφήσετε τους ανθρώπους σας να πάρουν μια ανάσα. Να πράξουν όπως επιθυμούν και ας μην είστε εσείς οι πρωταγωνιστές! 

Ταύρος
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, με τον Ουρανό σε έξαρση, να είστε σίγουροι πως το ΣΚ αυτό είναι απρόβλεπτο από κάθε άποψη και οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα! Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, γιατί είναι μια περίοδος που έχετε απίστευτες υποχρεώσεις και στη δουλειά και στο σπίτι. Τις μέρες αυτές είστε τέρμα αντιδραστικοί και οτιδήποτε και αν σας ζητήσουν εκνευρίζεστε και φέρεστε σαν κακομαθημένα παιδιά. Αποζητάτε την ησυχία σας και δεν τη βρίσκετε πουθενά! Βέβαια, το σύμπαν σας θέλει πρωταγωνιστές το ΣΚ αυτό, οπότε με αφορμή την Αφροδίτη στον Κριό, πολλά μπορούν να συμβούν σε ερωτικό επίπεδο! Η έκπληξη είναι πως σας φλερτάρουν υπάρξεις όχι και τόσο αθώες, οπότε επιλογή σας είναι να παίξετε με τη φωτιά και ότι θέλει ας προκύψει! 

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως το ΣΚ αυτό θέλετε να κλείσετε τους διακόπτες και να μην κάνετε απολύτως τίποτα! Σας πιάνουν οι τεμπελιές σας ενώ γύρω σας γίνεται ο χαμός! Οι δουλειές του σπιτιού ποτέ δεν τελειώνουν, οπότε ποιος ο λόγος να χαραμίσετε τον πολύτιμο χρόνο σας στη φασίνα, ενώ και τι έγινε; Και εντάξει αν είστε μόνοι, αλλά αν ζουν και άλλοι μαζί σας, σκούρα τα πράγματα! Από καναπέ σε καναπέ και από βόλτα σε βόλτα, μεταφέρετε τα πάντα όλα για την εβδομάδα που έρχεται. Και ενώ είστε σε φάση ζεν, ο απρόβλεπτος Ουρανός, μπορεί να σας τρέξει, να χρειαστεί να εξυπηρετήσετε τους ανθρώπους σας, ενώ εκείνοι όντως τεμπελιάζουν! Τραγικό; Κάποιος σας φορτώνεται, κάποιος σας ξεγελά, οπότε ψυχραιμία και ότι βλέπει η πεθερά!

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια, ιδανικό το ΣΚ αυτό για να κάνετε τα beaute σας, να κάνετε μια θεραπεία προσώπου, σώματος, να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας χαλαρώνει, σας ομορφαίνει και σας κάνει λαμπερούς. Μπορεί κάποιος να σας το χαλάσει το όνειρο, τύπου ξοδεύετε πολλά λεφτά για τον εαυτό σας, πως υπάρχουν άλλα έξοδα που πρέπει να πληρωθούν, πως κάνετε κάκιστη διαχείριση των χρημάτων σας. Μήπως να πείτε ένα αθώο ψεματάκι, μπας και γλυτώσετε την γκρίνια; Προτιμάτε τα φιλαράκια σας σε κάθε περίπτωση, βγάζετε τα εσώψυχά σας, γιατί κάπου πρέπει πείτε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Ωραίο όλο αυτό, αλλά τα προσωπικά σας τα ζητήματα, θα τα λύσετε σε απευθείας σύνδεση και όχι μέσω Λαμίας. Και face to face..! 

Λέων
Έκπληξη το τελευταίο ΣΚ του Φλεβάρη, μιας που η Σελήνη και ο Ουρανός από τον Ταύρο σας κάνουν πυρ και μανία! Αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ, οπότε προειδοποιήστε καλύτερα για τις διαθέσεις σας, παρά να ξεκινήσετε την γκρίνια και τις αγριοφωνάρες. Σας ενοχλούν τα πάντα όλα, δεν αντέχετε ούτε τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Οτιδήποτε και αν σας ζητήσουν, αντιδράτε με άσχημο τρόπο και στάζει η γλώσσα σας πολύ φαρμάκι. Το θέμα είναι πως εσείς μπορεί να εκτονώσετε την ένταση που νιώθετε μέσα σας, αλλά οι τριγύρω να σας σηκώσουν κόκκινη κάρτα και να τρελαθείτε ακόμα περισσότερο! Βάσανα στη δουλειά, βάσανα και στο σπίτι, αταξίες μυρίζομαι σε ερωτικό επίπεδο. Η Αφροδίτη από τον Κριό η αιτία! 

Παρθένος
Μέρα πολύ παράξενη για όλο τον κόσμο, όμως αυτό σε πρώτη φάση δε σας αφορά καθόλου! Είστε μέσα στην τρελή τη χαρά και φέρεστε σαν τα μικρά τα παιδιά, γιατί απλά δε θέλετε να σας χαλάσουν το όνειρο! Βέβαια, η μέρα είναι απρόβλεπτη μιας που ο Ουρανός από τον Ταύρο έχει τα νευράκια του, οπότε κάποια στιγμή θα έρθουν και από επάνω σας κάτι γκριζωπά συννεφάκια! Ωραία η τρελίτσα, όταν δεν υπάρχουν υποχρεώσεις. Αν έχετε τάξει διάφορα στους ανθρώπους σας για τις μέρες αυτές, φροντίστε να είστε συνεπείς, γιατί δε θέλει και πολύ να αλλάξει το κλίμα! Να προσφέρετε την αγάπη σας, μια αγκαλιά, ένα φιλί, είναι η σειρά των άλλων να παραλογιστούν λιγουλάκι. Είτε έχετε δίκιο, είτε όχι, μακριά από καυγάδες με άτομα που τα χρειάζεστε!

Ζυγός
Όλα είναι στον αέρα, επαγγελματικά, ερωτικά και οικονομικά ζητήματα! Ο μήνας έφτασε γρήγορα στο τέλος του και νιώθετε πως δεν προλάβατε να κάνετε τίποτα από όλα αυτά που είχατε στο πλάνο σας. Το ΣΚ αυτό αποζητάτε την ηρεμία σας, τις μοναξιές σας, θέλετε να δείτε τι θα κάνουν οι άλλοι για εσάς. Κατασκοπευτικός ο ρόλος σας σε κάθε περίπτωση, να όμως που η Σελήνη και ο Ουρανός από τον Ταύρο, δεν αφήνουν κανέναν σε χλωρό κλαρί. Αν γυρεύετε αγάπες και λουλούδια, τζίφος η υπόθεση! Πρέπει να βρείτε το χρόνο για τα πάντα όλα, γιατί η παρουσία σας είναι απαραίτητη, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να φτιάξετε πέντε πράγματα, να πληρώσετε και τα χρέη σας, γιατί κάτι καλό έρχεται, επαγγελματικά, ας είστε πανέτοιμοι!

Σκορπιός
Και όχι το τελευταίο ΣΚ του Φλεβάρη δε θα σας αφήσει και τόσο γλυκιά γεύση, μιας που η Σελήνη και ο Ουρανός από τον Ταύρο, σας κάνουν τέρμα εγωιστές και πολύ ξεροκέφαλους! Θέλετε να έχετε την πρώτη και την τελευταία κουβέντα, γεγονός που δεν αρέσει στους ανθρώπους σας καθόλου. Δείχνετε πως δεν έχετε συναισθήματα, πως είστε ψυχροί, κακοί και ανάποδοι, προφανώς είναι η άμυνά σας, δε πρέπει κανείς να γνωρίζει για τις αδυναμίες σας. Όταν σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, τρελαίνεστε ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Όχι να μη μείνετε μονάχοι, να επιλέξετε τα φιλαράκια σας, αλλά να τους ανακοινώσετε τη ζοχάδα σας για τα πάντα όλα, να γνωρίζουν. Θα γίνει το δικό σας, πιο εύκολα αν είστε ψύχραιμοι και λογικοί. Το νου σας..

Τοξότης
Ζόρικο το τελευταίο ΣΚ του Φλεβάρη, μιας που υπάρχουν αμέτρητα θέματα να λύσετε κυρίως σπιτιού και χρημάτων! Αρκετοί θέλετε να ταξιδέψετε τις μέρες αυτές, όμως οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, γεγονός που σας εξοργίζει, γιατί πόσο πια; Εντάσεις και ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν εξαιτίας της έλλειψης των χρημάτων. Πότε θα πάρετε μια ανάσα εσείς; Ο Ουρανός από τον Ταύρο ξυπνά τον επαναστάτη που κρύβετε μέσα σας, δεν αντέχετε άλλο η ζωή σας να είναι μέσα σε κουτάκια. Συνεπώς το ενδεχόμενο του να κάνετε μια εξόρμηση μονάχοι σας είναι πολύ μεγάλο. Από αντίδραση λοιπόν όσοι μείνετε σπίτι, θα τεμπελιάσετε μέχρι εκεί που δεν υπάρχει.. βουνό τα ασιδέρωτα.. και λίγα λέω!

Αιγόκερως
Το τελευταίο ΣΚ του Φλεβάρη σας βρίσκει κάπως μαγκωμένους. Πολλά τα έξοδα, σας πιάνει μια ψυχοπάθεια τύπου να πληρώσετε τα πάντα όλα, ενώ αν περιμένετε λιγάκι μπορεί ο καθένας να προσφέρει τον οβολό του και να σας βγει πιο δίκαιο το θέμα! Η Σελήνη και ο Ουρανός από τον Ταύρο σας αλλάζουν τα πλάνα, χάνετε τη ψυχραιμία σας και τσακώνεστε με τους πάντες! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, είστε μια του ύψους και μια του βάθους, δε βγάζει κανείς άκρη με εσάς! Μπορεί να έχετε μια επιθυμία να πάτε μια βόλτα κάπου μακριά, να όμως που το σύμπαν σας φυλά μια έκπληξη, τύπου να έρθουν μουσαφίρηδες στα ξαφνικά και να πρέπει να μείνετε σπίτι και να κάνετε τον οικοδεσπότη. Σε αμοιβαίες σχέσεις γιατί όχι; Ψυχραιμία πάνω από όλα!

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι πως δεν είστε και στα καλύτερά σας τις μέρες αυτές! Το τελευταίο ΣΚ του Φλεβάρη με τη Σελήνη και τον Ουρανό στον Ταύρο, σας φουντώνουν συναισθηματικά και ξεσπάτε ακόμα και σε πρόσωπα που δε φταίνε. Εγωιστές, πεισματάρηδες, ξεροκέφαλοι, θέλετε να γίνει το δικό σας, με τον τρόπο σας και δε σας νοιάζει το πώς σκέφτονται οι άλλοι, ή το ποιες είναι οι επιθυμίες τους. Είστε τα κακά παιδιά της παρέας και δε σας συμπαθούν και τόσο, όταν παραφέρεστε. Μη ζητάτε από τους άλλους, ότι δε προσφέρετε εσείς. Και ενώ έχετε χρήματα, έχετε κάνει τα κουμάντα σας, δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και μοιραστείτε και κανά συναίσθημα.. Δίνεις αγάπη, λαμβάνεις αγάπη! Αλλιώς έχει μοναξιές!

Ιχθύες
Εννοείται πως όταν ο κόσμος φλέγεται εσείς περνάτε ζάχαρη, ένα τέτοιο ΣΚ είναι για εσάς! Η Σελήνη και ο Ουρανός από τον Ταύρο σας κάνουν ακαταμάχητους και βιαστικούς, τύπου άντρα θέλω, τώρα τον θέλω, ένα σενάριο που δεν παίζει με τίποτα. Εκφράζετε με άνεση τις απόψεις σας, τις επιθυμίες σας και δε σηκώνετε κουβέντα αν ο άλλος έχει αντίθετη γνώμη. Στον τρελό πάντα ναι λέμε, οπότε ναι, έχει δίκιο στα πάντα όλα! Αυθόρμητοι σα τα μικρά τα παιδιά, ίσως και να θελήσετε να κάνετε τα απίστευτα μέσα σε λίγες μόνο μέρες! Το θέμα είναι πως οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, έχουν την όρεξη ή θα τους τραβάτε με το ζόρι από εδώ και από εκεί; Ωραίες μέρες για αγάπες και λουλούδια, αρκεί να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς. I love you!

magicfariel

Φωτογραφία από sunrise000 από το Pixabay