Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Τι φάκελο βαστά ο Ερμής από τους Διδύμους, για το κάθε Ζώδιο; by MagicF’Ariel..

03/06 – 17/06/2024

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Ερμής πλέον στους Διδύμους, μια χαρωπή αστρολογική επιρροή, καλοκαιρινή θα έλεγα, με δόσεις υπερβολής, εξαιτίας του Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο.
Οι ημέρες αυτές, είναι αφιερωμένες στο κουτσομπολιό και στην παραπληροφόρηση! Τα νέα τρέχουν, αλλοιώνονται μέχρι να φτάσουν στον τελικό τους τον προορισμό, κάποιος λέει αθώα ψεματάκια, κάποιος όχι και τόσο αθώα! Υπάρχει πάντα δόλος, είναι φανερός και ξεδιάντροπος, το θέμα είναι το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς, τη φάση, την κατάσταση και το πώς την αντιμετωπίζει!

Τα ζώδια του Αέρα, (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) ξεφεύγουν εντελώς, με την καλή την έννοια, οι ιδέες που έχουν είναι πρωτοποριακές, φανταστικές, πολύ αισιόδοξες, αρέσουν και γοητεύουν τον ακροατή. Υπάρχει ενθουσιασμός, για νέα project, άκρως δημιουργικά, που θα εντυπωσιάσουν τους λοιπούς! Καλά, δε θα κρατήσει για πολύ αυτό, όμως πάνω στη μούρλια του σύμπαντος, μπορεί να κλείσουν συμφωνίες, απίστευτα κερδοφόρες!
Πολλά πράγματα θα ξεκινήσουν τις δυο αυτές εβδομάδες, λίγα θα προχωρήσουν! Επιφανειακός ο ξεσηκωμός, αλλά χρειάζεται και αυτό, πού και πού! 

Το νου σας, γιατί ο Δίδυμος, όσο αξιολάτρευτος και να είναι, συνήθως το παίζει σε διπλό ταμπλό, ίσως και τριπλό, συνεπώς, μια πληροφορία, αλλιώς θα έρθει σε εμένα, αλλιώς σε εσένα, αλλιώς σε κάποιον άλλον. Η αλήθεια; Κάπου στη μέση φυσικά.. ή χωρισμένη στα τρία! Ωραίες οι θεωρίες, αλλά πιστεύουμε μόνο την πράξη.. τα χειροπιαστά, τα γραπτά, τις σφραγίδες και τις υπογραφές! 

Τυχεροί όσοι ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους τις διακοπές! Ανέμελο το αστρολογικό σκηνικό.. ας τρέξουμε λοιπόν στα λιβάδια.. τι λέτε;

φιλάκια.. 😘


Κριός 
Ο Ερμής από τους Διδύμους, βαστά ένα φάκελο, που μέσα πιθανώς να κρύβει αεροπορικά εισιτήρια, έκπληξη και ως δώρο! Ξεχάστε τον Αύγουστο και τα συνηθισμένα, έχει ταξιδάκια το μενού κάπου εδώ τριγύρω, ή κάπου μακριά, για λίγες ημέρες και καλές! Μήπως είναι δώρο και η διαμονή; Bon Voyage! 

Ταύρος
Ο Ερμής από τους Διδύμους, βαστά ένα φάκελο, γεμάτο από χρήματα! Πριν σας τον προσφέρει όμως, θα χρειαστεί να το δουλέψετε το μυαλουδάκι σας λίγο πιο πολύ, να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, να νιώσετε στο τέλος της διαδρομής, πως αξίζετε και το κάθε cent! Εντυπωσιάστε με την εργατικότητά σας!

Δίδυμος
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, είναι ο λόγος που θα είστε πολυλογάδες τις μέρες αυτές και τέρμα κουτσομπόληδες! Τα μαντάτα πάνε και έρχονται, ας έχουν ουσία, δηλαδή οι πληροφορίες που λαμβάνετε από τον έναν και τον άλλον, να φανούν χρήσιμες για τα μελλοντικά σας τα σχέδια! Να ακούτε με προσοχή!

Καρκίνος
Ο Ερμής από τους Διδύμους, βαστά ένα μαύρο φάκελο στην περίπτωση τη δική σας. Θα τον ανοίξετε γιατί έχετε μεγάλη περιέργεια, όμως δε θα πείτε σε κανέναν τίποτα! Χαοτικές σκέψεις ξεπροβάλουν από εκεί μέσα, που σας μπερδεύουν ακόμα πιο πολύ! Φτιάχνετε μυστικά, προσπαθείτε να λύσετε κάποιον γρίφο..

Λέων
Ο Ερμής από τους Διδύμους, βαστά ένα φάκελο, που κρύβει μέσα αμέτρητες προσκλήσεις, για βόλτες με τα φιλαράκια και σουαρέ από δω και από εκεί! Είστε θετικοί και ενθουσιώδεις και ασυμμάζευτοι τις μέρες αυτές. Βομβαρδίζετε τον κόσμο με τις ανησυχίες σας και γυρεύετε απαντήσεις σε μυστήρια ζητήματα!

Παρθένος
Ο Ερμής από τους Διδύμους, βαστά ένα φάκελο που μέσα κρύβει όλες τις φιλοδοξίες σας, ένα πρόγραμμα γεμάτο από δραστηριότητές, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε καριέρα και να φτάσετε ακόμα πιο ψηλά! Υπάρχει και σχεδιάγραμμα και χρονοδιάγραμμα, αρκεί να τρέξετε πιο πολύ! 

Ζυγός
Ο Ερμής από τους Διδύμους, βαστά ένα φάκελο, που μόλις τον ανοίξετε, το μυαλό σας θα πάρει φωτιά! Θέλετε να αναβαθμιστείτε, να ακολουθήσετε νέες τεχνικές, υπάρχουν οδηγίες χρήσης, αρκεί να είστε θετικοί, τύπου να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να ανοίξετε κανά βιβλίο, να στρωθείτε για να έρθουν τα καλύτερα!

Σκορπιός
Ο Ερμής από τους Διδύμους, βαστά ένα φάκελο, θεωρώ ιατρικό, καιρός να ξαπλώσετε στη μαύρη, δερμάτινη πολυθρόνα! Πρέπει να βγάλετε τα εσώψυχά σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις ζόρικες σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Πρώτα θεραπεύεστε εσείς και μετά βάζετε τους άλλους στη θέση τους! 

Τοξότης
Ο Ερμής από τους Διδύμους, βαστά ένα φάκελο, άσπρο, κάτασπρο, γεμάτο από αλήθειες! Τις μέρες αυτές, το στάζετε το φαρμάκι σας, λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και δείχνετε την έξοδο, είτε σε συνεργάτες, είτε σε φίλους, είτε ακόμα και στον σύντροφό σας! Θέλετε να μάθουν τη θέση σας και το ποιοι είστε! 

Αιγόκερως
Ο Ερμής από τους Διδύμους, βαστά ένα φάκελο, γεμάτο από ιατρικές εξετάσεις, που πρέπει να γίνουν άμεσα, μην πω χθες! Αντιμετωπίστε θέματα υγείας, προκειμένου να κάνετε focus στην καριέρα σας, η οποία βρίσκεται σε ανοδική πορεία! Υγεία, εργασία και λεφτά, είναι η ζωή σας όλη! Παλέψτε για αυτά! 

Υδροχόος
Ο Ερμής από τους Διδύμους, βαστά ένα φάκελο, τέρμα αισιόδοξο και δημιουργικό! Είναι η εποχή σας χρυσά μου, οι ιδέες σας είναι πολύ φοβερές, πρωτότυπες, άπιαστες και φευγάτες για πολύ κόσμο! Μην τις κρατάτε για τον εαυτό σας, δείξτε στον κόσμο τη φοβερή σας την προσωπικότητα!

Ιχθύες
Ο Ερμής από τους Διδύμους, βαστά ένα φάκελο, γεμάτο από βέλη, που δείχνουν το ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσετε από εδώ και πέρα! Μπορείτε να βγάλετε περισσότερα λεφτά, αρκεί να διεκδικήσετε κάτι που σας ανήκει, με τη βοήθεια κάποιου δικηγόρου. Μια κληρονομιά που είναι να έρθει, ας έρθει τώρα όχι αύριο!

magicfariel

Image by Dawn Rose from Pixabay