Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Ζώδια: Ο Κρόνος είναι ο κρυφός πρωταγωνιστής των ημερών! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολύ φασαρία κάνει τις μέρες αυτές και φταίει ο Κρόνος για αυτό. Ναι μεν μπήκαμε για τα καλά σε καλοκαιρινή διάθεση, όμως υπάρχει γκρίνια και φαγωμάρα, γιατί απλά ο Κρόνος από τους Ιχθύες αποφάσισε να μαλώσει την Αφροδίτη και τον Ερμή από τους Διδύμους!
Προφανώς, δεν γίνεται όλοι να έχουν την ίδια μεταχείριση από το σύμπαν, ούτε τα ίδια δώρα σε αξία. Είναι τόσο πολύ θυμωμένος ο Κρόνος, που κρύβει ακόμα και τον Ήλιο που βρίσκεται επίσης στους Διδύμους. 
Φέρνει τα μαύρα τα σύννεφα, βρίσκει εντελώς παράλογο το να κάνουμε παύση στα καθημερινά μας τα προβλήματα, είτε αυτά είναι προσωπικά, είτε ερωτικά, είτε οικονομικά και να ονειρευόμαστε τις καλοκαιρινές τις διακοπές, ή ήδη να βρισκόμαστε σε τέτοια φάση, σαν να μη συμβαίνει τίποτα! 



Ωραία η ανεμελιά του Διδύμου, αλλά πώς έτσι; Χύμα στο κύμα; 

Η Νέα Σελήνη που συνέβη στις 06/06 στους Διδύμους, με λίγα λόγια σημαίνει το περιβόητο, «ντου από παντού»!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, χαμούλης στη ζωή σας, υπάρχει μια αναστάτωση, άλλες φορές είναι καλοπροαίρετη, άλλες όχι και τόσο!

Και επειδή το κείμενο αυτό το γράφω μέρες τώρα, κάνω παύση και το βγάζω, γιατί για κάποιο λόγο όλο εμπόδια βρίσκω! Μπόρα είναι θα περάσει.. 

φιλάκια.. 💗

Κριός
Η αλήθεια είναι πως αν σας κλείσουν τη μύτη, θα κάνετε ένα μπουμ! Θέλετε πολύ να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, να ξεσκεπάσετε τους υποκριτές και τους ψεύτες, κυρίως στη δουλειά σας, μπας και κάνετε μια νέα αρχή, οπουδήποτε εκτός από εκεί που βρίσκεστε τώρα! Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, φταίει για αυτές σας τις επιθυμίες, για το ξεσήκωμα που έχετε, θα κρατήσει η επιρροή αυτή τουλάχιστον 15ημέρες! Ο Κρόνος και η Αφροδίτη, σας μεταμορφώνουν σε απίστευτα ψυχρά πλασματάκια, όχι δεν έχει αγάπες και λουλούδια, το μάτι σας αστράφτει, εκπέμπει ένα danger! Κάνει πολύ κρύο στα μέρη σας! Τις μέρες αυτές, κολλάει το μυαλό σας στο παρελθόν, κάτι γυρεύετε εκεί δα πέρα, το θέμα όμως είναι να μην πέσετε στα πατώματα! Ανακαλύψτε την πληροφορία που γυρεύετε, προφανώς είναι πολύ χρήσιμη τώρα πια, σας βοηθά στα μελλοντικά σχέδια που έχετε!

Ταύρος
Πιο καλή η μοναξιά, μόνο έτσι μένουν πέντε φράγκα στην άκρη και έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο! Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, έριξε μπόλικα καβούρια στις τσέπες σας, ίσως μετά από πολύ καιρό, δε σπαταλάτε ούτε 1 cent αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος! Ο Κρόνος βέβαια με την Αφροδίτη φέρνουν τα κρύα σε συναισθηματικό επίπεδο, συνεπώς τις μέρες αυτές η τσιγκουνιά που σας βρίσκει αφορά το πορτοφόλι σας, ακόμα και την καρδιά σας! Ψυχροί, ξεροκέφαλοι και εγωιστές, μέχρι εκεί που δε φτάνει! Μια που σας βλέπουν έτσι, μια που κανείς δε θέλει να σας κάνει παρέα, σας βγάζουν και από τη δύσκολη τη θέση, να πείτε ακόμα και ένα αθώο ψεματάκι. Η αλήθεια είναι πως ο Κρόνος σας δείχνει έμπρακτα το ποιος αξίζει να βρίσκεται μέσα στη ζωή σας και ποιος όχι. Ο καλός ο φίλος βρίσκεται πάντα δίπλα σας. Ο έρωτας θέλει δυο για να ευδοκιμήσει. Μια καλή συνεργασία απαιτεί συμβιβασμούς. Οι άνθρωποι πάντα δείχνουν τις προθέσεις τους.

Δίδυμος
Και ενώ έχετε τον Δία στο ζώδιό σας και θα πρέπει να είστε μέσα στην τρελή τη χαρά, μπαίνει ο Κρόνος σφήνα στο σύμπαν, «τσακώνεται» με Αφροδίτη, Ήλιο και Ερμή, θέλει απεγνωσμένα να σας τιμωρήσει, γιατί όμως; Μέχρι την επόμενη Πανσέληνο, την ακούτε πολύ με την πάρτη σας, φροντίζετε να ικανοποιήσετε μόνο τις δικές σας τις επιθυμίες, φέρεστε κάπως συμφεροντολογικά! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιό σας, φταίει για αυτή τη συμπεριφορά σας, προφανώς επιβάλλεται να τραφεί το «εγώ» σας, με κάθε τρόπο! Μεταξύ μας οι μέρες αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες, από άποψη χωρισμού! Κάνετε τα πάντα για να ακούσετε τη λέξη «χωρίζουμε», να είστε εσείς το θύμα, να σας το κάνουν πιο εύκολο! Ο Κρόνος και η Αφροδίτη είναι ο λόγος που το μυαλό σας τρέχει σε παλιές αγάπες, που άμα είχαν προχωρήσει, τώρα θα ήσασταν σε άλλη φάση! Χρήμα ή έρωτας; Αποφασίστε!

Καρκίνος
Πεσμένα τα κέφια, η αλήθεια είναι, πολλά κρατάτε μέσα σας και δε ξέρω πότε θα κάνετε το μπουμ!? Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, σας βοηθά να τα πείτε λίγο με τον εαυτό σας, να τον ρωτήσετε αν είστε πραγματικά ευτυχισμένοι από τις επιλογές σας! Ο Κρόνος είναι αυτός που σας κάνει να απαισιοδοξείτε για θέματα ερωτικά και οικονομικά. Όχι απλά σας προσγειώνει ανώμαλα, αλλά σας βάζει σε κάτι σκέψεις πολύ σκοτεινές. Αρκετοί νιώθετε τις μέρες αυτές πως έχετε αποτύχει σε όλα τα επίπεδα. Οι σκέψεις σας ταξιδεύουν σε ένα παρελθόν που πολύ θα θέλατε να ξεχάσετε και να ξεπεράσετε. Θέματα προκύπτουν σε επαγγελματικό επίπεδο, μιας που διαπιστώνετε πως κάποιος σας ζηλεύει και ίσως να γλυκοκοιτάζει τη θέση σας, ενώ δεν είναι διαθέσιμη! Καλό είναι να είστε ψύχραιμοι και να μην αποζητήσετε τη στήριξη κανενός. Καλύτερα να μη γνωρίζουν τις ανησυχίες σας!

Λέων
Διχασμένες οι μέρες σας, από τη μια θέλετε τις ελευθερίες σας, την ανεξαρτησία σας, να πάτε διακοπές ασυνόδευτοι, να κυκλοφορήσετε με τα φιλαράκια σας, να θυμηθείτε τι εστί ανεμελιά! Από την άλλη όμως, αν σας δεσμεύουν διάφορες υποχρεώσεις, είτε επαγγελματικές, είτε ερωτικές, θα είστε μέσα στην γκρίνια και στα ξεσπάσματα! Ο Κρόνος είναι μια πληγή, θέλει οπωσδήποτε να δείτε την πραγματικότητα κατάφατσα και να την αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και ειλικρίνεια. Ζόρικο το κοινό ταμείο, ακόμα πιο ζόρικο όταν τα λεφτά φεύγουν, όταν δεν τα χαίρεστε, όταν δεν σας υπολογίζουν. Δε ζητάτε δανεικά από κανέναν για αρχή και δεν κλαίγεστε για τα φράγκα σε κανέναν! Δεν είστε οι μόνοι που βασανίζεστε από οικονομικά προβλήματα. Λίγη κλάψα, περισσότερα αψυχολόγητα χαμόγελα. Στη χειρότερη βέβαια, κάνετε ένα τρελό shopping therapy και ξεφεύγει η κατάσταση εντελώς!

Παρθένος
Η καριέρα πάνω από όλα, δουλειά και πάλι δουλειά! Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, είναι η αιτία που η προσοχή σας είναι στραμμένη εξολοκλήρου στη δουλειά σας. Έχετε ήδη βάλει νέους στόχους και το διάστημα αυτό τρέχετε για να τους πετύχετε! Επειδή όμως είστε συνέχεια έτσι, ας μην έχετε την εντύπωση πως οι άνθρωποί σας θα κατανοήσουν τις αγωνίες σας. Ο Κρόνος με την Αφροδίτη φέρνουν χωρισμούς απρόβλεπτους μάλιστα, η ένταση είναι πολύ μεγάλη. Η αδιαφορία σας για τα συναισθήματα των άλλων είναι ένα σοβαρό θέμα, αλλά δεν έχετε τη διάθεση να γίνετε δέκα κομμάτια, ούτε να το ρίξετε στις επεξηγήσεις, κάποιες φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Είναι όμως ιδανική περίοδος για να φανερώσετε τα χαρίσματά σας, σε επαγγελματικό επίπεδο. Να επιμείνετε σε ένα δύσκολο project, να λύσετε ένα γρίφο που κανείς άλλος δεν μπορεί. Ο επιμένων νικά!

Ζυγός
Καλλιτεχνικές οι ανησυχίες σας και επαγγελματικές επίσης. Νιώθετε απίστευτα δημιουργικοί και πως τις μέρες αυτές μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα. Σταματήστε να λέτε δεξιά και αριστερά το τι θέλετε να φτιάξετε, σας τρώει τσάμπα το χρόνο. Καλύτερα να μπείτε στην πράξη, είτε σας ακολουθήσουν, είτε όχι. Δεν είναι όλα παρείστικα στη ζωή αυτή. Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους είναι τέρμα ευνοϊκή, για πάρτη σας μόνο. Ο Κρόνος χαλά για λίγο το αισιόδοξο κλίμα των ημερών. Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, νιώθετε πως πρέπει να το παλέψετε πολύ παραπάνω από ότι φανταζόσασταν προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Κάποιοι βέβαια σας κάνουν το έργο ακόμα πιο δύσκολο, από ότι είναι. Γκρίνιες και πολλά λόγια, είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσετε τις μέρες αυτές. Θέλει θάρρος και θράσος ο Κρόνος, όχι υποχωρήσεις!

Σκορπιός
Ερωτικά τα ζητήματα που σας απασχολούν, όμως όχι και τόσο με την καλή την έννοια! Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, για τις επόμενες δυο εβδομάδες, σας μεταμορφώνει σε αλαζονικά και πολύ εγωιστικά πλασματάκια. Σας φταίει ο έρωτας για τις αποτυχίες σας, ενώ οι επιλογές σας είναι η αιτία. Γίνεστε κάπως μπόσικοι, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, βγάζετε το χειρότερό σας εαυτό, γίνεστε κάπως ανυπόφοροι. Ο Κρόνος με την Αφροδίτη, έχουν σκοπό να σας τιμωρήσουν λιγουλάκι, τύπου να λάβετε πίσω, όσα προσφέρετε και να μη σας αρέσει καθόλου. Το σιγουράκι και το δεδομένο, δεν υφίστανται, συνεπώς κανονίστε να έχουμε χωρισμούς καλοκαιριάτικο! Ναι μεν είστε εριστικοί και προκλητικοί, όμως κατά βάθος αποζητάτε μια αγκαλιά και μια γλυκιά κουβέντα! Προφανώς κάποια εμπόδια στη δουλειά, ή τα λιγότερα χρήματα που λαμβάνετε είναι η πηγή του κακού!

Τοξότης
Και που λέτε, όλα στα κόκκινα, είναι μέρες πολύ περίεργες για εσάς, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο! Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, είναι κάπως παραπλανητική, δηλαδή θεωρείτε πως όλα βαίνουν καλώς, στις σχέσεις σας, τις προσωπικές και τις επαγγελματικές, πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους, πως δε χρειάζεται να ασχοληθείτε ιδιαίτερα για τα ίδια και τα ίδια. Ο Κρόνος όμως παρέα με την Αφροδίτη, τις μέρες αυτές, βοηθούν να πέσουν οι μάσκες και ξαφνικά διαπιστώνετε, πως έχουν παράπονα από εσάς, κάτι δεν πηγαίνει καλά, κάποιος ίσως φύγει μέσα από μια σχέση, ένα αντίο είναι στα σκαριά. Κερδισμένος θα βγει όποιος Τοξότης αφήσει να πέσει και κάτι κάτω. Δεν είναι όλα μαύρο – άσπρο στη ζωή αυτή. Ψυχρό το κλίμα από συναισθηματικής άποψης, το πιο απλό το κάνετε πιο δύσκολο. Εκτονωθείτε δημιουργικά, επιμείνετε σε στόχους, αναλάβετε τις ευθύνες σας!

Αιγόκερως
Παράξενα μας τα λέει το σύμπαν στη περίπτωση τη δική σας! Η αλήθεια είναι πως όταν οι πλανήτες αγαπούν τους Διδύμους, το χάος σας επισκέπτεται για τα καλά! Η Νέα Σελήνη για αρχή, σας τρέχει κάπως, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Σας τεμπελιάζει επίσης, εκεί που πάτε να βάλετε μια σειρά, τσουπ ο χαμός! Ο Κρόνος και η Αφροδίτη έρχονται για να σας το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο. Θίγεστε με το παραμικρό, παρεξηγήστε, θυμώνετε, φωνάζετε, τις μέρες αυτές είστε κάπως απλησίαστοι, ποιος έχει όρεξη για γκρίνιες; Μέρες που θα αγχωθείτε με τα λεφτά σας, πληρώνετε πολλά και διάφορα και ξαφνικά μπορεί να σας φορτωθεί και ένα έξτρα χρέος, ίσως και κάποιου άλλου, τα γνωστά δανεικά και αγύριστα! Προκειμένου να είστε τυπικοί θα καλύψετε οτιδήποτε χρειαστεί, όμως θα σας λείψουν και εκεί ποιος σας ακούει; Να κοιμάστε καλά και ψυχραιμία!

Υδροχόος
Ξεκινάμε από το γεγονός πως διανύετε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας! Βέβαια, πάντα υπάρχουν σκοτεινά σημεία, που σας στρεσάρουν, όμως σας κάνουν πιο δυνατούς. Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, είναι ο λόγος που ξαφνικά θα αγχωθείτε για τα ερωτικά σας τα ζητήματα. Θέλει οπωσδήποτε το σύμπαν να κάνετε μια νέα αρχή, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, να αποκτήσετε έναν σύντροφο που θα χρωματίσει την ύπαρξή σας ολόκληρη. Το σενάριο να αναθεωρήσετε τις μέρες αυτές, απόψεις ετών, είναι πολύ μεγάλο. Όμως ο Κρόνος και η Αφροδίτη, κλέβουν την προσοχή σας, από τους έρωτες και την στρέφουν σε θέματα οικονομικά. Δε σας βγαίνουν τα κουκιά; Σας ζητούν περισσότερα χρήματα από ότι είχατε συμφωνήσει; Η βοήθεια που σας έταξαν δεν υφίσταται πια; Να είστε εγκρατείς και ψύχραιμοι, μπόρα είναι θα περάσει!

Ιχθύες
Οικογενειακά τα θέματα που αντιμετωπίζετε τις μέρες αυτές. Αποζητάτε την έγκριση, πώς όλα τα κάνετε καλά, πως οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο, πως είστε απαραίτητοι στη ζωή των ανθρώπων σας. Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, είναι μεν χαρωπή, ξεσηκώνει για αλλαγές, που θα βοηθήσουν στο να ξημερώσει μια άσπρη μέρα. Όλα αυτά έχουν κάποιο κόστος, το οποίο το παραβλέπετε, συνεπώς όλο και κάποιος θα σας το θυμίσει αυτό με τη βοήθεια του Κρόνου και της Αφροδίτης. Ξεπεράστε τη συναισθηματική κάλυψη που αποζητάτε και φτιάξτε ένα πλάνο, που θα το ακολουθήσετε πιστά κυρίως στη δουλειά σας. Ζόρικες οι μέρες αυτές, τα καβγαδάκια αμέτρητα, το στάζετε το φαρμάκι σας, φτιάχνετε τυφώνες όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε. Πεισμώνετε για θέματα που μπορούν να περιμένουν, διαγράφετε προτεραιότητες, παραβλέπετε τις επιθυμίες των άλλων. Πολύ κακά παιδιά.. και λίγα λέω!

magicfariel

Φωτογραφία από Nanne Tiggelman από το Pixabay