Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ζώδια: Πανσέληνος στον Αιγόκερω, ένα μαγικό Φεγγάρι! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πανσέληνος απόψε, λάμπει ο ουρανός, μαγικά λαμποκοπά και η θάλασσα, καλοκαίριασε, πόσο μου αρέσει, πόσο; Ο Αιγόκερως έχει την τιμητική του, αστράφτει ολόκληρο Φεγγάρι για πάρτη του! 

Εκπληκτικό που πέφτει και τέτοιες ημέρες, οι Αιγόκεροι όλου του κόσμου, είναι πολύ γοητευτικοί, ερωτικοί, παθιασμένοι, φλογεροί και ακαταμάχητοι! Σε τέτοιο mood μπαίνουν οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί κυρίως. 

Ας δούμε πως είναι το σύμπαν; 

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Άρης στον Ταύρο. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες. Επηρεάζονται επίσης τα ζώδια της Γης και του Νερού. 

Μέρες που θα εστιάσουμε στις σχέσεις μας, στην προσωπική μας τη ζωή, που θα επιδιώξουμε να βρεθούμε πιο πολύ στο σπίτι, παρά κάπου αλλού. Η Αφροδίτη και ο Ερμής, έχουν αποφασίσει να ενώσουν τις ψυχές που αγαπιούνται ή να χωρίσουν εκείνες που δεν αγαπιούνται άλλο πια. Με όμορφο τρόπο βέβαια, εδώ ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, είναι ο τέλειος διπλωμάτης. Φτιάχνει τις λέξεις πιο όμορφα. 

Ο Άρης από τον Ταύρο, είναι η δύναμη! Είναι αυτός που μας ξεσηκώνει για εκείνους τους στόχους τους ακατόρθωτους. Για την ολοκλήρωση ενός project! Κάποιοι εκεί έξω δίνουν και έχουν να δώσουν τις μάχες τους, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Το διάστημα αυτό, χτίζουμε το αύριο που θέλουμε να έρθει! Οι ευκαιρίες δεν επιλέγουν εποχές! 

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, δεν αφήνει περιθώριο τεμπελιάς ή λάθους. Ο στόχος είναι ένας. Η επιτυχία και η προσωπική ευτυχία του καθενός.

Και με τη βοήθεια του Φεγγαριού, όλα αυτά που ανέφερα, βρίσκονται έντονα μέσα στο μυαλό μας, στη ψυχή μας και με την αποφασιστικότητα και τη σοβαρότητα ενός Αιγόκερου, θα πρέπει να δώσουμε λύσεις, στα θέματα που μας απασχολούν. Κυριαρχεί η τετράγωνη λογική, σε κάθε περίπτωση. Άλλωστε 1 και 1 κάνουν 2! Ξεκάθαρα! 

φιλάκια.. 

Κριός 
Το Αιγοκερίσιο Φεγγάρι, σας ωθεί στο να ζητήσει πολύ νωρίτερα την καλοκαιρινή σας την άδεια. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία και άλλο δεν τραβάει η ομάδα, συνεπώς, άμα έχετε μέρες και μπορείτε, εξαφανιστείτε, ότι καλύτερο για τη ψυχική σας ηρεμία. Πάνω από όλα το σπιτάκι σας, οι άνθρωποί σας, το σώμα σας. Ιδανικές ημέρες, για να γίνετε κάπως αντικοινωνικοί, κλειστό ακόμα και το τηλέφωνο; Οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν, συνεπώς ας περιμένουν! Δε χάθηκε και ο κόσμος.. 

Ταύρος
Παράξενο το Φεγγάρι αυτό! Από τη μια ο Άρης στο ζώδιό σας, από την άλλη η ατμόσφαιρα Αιγοκερίσια, μάλλον σας βλέπω σκληρούς, απότομους, ξεροκέφαλους, πεισματάρηδες σε υπέρτατο βαθμό! Προτιμότερο λοιπόν, να συναναστρέφεστε με ανθρώπους που σας γνωρίζουν καλά, που κατανοούν τις ιδιοτροπίες σας, που θα αφήσουν να πέσει και κάτι κάτω, έτσι επειδή σας αγαπούν. Ρίχνετε άκυρο σε σχέσεις που δε σας ταιριάζουν, με όμορφο τρόπο έτσι; Αποφύγετε τις ανακοινώσεις εν βρασμό ψυχής, μπόρα είναι θα περάσει.. 

Δίδυμος
Αταίριαστο το Φεγγάρι, για τη δική σας ψυχοσύνθεση. Ενεργειακά σας πιέζει πολύ, έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα σοβαρά, τα οποία απαιτούν το χρόνο σας, την παρουσία σας και την προσοχή σας 100%! Μόνο καλοκαίρι δε θυμίζει το σκηνικό, να όμως που οι κινήσεις του σήμερα, σας φέρνουν ένα πιο όμορφο αύριο! Κάπως ζόρικες οι επόμενες ημέρες, ότι αρνητικό συναίσθημα υπάρχει θα το νιώσετε έστω και για λίγο. Μήπως είναι ένα τεστ, τύπου να ξεσκαρτάρετε τις αληθινές σας τις επιθυμίες; Τι αληθινά θέλετε για εσάς; 

Καρκίνος
Θέματα σχέσεων προκύπτουν με τη βοήθεια της Πανσέληνου από τον Αιγόκερω. Είναι και η Αφροδίτη στο κόλπο, είναι στο ζώδιό σας, συνεπώς όποιος αγαπά αληθινά θα το πει, όποιος δεν αγαπά άλλο πια, επίσης θα το πει, τις μέρες αυτές. Ανακοινώσεις σίγουρα θα γίνουν, χαρωπές και μη! Έχετε το φευγιό μέσα σας, κάποιοι ταξιδεύετε, κάποιοι απλά βολτάρετε από δω και εκεί, πάνω από όλα η δική σας η ευτυχία και των ανθρώπων σας φυσικά! Δίνετε μεγάλη σημασία στο προσωπικό σας το status. Πιο σίγουροι από ποτέ!

Λέων 
Η αλήθεια είναι πως αυτή η Πανσέληνος, δε σας συμπαθεί και τόσο. Σας ακυρώνει κάποια από τα σχέδια που κάνετε, ίσως δεν έχει παραλία ακόμα. Αποφύγετε την πολύ ζέστη και το πολύ το κρύο, ούτε να στέκεστε ιδρωμένοι, μπορεί να πλευριτώσετε από στιγμή σε στιγμή. Μια πιάνετε τι σας λέω; Το σενάριο του να πέσετε τάβλα στο κρεβάτι είναι πολύ μεγάλο, ότι χειρότερο! Το φεγγάρι σας κάνει διαισθητικούς, συνεπώς γνωρίζετε το παρασκήνιο και αντιδράτε πολύ Λιονταρίσια. Αποζητάτε την αγάπη με πονηρό τρόπο! 

Παρθένος
Το Αιγοκερίσιο Φεγγάρι, είναι ότι πρέπει για εσάς, καλοκαιριάτικο! Από τη μια τα δίνετε όλα στη δουλειά σας, είστε οι καλύτεροι και πολύ απαραίτητοι, τώρα πια. Βέβαια, βρίσκετε το χρόνο, για διαλλείματα, για να πλατσουρίσετε, ακόμα και στην πιο κοντινή παραλία. Οι πιο extreme, επιλέγετε μια δραστηριότητα, που σας αρέσει και σας ταιριάζει, με σκοπό την προσωπική σας τη ψυχαγωγία και βέβαια, αν παίζει και κάποιο έπαθλο, ακόμα καλύτερα! Σα να σας φεύγει το βάρος του χειμώνα στα ξαφνικά. Φουλ αισιόδοξοι και χαρωποί!

Ζυγός 
Είναι το Φεγγάρι τέτοιο, που τις μέρες αυτές, στρέφετε την προσοχή σας στη δουλειά σας, στην καριέρα σας, στο μέλλον σας και φυσικά χρόνος δεν υπάρχει, ούτε για σύντροφο, ούτε για σπίτι, ούτε καν για ένα pet! Γκρίνια σίγουρα θα υπάρξει, από τους ανθρώπους σας, τύπου είστε συνέχεια απών και τα σχετικά. Είναι δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες, ο Κρόνος θέλει όλη σας την προσοχή σε μια μεριά, κυρίως και μόνο στη δουλειά. Φροντίστε λοιπόν, να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, άλλωστε προσωρινή η αναστάτωση!

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε, για να νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, μετά από πολύ καιρό. Πως βρίσκεστε επιτέλους στο σωστό το μονοπάτι επαγγελματικά και προσωπικά. Ο λόγος σας περνάει, βρίσκετε το δίκιο σας, οπότε ότι προτείνετε, γίνεται και όλα είναι μια χαρά. Σας εμπιστεύονται! Ιδανικές ημέρες, για να μπει το νερό στο αυλάκι, για να θέσετε τα όριά σας, για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Το να αγαπήσετε με έναν άνθρωπο μετά από πολύ καιρό, είναι στα πλάνα του σύμπαντος!

Τοξότης 
Πολύ δυνατό το Φεγγάρι αυτό, σας δίνει την ευκαιρία να δουλέψετε περισσότερο και να βγάλετε τα χρήματα που θέλετε. Τις μέρες αυτές, μπορεί να πουλήσετε κάποιο οικοπεδάκι, ένα παλιό αμάξι, κάτι αξίας που θα σας ξελασπώσει από διάφορες οφειλές. Είναι όμως πολύ δημιουργική περίοδος, επαγγελματικά τα δίνετε όλα! Ο Κρόνος όμως δημιουργεί γεγονότα, που στρέφουν την προσοχή σας σε θέματα σχέσεων και σπιτιού. Να αποφύγετε να σηκώσετε μπαϊράκι, όταν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα να ειπωθούν!

Αιγόκερως
Πανσέληνος στο ζώδιό σας, ότι καλύτερο καλοκαιριάτικο, το σύμπαν είναι τέτοιο, που τα δίνετε όλα στον έρωτα και στη δουλειά. Ας ξεκινήσουμε από το πιο ερωτικό ΣΚ ever, έχετε ορεξούλες, σειρά σας, να δείξετε αγάπη και πάθος στο σύντροφό σας, ή στο πρόσωπο που σας αρέσει. Φτιάξτε το ψυχολογικό, προκειμένου να δώσετε όμορφες μάχες στη δουλειά και να απολαύσετε τις νίκες σας. Ευχάριστα τα μαντάτα, πετυχαίνετε κάποιοι ακόμα και το ακατόρθωτο! Βέβαια, έχετε ύφος, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Είστε σκληροί παίχτες!

Υδροχόος 
Το Αιγοκερίσιο Φεγγάρι, θα σας πληγώσει λιγουλάκι, για καλό σκοπό όμως. Πολλοί Υδροχόοι είστε μαλωμένοι με το χρόνο, το for ever young το υποστηρίζετε στο φουλ, να όμως που το σώμα, ανεξάρτητα αν βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση, κάποια στιγμή δεν έχει τη δύναμη και την αντοχή που είχε κάποτε. Το μήνυμα είναι να ξεκουράζεστε, να κοιμάστε, να τρώτε, ακόμα και ο superman μεγάλωσε χαχα! Ωραίες ημέρες για να συντονίσετε την ομάδα σας, μπας και χαλαρώσετε λιγάκι από το άγχος και τις υποχρεώσεις!

Ιχθύες
Φουλ ταξιδάκια το πρόγραμμα, βόλτες και σουαρέ, σας λατρεύουν ένα πράγμα, τις ημέρες αυτές! Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σας βάζει σε καλοκαιρινό mood, συνεπώς με την πρώτη ευκαιρία, εξαφανίζεστε από εδώ και από εκεί! Μη ξεγελιέστε, έχετε μπίζνες να ολοκληρώσετε, ωραίες ημέρες για να δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας σε ένα project. Το τηλέφωνό σας δε σταματά λεπτό. Οι προσκλήσεις πέφτουν βροχή και νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας. Είστε απαραίτητοι. Σας υπολογίζουν. Ρομαντικό το φόντο. Ροζουλί!

magicfariel

Φωτογραφία από Cseky από το Pixabay