Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Ζώδια: Ο Δίας μπαίνει με το δεξί στους Διδύμους! by MagicF’Ariel..

26/05 – 10/06/2025

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα να ευχηθώ παρέα με τον Δία φυσικά, που άλλαξε ζώδιο μετά από 1 χρόνο περίπου, είναι πλέον στους πολυαγαπημένους μας Διδύμους! Απίστευτα καλοκαιρινή η διάθεση, αισιόδοξη, χαρωπή κυρίως για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες! 

Με το δεξί, λοιπόν ξεκινά ο Ιούνης και συνήθως λένε, όπως μπει, έτσι και θα βγει! Νομίζω πως από εδώ και πέρα, έρχονται τα καλύτερα, σε όλα τα επίπεδα, γιατί το αξίζετε κιόλας! Αλλαγές σίγουρα θα υπάρξουν, υπερβολικές ίσως σε κάποιους τομείς, αλλά να ξέρετε ο Δίας είναι το πάθημα σε κάθε περίπτωση. Ο Κρόνος είναι το μάθημα, μήπως τελικά δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στους Ιχθύες; 

Όμως επειδή ο Δίας βρίσκεται σε ζώδιο του Αέρα, οι υπέρ ευνοημένοι της υπόθεσης, είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι! Να θυμίσω τον λατρεμένο μου τον Πλούτωνα, καιρό έχω να του αφιερώσω χρόνο, που από σήμερα και για δεκαπέντε ημέρες, θα κάνει τρελό αλισβερίσι με τον Δία, καταλήγω λοιπόν, πως θαύματα γίνονται, θα γίνουν και πως σίγουρα υπάρχουν! 
Ο Αέρας έχει δύναμη όπως φαίνεται έξτρα μαγική.. Ωραίο διάστημα λοιπόν, για να βάλετε στόχους ζόρικους, να τους τρέξετε και να τους πετύχετε! Κυρίως σε θέματα καριέρας. Υπέρ κοινωνικοί, λαμπεροί, το μυαλό σας ξυράφι, τίποτα δεν αφήνετε να πέσει κάτω, ή τώρα ή ποτέ! Ω ναι θα αυξηθεί ο τραπεζικός σας ο λογαριασμός, είναι το μόνο σίγουρο! Εννοείται πως αναφέρομαι σε εκείνους που το παλεύουν, το αραλίκι σημαίνει μηδέν στο μηδέν.. Η επιβράβευση για να προκύψει θέλει και κόπο και τρόπο! 
Κατά βάθος ο Δίας στους Διδύμους, σημαίνει περιέργεια. Ενθουσιασμό με ημερομηνία σύντομης λήξης. Εμπειρίες δίχως τέλος. Σημαίνει βόλτες, ταξίδια, φλερτ δίχως αύριο. Καλό φαγητό και τι στον κόσμο όλο; Η ζυγαριά ανεβαίνει.. το νου σας! Τα νέα τρέχουν, δεν τα προλαβαίνουμε. Κάποια είναι ράδιο αρβύλα κάποια όχι και τόσο. Κάποιος πρέπει να κάνει τη βρομοδουλειά, να ξεσκαρτάρει τα μαντάτα! 
Μα όχι τώρα που μπήκε ο Ερμής στους Διδύμους! Έχει να πέσει πολύ gossip! Προφανώς την περίοδο αυτή θα γίνουμε ολίγον μαλλιοκούβαρα, ο Ερμής φροντίζει σε όλους να πει, αυτά που θέλουν να ακούσουν. Να λάβουν ένα μήνυμα και ας είναι μούφα. Όλοι κερδίζουν το ίδιο λαχείο.. πώς να το εξηγήσω αλλιώς; Χαμούλης λέει; 
Μήπως με τον Δία από τους Διδύμους, θα γίνουμε κάπως ελαφρόμυαλοι; Ένας χρόνος είναι αυτός, σίγουρα ο Άρης και ο Κρόνος θα φροντίσουν να μπει το μυαλό στη θέση του.. Και ο Πλούτωνας.. μην τον ξεχνάμε τον κύριο αυτόν; Έχει μέλλον η υπόθεση.. 

Προς το παρόν.. enjoy! 💖

φιλάκια.. 


Κριός
Καιρός να ξεκολλήσει η βελόνα με τον Δία από τους Διδύμους. Να δείτε τη ζωή λίγο διαφορετικά. Από τον φετινό Ιούνιο μέχρι και του χρόνου τέτοια εποχή, παίζει να «αγκαλιάσετε» την τεχνολογία, να την αγαπήσετε λίγο πιο πολύ, συνεπώς αναθεωρείτε τις απόψεις σας, μαθαίνετε να χειρίζεστε πολλά και διάφορα, προκειμένου να γίνετε καλύτεροι στη δουλειά σας! Το σενάριο να διώξετε τις απαρχαιωμένες συσκευές από το σπίτι σας, είναι πολύ μεγάλο! Αρκετοί θα προτιμήσετε να ξοδέψετε τις αποταμιεύσεις σας σε διάφορα ταξίδια, γιατί ωραίο το χρήμα, αλλά η ζωή είναι ακόμα πιο ωραία! Και κάπως έτσι ο Δίας σας λέει καλό μήνα! Κάθε αρχή και δύσκολο λένε.. αλλά στην περίπτωση τη δική σας, δεν ισχύει! Καιρός να πάρετε τα επάνω σας! 

Ταύρος
Ο Δίας από τους Διδύμους, είναι ο λόγος που το σύμπαν επιμένει, πως θα γεμίσει το πορτοφόλι σας από χρήμα! Όχι δε θα γίνετε ζάμπλουτοι μέσα σε μια νύχτα, αλλά θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας και με το παραπάνω, τούτη τη φορά! Ανεξάρτητα τη φύσης της δουλειάς σας, ανοίγουν οι ουρανοί και το χρήμα αν όχι από τον φετινό Ιούνη, μέσα σε ένα χρόνο, θα συμβούν θαύματα τέτοιου τύπου, που θα σας φτιάξουν πολύ τη διάθεση! Θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά, ηθικά, πολύ δυνατό το boost! Ο σκοπός είναι να ξελασπώσετε από τα χρέη σας, αν υπάρχουν, να επενδύσετε στον εαυτό σας, στο μέλλον σας, να κάνετε την κάλλιστη διαχείριση των χρημάτων σας, προκειμένου αληθινά να ξημερώσει μια άσπρη ημέρα, υπέρλαμπρη!

Δίδυμος
Ο Δίας στο ζώδιό σας, εδώ και μέρες, αλλά να είμαι ειλικρινής τις ημέρες του Ιούνη, ξεκινά επίσημα η δράση του, συνεπώς είστε έτοιμοι για όλα; Καιρό τώρα έχετε κάτι ιδέες κάπως εξωπραγματικές για τον απλό τον κόσμο, που νιώθετε πως μπορείτε να τις υλοποιήσετε και να βγείτε κερδισμένοι σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Ας έχετε το νου σας στα σημάδια του σύμπαντος, γιατί οι ευκαιρίες θα είναι μπόλικες, ίσως και συναρπαστικές! Μετά από πολλά χρόνια, νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά για την πορεία που έχετε χαράξει. Στηρίζεστε στις δυνάμεις σας, στο μυαλό σας, στη δημιουργικότητά σας και μέσα σε ένα χρόνο, πολλές οι αλλαγές! Ευχάριστες για εσάς, όχι τόσο και για τους άλλους. Απελευθερώνεστε από δεσμεύσεις που δε σας κάνουν άλλο πια! 

Καρκίνος
Σας αγαπά πολύ ο Δίας και ας είναι στους Διδύμους! Μέσα σε ένα χρόνο από τώρα θα συμβούν τα απίστευτα, όποιος σας πλήγωσε, σας αδίκησε, σας έστειλε αδιάβαστους, παίζει πολύ να σας ζητήσει ένα μεγάλο «συγγνώμη»! Τα λόγια είναι περιττά, για αυτό υπάρχουν και οι πράξεις που φτιάχνουν όλη την κατάσταση! Ο Δίας είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να γίνετε τολμηροί, αποφασιστικοί και να θέσετε όρους σε σχέσεις, που καιρό θα έπρεπε να το είχατε κάνει! Ένας χρόνος γεμάτος από επιστροφές στο παρελθόν, αποζητάτε απαντήσεις που βρίσκονται ακατέργαστες και θαμμένες σε κάποιο συρτάρι. Κάποιες είναι χρήσιμες και κάποιες όχι και τόσο.. Κάτι να πεταχτεί έτσι;;; Είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος, συνεπώς μήπως έφτασε ο καιρός να πραγματοποιήσετε ένα από τα όνειρά σας; Να φτιάξετε κάτι δικό σας!

Λέων
Τι λέει; Θα ασχοληθείτε με την πολιτική; Ο Δίας από τους Διδύμους, κάτι τέτοιο θέλει από εσάς, μεταφορικά; Ρεαλιστικά; Καιρός λοιπόν να κοινωνικοποιηθείτε, να αλλάξετε παρέες, να προτιμήσετε κάτι το διαφορετικό, για να αποκτήσει η ζωή σας άλλο νόημα! Θέλετε και εσείς να αναβαθμιστείτε, οπότε σας δίνονται οι ευκαιρίες, το επόμενο διάστημα, τις εκμεταλλεύεστε και ανεβαίνετε κάτι σκαλιά, αλλάζετε status! Ίσως και να γίνετε κάπως συμφεροντολόγοι, ούτε οι πρώτοι είστε, ούτε οι τελευταίοι. Κάποιες φορές δε γίνεται και αλλιώς, οπότε ένα refresh στις ιδέες σας, είναι απαραίτητο, ακόμα και στην γκαρνταρόμπα σας. Αν έχετε κατά νου να ασχοληθείτε επαγγελματικά με τα social media, να το κάνετε! Πολλά τα φράγκα!

Παρθένος
Κάποια «θέση» έχετε βάλει στο μάτι, καιρό τώρα, ο Δίας από τους Διδύμους, σας την αποκαλύπτει, ξεκάθαρα, το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις με τον κόσμο και να δείχνετε ενδιαφέρον! Καλά μην προσμένετε με σταυρωμένα τα χέρια, θα χρειαστεί να ψαχτείτε, να δραστηριοποιηθείτε, μπορεί ακόμα να ζητήσετε και μετάθεση! Να υπάρχει κάπου ένα παραθυράκι μαγικό, που μέχρι πρότινος να μην υπήρχε! Προσκλήσεις για διάφορα σουαρέ θα πέσουν στα χέρια σας, ίσως και από άτομα που δεν έχετε και ιδιαίτερες σχέσεις. Εννοείται πως θα τις αποδεχτείτε, ανεξάρτητα αν βαριέστε, στα μουλωχτά γίνονται οι καλύτερες οι μπίζνες! Κάποιος σας «ξεφορτώνεται» ή μάλλον εσείς κάνετε το τέλειο escape!? 

Ζυγός
Ο Δίας ξεκινά τη δράση του στους Διδύμους, με πολύ καλοκαιρινή διάθεση, συνεπώς ισχύει αυτό που λένε, όπως θα μπει έτσι και θα βγει! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, παίζει να στρωθείτε στο διάβασμα, προκειμένου να πάρετε ένα πτυχίο, το οποίο θα σας αναβαθμίσει σε θέματα καριέρας! Μια ευκαιρία μοναδική, που αξίζει τον κόπο να το ρίξετε στη μελέτη, τι είναι ένας χρόνος; Τα ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα, ο Δίας ξέρει το πόσο πολύ τα λατρεύετε, οπότε από εδώ και πέρα, να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, μπορεί να βρεθείτε οπουδήποτε! Κάποιοι αναθεωρείτε τις απόψεις σας για τη ζωή, τύπου είναι πολύ μικρή για να μιζεριάζετε μέσα στο σπίτι, στα ίδια και τα ίδια, οπότε ότι έχετε και δεν έχετε, θα το φάνε οι ρούγες και οι προορισμοί!

Σκορπιός
Και που λέτε, ο Δίας από τους Διδύμους, ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο, καιρός να θυμηθείτε κάτι λίγα από τα νιάτα σας; Να σας έρθει κατακούτελα ο έρωτας; Να πάθετε νταμπλά στα καλά τα καθούμενα; Όπως φαίνεται μέσα σε ένα χρόνο ξεκινώντας από 01/06, θα βιώσετε έντονα συναισθήματα, ίσως και για ένα πρόσωπο που ποτέ δεν είχατε στα πλάνα σας! Η έκπληξη πολύ μεγάλη! Ο Δίας όταν θέλει κάνει θαύματα, συνεπώς το παίρνετε αλλιώς, σε θέματα οικονομικά με σκοπό και να μη χρωστάτε λεφτά δεξιά και αριστερά, αλλά και για να σας μένουν πέντε φράγκα στην άκρη. Να μου το δείτε, που μέσα σε ένα χρόνο θα κάνετε αποταμίευση, θα μπείτε στον ίσιο δρόμο! Ωραίες ημέρες για να βάλετε έναν στόχο, να έχετε κάτι να ασχολείστε εποικοδομητικά!

Τοξότης
Ο Δίας από τους Διδύμους, σας απελευθερώνει σε όλα τα επίπεδα! Σας ξεσηκώνει επίσης, για περιπέτειες, το άγνωστο είναι συναρπαστικό! Και κάπως έτσι θα είναι οι μέρες σας από εδώ και πέρα και για ένα χρόνο! Όσοι ψάχνετε μια νέα δουλειά, κάτι το διαφορετικό, στο χέρι σας είναι να τη βρείτε. Με τη βοήθεια του Δία, σα να ξυπνάτε από ένα λήθαργο, θέλετε πολύ να το πάρετε από την αρχή, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε ερωτικό. Κάποιος μένει και κάποιος φεύγει. Ότι ή όποιος δε χωρά στα πλάνα σας, στα όνειρά σας, φεύγει! Από την άλλη όμως, αν έχετε βρει το πρόσωπο που χωρά παντού, τότε θα τα φάμε τα κουφέτα. Έφτασε η εποχή, που θα πράξετε όπως προστάζει η καρδιά σας. Το ζητούμενο είναι να είστε ευτυχισμένοι, that’s it!

Αιγόκερως
Σας φορούν παράσημα στη δουλειά σας, όπως φαίνεται, αυτό θέλει ο Δίας από τους Διδύμους για εσάς! Το αξίζετε άλλωστε, οπότε αφήστε να εξελιχθεί το έργο από μόνο του, δίχως γκρίνιες και δίχως απαισιοδοξίες. Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί μια νέα θέση εργασίας, είναι στα πλάνα του σύμπαντος! Ιδανικό το διάστημα για να γυρέψετε τη δουλειά των ονείρων σας. Και θα τα καταφέρετε, γιατί δεν υπάρχει γιατί! Ο Δίας που λέτε, επειδή βρίσκεται σε ένα φευγάτο ζώδιο, έχει σκοπό να σας βοηθήσει να λύσετε τα θέματά σας, μέσα από μυστήριους τρόπους. Ίσως και εντελώς ανορθόδοξους για μια προσωπικότητα σαν και εσάς. Τα γούστα σας αλλάζουν, τα χόμπι σας, οι επιλογές σας. Αποδέχεστε το άγνωστο και αγωνιάτε να το ανακαλύψετε!

Υδροχόος
Όλη η τύχη επάνω σας, φορέστε κάμποσες μπλε χάντρες, γιατί φέτος είναι η χρονιά σας, με τον Δία από τους Διδύμους! Καιρός ήταν, δε λέτε; Θέλετε πολύ να κερδίσετε το χαμένο χρόνο, είτε σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Ότι αφήσατε πίσω σας μετέωρο, για χιλιάδες λόγους, τώρα πια θα το αρπάξετε και θα το φτιάξετε έτσι όπως πρέπει. Απίστευτα δημιουργική περίοδος, αναθεωρείτε απόψεις ζωής, να είναι καλά ο Πλούτωνας! Είστε θετικοί στις αλλαγές, δε φοβάστε να ερωτευτείτε, να παντρευτείτε, να κάνετε οικογένεια! Δε φοβάστε τίποτα πια, η δημιουργικότητά σας, πηγή θετικής ενέργειας. Λαμπεροί, αισιόδοξοι, φιλόδοξοι, πραγματοποιείτε τα νέα σας όνειρα, φτιάχνετε ένα νέο υπέρλαμπρο μονοπάτι ζωής!

Ιχθύες
Ο Δίας από τους Διδύμους, είναι τέρμα ψυχοθεραπευτικός, σας στρώνει που λέμε, σας βάζει στον ίσιο δρόμο; Ο Ιούνιος ξεκίνησε όμορφα για εσάς, πού να δείτε το τί έχει να συμβεί μέσα σε ένα χρόνο; Δημιουργικοί και ορεξάτοι, αλλάζετε ντεκόρ στο σπίτι σας, φτιάχνετε τους χώρους σας εκ νέου, ή ακόμα καλύτερα αποφασίζετε για μια αλλαγή που θα σας φέρει και το χρήμα και την απόλυτη ανανέωση. Μέσα σε ένα χρόνο, παντρεύεστε, κάνετε οικογένεια, αρκετοί νοικοκυρεύεστε! Αφιερώνετε όλο σας το είναι στους ανθρώπους σας, η οικογένεια πάνω από όλα! Από την άλλη ξεφορτώνεστε οτιδήποτε έχει αξία και δε σας χρειάζεται άλλο πια! Το μέλλον δεν φτιάχνεται από συναισθηματικές εξαρτήσεις, αλλά από το πάρε-δώσε! Ένα αλισβερίσι είναι η ζωή.. πάρτε το απόφαση! Ξεπεράστε το παρελθόν και κοιτάξτε μπροστά!

magicfariel

Φωτογραφία από Ennaej από το Pixabay