Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Τα Ζώδια & η Νέα Σελήνη στον Ζυγό! by MagicF’Ariel..

24/09 – 25/09/2022 

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε επιτέλους ΣΚ, το τελευταίο του Σεπτέμβρη, ίσως και το πιο μυστήριο όλων των εποχών, από συναισθηματικής άποψης! 

Το ΣΚ αυτό 24/09 - 25/09, έχουμε μια Αφροδίτη που «τσακώνεται» με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, έχουμε έναν Ερμή που επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου, έχουμε έναν Δία ανάδρομος και αυτός που φέρνει την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο! Και κάπου ανάμεσα σε αυτές τις τόσο παράξενες φάσεις του σύμπαντος, προκύπτει και μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό 25/09! 
Αντιλαμβάνεστε πως δεν υφίσταται καμία νέα αρχή, τα πλάνα μπαίνουν στην άκρη για λίγο και αποφεύγουμε τις αλλαγές ή τις αγορές, γιατί τζίφος η υπόθεση! Εννοείται πως με τόσους ανάδρομους πλανήτες, τα πράγματα πηγαίνουν προς τα πίσω, ή παραμένουν στάσιμα, αλλά να υποθέσω πως από τις 03/10 και μετά, θα αλλάξει το σκηνικό και θα πάρουμε μια μικρή ανάσα!

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, θα μπορούσε ως μεμονωμένο αστρολογικό γεγονός, να βοηθήσει σε θέματα σχέσεων. Να σταματήσουν οι τσακωμοί, να προκύψουν όμορφοι διάλογοι, η επικοινωνία να έχει ουσία και να προκαλεί όμορφα συναισθήματα. Βοηθά στο να γίνουμε πιο κοινωνικοί, να βολτάρουμε πιο συχνά, να φλερτάρουμε με απίστευτα ρομαντική διάθεση. Καιρός δηλαδή για αγάπες και λουλούδια είτε με παλιές υπάρξεις, είτε με νέες!
Όμως με τόσους ανάδρομους πλανήτες και με έναν «έξαλλο» Ποσειδώνα, προς το παρόν και έναν «ύπουλο» Πλούτωνα, όλα αυτά αλλάζουν χρώμα, το φόντο είναι σκοτεινό και το μυαλό μας είναι θολό και πω πω πω πω! 😂
Εντάξει υπομονή, οι μέρες φεύγουν γοργά, ο Οκτώβρης έρχεται, μέχρι να γεμίσει το Φεγγάρι έχουμε δυο βδομαδούλες, γεμάτες από ευκαιρίες και ευτράπελα! Καιρός να παλέψουμε για τις σχέσεις μας, ο σκοπός είναι να αγαπήσουμε, να μονιάσουμε, να τα βρούμε κάπου στη μέση!
Βέβαια, η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό, φέρνει εκείνες τις δεύτερες τις σκέψεις, εκείνες τις δεύτερες ευκαιρίες, που σημαίνει πως όποιος αληθινά αγαπά κάποιον, θα βρει τον τρόπο για να τον πλησιάσει, για να του εκφράσει τα συναισθήματά του, για να εκπληρώσει τους πόθους του, για να βρει αυτό που έψαχνε όλη του τη ζωή! 😘

φιλάκια..


Κριός
Μυστήριο και άκρως αποκαλυπτικό το ΣΚ αυτό, με αφορμή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Ερωτικά τα βάσανά σας, μιας που τις μέρες αυτές, όλο και κάποια ψυχή σας φλερτάρει και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά αν υπάρχει σύντροφος, τότε μεγάλος ο πειρασμός! Και επειδή αρκετοί πλανήτες είναι ανάδρομοι, ίσως κάποια ψυχή να θέλει να τεστάρει την αφοσίωσή σας, οπότε καλό είναι να είστε φρόνιμοι σε κάθε περίπτωση! Ακόμα και οι αδέσμευτοι, να θυμάστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Ταύρος 
Επαγγελματικά τα βάσανά σας, μιας που οι ανάδρομοι πλανήτες μόνο μπερδέματα φέρνουν! Τι και αν είναι ΣΚ, το μυαλό σας βρίσκεται συνεχώς στη δουλειά, σα να μη φύγατε ποτέ από το γραφείο. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε συνδυασμό με το σύμπαν, μπορεί να είναι η αιτία να δείτε με άλλο μάτι ένα πρόσωπο, κάποιο φιλαράκι και ξαφνικά ήρθε ο έρωτας. Και επειδή ο Ποσειδώνας μοιράζει ψεύτικες ελπίδες, καλό είναι να μην ενδώσετε σε στιγμές αδυναμίας, γιατί μετά άντε να ξεμπλέξετε! Ένα μπόνους έρχεται! 

Δίδυμος
Από τα πιο παράξενα ΣΚ! Καιρό προβληματίζεστε για τα ερωτικά σας τα ζητήματα, κυρίως οι δεσμευμένοι της παρέας. Οτιδήποτε αρνητικό έχει περάσει από τις σκέψεις σας, ξεπροβάλει με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης από τον Ζυγό, συνεπώς τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα και έχει πολύ γκρίνια τις μέρες αυτές. Ο ανάδρομος Ερμής, παρέα με τον ανάδρομο Δία, έχουν φροντίσει για εκείνες τις μοιραίες τις συναντήσεις, με τον έρωτα της ζωής σας, από εκείνο το παρελθόν που ποτέ δε ξεχνιέται! Εξαφανιστείτε!

Καρκίνος
Έχετε καλή διάθεση, η δημιουργικότητά σας στα ύψη, αναρωτιέστε για το πώς το ΣΚ αυτό θα μπορούσε να είναι υπέροχο, ανεξάρτητα από το προσωπικό σας το status.! Η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό, ή που θα σας ξεσηκώσει για βόλτες ή που θα στρώσετε χαλιά και θα αλλάξετε κουρτίνες! Πριν λοιπόν ξεκινήσετε το οτιδήποτε καλύτερα να μιλήσετε ξεκάθαρα για τις προθέσεις σας. Ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί τις καταστάσεις, αλλά ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί καβγαδάκια στα ξαφνικά! Μην πάρετε τίποτα κατάκαρδα.

Λέων
Βρίσκεστε σε απόλυτη σύγχυση τις μέρες αυτές, αμέτρητες οι σκέψεις σας, δε μπαίνουν σε μια σειρά με τίποτα! Η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό, παρέα με έναν ανάδρομο Δία, σας κάνουν τέρμα υπερβολικούς και ξαφνικά εκεί που είχατε κρατήσει πέντε φράγκα για το τέλος του μήνα, να τα ξοδέψετε σε χαζομάρες, έτσι για να φτιάξετε το ψυχολογικό, που μόνο αυτό δε θα γίνει! Σηκώνετε μπαϊράκι το ΣΚ αυτό, αποφασίζετε μονάχοι σας, διατάζετε μονάχοι σας και προφανώς σας αφήνουν να βράσετε με το ζουμί σας. Μη λέτε ασυναρτησίες!

Παρθένος
Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως ο Ερμής ανάδρομος επέστρεψε στο ζώδιό σας! Το ΣΚ αυτό θα βάλετε το χέρι πάλι στην τσέπη, πιο βαθιά τούτη τη φορά, γιατί όλο και κάτι θα συμβεί, μια ζημιά, σε κάτι που είναι απαραίτητο στην καθημερινότητά σας. Η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό, δεν ευνοεί καμία νέα αρχή, αντιθέτως κάνει τις σχέσεις μπάχαλο, μιας που γκρινιάζετε διαρκώς για τις ατυχίες σας και ζητάτε τα ρέστα από εκείνους που δε φταίνε! Κρατήστε το στόμα σας κλειστό και αναλάβετε ευθύνες που αφορούν μόνο εσάς!

Ζυγός
Μέρες που βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικό χάος! Άλλα σκέφτεστε, άλλα λέτε, άλλα εννοείτε, από τη μια είστε θυμωμένοι, από την άλλη χαρούμενοι, του λωλού ένα πράγμα. Οι ανάδρομοι πλανήτες σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι η αιτία που θέλετε να πάρετε τα βουνά, να εξαφανιστείτε από τους πάντες και τα πάντα! Βέβαια, αναρωτιέστε, υπάρχει κανείς να σας σταματήσει; Να σας αγκαλιάσει σφιχτά μέσα στην αγκαλιά του; Δείχνετε εξαγριωμένοι, αλλά η αγάπη θεραπεύει τα πάντα. Πού είναι η αγάπη;

Σκορπιός
Παράξενο ΣΚ, μην κάνετε το λάθος να πάτε κομμωτήριο, γιατί η μυστήρια διάθεση που έχετε, μπορεί να σας παρασύρει σε προτιμήσεις και στυλ, που σίγουρα δε σας ταιριάζουν! Η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό, μπερδεύει τα συναισθήματά σας, φέρεστε αλλόκοτα ακόμα και σε πολύ δικούς σας ανθρώπους. Μια ματιά είναι αρκετή, για να φανταστείτε δράκους, το νου σας, γιατί μπορεί πάνω στην παραζάλη σας, να χάσετε ένα καλό φιλαράκι. Τις μέρες αυτές να φλερτάρετε με αγνές προθέσεις και όχι με πονηρές!

Τοξότης 
Ένα ΣΚ μυστήριο εντελώς, αφού ξαφνικά εμφανίζονται διάφορες υπάρξεις στο διάβα σας που έχουν σκοπό να σας αναστατώσουν και να κάνουν την προσωπική σας ζωή ένα μπάχαλο! Ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα, αλλά το θέμα μας είναι η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, που σας ξεσηκώνει να δώσετε το τηλέφωνό σας, από δω και από κει. Τις μέρες αυτές προτιμήστε τα φιλαράκια σας, τα στέκια σας, παραμείνετε στα γνώριμα τα μέρη και ξεχάστε για λίγο τις περιπέτειες. Όλοι ψάχνουν για ένα θύμα! Ας μην είστε εσείς αυτό!

Αιγόκερως
Εννοείται πως δεν πάτε κομμωτήριο τις μέρες αυτές, ούτε για shopping therapy, γιατί θα αποτύχει το πείραμα και ποιος σας ακούει μετά; Ένα ΣΚ χαοτικό από συναισθηματικής άποψης, καλύτερα να αλλάξετε ντεκόρ στο σπίτι σας, βάλτε ανάποδα τους καναπέδες, αν τόσο πολύ σας πιάσει η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό! Βέβαια, μπορεί κάποιος να σας πλησιάσει και να σας προσφέρει κάτι το ονειρεμένο, είτε σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό, αλλά εσείς θα πρέπει να κρατήσετε τα μπόσικα. Χαρείτε για πάρτη σας! 

Υδροχόος

Νέα σεζόν, έχετε πολλά όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε, ανυπόμονοι ως συνήθως, όμως με ανάδρομο Ερμή, πού πάτε; Το ΣΚ αυτό, σας κόβει τα φτερά η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό, πατάει το σύμπαν φρένο για εσάς και όχι απλά εκνευρίζεστε, βγαίνετε από τα ρούχα σας και λίγα λέω! Ο Δίας φταίει για τις υπερβολικές αντιδράσεις σας. Τις μέρες αυτές μπορεί να σας πλησιάσουν διάφορες υπάρξεις με σκοπό να σας φάνε τα λεφτά, να μάθουν τα μυστικά σας, να σας εξαπατήσουν ακόμα και ερωτικά! Μακριά!!!

Ιχθύες
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τα αυτιά σας σε μαντάτα που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν! Τα ψέματα πηγαίνουν σύννεφο, ο Ποσειδώνας κρύβεται από πίσω! Η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό, προκαλεί χαοτικά συναισθήματα, ξεσπάσματα παράλογα και σας κάνει να φαντάζεστε δράκους! Ναι μεν έχετε την επιθυμία να αλλάξετε και να βελτιώσετε τη ζωή σας, αλλά αφήστε να περάσουν δυο εβδομάδες και μετά βλέπουμε! Μια ύπαρξη σας αναστατώνει ερωτικά, αλλά μήπως είναι λίγο απαγορευμένη;

magicfariel

Φωτογραφία από Эльвина Якубова από το Pixabay