Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24/08/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά!
Ξέρω-ξέρω, πρέπει να ανασυνταχτώ, ψυχολογικά, συναισθηματικά, σωματικά, αφήστε άρχισα και διατροφή, είναι αστρολογικό το θέμα.. Κάθε τέτοια εποχή.. απίστευτο!

Περιμένουμε με αγωνία μια Πανσέληνο, ρομαντική η φάση, αφού γίνεται στα γλυκά μας τα ψαράκια, μας βλέπω εμάς τις μοναχικές τις ψυχές, να κοιτάζουμε το φεγγάρι και να σου και ο αναστεναγμός.. αχ και βαχ!


Πόσο παράξενες που είναι οι σχέσεις.. Κάποιοι αποζητούν την ελευθερία τους, κάποιοι τη συντροφικότητα και το θέμα πηγαίνει εναλλάξ αιώνες τώρα! Λίγο από όλα είναι το μυστικό της επιτυχίας, πώς γίνεται αυτό, ίσως να το ανακαλύψω γριούλα πια..

Κάτι ήξεραν οι αριστοκράτες που είχε ο καθένας το δωμάτιό του! Ο καθένας το σαλόνι του. Άντε η τραπεζαρία κοινός χώρος, ας πούμε τόπος συνάντησης. Ακόμα και εκεί όμως, ο ένας καθόταν στην Ανατολή και ο άλλος στη Δύση! Μα πώς να βαρεθούν ο ένας τον άλλον;;; Δεν είχε και messenger εκείνη την εποχή.. χαχα! Να αυτά τα τρελά μου πρωί-πρωί..

φιλάκια..


Κριός
Ολίγον απρόβλεπτη η μέρα σας, άλλα έχετε κατά νου και άλλα προκύπτουν! Πριν εκνευριστείτε καλά θα κάνετε να εκφράσετε φωναχτά τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι είναι το ναι που θα ακούσετε και τι το όχι! Ζόρικη η μέρα σας, μη περιμένετε να σας κάνουν τα χατίρια. Βέβαια, επιλογή σας είναι αν θα παίξετε μπάλα ομαδικά, ή αν θα προτιμήσετε τις μοναξιές σας! Ένας πολύωρος ύπνος.. σώζει τη κατάσταση!

Ταύρος
Πολύ καλή ημέρα, δυνατή αστρολογικά, η δημιουργικότητά σας στα ύψη! Είτε εργάζεστε, είτε όχι, δε θα μείνετε στην αδράνεια, αφού οι ασχολίες σας πολλαπλές, όπως και τα χαρίσματά σας! Με τα δυο πόδια σταθερά πάνω στη Γη, χαράζετε τη πορεία σας, φτιάχνετε δικούς σας δρόμους και μονοπάτια, η επιτυχία πρέπει να είναι όλη δική σας! Ότι κάνετε, το κάνετε με πάθος, με φαντασία, με όρεξη πολύ, φτου φτου μη σας ματιάσω!

Δίδυμος
Ο σκοπός είναι να μην υπάρχουν γκρίνιες μέσα στο σπίτι! Για αυτό και εσείς με τις μαλαγανιές σας, βρείτε τρόπο να φτιάξετε το κλίμα, να ηρεμήσουν τα πνεύματα για να μπορέσετε να κάνετε ότι σας αρέσει. Σήμερα προτιμάτε τις βόλτες και τα σούρτα φέρτα με τα φιλαράκια. Ντυθείτε ωραία, πείτε ναι στις προσκλήσεις για έξω, αφιερώστε χρόνο στη προσωπική σας τη ψυχαγωγία. Και επειδή εξαφανίζεστε, αφήστε ένα σημείωμα.. καλού-κακού!

Καρκίνος
Έχετε πεισμώσει εσείς και πρέπει να γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει! Γνωρίζετε πολύ καλά ποια τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε, πώς θα απελευθερωθείτε από εκείνους που σας βασανίζουν, συνεπώς δίχως συναισθηματισμούς βουρ στο ψαχνό! Εννοείται πως εντάσεις θα υπάρξουν, μπορεί να λογοφέρετε κιόλας σήμερα, όμως ο σκοπός είναι να βρείτε τη γαλήνη που γυρεύετε ακόμα και μέσα από τη καθημερινότητά σας!

Λέων
Κάτι έχετε πάθει εσείς και θέλετε να δείξετε σε όλους πως είστε οι καλύτεροι! Ωραίο αυτό, αλλά θέλει τρόπο, γιατί μερικοί μπορεί να νιώσουν λίγο άβολα και να σας φέρουν εμπόδια από το πουθενά. Κάτι σας βασανίζει, αλλά δεν έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να βγάλετε το πόρισμα. Πριν λοιπόν, κάνετε τα Λιονταρίσια σας τερτίπια, ψαχτείτε, προσγειωθείτε, συγκεντρωθείτε και όταν τα κομμάτια του παζλ κολλήσουν, κινηθείτε αναλόγως!

Παρθένος
Χαρούμενοι, λαμπεροί και αισιόδοξοι είστε έτοιμοι να πιάσετε τη ζωή από τα μαλλιά και να τη ταρακουνήσετε μπας και συνέλθει! Ωραίο όλο αυτό, το ιδανικό θα ήταν αν υπάρχει και ένας λόγος. Ας πούμε ένας μεγάλος έρωτας ή μια νέα δουλειά! Και εκεί που παίρνετε την απόφαση να βγάλετε διάφορες ανακοινώσεις, εκεί θα εμφανιστούν οι παράξενοι οι άνθρωποι που με την απαισιοδοξία τους σας στέλνουν στα τάρταρα! Να τους αποφύγετε!

Ζυγός
Τον ασυμμάζευτο έχετε και είναι αστρολογικό το θέμα! Αρκετοί ταξιδεύετε, είτε για λόγους αναψυχής, είτε για δουλειά, δεν έχει σημασία, εσείς έχετε τον τρόπο να κάνετε τον απόλυτο συνδυασμό! Ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις σας, καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε λιγάκι, να το ρίξετε έξω, να ψυχαγωγηθείτε, γιατί έτσι προστάζει το σύμπαν! Το καλοκαίρι δε τελείωσε, έχει λίγο ακόμα, για αυτό και εσείς φτιάξτε περισσότερες αναμνήσεις!

Σκορπιός
Μέρες μυστήριες για ακόμα μια φορά. Επαγγελματικά τα βάσανά σας, πάλι κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας ενοχλεί και πόσο πια αναρωτιέστε; Ευτυχώς που υπάρχουν και τα φιλαράκια, για να τα συζητάτε και να μη τρελαίνεστε τόσο πολύ! Παίζει να σας ακυρώσουν κάτι, να σας βάλουν στην αναμονή, μια από τα ίδια λέω, οπότε ψυχραιμία, κάποιος λόγος θα υπάρχει, ως συνήθως! Σε κάθε περίπτωση κρατήστε ουδέτερη στάση, αύριο είναι μια καλύτερη ημέρα!

Τοξότης
Επαγγελματικά τα βάσανά σας, εκεί που σας ανάβουν το πράσινο το φως, εκεί ξαφνικά και πάλι κόκκινο! Μπορεί μεν να σας γίνει μια νέα πρόταση, όμως πριν πείτε το ναι, θα πρέπει να δείτε το όνειρο όλο, από διαφορετική οπτική γωνία, να κάνετε το καλύτερο σενάριο και το χειρότερο και ξέρετε πώς πάει το πράγμα. Μια κάνετε αισιόδοξες σκέψεις, μια αρνητικές. Αν κάτι σας βρομάει, ψαχτείτε περισσότερο και τα σημάδια θα σας δείξουν το δρόμο.!

Αιγόκερως
Καιρός να μάθετε νέα πράγματα! Η δουλειά σας οδηγεί, σας πηγαίνει από μόνη της, οπότε δε βρίσκω κάποιο λόγο να αντιστέκεστε! Αρπάξτε τις ευκαιρίες, μπορεί να φαντάζουν βουνό, όμως κάποια στιγμή θα μπουν όλα σε μια σειρά και εσείς πιο υπερήφανοι από ποτέ! Ωραίο όλο αυτό, αλλά σιγά-σιγά να κλείνετε τους διακόπτες, υπάρχουν και οι προσωπικές στιγμές που θέλουν τη προσοχή τους.. Μήπως να δίνατε λίγη σημασία και στο σύντροφό σας;;;

Υδροχόος
Τι παιδιά είστε εσείς; Εργασία και χαρά έχει το μενού και το χρήμα φυσικά που τόσο το λατρεύετε. Ωραία ημέρα για να κάνετε όνειρα, για να αγκαλιάσετε τις φιλοδοξίες σας, για να βάλετε νέους στόχους! Εσείς που κυνηγάτε το όνειρο, δεν έχετε κάτι να φοβηθείτε, μετά τη μπόρα βγαίνει πάντα το ουράνιο το τόξο και τα καλύτερα έρχονται! Να θυμίσω πως πρώτα θα πείτε αντίο στο παρελθόν και μετά θα συμβεί αυτή η νέα αρχή! Τι περιμένετε λοιπόν;;;

Ιχθύς
Είστε πάλι σε φάση να πιάσετε τη σκούπα και το φαράσι και να καθαρίσετε λίγο το τοπίο της ζωής σας. Διώξτε μακριά όσους σας στρεσάρουν και σας προκαλούν αρνητική ενέργεια. Αγκαλιάστε εκείνους που σας αγαπούν και πείτε ναι σε νέες υπάρξεις, διαφορετικές και άγνωστες, έτσι για την εμπειρία. Τα μαντάτα τρέχουν και φτάνουν και απογειώνεστε από χαρά! Επικοινωνήστε με τους πάντες, όλο και κάτι έχουν να σας πουν. Μαγική η μέρα σας..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos